Új privát üzeneted érkezett!

Nettke! Ne dolgozzál sokat! Vigyázz magadra!
Emma! Nálunk ma reggel volt a télapó! Jó volt látni a gyerekek örömét :) Nekem is eszembe jutott Olivér, meg a családja is, hogy vajon hogy sikerült egy picike örömöt csempészni a nagy szomorúságba. :( A közelgő karácsonyról meg ne is beszéljünk...
Nekem meg épp most cseszték el a hangulatomat, nem idevaló téma, majd hétfőn elmondom személyesen, de nagyon ki vagyok akadva....
Na megyek, mert még mindig pakolni kell. Így rohadt nehéz csinálni a padlózást, hogy bent lakunk. Üres lakásban meg se kottyanna, de így... Kipakoltam a franciaágy ágyneműtartóit, áthoztuk az ágyat a nappaliba, visszapakoltam a cuccokat az ágyneműtartóba. A szekrénnyel ugyanígy fogok tenni, de előtte még a nappaliban kell átrendezni a dolgokat, amit csak félretettem, hogy a nagy ágyunk beférjen. De nem panaszkodom, hisz ez nem tragédia, a végeredménye nagyon jó lesz.
Annyiszor eszembe jut, hogy Timi igazán soha nem panaszkodott, pedig biztosan irtózatos fájdalmai lehettek. Meg amikor megírta, hogy Pesten mit mondtak neki, még akkor is olyan pozitívan írt, még akkor is a rengeteg erő sugárzott a szavaiból, valahogy az elkeseredéséből szinte semmi nem jött át. Mikor valamilyen szinten kimondták rá a "halálos ítéletet", még akkor is azt mondta, hogy ő majd megmutatja az orvosoknak! :(
Én úgy érzem, hogy sokáig példaképe lesz itt sokunknak az ő ereje, bátorsága, az egész lénye. :( :( :(
Bocs, hogy megint itt szomorú dolgokat írok, de valahogy kikívánkozott belőlem.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Nyugodtan írj szomorú dolgokat,hiszen szerintem valamennyiünknek ez jár az eszében...
A múltkor mikor olyan nagyon beteg voltam emiatt a hülye calici miatt, h fel sem tudtam kelni, illetve, amikor felkeltem, elájultam, egyfolytában Timesz járt a fejemben, hogy ő ennél sokkalsokkal nagyobb szenvedéseken megy (ment) át és nem panaszkodott sosem... Hihetetlen sok erőt ad a hétköznapokban is. csak gyógyult volna meg...
Gyújtsatok neki gyertyát, csajok...

Hú, jó lesz majd a végeredmény, bár most nem irigyellek... MI ma délután a tervek szerint lakást díszítünk. Lehozzuk a padlásról a díszeket, aztán hajrá. :D
Várjuk hétfőn a beszámolót, h miért van rossz kedved... (Még rosszabb kedved...)

been

Nálunk is járt a Mikulás,annyira édesek voltak a gyerekek,mi úgy szoktuk,hogy 3 család összejön és minden évbe máshz jön a Mikulás,idén mi voltunk a sorosok. Leírtuk egy lapra mindenki a saját gyerekéről,hogy mik a jó tulajdonságaik és min kell még kicsit változtatni,ezt olvasta fel nekik a Mikulás. Látnotok kellett volna,hogy meghunyászkodtak és összementek legalább 10centit,mikor a rosszakat mondta nekik :lol: mindent megígértek,hogy betartják.........
Csilla egyáltalán nem félt,sőt míg a többiekkel beszélgetett a Mikulás,Ő odament hozzá,belenézett a csomagokba és meglátta a plüss Mikulást azt kivette és mint a ki jól végezte dolgát visszaült a helyére :lol: dőltünk a nevetéstől :lol:
Mindjárt teszek képet

Kép
Kép
josi

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
josi

Cseriani! Nézd meg a www.teol.hu oldalon a helikopterrel jött a télapó-s cikket, főleg a hozzátartozó képgalériát! Ismerős arc lesz a 3. képen!!! :lol: :lol: :lol: Te beöltöztél krampusznak, vagy menekültél a fényképezőgép elől, vagy csak nem ismerlek fel egyik képen sem? De ugye Kristófodat jól kiszúrtam a sok gyerek közül? A kabátja a vállarészénél olyan fehéres színű?

dadomi

Vagyis repülővel ment a télapó :oops: Ja és több képen is ott van a kisfiad :) Most már tuti. A 24. -en teljesen látszik, kék-fehér-piros a kabátja, ugye? De téged nem talállak... Bár az egyik krampusz ... :P

dadomi

Dadomi... :lol: :lol: Látom, jól elvagy! :lol: Majd én is megnézem a képeket.
Josi, hallod, olyan gyönyörű a nagylányod! Persze, a kicsi is! Én is jót vigyorogtam itten, mikor olvastam, hogy belekíváncsiskodott a télapó zsákjába... És tök jó ötlet, hogy így össze tudtok beszélni a barátokkal! :D (és szép a lakásotok is...) :wink:
Nah, mi meg a gyerekekkel feldíszítettük a lakást. Azért "élmény volt": én a konyhaszekrény tetejére rakosgattam a műfenyőágakat meg a karácsonyi fényt, közben kint dörgött meg villámlott... :shock: Ahelyett, hogy a hó esett volna.

been

Nem jó ötlet, hanem jó dolog... Kezdek fáradni... :roll:

been

sziasztok

Megjöttünk. Jó volt,jól elfáradtunk,majd holnap teszek képeket. A vasúttörténeti park szuper,Kristófot alig lehetett kiráncigálni a vonatokból,volt kiállítva kb.30 db.
Meg voltunk az Alma együttes koncertjén,az is nagyon jó volt.
Meg jól elfáradtunk. Vagy ezt már írtam? :oops:

Nekem is folyamatosan Timesz jár a fejemben,meg a családja :cry:
Már csak rá gondolok,hogy vajon hogy fogják felnevelni azt a csöppséget,elbőgöm magam :cry: :cry:

dadomi tudod,az a helyzet,hogy én nem fértem rá egyetlen képre sem,azért nem vagyok rajta :P
De -bár most nem néztem meg őket-de tuti Kristófot láttad,piros-fehér-kék kabátban volt,Bobos kabát. Mármint Bob the Builder...
A nagyfővárosban szuper idő volt,sütött a nap.

josi nagyon jók a képek :D
Nálunk még Kristóf is fél a télapótól,de Csilla nagyon édes :lol:
Vendég

Kristóf is fél? Nah, akkor megnyugodtam... :lol:
Biztosan szép napotok volt!

been

dadomi a 8-as és 10-es képen rajta vagyok,bár elég messziről,egy fehér kabátos nő mellett állok,rajtam bordó kabát van.
Meg van rajta egy narancssárga-kék felsőben levő hapi is,ő meg a Zolim,épp fényképez :D
Na,megyünk,kakaó,fürdés...gyerekek fáradtak. Vagy csak mi??? :roll:
Vendég

Sziasztok!
Been,nálunk is megjött ma hajnalban a Mikulás,de be vagyok rá pöccenve,mert emiatt nem volt ma rendes ebéd és vacsora se :wink: a sok édesség mellet próbálkozhattam én a levessel meg az almával...fogadkozás az nem volt,nálunk mindenki jó :lol: legalábbis a nagyfiam szerint...az nem téma hogy én az oviban fél méterrel az ajtófélfa alatt közlekedek,mert tuti h minden napra jut vmi rosszcsontság :lol: Jövő héten délelőttös leszek,Dadomi!vigyázok!a múlt héten fordítva szedtem a gyogyikat,mert ugye összekeveredett az éjszakás műszak miatt minden,sztem a kardiológus ha észreveszi az eredményekből, nemhogy letol,hanem a helyszínen tarkón lő :oops: na mindegy remélem erre az évre ennyi volt a hajtás a munkában!én a Kariszünetben tényleg semmit nem fogok csinálni!!!Ti hogy álltok az ajándékvásárlással?Nálunk még sehol semmi :oops:
nettke76

Viszont kaptak a kölykök ilyen mászó mikulást,de istenemre,annyira durván néz ki,hogy nem merem kirakni sehová :lol: :lol:
nettke76

Nettke, ez a mikulás-sztori ismerős... :lol: Miért kell kardiológushoz járnod?
Ajándékok: a gyerekeknek már megvettük, egymásnak meg nem veszünk, megegyeztünk. :wink: Még a szüleinknek, tesóknak, meg a kis unokahuginak kellene valami... :roll:

Csajok, akik holnap jönnek: akkor a bonyhádi MOL kútra ne felejtsetek el értem beugrani, lécciii... Az autó szürkészöldes Daewoo Nubira, amivel megyek, de úgyis kiszállok, ha láttok egy szőke törpét feketében, az én leszek... :oops:

been

Nettke, nálunk is nagyobb sikere van a csokiknak, mint a főtt kajának :?
Cseriani! Méghogy nem fértél rá a képekre, ne mondj ilyet, hisz még melléd is fértek :P
Emma! Ha hasonló paraméterekkel látsz kiszállni valakit egy másik autóból, az meg én leszek :oops: Bár inkább szülinapra kéne mennünk... :(
Helyzetjelentés: padló lerakva, a szegélylécezés holnapra marad, a visszapakolás meg utána... Az egészben a legrosszabb és a leghosszadalmasabb :? Ráadásul egész addig míg el nem aludt délután Dominik őt őriztem, mert apja nyakán ugrált, aki így nem igazán tudott tőle dolgozni, viszont ha kihoztam a szobából akkor ment a hiszti ezerrel. Így a konyha romokban, hosszú lesz még az én napom ma...

dadomi

Ja van kép is a melóról, de majd később, most lusta vagyok feltölteni, meg átméretezgetni... :oops:

dadomi

Nettke! Ez lenne az a bizonyos oldal, amiről beszéltünk apátokkal is:
http://karacsony.centrumnet.hu

dadomi

Been,Te bonyhádi vagy?Ha publikus... én ott szültem a fiúkat.Meg a főnökasszonyom is bonyhádi,úgyhogy van némi kötődésem :lol: itt mindenki pici és szőke? :lol: csak velem bánt el a sors,hogy barna vagyok nagy"sejhajjal"? :lol: :lol: Kardiológushoz azért kell mennem mert a közelmúltban nagyon kitolt velem egy gyógyszer,ezért most figyelgetnek engemet
:shock: az van a papíromon hogy anafilaktoid reakció,következményes tachycardiával.magyarul allergiás vok vmire,vagy hatóanyagra vagy vmi összetevőjére,és az okozott minden bajt.hatalmas csalánkiütéseket,ritmuszavart,stb.azt mondta a doki hogy fél-egy év is lehet mire helyrejön,mert terhelésre újra jelentkeznek a panaszok.hát ebből két hónap már elment,remélem lassan vége lesz.néha akkorákat dobban szívem,majd kiugrik,eléggé kellemetlen.majd megyek Pécsre allergiavizsgálatra,aztán remélem most tíz évig nem látok fehér köpenyt!De ügyik vagytok,h megvan már az ajándék!Dadominak már lassan olyan lesz a lakása ,mint a múzeum,sehol egy porszem
:lol: :lol: én sehol sem tartok :oops:
nettke76

Asszi,gyere msnre,ha tudsz,úgy egyszerűbb!Jó?amúgy meg bibibí,már a mi házunkon is van díszkivilágítás!Akasztott mikulás nélkül :lol: :lol:
nettke76

Sziasztok csajok!

Remélem jól van mindenki.

Zsombi fogzik egy folytában,sajnálom szegényt .2-3 naponta ujjabb fog töri át az ínyét.
Most éppen a felső jobboldali zse,mfoga probál kibújni.
A hátsó fogak áttörtek már végre most már csak kikell bújniuk rendesen.

Josi:aranyosak a gyerekeke a képen.

Megyek ,mert anyás 1000-rel
berni611

Hali!
nem, nem vagyok bonyhádi, Nettke, Paks mellett lakom. Bonyhádon szültem én is az első kisfiamat, bár ne tettem volna.
:?
Óóó, azt nem mondtam, h a sejhajom is pici, az sajnos nem pici, én vagyok csak pici. :mrgreen:
Értem akkor a kardiológust. Huhh, durva lehetett... Én is most ilyen szívdobogással küzdök, kihagy néha, aztán meg bazinagyot dobban, vagy egyszercsak beindul... remélem, egy idő után elmúlik, volt ilyen máskor is, de most már napok óta tart, ez idegesít. ha nem múlik el hamarosan, lehet meglátogatom én is a dokimat... :roll:
Ármin is zizi, megyek is.
Dadomi, örülök, hogy jól haladtok, azért a java megvan, már csak vissza kell pakolni... :roll: Aztán bevasaljuk rajtad az összes dokumentációt ám! :D

been

Nettke, mennyi idősek a fiaid? csinálj vonalzókat, lééégysziii... :wink:

been

Ja értem Been...Pakson is sokszor járunk,a férjem keresztanyujáék ott laknak, meg Édesanyja ott van eltemetve.Csak nem történt vmi rossz Veled/Veletek Bonyhádon? :shock: nekem bejött,bár másodszorra már elég gáz volt a dokim,szerencsére tudtam mit kell csinálni,meg érezni :) majdnem orvos nélkül szültünk...de a csecsemősök,a környezet,a szülőszoba tényleg nagyon rendben volt.most nézem,nálatok szülinap lesz?? na majd mindjárt alkotok én ide vonalzót!hat éves lesz a nagyfiam,négy múlt a kicsi!Pár oldallal előrébb felraktam a képeiket is a regisztrációm napján!Ma lelazítottak a fiúk,ennek a marakodásnak se eleje se vége :evil: Ezzel a szívdobogással mindenképp meg kéne keresni a dokit,mert ha "csak" a stressz okozza akkor is nagyon kellemetlen és ijesztő,ne adj isten ha még vérnyomás vagy egyéb problémával is párosul akkor meg aztán :shock: nekem megmutatta a doki,hogyan tudom lenyomni azt a heves szívdobogást,azóta nem félek annyira tőle,sokkal rosszabbak a kísérő tünetek,a remegés,szédülés,ilyesmik.meg az a gyogyi amit erre kaptam,tényleg nagyon jó!nemsoká Karácsony!Úgy várom már!idén is megpróbálok puha mézeskalácsot sütni,de lehet hogy csak egy dologra lesz jó;macskát dobálni vele mert olyan lesz mint a kő
:roll:
nettke76

nettke van szupi mézeskalácsreceptem,ha érdekel...még nagyanyáink korából való,én minden évben ezt csinálom,nagyon kiadós.
De egyébként ha a mézesed nem puhulna vissza,akkor a dobozba tegyél mellé pár gerezd almát,garantáltan megpuhítja.
De az is nagyon jó,ha közvetlenül karácsony elött sütöd.
Én ma sütöttem egy csomót,meg firkantottam is rájuk,nagyon finom. Holnap bedobozolom,és karácsonyra jól megpuhul.

Na,szóval...rékababa akkor 11-kor indulok érted,megcsörgetlek,mikor beértem B.székre.
dadomi nálatok olyan fél 12-kor leszünk kb.
Emma drága, a mol kuton megy olyan fél 1-12.40 körül,ok?
Ha jól tudom,akkor a május 1 utcában van a temető...két barátnőm is elmagyarázta,hogy merre,nem bonyolult,meg elég sokat jártam Bonyhádon régebben,de én még itt nálunk is képes vagyok eltévedni :oops:
Na de oda fogunk találni. Sajnos. Jajj,bárcsak ne kellene mennünk.
Olyan nehéz a szívem :cry:
Jó éjt mindenkinek.

nettke,te meg vigyázz magadra,elég rosszul hangzik,amiket ide leírtál...

Nem szeretsz éjszakázni? Hú,én kb.10 évig éjszakáztam,én szerettem. Mind a vendéglátásban,mind a benzinkúton :D
Bár,akkor még nem volt se Kristóf se Eliza. :shock:

na,tényleg megyek,Eliza extra Kristóf meg ultra hisztis :?
Vendég

Húúú,Cseriani,előre is köszönöm,látom nagyon profi vagy :lol: nekem túlérett banán felhasználásával készült sütireceptem van,ha vkit érdekel!nagyon finom és napokig puha marad!ez legalább puha :oops: Jaja a holnap :( Legyetek erősek!Timi biztosan látja majd fentről,hogy mennyien szerették...meg az a pici Gyerek,Istenem!nincs igazság a földön!Ha lenne,akkor holnap nem kéne oda menni ahova...Ha jól emlékszem,az az a temető ami a város határában van egy dombon,szép helyen.amennyire egy temető szép lehet :roll: Nem szeretek éjszakázni,mert gép mellett kell 12 órát állni meg emelni egyfolytában.Nem bánom hogy vége!olyan fura,még senkitől nem hallottam hogy szeretne éjszakázni,Te egy nagyon stramm csaj lehetsz Cseriani :lol: na megnézem mit alakítottam vonalzóügyben,és akkor jóccakát!vigyázzatok nagyon az úton holnap!

Kép

Kép
nettke76

Dávid vonalzója kissé gáz.hmmm...

Kép

Kép
nettke76

nem látszik a négyes.na,jó lesz ez azé így is :lol: jó éjt mindenkinek!holnap jövök!

Kép

Kép
nettke76

A kis mérnök :D
Kép

A többit majd máskor.

dadomi

Dadomi, de jóóó ez a kép! És jó színe van a falnak is!
Nettke, huhh, nem hangzik túl jól ez a szíves sztori, de hálistennek van rá gyógyszered, meg majd el is múlik biztosan.
Én még az őskőkorszakban műszakoztam, egy szociális otthonban dolgoztam, jajj, rémálmaimban ne jöjjenek elő azok az éjszakák... Nagyon utáltam, de tényleg. Nettke, neked se leányálom...Biztos ráborulnék arra a szalagra...
Oks, Cseriani, ott leszek! Nekem is a férjem levadászta, hol lehet ez a temető, hátha leszakadok mögületek, hogy akkor is odataláljak, meg nyomtatott nekem térképet is. Én is veszett jól tájékozódok egyébként, a lakásban is eltévedek... A franc egye meg, csak ne kellene mennünk, jajistenem... :cry: Vagyishát, csak ne ezért kellene...
Dadomi, ha valami gáz van,m vagy izé, akkor majd téged hívlak, jó? Úgyis egy kocsiban lesztek Anival.
Nettke, háááát az történt Bonyhádon, hogy szülés után fél órával meghalt a kisfiam... Én a Bruncviknál szültem, és te? Hosszú történet, nem akarom itt felzaklatni a társaságot (ha érdekel: www.angyalokszulei.hu; Böcz (úgyismindenkitudjakivagyok :-))) András Bence története); utána a szakma is műhibaként aposztrofálta, de nem pereltünk, minek... Bár a jelenlegi dokim, Dadomival és Gesztivel közös Vargadokibánk védte a Bruncvikot, sőt, sógornőmnek, aki nemrég szült, ajánlotta is őt, hogy nagyon jó orvos, szóval védte, és mondta, hogy ez bárhol bármikor előfordulhatott volna, nadeazé... Azért valószínű mégsem.
Na, nagyon belementem, nem akartam pedig... Szóval, ez történt Bonyhádon. Egyébként, ha jól látom 4 hónappal azután, hogy te szülted Martint... Majd visszakereslek, láttam én a kicsi-nagy fiaidat akkor, mikor betetted a fotót, csak most nincs előttem az arcuk (az arcmemóriám is rossz). :oops: :P :lol:
Na, lassan megyek én is, elteszem magam holnapra, hosszú és nehéz nap lesz... :cry: :cry: :cry:

been

Na, még vidámítónak dobok egy mikulásos képet...
Kép

been

Emma ilyen trakija Kristófnak is van :D
Lányok,nagyon jók a képek.
Csak kiscsillagszeműnek az a cumi... :wink:
Na,elárasztlak benneteket én is,ok?

legkedvesebb képem :P Kép

egyik eszi,másik nézi: Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

és mi mindenre jó a nagy csomagtartó: Kép

Kristóf kekszgolyókat készít: Kép

Vigyori Eliza: Kép

Na,eldugulok mára :wink:
Vendég

Cseriani, de jók a képek! Eliza igazi kis hölgy, nagyon szép a francos! Látom, mikulás nagyon begyött nektek is... :? Enyémek 3 napja mikuláscsokit ennének reggelire ebédre meg vacsorára. Borzasztó. :lol: Csomagtartós kép is tök jó! :lol: És egyre inkább hasonlítanak egymásra a gyönyörűségeid szerintem!

been

Sziasztok!

Én is sokat gondoltam Timeszre a hétvégén és ebben a percben is rá gondolok.
Annyira igazságtalan az élet. :cry:

Most ebben a pillanatban elindul utolsó útjára. Kívánok neki békét és megnyugvást.
És hiszem azt, hogy fentről látja kisfiát felnőni. Hamár az élet ezt a lehetőséget nem adta meg neki.

Nnnna megint depiset írtam. :cry: De nem tudok mást.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Nyugodj békében, drága Timesz :cry:

yuyu79

Jesszus Been,ne haragudj,ezt nem tudtam!szörnyű :( én Kissnél szültem mindkettőt,de mint írtam elég gáz volt a másodiknál,akkor volt válságban éppen...Bruncvik egyszer vizsgált,elég is volt.Én nem kedveltem.előtte Papp Tivadarhoz jártam.jajistenem micsoda rohadt dolgok tudnak történni :( hát csodállak az erődért,én nem is tudom mit tettem volna!!!na megyek oviba,majd még jövök,bár vmi azt súgja hogy szomorkodni fogunk itten...Isten nyugosztalja Timit :( :(

Kép

Kép
nettke76

Itt vagyok csajok, Cserianinak köszi mégegyszer a "fuvart".
A temetés: rengetegen voltak, iszonyatosan sokan. Még így is nehéz felfogni, hogy Timi nincs többé, hogy ott voltunk a temetésen :(
A koszorúról csináltunk képeket, most próbálom kicsinyíteni, amint kész felrakom ide. Nagyon szép lett.

dadomi

Kép

Kép

Kép

dadomi

Szép lett ugye?

dadomi

Szép, Dadomi...
És megtudtuk Timeszről, hogy mindig mindenhol és mindenki szerette, és kitűnő tanuló volt, kiválóra államvizsgázott és klarinétozott is... :cry:
Hazaértem és jól megszorongattam Árminomat, ki tudja, meddig tehetem még... :cry:

Nettke, ugyanmár, honnan tudhattad volna? Egyébként túlélted volna te is. Mindent túl lehet élni, bár a szívemből nekem is vele ment egy darab. Egy jó nagy darab... :cry:
A Kiss nem volt jó passzban? :)

been

Elolvastam a történeteteket Been...ez vmi iszonyat :( Dadomi,szép lett a koszorú!figyi,holnaptól csütörtökig szabin vagyok!Összecsörgünk?pussz mindenkinek!Most biztos nagyon szomorúak vagytok... :cry:

Kép

Kép
nettke76

Jaj és még azt akartam mondani, hogy nagyon aranyosak a csajok, Dadomiról eddig is tudtam, mer már találkoztunk, de Cseriani és Rékababa (Timi ) :wink: is az! Ráadásul Rékababával szerintem már találkoztam, de nem jövök rá, hol... Lehet, előző életemben.
Úgyhogy elhatároztuk, hogy a 2 ünnep között, mikor a gyerkők nincsenek oviban és nem dolgozik épp egyőnk sem, Timesz tiszteletére összehozunk egy talit. Mostmár muszáj lesz... :wink:

been

Én szomorú vagyok, és nagyon bízom benne, amit a lányoknak is mondtam, hogy a végén nem szenvedett már Timesz... De nem tudom, mi lesz a kisfiával, a férjével, abban a nagy házban, ahol minden Timeszre emlékezteti gondolom őket...
Áhh, valami borzasztó.
Hazafelé a kocsiban karácsonyi CD-t hallgattam - bár eléggé nehezemre esett, de muszáj volt, h szóljon valami -, ment az Ave Maria, meg az ég is olyan furcsa volt... Hát, mindenféle érzéseim voltak. Leginkább az, hogy muszáj, hogy legyen mennyország...

been

Jaj,Been,én nem éltem volna túl az tuti!Nekem a gyermekeimen meg ba férjemen kívül már csak a nagymamám van,mindenki más odafent van ahol Timi :cry: és ha még a fiúkkal is történt volna vmi...ááá,nem is merek belegondolni!A Kiss-sel kapcsolatba nem akarok itt most pletykálni,de durva dolgokat lehetett hallani,és a magánéleti vihar sajnos a szakmaiság rovására ment.Hát most az jutott eszembe,hogy mi elvileg találkozhattunk is,hisz végig oda jártam Bonyhádra minden vizsgálatra...

Kép

Kép
nettke76

De szép ahogyan leírtad ezt a mennyországot....

Kép

Kép
nettke76

Emma! Igen, valaminek kell lennie ott fenn... Mikor hazaértem nekem az jutott eszembe, hogy Timi már soha nem ér haza, már nem nyitja az ajtót... :( És az a kicsi fiú... Már nem szaladhat az anyukája elé, már nem ölelheti át, és ráadásul az egészből semmit sem ért még. Bár lehet, hogy jobb is így neki. Nem tudom. De akkor sem ő tehet erről az egészről, még ha bizonyos mondatokból ez is érződött, igaz?

dadomi

Sziasztok!
Ma én is sokat gondoltam Timire..............szép lett a koszorú.
Dadomi küldd légyszi a számlaszámot!!!
Cseriani,hol vagy? Nem ér szomorkodni!!

Kép
Kép
josi

Nagyon szép lett a köszörú, tényleg!! Illik Timeszhez szerintem...

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?