Új privát üzeneted érkezett!

Nanda!

Hol van a Ferkós képem? Édes lehet zokniban!
Gino úgy őrzi a helyét, hogy csak na!!!! Ha valaki közelít odafekszik. Megviselte szegénykémet ez a sok pakolás.

Bellana!

Tényleg jó nagy a szekrény ( a ruhás), mert sarokszekrény. A másik szekrénybe nem fértek a ruháink,most meg nem találom meg úgy elveszik a szekrényben. Pólót azért találtam, de nem túl sokat.Kép Nem baj kérek a szomszédoktól! Kép
Most már helyreállt a rend. Még elszaladunk spot lámpát venni, hogy azzal legyen megvilágítva a szekrény.Most tetszik a szoba és Annának is meg van a helyeKép Mától már nem pakolok az tuti!Kép

Pusza mindenkinek! Mucska

Andi
Kép
mucska

Na mi van csajok!

Ha írok Ti megszöktök? Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Szia Mucska!
Nagyon ügyi vagy, szoval akkor most készen vagy?
Egyébként nagyon ajanlom, hogy gyere a taliraKép
(Gino-gyermekedet hozod?Kép)

Bori!
Pandorfban voltunk karacsony elött és én nem nagyon voltam elajulva (azon csodalkoztam, hogy rengeteg magyar volt!). Lehet kifogni dolgokat, de én éreztem a "maradék" hangulatot, de elképzelhetö, hogy ez a közeli karacsony hatasara volt. Babacuccot csak nagyon keveset lattam és egyaltalan nem volt nagy a valaszték. Csak Pandorf miatt én nem mennék olyan messzire, de ez az én véleményem. Hatha Nanda többet tud, különben is öt kérdezted, én csak okoskodom itt...Kép
A H&M viszont tényleg jo. Van kismamaruha-részleg is, multkor ott vettem egy szoknyat meg egy gatyat és nagyon jok, itteni viszonylatban nagyon olcso. Ma meg a C&A-ba tévedtem be, az mar otthon is van, ugye? Eddig én nem jartam ide, mert amugy nagyon öregasszonyos ruhak vannak, fiatalok nem is nagyon jarnak ide ruhazkodni, de most baromi olcson vettem body-kat (ez az elsö babaruhavasarlasom!!!) meg egy szép kismamafelsöt.

Csicsoka!
Jo pihit! A fönököd meg nagyon "kedves" (önzö dög).

Kinga!
Majd szamolj be, hogy sikerült a sütés!
Es jo dizsizést! De ahogy leirtad, ez csak amolyan ligt-os dizsi lesz, halk zenével.

Nanda!
Ez nagyon ciki, hogy meghallottad, hogy beszél az anyosod Mayaval. Ha tudja, hogy ott vagy, akkor is meg merte volna csinalni? De különben mindegy, ne csinalja soha.
(még szerencse, hogy elég messze vagyok, nem tudsz megharapni - emlegetem az anyosodKép)
Fiunévben nekem tetszik még a Marcell is. Nekünk egyaltalan nem illik a csaladnévhez, de pl itt Svajcban teljesen elfogadott név, gyakoribb, mint otthon és lehet Marcinak becézni. (Maya és MarciKép)Egy kicsit különleges, nem csodalom, ha nem tetszik, nyugodtan megmondhatod.

Puszi mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem mert el kellett intéznem a szemészetet. Tegnap az sztk-ban nem jártam sikerrel, egy vén banyához kerültem aki tök flegma volt velem, arról nem is beszélve, hogy 4 órát vártam amíg bejutottam. Eredmény meg semmi, a 8. Hónapban vissza kellene mennem szemfenék vizsgálatra de nem megyek. Ma bementem a céges szemészhez, hogy inkább ő vizsgáljon meg. Meg is tette és tök normális volt. Rövidlátó vagyok és a jobb szemem műtve volt. A hegek miatt csak császárral szülhetek, ezt az sztk-s nyanya nem is említette. Beírták a kiskönyvembe úgyhogy ez már eldöntött tény.

Zsuzsa, Zsuzsi, Nektek nagyon boldog névnapot kívánok ! Kép

Mucska, Kinga, mail ment.

Egcsi, Te is császárral fogsz szülni ?

Timi, tényleg feküdjél, nehogy baja legyen a babának és jobbulást!

Csicsóka, nyugi, nem lesz semmi baj a babával csak vedd komolyan a pihenést. Kép

Bellana, Nanda, az én anyósom sem a legjobb. Kép

Mucska, nagyon szép lesz az a szoba. Kép

Pusza,
Chello
chello

Szia Süncsi!

Sajnos Ginó gyerek nem jöhet a talira, mert a sok kismama éhen maradna, ez annyira szeret mindent, amit ember eszik. És ha nem éhes, akkor is tud jóízűen enni.

Kész vagyunk a javával, de holnap rendelünk még egy elemet a szekrényből. DE Anna ágya a helyére került. Legfőképp azért, hogy Ginó szokja, hogy oda nem mehet és nem piszkálhatja.Kép

Hát sajnos nem fér rá az egész, mert nem tudok úgy állni, hogy látszódjon. Ez a 2 szoba+ hallos lakás hallja.

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Bocs, de kép nem túl jó, mert nagyon le kellett kicsinyíteni, meg ne is férek úgy rendesen látszódjon, mert van benne sarokszekrény...
Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nocsak Mucska kibújtál a szekrényből? Kép Biztos nagyon szépek vagytok!

Chello: nem semmi az a 4 órás várakozás! Vajon ott is csinálnak szemfenékvizsgálatot ahol a kontaktlencsét veszem? Na legközelebb megkérdezem.
Hogy érint téged,hogy császárral kell szülnöd? Ugye nem törtél le?
Téged is szeretettel fogadunk az AEK-be. Anyós Ellenes Kommandó Kép Na, mit szóltok?
Bár én igazságtalan vagyok, mert az enyém legalább jót akar, mégha rosszul is.

Nanda: tényleg, nincs kép a kutyusról zokniban? Nagyon édi lehet!

Kinga, Süncsi és mindenki másnak jó éjszakát, szép álmokat!

Bellana
bellana

Szia Csajok!

A takarítást túléltem, de mindenem fáj...
Elteszem magam holnapra, akkor majd vissza is olvaslak benneteket!

Jó éjt: Zsuzsa
zerko

Megint Én!

Bori!
Ahogy Süncsi írta, parndorfi outlet egy "kaka".Nincs semmi,csak egy babyMEXX,és egy K.I.D.S.,ahol méregdrága márkás(DKNY,KENZO.stb...)ruhákat lehet venni! Én azt mondom tényleg a H and M az,ahol nagyon édes,és jó minőségű bébiruhát kapsz.A C and A nekem nem jött,be elég nyanyás dolgokat lehet csak kapni.De a Shoping-on kívül,még Bécs előtt van egy leágazás a neve:Simmeringer Haide,ott van egy HUMA nevű bev.központ,és abban is van H and M,ha érdekel a részletes útleírás elmondom.
Nem ágyhuzat,bocsi,takaró!

Süncsi!
Azt hiszem megtaláltuk a fiúcska nevét:MAXIM.
A család el volt hűlve,de Maya már így hívja a testvérkéjét.A Márton,Marcell már foglalt volt!
Anyós:Nem hallotta hogy megérkezem,mert a szobák az emeleten vannak,és ők fent voltak.De ne izgulj kiosztottam!

A férjem is tudja milyen az anyja,úgyhogy menekül,ha még itthon van amikor Őnagysága megérkezik.Ő is kiosztja sokszor,mindig mellettem áll,de a néni olyan ostoba,hogy szegény nem igazán érti sokszor miről is van szó,és ilyenkor,ha megkapja a magáét,sírva mondja,hogy Ő csak jót akart!

Zsuzsa!
Nehogy megerőltesd magad!
Eszembe jutott a lepény,hogy neked is mélyen tapadt,szerencsére azóta már nekem is a hátsó falon van,de a dokim azért azt mondta,hogy vigyázzak magamra!

jó pihit mindenkinek!

Feri kép:
Jaj!Nagyon sajnálom,de egyszerüen képtelen vagyok a cd-ről a gépre menteni ,másolni a képet valami miatt ezt sem tudom.Azt tudja valaki,hogy a gépről közvetlenül,hogy rakhatom fel ide a képeket?
Igérem valahogy lesz már feri kép is!!!

Nanda
20+3
nanda

Sziasztok! Jó reggelt!

Mucska: pihenek én, de annyit írtál a sütikről, hogy ma már kénytelen vagyok én is sütni. Sőt már az ebédet is odaraktam főni. Így jár az aki délután 4 órát alszik, így hajnalban ébred Kép Pakolással kész lettél? Szép a szekrényetek! Mi hétvégén rakjuk össze az emeleteságyat, meg polcokat fúrunk.

Timi: a mi babakocsink hasonló, mint amit kinéztél, csak Pierre Cardin a márkája. Szerintem tök jó.

Kinga: na sütöttél? Diszkó … Ezer éve nem voltam táncolni sehol. Jó szórakozást!

Nanda, Bellana: én is csatlakoznék az anyósos klubba Kép Túl hosszú lenne leírni, de nagyon kiakasztó.

Nanda: próbálom küldeni az emilt, de nem megy át soha, de azért igyekszem!

Csicsóka: tessék pihenni!!! Nekem mind a kettőnél elég hamar kinyílt a méhszáj, nem lett koraszülés, de pihenni muszáj!

Chello: szemészet, brrr.

Mindenkinek szép napot!

Linó
lino

Szép reggelt Mindenkinek!

Linó!

Látom Te is nagyon szorgos vagy ma! Én még most indulok a konyha fele, hogy az oldalas bekerüljön a sütőbe.Te mit főzöl?
Nagyjából kész vagyok, most már csak a kiegészítőket kell beszerezni. A nővérem fekete kerámiát készít, igy szóltam neki, hogy most aztán tessék mindent beleadni, mert egyedi darabokat akarok! Azzal akarok rakni a polcokat, bár csak szolíd mennyiségbe. Na meg van még " fekete" ötletem, csak bírjam pénzzel. Mondtam is a páromnak, hogy nem a szekrény kerül sokba, hanem az összes kiegészítő a lakásba. Tegnap igy is le volt szörnyülködve a lámpa árakon. Így csak egyet vettünk, pedig kell még egy álló is. de ott aztán megkötötte magát, hogy egy vékony rúdért ennyi pénzt.... Na majd legközelebb.

Panó!

Lassan csak hazaérsz a sielésből nem?

Pusza Mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Lino, Mucska, de korán keltetek ma!

Mucska, klassz a szekrény. Ha hozod Ginot a talira akkor legalább nem mi hízunk. Kép
Anna ágyát is láthatjuk?

Bellana, meg kell kérdezni a szemfenékvizsgálatot de ahol én voltam tegnap ott nem csinálnak, ahhoz be kellene menni a rendelőbe.

Nem törtem le a császár miatt mert számítottam rá de nem voltam benne biztos. És így lesz időm felkészülni rá. Így viszont a doki a miómámat is ki tudja majd szedni és akkor megúszok egy későbbi műtétet. Noémit azért nem szívesen hagynám itt, hogy bevonulhassak a kórházba. Szóval megoldódik ez a csúnya gondom is ami már évek óta zavar.

Köszönöm, csatlakozom az AEK-be. Lassan már többen leszünk itt mint a fórumon. Kép Én azért bízom benne, hogy Noémi egy kicsit megváltoztatja a hozáállását. Vagy naív vagyok ?

Lino, Mucska megfertőzött a sok sütéssel? Neked azért pihenned kellene, ne vidd túlzásba.

Kinga, ma lesz suli?

Panó, mikor jössz haza?

Csicsóka, a 4D-s uh-n mit mondott a doki az alacsony AFP-re? Vagy nem is foglalkozott vele?

Zsuzsa, remélem kipihented Magad. Pont a névnapodon ennyit takarítani!!

Lányok, hihetetlen, hogy már 3 hete itthon vagyok és csak úgy repülnek a napok. És jól érzem magam, eszem ágában sincs dolgozni. Kép Kép Kép

Szép napot mindenkinek!

Chello
chello

Ildikó, édesek a lányok ! Kép

Chello
chello

Jó REggelt!

Ismét itt! Szerencsére már péntek van. Nagyon várom a hétvégét. Sajnos én nem tudok kitakarítani rendesen hétközben, mert állandóan alszom, ha otthon vagyok.Kép Ezért a hétvége a megváltás, mert akkor napközben nem kell dolgozni, így tudok takarítani. Bár a férjem rengeteget segít, de az mégsem olyan, mintha én csinálnám meg. Szóval hurrá hétvége!Kép
Holnap csülköt akarunk sütni! Valakinek valami ötlet, hogy hogyan, mimódon tegyük?! Még sosem csináltam, ez lesz az első. Megfőzitek előtte? VAgy csak sütitek?

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jo reggelt Mindenkinek!

Itt csudaszép reggel van, süt a nap és ugy néz ki, hogy ma délutan elutazunk vmi hegyre és csak vasarnap jövünk vissza. Még mindig nem tudjuk hova!

Mucska!
Szép a butorotok! A képen lathato fekete keramiakat is a növéred csinalta? Nagyon különlegesek!

Lino!
Ez igen, Te mar az ebédet fözöd! Nem semmi! Es mi lesz?

Chello!
Jo, hogy igy idöben kiderült ez a csaszar-dolog, mert ahogy irtad, fel tudsz készülni ra. Egyébként ez mar biztos?
Es ha letelik az 5 hét (ha jol emlékszem) szabid, akkor visszamész dolgozni? Vagy mi lesz?

Zsuzsa!
Tök jo, hogy kitakaritottal, irigyellek! Nekem is lenne böven tennivalom, de ez most hétvégén is kimarad. Most megérdemelsz egy kis pihit (meg egy kis fincsi friss kenyeret)!

Nanda!
Örülök, hogy a pandorfi dologban egyetértünk!
(egyébként egyetlen egy dolgot éri meg ott venni: svajci "Lindt" markaju csokit! Joval olcsobb, mint itt Svajcban!)
Mégiscsak "M" betüs nevet talaltatok! Legalabb a kezdöbetüre raéreztemKép

Bellana!
Ha Apa elmegy, azért egy férfi még mindig marad melletted, Dani! Majd ö vigyaz Rad!Kép

Ildiko!
Megfözted a levest? Hogy siekrült? Izgultam!

Tovabbi szép napot mindenkinek!
Puszi
Süncsi
süncsi

Szia Timi!

Csülök-témaban sajna nem tudok segiteni!
Hogy all a nathad?

Süncsi
süncsi

Timi!

Én nem mindig főzöm meg, attól függ mekkora. Ha kicsi akkor csak kicsontozom, jól befűszerezem, alá rakok karikára vágott krumplit, hagymát és úgy rakom a sütőbe. Jó sokáig párolom alufólia alatt majd ha már átpuhult, akkor szépen a legnagyobb lángon pirosra sütöm.
Egyébként látom, hogy márciusban kell hogy viygek munkahőse érdemrendet!

Chello! Bellana puszi!
Zsuzsa!
Merre jársz? Névnapon ünnepelni kell és nem agyonhajtani magad!

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Én is jó reggelt kívánok,
Bár már lassan inkább délelőtt van.

Mucska,
Nagyon szép a szekrénysorod, remélem, nagy örömmel fogsz lerogyni elé, ha majd teljesen készen vagytok.

Süncsi, Nanda,
köszi a pandorfos infót, teljesen meggyőztetek, hogy felesleges majd könyörögnöm a férjemnek, hpgy álljunk már meg egy-két órára ott! A H&M-et mindenképpen megnézem majd, azt hiszem, még sosem voltam, legalábbis nem az elmúlt 10 évben. ( Jézusom, valamikor anyuval buszos útra fizettünk be, hogy kivigyenek minket bevásárolni azokba a felkapott magyaros áruházakba...)
A C&A-val nekem is jó tapasztalataim vannak, de kizárólag gyerekcucc terén. Ausztriában nagyon sok mindent tudtam venni Daninak az áruházaikban, szinte olcsóbban, mint itthon, és nagyon klassz és tartós ruhák, pl. a tiszta pamut trikói két év után is tartják a formájukat. És most az Árkádban is nagyon jó dolgokat vettem neki, szinte féláron a normál üzletekhez képest.
Már néztem bébidolgokat is, és meglepődtem, hogy pl. pici kétrészes ruhák fele annyiba kerülnek, mint másutt. És nagyon aranyos darabok!
Aránylag jónak találom még a La Halle-t (Daninak), de a bébidolgokra úgy emlékszem, elég húzós árúak.
Egyébként nem szoktam nagymárkás ruhadarabokat venni a gyereknek, csak ha valami kifejezetten jó áron van, de a cipőknél azért nagyon figyelek a minőségre. Azt hiszem, azon nem szabad spórolni.
Mindig elámulok az ovis társakon, milyen cipőcskét kapnak benti viseletre, napi 8 órára: tiszta gumi vagy műanyag, zárt vászon, vagy kegyetlen rossz szandálka persze kéregnélküli, tehát lábacska nyaklik minden irányba...Az óvónénik minden szülőin kérik, hogy cseréljék le ezeket, de a szülők ezen nagyon tudnak spórolni.

Na, ezt most minek is írtam le nektek?!
Lőjetek le!

Bori

Nanda,
Pontosan miben kellene a fotó-feltöltéssel kapcsolatban a segítség? A fényképezőről át tudod másolni ( áttenni ) a számítógépre? Aránylag "jártas" vagyok a digitális gépekben, talán tudok segíteni. Csak pontosíts nekem, hol akadsz el!
drbusborbala
Budapest, XX.

Süncsi!

Nátha még megvan, reggel meg este elég rossz, de napközben elviselhető. Csak valami puha papírzsepit kell keresnem, mert már brutális, ahogy kinéz az orrom és környéke a sok fújástól...

Mucska!

Valami ilyen elképzelésem volt nekem is a csülök témáról.Kép Ha mindegy, akkor lehet, hogy megfőzöm, és akkor lesz belőle húsleves is...Kép
Még van egy munkám, amit ma be kell fejeznem, azért is vagyok még bent. De lehet, hogy az érdemrendet kiérdemlem...Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Süncsi!

Igen, ezt hívják szentesi fekete kerámiának. KépKép

Nekem ezek a kedvenceim, de ezek már régi darabok. Most tele van újakkal.
PusziMucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt! Azaz szép napos délelőttöt!

Nagyjából kipihentem a tegnapot, de azért ma lazítani is fogok! Délután jön a barátnésom is, így egy kicsit lelazíthatom a Zsófit. A 7vége amúgy is strapásnak ígérkezik!
A virágokat nem felejtettem el, de most a legkisebb bajom is nagyobb!
Amúgy az Uram is szenved, mert a foginyje be van durranva, és nem akaródzik neki dokihoz menni, de már nem halogathatja tovább! Nagyon parázik a fogorvostól!
AEK??? Én ugyan joggal nem léphetek be, de az én anyósomnak is vannak beszólásai! Egyszer náluk voltunk, és valami csoki volt kitéve az asztalra, és kínálgatta az uramat, majd rám nézett, és közölte, nekem nem kell ilyet ennem! Nem vagyok ugyan vékony, de akkor ... El is vonultam bőgni!

Én is úgy számolom, ma telik le este Panóék egy hete
Zsuzsi nagyon el van tűnve!

Nanda: neked is köszi a gratulációt!
Akkor anyósod nem egy főnyeremény! Nálunk hála nincs ilyen! Amúgy Maya ezek miatt is lehet sírós az alvásnál. Ez megviseli szegénykék lelkivilágát!
Akkor a kutya foga nagyon tiszta nálatok. ÉS a lehellete!
MAXIM? Na ez sem egy gyakori név!
Örülök, hogy a te lepényed is tudta a dolgát. Amúgy az enyém is a hátsó falon van most!
Nekem azt mondta a doki, most már olyan vagyok, mint minden kismama. És a kismamák máshol is gályáznak, nem???

Csicsóka: az én véleményem: a doki pali, és neki egy nő mindent elvisel! Hasonlóan a főnököd is!
A védőnő nő. Én szerintem is kellene neked egy kicsit pihenned! Amúgy amit a védőnéni mondott, az tényleg úgy van!

Kinga: Amíg a fiad megszületik, tuti lesz alkalmad elpakolni!
Én tegnap 2.5 óráig csak a konyhámat takarítottam, és nem is nagyon látszik! Viszont én éreztem sajna... KépA folytatás majd jön!
A dizsiben nem nagy a füst? Az neked sem jó, és a fiadnak sem!

Bellana: most nem fáj hála. Viszont a hátam!!!

Chello: köszi a jókívánságokat!
Akkor a csaszi fix. Arra készülsz! Innen a baba lehet már akár hatalmas is! Akkor kikapják a miómádat! Ugye az van neked?
Azért a névnapomon, mert akkor volt rá időm!

Mucska: a szekrénysor nagyon jól néz ki! Látom a babás könyv előkelő helyre került! Bvagy ez csak nekünk szólt???

Süncsi: a kenyér már megvolt! Tegnap estére lett kész az első igazi krumplis kenyerem. Nagyon fini, és laza lett!
Lindt? Az nagyon fini. Bár én most nem kívánom, de ismerem! A férjem kedvence a mogyorókrémes ostyás! Itthon 500 Ft körül van!

Bori: egyetértek! Cipővel én sem spórolok soha! De az árak ettől még felháborítanak!

Timi: a Zewa Softis, és a Clenex Balsam nagyon jó! Jobbulást! És sok C-vitamin!
A csülök téma engem sem hoz lázba sajna Kép

Bocsi a kisregényért!
Szép napot nektek!

Zsuzsa
zerko

Szép napot mindenkinek!

Chello: képzeld nekünk is tetszik a Noémi név. A férjem teljesen odavan. Kép Persze még nem biztos, hogy ez lesz a neve ha lány lesz. Fiú nevünk nincs 1 szál sem. Nekem tetszik nagyon tetszik az Ádám név, de a párom nem szeretné ha a fiát is úgy hívnák mint őt. Tényleg fura volna.
Örülök, hogy ilyen pozitivan állsz neki a csaszinak! És talán jobb is így, mert nem kell plusszban befeküdnöd egy újabb műtétre. Hát legalább nem ér váratlanul.Kép

Timi: reménytelen eset vagy. Kép Akkor legalább hétvégén ne takarítsd magad agyon! Mert lehet, hogy az anyós kommandót másra is bevetjük ám! Kép

Bori, Nanda : én még sosem voltam külföldön. Kép Szerintem sosem jutok el. Nyaralni is legfeljebb a Járdaszigeteken szoktunk. Kép Én már nagyon szeretnék, de valami mindig volt. Lakásszerzés, megélhetés, miegymás. Ki tudja, lehet, hogy majd mint 2 gyermekes anya járom körbe a világot. Persze az egész pereputtyal. Kép
A vicc persze az, hogy útlevelem már kétszer is volt.Kép

Lino: ezennel fel vagy véve a klubba! Kép

Mucska: ma tessék pihizni! Puszi! Kép

Süncsi: milyen igazad van! Tényleg ha jól meggondolom hármasban maradunk itthon. Kép A kis hapsim biztos megvéd, az unalomtól feltélen és a vérnyomásomat is simán megemeli mindenféle koffein nélkül. Kép

Puszi mindenkinek, lassan viszem atomantit megfuttatni. Kép

Tényleg lányok, nem jön valaki délután a Dunakeszin lévő Auchanba?

Bellana
bellana

Zsuzsa!

Ez csak nekem szólt, mert a párm nem enged semmit kitenni a kerámiákon kívül, de ebbe azért néha beleolvasgatok. Nem akrom mindig a szekrény aljáról bányászni elő.
Kruplis kenyér: az jó lehet, tessék küldeni belőle!

Bellana!

Látod, hogy nem maradsz egyedül? Kép

Timi!

Vigyázz magadra!

Bori!

A lerogyás már megy . Megmondtam, hogy most 3 napig semmit nem vagyok hajlandó csinálni a főzésen kívül. Én is kis hülye azt hittem ám, hogy elszalad, ha nem csinálom meg. de már látom, hogy semmi ilyen nem fog történni Kép
Puszi mindenkinek
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Elősször is minden jót kívánok a Zsuzsáknak névnapjuk alkalmából, így utólag is!

Tegnap behívatott az orvosom kontroll vizsgálatra, mivel elutazik Angliába több mint 3 hétre, és nem akart úgy elmenni, hogy az ikresekre nem vetett egy utólsó pillantást. A lényeg: az orvos szerint egy KISFIÚ és egy KISLÁNYunk van. A férjemnek a fülig ért a szája, mikor az orvos mutogatta mi micsoda. A kisfiúnak a herezacskója teljesen tisztán volt látható, azt hiszem elég egoista kiskrapek lesz, mert többször is bekúszott a képbe, amikor a testvérét vizsgálták. A kislányunk most is sokkal visszahúzódobb volt, de legalább most nem takarta annyira magát.

Mondtam az orvosnak, hogy gyakran fáj a vállam és a hátam a mozgáshiánytól. Azt javasolta, járjak masszázsra, kismama jógára (ez tetszik, de még ki kell nyomoznom ki tart ilyet), és a kismama kzazetta alapján tornázhatok is mostmár, de csak a has nélküli gyakorlatokat végeuhatem el.
Ti milyen kismama kazettát ajánlanátok megvenni?

Ti mit főztök ma? Elég tanácstalan vagyok ez ügyben. Délre talén csinálok egyykis rántott camember sajtot, de hogy mi lesz a vacsora, az költői kérdés még a számomra.

Ezt elküldöm. Majd még írok.

Vali
19+5
C.Vali

Vali!

Neked ebből kettő is jár!KépKép

Egy fiú egy lány! ezt jól elintéztétek. Egyszerre megoldani a dolgokat, így kell ezt csinálni!

Nagyon vigyázz magadra. Nekem éppen tegnap szülte meg egy ismerősöm az ikreket(Kaális), ott is egy fiú egy lány és gyönyörűek!

Puszi Nektek, ahányan csak vagytok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó sok helyesírási hibám volt, bocsi érte, de siettem.

Vali
C.Vali

VAli!

Gratulálok a vegyes felálláshoz! Ennél jobb nem is lehetne!Kép Tökre örülök Nektek!KépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vali, jó hogy itt vagy és gratulálok a kislányhoz és a kisfiúhoz, ez tök jó ! Elhiszem, hogy vigyorgott a férjed ! Kép

Süncsi, ez már biztos, a dokimmal meg jövő szerdán tudom megbeszélni. Jól emlékszel, tényleg 5 hét szabira jöttem de bevallom semmi kedvem visszameni dolgozni, szerintem kérek igazolást a dokitól táppénzre.

Zsuzsa, jól emlékszel, miómám van és akkor attól meg is szabadulok.

Bellana, nekünk sem nagyon volt fiú nevünk de azért csak találtunk volna. Kép Én is jobban örülök, hogy most derült ki a csaszi és nem a 8. hónapban, így jobban rá tudok készülni.

Én sem tudom még mit főzzek ma. Kép

Mucska, tényleg szépek a kerámiák.

Timi, én nem szoktam megfőzni a csülköt és kb. úgy csinálom mint Mucska de van, hogy csak símán hagymán és fokhagymán kisütöm. Nagyon fini.

Hát akkor kellemes főzést a kismamiknak.

Chello
chello

Köszönöm szépen Mucska!

Mi is tényleg örülünk nekik! Mondtam is a férjemnek milyen szerencsések vagyunk, bár én a két fiú vagy kislányért is odáig lettem volna.

Néha azért meglep, hogy ilyen korán tudnak már ramazurit csinálni odabent.

Tegnapelőtt hajnal 4-kor felébredt a férjem, mire én is felébredtem. Kértem tőle egy pohár vizet, annak a megivását követően felébredt a két kis pocaklakóm is. Ekkor elkezdtek rugkapálni minden oldalamon. A férjem a hasamra tette a kezét, és nagy élvezettel figyeltük hajnalban, hogyan folyik odabent a bunyó. Persze nemsokára megnyugodtak és ismét mindenki elaludt.

Vali
C.Vali

Vali!

Gratulalok! Egyszerüen szuper a hir!!!
En akkor lattam ujszülött ikreket, mikor voltam a klinikan, ahol szülni fogok. Az ujszülött osztalyon csak egy kisagy volt foglalt, de abban két kis baba aludt együtt. Annyira édesek voltak! Azt mondta a szülésznö, hogy mindig egy kisagyba fektetik öket, mert megszoktak egymas közelségét az anyukajuk hasaban és igy érzik jol magukat. Gyönyörüek voltak!

Bori!
Szerintem is jo a C&A babaruha! Nagyon jo minöségünek néznek ki.
Viszont a tegnapi vasarlas soran felmerült egy par kérdésem, tapasztalt anyukak!
- Tényleg elég 56-os ruhakat vasarolni, vagy kell 50-es is? Mert volt egy csomo 50-es ruha, de olyat nem mertem venni.
- A kétrészes rucikat is ki lehet hasznalni? Azt is, aminek nincsen labfeje?
- Mekkora a legkisebb zokni? Es abbol mennyi kell?
- Kabatkaféleség nyarra milyen és mennyi kell?

Elöre is köszi!
Süncsi
süncsi

Mucska!

A növéred nagyon ügyes!

puszi
süncsi

Sziasztok!

Vali, gratulálok KépKépKép

Annyi finomságról írtok mindig, hogy csorog a nyálam, csulök, karfiolleves, sult oldalas! Én meg a melóhelyen Kép

Na csak beugrottam, mindjárt indulunk a kórházba a nyaki redos uh-ra. Remélem minden rendben lesz.

Udv
Soraya
soraya

Lányok!

Most jöttem rá, hogy nekem van a legjobb anyósom! Kép
Vagy csak nem bír velem! Kép
1.Messze van.
2.Nem szól bele semmibe.
3.Mindig az a jó ahogy én mondom.
4.Nem ad tanácsokat, olyan jelszóval, hogy a múlt században, hogy csinálták.
5.Ha véletlen kényeztet valakit az én vagyok, nem a fia. Na ez abba merült, ki hogy egyszer úgy 5 éve hozott 2 vödör málnát, mert tudja, hogy imádom. Na persze azóta se. de ha kimegyünk málna érés időpontjába, akkor csak nekem lehet enni. Utána jöhet bárki, ha én jól laktam.
6.Nem fog a gyereknevelésbe beleszólni és nem lep majd váratlan látogatásokkal.
7. Nem fog felesleges ajándékokat venni a ygereknek. Örüljek, ha vesz egyáltalán valamit!
Több nem jut eszembe, de ez már elég, hogy átsoroljam a rendes kategóriába! Kép

Milyen szép az élet és ezt nekem az internetről kell megtudnom. Na ha kimegyünk majd hozzá, mert mi sem kapkodjuk el, viszek neki valami ajándékot, hogy maradjon csak ilyen Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Süncsi!

Mekkora ruhát vegyél az a baba sújától függ. A hugom gyerekei 2,75-2,78 kg súllyal születtek. Rájuk kellett az 50-es méret, kb. 2-3 hétig hordták. Nekik is több volt az 56-os méretből, de felhajtotta az úját és az is hordható volt, csak nem volt olyan pontjó tipp-topp, de azt hiszem, hogy ebben a korban ez még nem annyira számít.

Én is vettem zoknikat. 5-5 párt. Úgy gondolom ennyi elég lesz.
Te melyik C&A-ban vásároltál? Én néha a Pólusba aszoktam elmenni.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Bellana: ne keseredj el! Jön az EU, és párkányba átsétálhattok a hídon! Az már külföld lesz! Szép kirándulás, nektek nincs annyira messze! Sajna én nem megyek! Én tegnap voltam a budaörsiben! Amúgy nekünk is Alsógöd előtt van telkünk

Mucska: hol küldjem a kenyeret? Nyiss ablakot!

C. Vali: köszönöm!
Nekem egy olyan van, amit az 1-es női klinika gyógytornásza csinált. Az kellemes! A védőnőd segít majd beszerezni!
Kislány a másik? Akkor teljes a siker! Ez nagyon jó így! Ha mér kettő, akkor ez az ideális, nem?
Melegszendvics? Vagy töltött kiflik (párizsi, tejföl, hagyma, ...)
Bunyó??? Amúgy nekem az egy sem semmi, amit rendez!
Vali: az 50-es ruci akkor is felesleges szerintem. Az én lányom 2.95 volt, és 52 cm. Neki nem kellett közel sem!

Süncsi: szerintem 56-os is alig kell! 2 hét alatt kinövi, ha egyáltalán belefér!
A legkisebb zokni a 00-ás, és elég 2-3 pár.
Ez kell, ha a ruhának nincs zárt lábfeje, és lehet használni 2-részest is!
Nyárra elég egy kardigán, kocsikabát..

Chello: akkor epidurális érzéstelenítéssel lesz? Mennyi idő plusszban egy olyan műtét?

Soraya: nagy drukk!

Szép délutánt mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok

Suncsi
Nagyon aranyos vagy, sajnos nem csinaltam meg a levest, holnap fogom, mert annyira szarul voltam tegnap, es nem erzek izeket, szagokat ez a leves meg olyan finom lehet, hogy elvezettel szeretnem enni. Holnap beszamolok milyen lett.
A ruhakkal kapcsolatban, en mindig badikat hasznaltam, tudod olyat amit labkozott ossze lehetett kapcsolni, annyira kenyelmes es sosincs ki a baba hata. Itt kapunk egy oriasi babacsomagot, tele babaruhakkal, es rengeteg a megkotos felso, en nem szerettem oket, mert szegeny babat annyit kell haborgatni mire raadja az ember. Azert biztos masnak mas a velemenye !Mi zoknit nem hasznaltunk amikor picik voltunk, csak talpas tipegot, de persze ez az idojaras miatt volt. Itt sosincs 40 fok mint otthon. Tipego: mi hasznaltunk 50-es meretet, mert Laura 49 centivel szulett. Szerintem attol fugg, hogy bucika lesz Domberke vagy nem. Laura pl. most 89 cm, de siman jok neki a 86-os ruhak, mert kis giliszta.

Soraya
Varjuk az Uh-s beszamolot, biztos minden ok.

Bori
Szerintem is probald ki a Hennes and Mauritz-t, mi is sokat vasrolunk ott Lauranak, nagyon edes dolgaik vannak. Hogy van Dani, nem beteg mar?

C. Vali
Gratulalok, tenyleg nagyon szerencsesek vagytok, nem ismerlek ugyan benneteket, de biztos megerdemlitek ezeket a babokat. A soraidbol kitunik mennyire varjatok oket. En ma bolognai spagettit fozok. Szeritek a tesztat? Itt egy gyors finom tesztarecept, hatha kedvet kapsz hozza.
Fetas, sonkas teszta.
hozzavalok:
25 dkg fetasajt,15 dkg bacon szalonna, 2dl fozo tejszin, 1 nagy voroshagyma, so,bors es teszta.A
hagymat megdinsztelem a szalonnaval, felontom a tejszinnel, majd vegul hozzaadom a sajtot, osszerottyantom, fuszerezem es kesz is. Kifozom a tesztat ami barmilyen lehet a spagettin kivul.

Mucska
Nagyon szep ez a szekrenysor, a temanak es is utana jartam ugyanolyan eredmennyel mint Te. De jot nevettek es nagyon csodalkoztak. Nagyon koszi a recepteket.

Chello
Tudom minden no rendes szulesre vagyik es szeretne atelni annak minden szep es nehezebb pillanatat, azonban a csaszarnak is lehet "jo oldala".
Nekem az egyik ismerosom ugyszinten a szeme miatt csaszaros volt, minden nagyon jol sikerult, es en meg irigy voltam, hogy milyen jo neki. Megbeszelte az orvossal, hogy a kiirt idopont elott 2 nappal lenne neki jo, reggel bement es 2-3 ora mulva, mar babaja volt. Nagyon elegedett volt es a sebe sem okozott neki gondot. Ezzel szemben en reggel 7-tol este 10.15-ig szenvedtem:-(. Te kerdezdet a csulkot, tudod ezert nem jo ez.... mar ket eve nem is lattam csulkot, eszembe sem jutott volna, na de most, felfogom forgatni egesz Helsinkit egy csulokert. Sonkat szoktam latni, de az ugye nem csulok:-(.

Este ozvegy leszek, apa megy bulizni a barataival, ugyhogy majd meg jovok. Addig is nezzetek meg a hasamat milyen hordo, es utalom a terhessegi csikokat:-(.

Ildiko
1. ilyet szertek.... es ilyen van!
salla

Az elobb nem sikerult csatolni a kepet, es a melleklet kuldes nem zertam be, igy nem engedi feltolteni a kepeket. Mit is kell csinalni? Tunda valaki segiteni?
koszi
Ildiko
salla

megoldodott
KépKép
salla

Ildi!

A hasat látom, de hol a hordó? Kép

Ez olyan, mint az én pólóim., kölcsönkérted a képet mi?
Mi is jót vigyorogtunk itthon, annyira passzolt minden és mégse....Kép

Zsuzsa!

Itt valami disznóság van! Minden ablak nyitva, már megfagyunk, de hol a kenyerem? Kép Direkt nem hozattam, mert úgy is küldesz! Kép Ma sem fogok meghízni? Mi lesz így velem?
Te mikor mégy cukorterhelésre. Én kedd után már mehetek, mert meg van a papír. Csak kedvem nincs. Mondta a védőnéni, hogy otthon csináljam meg és vigyem magammal. Meg citromot is ha akarok, de akarom én ezt? Ha megvan utána belgyógyász és kiértékelik.+ ekg. Utána remélem már békénhagynak!

Pusza Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kedves Kismamik!

Nagyon szépen köszönöm a tanacsaitokat! Azt hiszem, egyelöre nem veszek 50-es ruhakat. Annyira picinek tünt a 00-as zokni! De akkor abbol veszek parat.

Ildiko!
A csülök szerintem is övön aluli ütés!!! Kivancsi vagyok, egyaltalan van-e ilyen szo németülKép
Az elsö képen a lanyod van? Nagyon csincsi, de azért ne vele hasonlitsgasd mar Magad, TEEEEEEEEEE!
Jo nö vagy és kész!
Ja, és jobbulast!

En most elköszönök, a hétvégére elutazunk, sikerült talalnom szallast. Képzeljétek, minden tele van, rengeteg helyet felhivtam (egy Vals nevü helyen, ahol termalfürdö is van) és csak tusolo nélküli szobat sikerült szerezni. Na sebaj, annal romantikusabb lesz!!! (azért van uszoda és ott valalhol lehet tusolni)

Szoval mindenkinek jo hétvégét kivanok!

Süncsi
süncsi

Helló lányok!

Nektek már akkora pocitok van. Én kicsit irigylem.Kép Mindig nézem magam a tükörben, de nem nagyon látszik a hasam. Vagyis már egyre jobban, de még azért azt lehetne hinni, hogy kövér vagyok...

Ildikó!

Én most milánóit ebédeltem. Nagyon fincsi volt, bár nem én csináltam.

Én még nem is láttam 50-es rucit. Eszembe nem jutott volna olyat venni. A tesóm 2kg5dkg-val született, és 49 centi volt. Kis vakarék volt, de tuti nem tudta volna hordani az ötvenes rucit. Milyen pici lehet az!!!Kép
Alig várom már, hogy lássak 00-ás zoknit. Tuti meg fogom falni.Kép

Császár!
Csak olvasom itt a császárról a véleményeket, és eddig nem mertem leírni, hogy mit gondolok, mert féltem, hogy leharapjátok a fejemet.Kép Azért most mégis...szóval én egyáltalán nem vagyok ellene a császárnak. Sőt...inkább legyen egy nehéz szülés császárral befejezve, mint fogóval, meg vákuummal, meg azzal, hogy a doki a testével préseli ki a mamából a gyereket...na meg engem a szülésben nem a fájdalom rémít meg, hanem, hogy szokták írni a nők, hogy repednek, meg gátmetszés...ebbe belegondolok, és rögtön elájulok...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ildikó? hová lett a fejed? Kép

Süncsi: egyetértek Zsuzsával a méreteket illetően. Szinte 56-osat is felesleges venni a bébiknek, mert hihetetlen gyorsan kinövik!! Mi 62-el indítottunk. Kép

A zokniból azt hiszem van O-ás? És akkor az a legkisebb. Nem is tudom mennyi kell, hát kb. 5 pár elég. Zsuzsa? nem emlékszem Daninak mennyi volt. Kép

Soraya: ultrahang után jelentkezz, puszi!

Vali: ez csodálatos!! Ennél joban nem sikerülhetett volna! Gratulálok! Kép

Zsuzsa: igazad van! Nincs messze Párkány! Ez jó hír! Kép

Mucska: anyósodat klónozzuk és kiosztjuk a rászorulóknak. Kép

Én ma röffentem össze az enyémmel telefonon.Elöször is mert, hogy miért nem megyünk hétvégén mikor azt beszéltük meg. Mondtam, hogy ezt ő beszélte meg saját magával, mert én azt mondtam, hogy beszélek Ádival és felhívom, hogy megyünk-e. Sokszor volt már ilyen, hogy kitalál magának valamit amit velünk elfelejt közölni. Aztán a múltkoriról is szó esett, hogy mi a bajom:
röviden: mikor itt volt a héten és kiakadtam, az attól volt, hogy egész nap takarítottam, pakoltam, főztem. Ő meg nem segített semmit. Na, jó Danival játszott. Ebéd után meg szépen lefeküdt és alukált 1 jóízűt. Én meg újfennt mosogattam, Danival küzdöttem mert, nem akart aludni. Szóval jót pihentem azon a napon és nem is tudtam hova tenni a rengeteg segítséget...
Aztán a gyereknevelés nem tetszett neki. Azt mondta akkor inkább elmegy. Mondtam, hogy jó. De maradt. Szörnyű gyomorgörcsöm lett mire elment végre. Persze a sogoromékhoz, mert a héten minimum 4 napot ott tölt...Állandóan őket segíti anyagilag is, főzésben, takarításban, bármiben, holott baromi jól élnek, kb. dupla pénzből mint mi,persze kevesebb rezsivel,és -kétszer ekkora lakásban- mert a dédivel feleznek,de azért hónap közepére már elverik a fizetést. De sebaj, megy anyósom és ad nekik a nyugdíjból, vagy a dédi az övéből, mert hát szegénykék nem tudnak bánni a pénzzelezt meg kell értenem. Én nem is tudom, hogy nekünk adott-e valaha is, de pofám se lenne kérni. Ha már egyszer felnőttnek tartom magam akkor viselkedjek is úgy és vállaljam is a felelősséget a tetteimért. Nem pedig élni a világba bele 2 gyerekkel, mert majd valaki úgy is kiúz a sz*rból, mint sógoromékat anyósomék..
Szóval nem hinném, hogy különösebb segítségre szorulnának. De anyósom szereti a Dunába merni a vizet. Meg is mondtam neki. Kérdezte, hogy jöjjön-e a jövőhéten , de mondtam, hogy inkább ne.
Lehet, hogy irigy vagyok, biztos ez is benne van. Hogy míg az egyik mindenhova eljut, mi 1 moziba sem,hogy az 1-nek mindenre jut pénze,akkor is ha másé, nekünk meg nagyon kell spórolni ha akarunk valamit. És persze megtehetik, mert van aki segítse őket ebben az életvitelben. Hát igen, engem zavar, hogy az egyiknek mindent a másiknak meg semmit. És akkor én vagyok a hálátlan. Hát nem tudom mit kéne meghálálnom. Azért 8 év alatt összegyült bennem már 1-2 dolog amit nem igazán hálával tudnék kifejezni.És mindezek tetejébe állítólag a férjem a kedvenc fia...Hú, de furán fejezi ki, nem?! A szülinapjára speciel több mint 2 hetet vártunk, hogy felköszöntse. Még én telefonáltam rá, hogy bravó! Persze a sógoromnak nagy dínom-dánom van mindig... Forog a gyomrom az egésztől.
Na, jó befejezem, mert órákig tudnám írni a dühömet, vélt és valós sérelmeimet.

Bellana
Kép
bellana

Ildi: ez egy formás pocika Kép

Mucska: valahol elakadt! Tuti dugó van!
Ki fogod bírni a lötyit! Nagy levegő, és...

A 00-ás zokni nagyon kicsi, de egy baba lába is! Kép Ezek a zoknik többnyire nyúlnak amúgy!
8 hetesen: Kép

Timi: pedig a gátmetszés, és a varrás sem egy komoly dolog, hidd el! És sokkal gyorsabban gyógyul, mint egy hasseb! Amúgy ha a baba nem nagy, lehet, hogy megy ez gátvédelemmel is!
Nem vagy erre még felkészülve sokat változik majd még a véleményed!

szép 7végét a közben lelépőknek!

Zsuzsa
zerko

BellanaKép
Ismerős az érzés, mikor főnökváltás volt titkon reméltem, hogy szélnek eresztik a párom is, de tudhat valamit, mert nagyon ragaszkodnak hozzá.Kép Persze büszke is vagyok rá, de azért nem a legjobb állapot.Kép

LinoKép
Jövő hét elején már nem leszek szalma. A rosszban az a jó, hogy a főnök megígérte a páromnak, hogy a szabit amit most nem tud kivenni, nyáron megkapja. Így legalább itthon lehet szülés után.Kép

TimiKép
A hetem zűrös volt, de hétfőn beugrom, ha dolgozol.Kép

KingaKép
Ügyes vagy, hogy magadtól is tudsz vért venni, én nem merném magam szurkálni.Kép

CsicsókaKép
Pihenj, a baba a legfontosabb!Kép

ChelloKép
Még nem tudom, de nagy esélyem van a császárra nekem is.Kép

MucskaKép
Tök jó a bútor!Kép A kerámiák is gyönyörűek, még soha nem láttam ilyeneket!Kép

ValiKép
Nagyon lelkiismeretes az orvosod!Kép Gratula a fiú-lány felálláshoz!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nahát, arról nem is szólva, hogy meséltem -volna-a Tesóról, elmondam mekkora, de ennyi erővel beszélhettem volna akár a krumpli áráról is...
És mindez azért nem érintette meg, mert éjjel 2-ig fennt volt, mert a sógórnőm elválalta az oviban, hogy a farsangra csinál valamilyen bábokat, holott soha még 1 gombot sem varrt fel. Ezt Ő is állítja. Nosza hát, este telefonált anyósomnak aki iziben átment (tőlük is jó másfél-két órányira lakik!). És akkor én vagyok a hülye? Miért kell egyeseknek minden marhaságát kiszolgálni????? Na, halljátok én biztos elküldtem volna a csudába, hogy akkor minek vállalta el???
Nagy az Isten állatkertje. És én megvagyok győződve arról, hogy anyósom azt hiszi ezzel jót csinál. Holott Ő sem fog örökké élni, és inkább az önállóság felé kéne tolni azt a két mamlaszt, mint a balakjuknak lenni. Nem? mi lesz ezekkel ha a dédi meghal és nem lesz "beépített" bébiszitter? Ha anyósom lerobban és nem lesz pénz, se semmi amivel pumpolhatnák?? Akkor lesz a nagy pofáraesés. Ja és mindehez nem hálásak neki, sőt Őt is meg a dédit is szapulják...

Bellana
bellana

BellanaKép
Tombold ki magad nyugodtan,többet árt, ha benned marad.Kép

ZsuzsaKép
Ez a gyerek 8 hetesen is gyönyörű volt! Bomlani fognak érte a fiúk!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bellana!

Szerintem örülj neki, hogy nem megy olyan gyakran! Már az alapján, amiket leírtál, hogy mit csinál. Én ezt a "rivalizálást" csak nagymamámon, és a négy fián látom. Szerencsére Ricsinek nincsen tesója, így csak mi vagyunk anyósomnak.
Apukáméknál van mindig ez, hogy a legidősebb fiú bármit csinál, nagymamám szemében ő az Isten. De az hogy anyukám jár hozzá évente többször kigályázni a lakást, meg minden szar melót ő csinál...erre még azt sem mondja, hogy köszönöm. Szóval együtt tudok érezni veled, ismerős a szitu, ha nem is olyan közelről...
Én szívesen adok az én anyósomból neked egy kicsit. Ő mindig csak adna-adna, 64 éves, még dolgozik reggel 7-től van, hogy este 6-kor ér haza. Az ugye természetes, hogy tudja a fiának az ünnepeit, de mindemellett az én ünnepeimet is számon tartja, mindig kapok ajikat...és még, mikor együtt laktunk, és Ricsi megjegyezte neki, hogy valamelyik kaját én jobban főzöm, mint az anyja, akkor odajött hozzám, és megkérdezte, hogy mit csinálok máshogy, miért jobb az enyém.Kép
Egyszómintszáz, elfelejtettem hirtelen, hogy néha el akarja vinni a gyerekemet...Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi!

Én itt vagyok rendületlenül! Tudod, pályázom a munka hőse címre!Kép Várlak hétfőn!

Na, Zsuzsa!

Fogadjunk, hogy úgy csináltátok ezt a gyereket, hogy egy nagy fazékban kutyultatok: "bele rakom X-nek a csodás szemét, y-nak a formás fejét..."Kép
Biztos,hogy ilyen gyereket nem lehet csak "úgy" összehozni. Ebben valami boszorkányság van!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bellana: de mehettek Parasapusztán át Sahiba is, ha van kocsi!
Anyóssal meg ne foglalkozz, nem éri meg!

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa!

VAlószínű igazad lesz, változni fog még a véleményem, csak attól is kiráz a hideg, ha egy éles papírlappal elvágom az ujjam.Kép És ebben sem a fájdalom a rossz...

timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?