Jó reggelt! Azaz szép napos délelőttöt!
Nagyjából kipihentem a tegnapot, de azért ma lazítani is fogok! Délután jön a barátnésom is, így egy kicsit lelazíthatom a Zsófit. A 7vége amúgy is strapásnak ígérkezik!
A virágokat nem felejtettem el, de most a legkisebb bajom is nagyobb!
Amúgy az Uram is szenved, mert a foginyje be van durranva, és nem akaródzik neki dokihoz menni, de már nem halogathatja tovább! Nagyon parázik a fogorvostól!
AEK??? Én ugyan joggal nem léphetek be, de az én anyósomnak is vannak beszólásai! Egyszer náluk voltunk, és valami csoki volt kitéve az asztalra, és kínálgatta az uramat, majd rám nézett, és közölte, nekem nem kell ilyet ennem! Nem vagyok ugyan vékony, de akkor ... El is vonultam bőgni!
Én is úgy számolom, ma telik le este Panóék egy hete
Zsuzsi nagyon el van tűnve!
Nanda: neked is köszi a gratulációt!
Akkor anyósod nem egy főnyeremény! Nálunk hála nincs ilyen! Amúgy Maya ezek miatt is lehet sírós az alvásnál. Ez megviseli szegénykék lelkivilágát!
Akkor a kutya foga nagyon tiszta nálatok. ÉS a lehellete!
MAXIM? Na ez sem egy gyakori név!
Örülök, hogy a te lepényed is tudta a dolgát. Amúgy az enyém is a hátsó falon van most!
Nekem azt mondta a doki, most már olyan vagyok, mint minden kismama. És a kismamák máshol is gályáznak, nem???
Csicsóka: az én véleményem: a doki pali, és neki egy nő mindent elvisel! Hasonlóan a főnököd is!
A védőnő nő. Én szerintem is kellene neked egy kicsit pihenned! Amúgy amit a védőnéni mondott, az tényleg úgy van!
Kinga: Amíg a fiad megszületik, tuti lesz alkalmad elpakolni!
Én tegnap 2.5 óráig csak a konyhámat takarítottam, és nem is nagyon látszik! Viszont én éreztem sajna...
A folytatás majd jön!
A dizsiben nem nagy a füst? Az neked sem jó, és a fiadnak sem!
Bellana: most nem fáj hála. Viszont a hátam!!!
Chello: köszi a jókívánságokat!
Akkor a csaszi fix. Arra készülsz! Innen a baba lehet már akár hatalmas is! Akkor kikapják a miómádat! Ugye az van neked?
Azért a névnapomon, mert akkor volt rá időm!
Mucska: a szekrénysor nagyon jól néz ki! Látom a babás könyv előkelő helyre került! Bvagy ez csak nekünk szólt???
Süncsi: a kenyér már megvolt! Tegnap estére lett kész az első igazi krumplis kenyerem. Nagyon fini, és laza lett!
Lindt? Az nagyon fini. Bár én most nem kívánom, de ismerem! A férjem kedvence a mogyorókrémes ostyás! Itthon 500 Ft körül van!
Bori: egyetértek! Cipővel én sem spórolok soha! De az árak ettől még felháborítanak!
Timi: a Zewa Softis, és a Clenex Balsam nagyon jó! Jobbulást! És sok C-vitamin!
A csülök téma engem sem hoz lázba sajna
Bocsi a kisregényért!
Szép napot nektek!
Zsuzsa