Szepi!
Csodaszépek a mézeseid! Ki is fogom próbálni a receptedet.
Nekem is van egy, az a fajta, amit az IKEÁban lehet kapni, sötétebb, mint a hagyományos mézes, de nagyon finom, és nem kell várni, hogy megpuhuljon.
Laki Papné, ha megadod a linket, én beillesztem.
Diamama! Nézem, honnan írsz, mi az az UKW? Mesélj még magatokról! És örülünk, hogy csatlakoztál!
Vica, ígértem a listát, hát, figyu. Rafkós ám a gyerek, először megpróbál bevágódni Télapónál és Angyalkánál, beetető szöveg a következő (helyesírási hibákat direkt benne hagytam, de még csak másodikos a drágám):
Ezeket a listákat szeretettel csináltam nektek ti akik mind hoztátok a játékaimat.
télapó
csoki, mézes kalács, egy téli kabát, egy hó taposó, egy gumi csizma, egy pulover, egy bikini, egy fürdő szobai köntös, egy csomó egszer (ékszer akar ez lenni), egy fotó album, üveg festék, egy gyönyörű csillogó cipő, zselés matrica, sima matrica, egy Winx lemez, 3 dimenzios matrica, dudoros matrica, két nagy üveg ájszt tea, az utolsó két Herry Potter könyvet, Polli Páket baba (esélytelen...), smink felszerelés, egy plüs cica, egy telefon (dettó), olasz csizma, sok gyümölcs (hiába, rendes kislány...
)
angyalka
kettő ki(s)számoló füzet az egyik 3 a másik meg 4, egy számitogép, sok sok kép tartó, groovy girls ruha, groovy girls ágy és groovy girls fotel, groovy girls kiegészítő, egy magnó, 3 rendes nagy párna
És még összesített is: t(élapó)26+a(ngyalka)8=34 kívánság
Azért vannak vicces részei. Szerintem... párna, olasz csizma, fürdőszobai köntös, ezeket honnan vette?
Azért lesz nagy öröm, mert az egyik dédi vett neki egy magnót, de pl. vannak dolgok, amiket még tuti jópár évig nem kap meg. És vannak olyanok is, amiket sose, pl. Polly Pocket. Az micsoda szülőlehúzó, gyerekbúgató hülyeség már...