Új privát üzeneted érkezett!

Szia csajok!

Mucska eltűntél a sütőben, vagy valamelyik fazékban?Kép vagy az új bútorokat zabolázod? Kép

Zsuzsa: szegényem kitartás! Mi is a fogakkal szívunk, megértelek, bár a fejfájás már jóval ritkábban kínoz, mint az elején!

Timi: remélem az a kép messzi emlék is marad!
Jó amit a pocidról és a kispapiról írtál! Az én kispapim annó mikor már jó nagy hordóm volt és a Dani tornázott, egyszer elszörnyedve közölte, hogy jesszus ez olyan mint a "8-ik utas" Tudjátok az a horror...Kép Időnként tényleg dinkák ezek a hapik.
Én a 18-ik héten éreztem a Danit, a tesót meg mostanában kezdtem el. Igaz már a 14.ik héten is azt hittem, de most már tuti. Kép

Szöszi: köszi a válszt!!

Vali:a resztelt máj az jó, most, hogy írtad én úgy megkívántam! Kép Krumplival eszitek?

Kinga: Én is imádtam a nagyapám. Már 7-ik éve hogy meghalt, de a mai napig elevenen él bennem az arca a hangja. Nem ismertem nála jobb embert.
Dani az Ő születésnapján született Kép Csoda, nem?

Süncsi: szuper lenne ha tudnál jönni a talira!!
Én még sosem repültem, de kipróbálnám. Kép

Egcsi: hol vagy?

Mindenkinek sok puszi:
Bellana 15+3

Ui: itt volt ma anyósom és kissé kikészültünk egymástól. Dani meg adott a hangulatnak rendesen. Kép
bellana

Már megint dili vagyok nem is 15+3 hanem 15+6
bellana

Zsófi is mindig így kezdte az UH-kat anno. Felébredt, nyújtózott, ásított, és utána kapálózott! Tényleg nagyon emberi Kép

Kinga: a levél megjött!
Ha már furdalja, akkor ne bántsd, mert ki is lyukasztja!

Süncsi: itt is lehet olyat kapni. Az enyém Severin, az is német!

Bellana: osztottátok egymás anyóssal? Akkor most 2 hétig nem is jön??? Az urad mikor indul?
Amúgy ma is gyötör a fejem, estére elromlik. Lehet, hogy rám férne megint egy hátmasszázs!

Szép estét mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: férjuram jövőhét szombat reggel elrepül. Szó szerint. Szalmaözvegy leszek Kép
Hú azt hiszem depis leszek. Baromira apás vagyok.
Elaludni is úgy tudok ha hozzábújok. Ciki?

Anyós: inkább nem írom ide, mert leég a monitor. Lehet, hogy megint kipanaszkodom majd magam neked mailben. Persze nem most. Nem hinném, hogy az én nyavajgásom felér 1 hátmasszázzsal. Kép

Jobbulást, gyógypuszik mennek:Kép

Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Esélyem sincs, hogy visszaolvassam az irományokat, bocs, ha nem válaszolok.Kép
Tegnap vettünk egy aranyos kismamaruhát, majd lesz róla kép, ha tudok hozzá fényképészt szerezni.Kép
Ma voltam a védőnéninél, hivatalosan 2kg-t híztam. Meghallgattuk a baba szivecskéjét, olyan kis édes volt, közelebbhúzódott a szerkentyűhöz, hogy jobban halljuk.Kép Holnap megyek AFP-re és ha tudok utána jövök.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: ügyike vagy!

Bellana: megértelek. És ha gondolod, szívesen meghallgatlak... Hátha úgy jobb lesz!

Holnap én is nekiugrok a lakásnak, de majd benézegetek!

Jó éjt mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok

Timi
Errol a kerekparnarol jutott eszembe, hogy milyen jot rohogtem amikor Laura szuletett. Kepzeld itt szules utan uszogumin ultunk. Rohej volt, ahogy toltuk a babaagyat meg hurcolasztuk a gumikat mindenhova:-). Ferjeddel a kapcsolatod nagyon harmonikus lehet, kivanom, hogy az idok vegezeteig igy is maradjon.

Suncsi
Jo valogatas es keszulodest, isteni lesz amikor mar bent lesz az agy, agynemu, szekrenyben a pici ruhak es mar csak Domperke-Andras hianyzik. Kulonben en szoktam banyaskodni, pedig igyekszem visszafogni magam. Azonban nem vagyok haragtarto, ez viszont nem passzol nagyon a finn mentalitashoz, ok sokaig dulnak-fulnak.
Az uh nekem is nagy elmeny volt. A repulestol en is fosok, de csak addig amig a repulesi magassagot elerjuk, utana mar nem. Koszonet ezert nagytudasu mernok ferjemnek aki elmagyarazta: mi mikor es miert tortenik. Jo babaszoba tervezgetest!!!

Kinga
Uh 2 D-s volt. Baba forgolodott, mozgolodott sokat. A kezei folyamatosan a szajaban voltak. Mar ontudatlanul es gyakorolgatja a szopizast. A feneketol a fejebubjaig, ezt otthon talan ulomagassagnak hivjak 14 cm, a combcsontja pedig 3,5. Megvolt mind a negy szivkamra, a gerince is szepen letszott. Azonban nagy banatomra nem mondtak meg a nemet, viszont megmutattak, de sajnos nem tudtam kinezni. A Uh-t vegzo holgy latta, hogy mi,de csak bazsajgott. Hiaba kerdeztem, csak azt mondta, hogy ov.foorvosi utasitasra sajnos nem tud valaszolni az ilyen jellegu kerdesekre. Gondolhatod majd szetrobbantam. Szerintem meg szules elott elfogadott, hogy fiu, de legkesobb akkor amikor meglatod es nem tudsz betelni a latvannyal es az erzes, hogy ez a baba a tied. Osszehasonlithatatlan!

Bellana
Jo volt a bekad, Laura ugy ment aludni, hogy azt utanozta.
Az anyosodtol meg ne akadj ki minden alkalommal, probald meg elfogadni olyannak amilyen. Nem akarok okoskodni, de szerintem sokkal konnyebb lenne, ha nem sanyargatnad magad. Tudom, hogy szar es faj, de ha nem foglalkozol vele egy ido utan megedzodol, es ha eltudsz tole szakadni erzelmileg, akkor nem fognak zavarni annyira azok a dolgok amiken ma meg beporogsz.
Apahoz bujas nem ciki, soooooot, ennek igy kell lennie:-). Miert is megy kulfoldre, lehet, hogy volt mar szo rola, de lemaradtam. Vagy, ha titok akkor bocsi.
Puszi Neked es Daninak!

Lanyok!
Ki fozott ma resztelt majat? En is kerek belole, itt Finno-ban az elkerulendo etelek kozott szerepel, ha jol emlekszem tul sok benne a valamilyen (talan A) vitamin. Azert megkostolnam, imadok tunkolni.
Zsuzsa, adsz hozza egy szelet friss kenyeret?

Mindenkinek jo ejt megyek pihizni, aludni ugysem tudok az influenzetol. Jol belekevergoztem.

Puszi
Ildiko
Ui.: Koszonom a jokivansagokat celba ertek, mert Laura mar sokkal jobban van, kap levegot es alszik. Viszont az etvagya szornyu, mit lehetne neki adni, hogy ez megvaltozzon? Itt nincs etvagygerjeszto gyogyszer. Tud valaki valami jo praktikat?
salla

Bori

Remelem azert nem lattam a neved, mert megfogadtad Suncsi tanacsat, es most is feltett labbal pihengetsz.

Szoszi
Ra fogom beszelni apat, holnap tajekozodom az arakrol. Remelem mi is ugy jarunk mi ti es mindent es ugyanazt a parcenti pluszt fogjuk latni:-).

C.Vali
Megtalaltalak, finom volt a maj? Nalunk tejfolos krumplifozelek volt fasirttal. Hogy vannak az ikreid?

Mucska
Teged tenyleg jol megcsiphetett egy elmunkas, mar nem is hallunk rolad tobbe?

Suncsi
Vettem karfiolt , hogy kell elkesziteni a tejfolos karfiolevest? Ugy mint a rendeset csak tejfollel, biztos nem. Leirod, ha van idod, holnap este akarom vacsira elkesziteni.
Elore is koszi!

Tenyleg leelepek.

pusza
salla

Sziasztok!

Csak par sort irok, mert ISZONYATOSAN faradt vagyok, delutan 2-1/4 7-ig ertekezleten ultemKép Eleg durva volt, kb.3x annyira elfaradtam, mint amikor vegigtanitok egy delutantKép

Chello
Koszi a valaszt, akkor en is oda fogok menni, igaz addig meg van egy par hetem, de akkor en is a 18.het utanra idozitem. Hogy jobb, a 18.heten, vagy amikor betoltottem az utan? Vagy az mar tok mindegy?

En is jarok tornazni, lattam, hogy valaki irta, hogy jar kismamatornara.
Nekem a vedono ajanlotta, hogy van egy inidai gyogytornasz ott a rendelointezetben, aki szuper es beutaloval ingyenes. Elmentem hetfon, tok jo volt, ugyhogy ma is voltam es ugy erzem vegig fogok jarni. Es raadasul ma a vegen meg meg is masszirozta a vallam, mert panaszkodtam, hogy tokre elaludtam. Olyan szuper jol esett, vagy 10 perccig masszirozott. Sajnos en csak delelott tudok jarni, es igy csak egy heten 2x, ugyhogy itthon is fogom csinalni, mert nagyon jo. Remelem a babucinak is tetszikKép

Holnap megyek a vedonenihez.

Most meg kipurcanok a faradtsagtolKép

Puszika mindenkinek!

Ja, meg csak annyit, hogy ma szuper lencsefozelek volt az ebed a suliban, 2 tanyerral bevagtam, utana rendesen latszott a pocimKép Februar ota a masik suliban eszunk, itt szuper a menza, ugyhogy visszavonom, amit kb. egy honapja irtam a menzarol. Ugyanis lehet jo is, ez pl. SZUPER!

Na, kikapcsolok!

Sziasztok!

Orsi
14+5

avocado

Sziasztok!

Süncsi,a függöny egyszínű áttetsző narancsos,de nem olyan rikító,duplán,a sötétítő pedig meggyszín-citromsárga olyan selyemszerű.Mindkettő a földig ér.Mert a szoba fala inkább narancsszínű lesz,nem barack.Szeretnek engem a festők!Várom a képet,szerintem hasonló lesz a stílus!Kép

Bellana,Mucska szerintem is elveszett valami doboz alatt.Milyen fura,hogy Dani pont akkor született!Én asszem,örülnék ilyen egybeesésnek.Még ennek a mocorgásnak is örültem.Vigyáz ránk a Papa.Kíváncsi vagyok,hogy minek szívat anyósod,ha úgyis ritkán megy?Kapsz békát: Kép

Zsuzsa,Te fürcsizz egy nagyot,ha szabad,az olyan jó!Kép

Ildikó,édes lehetett,ahogy szopizta az ujját.És jó nagy is!Biztosan sikerül elfogadnom,győzködnek eleget,de végülis tényleg az számít,hogy egészséges legyen.Miért nem mondják meg,hogy mi a neme?Csak Neked nem mondják meg,vagy senkinek?Laurának innen is egy kis drukk,hogy végleg kimásszon a náthából!

Puszi,szép álmokat!
Kinga
nyinike

Bellana

A KKK-kaposvari kismamak-ban volt. De akkor ugy latom nem emlekszel. Szoval nem en voltam, ez a lenyegKép

Szia

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi de most nincs túl sok időm visszaolvasni.

Orsi, jobb ha már betöltöd a 18. hetet de mehetsz a 19. vagy 20. héten is.

Megyek szemészhez, majd beszámolok. Tegnap is ott voltam majd leírom az "élményeimet".

Pusza,
Chello
chello

Szia Lányok!

Először is Zsuzsa és Zsuzsi és ha még valaki a nicknév alatt Zsuzsaként éldegél:KépKép

Nagyon boldog névnapot Kívánok!

Élek még, de tegnap én bolond a munkahőse cimre pályáztam. Gondoltam ne csak Timi legyen hős.Úgy elfáradtam estére, hogy 8 órakor elaludtam és csak most ébredtem fel. (kivételes eset).
Szekrény a helyén szerencsére, még 2 szekrénybe kell visszapakolnom. A szobát átrendeztük nagy nehezen. Mielőtt elaludtam közöltem, hogy még sem tetszik. A párom hallatlan boldog volt, így ma tovább forgatjuk a bútorokat. Bár közölte, ahogy ma lesz az lesz a végleges. Nem tudom mit van úgy oda, mert a szekrénysorhoz nem kell hozzányúlni csak a többihez.....Kép

Ildi!
Küldtem mailt, de visszaküldte, hogy nem tudják kézbesíteni. Hova küldkem a fánkot?

Bellana!

Szívből örölök a jó híreidnek. Tényleg olyan a gerinc, mint egy kis gyöngysorKép Az a lényeg, hogy egészséges legyen. Úgy is gyönyörűek lesznek. Örülök, hogy Dani birtokolja az ágyat. iába, már nagy fiú! Kép
Szalmaözvegy: majd dumcsizunk sokat én sem leszek így elveszve!

Kinga!

Éelk még éppen, és jöhet a hiperaktív vőlegény! De mi lesz akkor velük, mert nem hiszem, hogy Anna egy csöndes nyugodt lányka leszl! Kép(Anyja, apja nagyszájú, mozgékony, mit várhatok? Kép )

Süncsi!

Kedden mennem kellene Pestre,de a párom nem enged el vonattal, hogy hosszú lesz. Megmondtam neki, ha a talcsira Te hazajössz Kép, akkor ha nem kell hivatalosan feküdni, akkor gyalog is felmegyek, nem tud megkötni!Erre beletörődött és azt mondta, hogy oda mehetek, de ha lehet a temetést most hanyagoljam!

Bori, Timi! Egcsi, Chello!
Puszi Nektek!

Kép

Most majd olvasok vissza és írok Nektek is, csak Gínonak le kell menni!

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Na, mit szóltok? Fél kilencre már el is olvastam az üziket!Kép

Voltam a vámpíroknál, levették a véremet. Nyolcra már készen is voltam. Anyósom meg ilyenkor annyi kaját meg piát vesz nekem, hogy győzzem megenni.Kép

Egcsi!

Gyere ide hozzám, én lefényképezlek! Sok sikert a vérvételhez! Egyébként azért kérdeztem,hogy hol veszik a vért, mert szoktam látni a vérellátóban is kismamikat, és gondoltam hátha ott, és hátha látlak.Kép

Ildikó!

Itt is az a szokás, hogy úszógumin ülnek az emberek, de szerencsére már kitalálták ezeket a cuki párnákat!

Kinga!

A farmerben félkör alakban van toldás, de amit én láttam, abban farmer anyagból volt. Nagyon tetszett, jövő hónapban első dolgom az lesz, hogy megveszem.Kép

Orsi!

A szellemi fáradtság szerintem sokkal rosszabb, mint a fizikai. Jobban ki lehet készülni tőle!
Remélem, már kipihented magad!

Zsuzsa, Zsuzsi!

Isten éltessen benneteket sokáig!

BEllana!

Ne akadj ki anyóstól nagyon! Tudom könnyű ezt mondani. Én is kiakadnék!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jééé, egy Mucska!

Szia Neked!Kép Azért ne vidd nagyon túlzásba a pakolást!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

jó reggelt!

Most nem olvastam vissza, de köszi Mucska, és Timi! Kép
Most elviszem a lányomat a Nagymamihoz, és utána benézek!
Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi: ezt tőlem névnapunkra Kép :
Kép

Ezt a trónoló pasiknak:
Kép

És ezt az állatbarátoknak:
Kép

Majd jövök: Zsuzsa
zerko

Kedves Zsuzsák,
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek névnapotok alkalmából!!!
KépKépKépKépKép
Egyelőre ennyi virágot találtam...

Kinga,
Melyik Megatoys-ba készültök? Van valami a környéketeken, vagy a fővárosba jöttök fel?
Jó vásárlást, neked is és Bendének is szép cuccokat kívánok!
Kismama-farmerral kapcsolatban: a kertésznadrágomat, ami még Dani idejéből maradt meg, nem tudom hordani, mert a mellbimbómat úgy kikészíti 20 méter után, hogy csak ihaj. Pedig van rajtam melltartó, kombiné, póló. Egyszerűen mostanra lett szuperérzékeny.
Majd írjál, mit találtatok! Sőt, fényképezd le magadat benne!!!

Süncsi,
Örülök a jó uh-nak! 600 gr? Az már kész emberke!!! Az enyém legutoljára 400 körül volt, igaz, ez már két hete. Vagy egy hete...?
Nagyon szeretnék én is képet látni majd az elkészült gyerekbirodalomról. ÉS csudajó, hogy jöttök majd haza!!!

Ildikó,
Neked is nagy gratuláció, hogy az uh-n nem mentél neki a szakembernek, amiért ilyen titokzatos volt!!! Fura egy álláspont, de nem tudsz a rendszeren változtatni, igaz? Képet nem kaptál róla? Mert akkor majd megállapítjuk mi...
Nálam a karfiolleves tejfölösen úgy készül, hogy ízesített vízben megfőzöm a karfiolt, amikor készen van, piros rántással berántom, csipetkét vagy pici nokedlit szórók bele, kiforralom a rántás miatt, aztán a tányáron mindenki belekeveri magának a tejfölt...Lehet ennél egyszerűbben? Vagy pedig a rántás helyett: tejfölben elkeverem a lisztet kevés víz segítségével és azzal habarom be. Így kimarad belóle a pirospaprika. Tényleg, lányok, hogy lehet még másképpen csinálni tejfölös karfiollevest?
Ildikó,
gyorsan lábalj ki az influenzádból!!! De legalább már a kicsi lány jobban van.
Étvágygerjesztére itthon szokták ajánlani a Béres cseppet, érdemes kipróbálni 2-3 hónapra, csak használni fog neki, mégha pl. az étvágyára nem is lenne hatással.

Most csóközön nektek
Bori

Ja, nálunk is felütötte a fejét egy kis betegség Dani táján, ma már nem is ment oviba. Iszonyatosan náthás, este 37,5 volt a hőemelkedése. Attól tartok, megint itt az arcüreggyulladás. Most indulok infrázni, mert éppen láztalan.
Pusszancs
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt!

Mindenek előtt: Drága Zsuzsa! Nagyon boldog névnapot!! Kép és még ezt is sok szeretettel:Kép

Kedves jelenleg eltűnt Zsuzsi: neked is nagyon boldog névnapot!:Kép

Mucska: jaj, de jó, hogy előkecmeregtél a dobozok alól! Kép Számítok rád lelki pátyolgatás terén majd jövőhét szombattól.
És persze mindenki másra is ám! Kép

Orsi: tudtam, hogy az a csajszi nem te vagy! Már csak azért se, mert neki több gyerkőce is van és nem terhes. KépÉn csak a város miatt írtam neki, de mint láttad feleslegesen.

Timi: jó kislány vagy??

Kinga: én örülök, hogy Dani akkor született, olyan misztikus és szívmelengető. Kép A szülinapján a szívemben két ünnepet tartok. Kép
Persze nem hiszem azt, hogy a nagyapám reinkarnálódott Daniban, vagy ilyesmi, de jó érzés ez az egybeesés. Kép

Chello: remélem minden ok. lesz a szemésszel. Puszi!

Ildikó: anyós téma: az elmélet mindig olyan szép tud lenni. Kép Én se hiszem,hogy anyósom rosszat akarna, sőt biztos vagyok benne, hogy jót akar!!
De tudod mindenkinek más a jó...
Örülök, hogy jobban vagy!

Egcsi: jó, hogy megvagy! Kép

Amúgy én ma reggel voltam levetetni az AFP-re a vért. Brrr.

Mindenkinek puszi, szép napot:

Bellana: kerek 16 hét!
bellana

Bori!

Nálunk paprika nélkül készül a karfi leves, és tejfölös habarással...de a nokedli, vagy tészta nem hiányozhat belőle!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

BEllana!

Akkor Te is meglátogattad a vámpírokat?Kép Nekem nem annyira rossz élmény, nem fáj, és hamar megvan. Csak két kémcsővel vettek le!
Igen, jó kislány vagyok!Kép Miért is kérded?!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Igen nekem is kettővel vettek, azt hiszem. Nem nézném, semmi szín alatt. Kép
Azért kérdem,hogy nem dolgozod magad megint betegre, ugye?
Mert akkor felkerekedünk és jajaj!Kép

Most te hány hetes vagy?

Bellana
Kép
bellana

Bellana!

Ma vagyok 17+1.
Nem dolgozom halálra magam, és nem is hagyom, hogy halálra idegesítsenek!Kép CSak netezek, meg elvagyok, mint befőtt!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Helyes.
Az nem baj, hogy én már el is mentem AFP-re, pont betöltött 16-ik héttel? Á, biztos nem.

Puszi, megyek Danizni. KépLe kell vinni atomantit.

Bellana
bellana

Majd megmondják, hogy baj e. Azt tudom, hogy engem 16+5 után küldött el. Ha lesz valami "gond" vele, akkor nem kell aggódni, úgyis azt mondják, hogy hamar vették le.Kép

Jó Danizást! Én is kimennék most a levegőre kicsit!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Minden Zsuzsának Boldog Névnapot!Kép

TimiKép
A vért a gyermekneurológia alatti szinten veszik. Most újították fel, nagyon szuper lett! Ha a piac felöl mész az első épület jobbra a porta után.Kép
Láttam a profilod, mostmár megismerlek az üzletben.Kép
Már én is éreztem egy furcsa kis remegést a pocimban, de nem mertem ráfogni a babára.Kép

MucskaKép
A császárt nem fogom fel tragikusan, lesz ami lesz, csak egészségesek legyünk.Kép

OrsiKép
Jók az UH képek, aranyos a babóca.Kép

ValiKép
Gratula a kisfiúhoz és a szégyenlősebb testvérkéhez is!Kép

BellanaKép
Örülök, hogy a férjed megkapta a vízumot, elég szigorúak mostanában.KépGratula a szépen fejlödö pocaklakóhoz!Kép

BoriKép
Nagyon szép a konyhád!Kép

CsicsókaKép
Pihizz amennyit csak tudsz!Kép

SüncsiKép
Sajnos kispapi még mindig nincs.Kép
Édes lehetett Dömperke az UH-n. Nekem még 2 hetet várni kell a következö élményre.Kép

Túl vagyok az AFP-n, eredmény másfél hét múlva.Kép
Mindenkinek üdv, remélem nem hagytam ki senkit a válaszadásból.Kép

Egcsi
16+5

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szioka!

Gyorsan irok, Laura es Agi tusolnak. Ez a Laura.... ha tehetne egesznap a tus alatt allna.

Zsuzsa, Zsuzsi
Isten eltessen sokaig, a hasatok helyett pedig a fuletek nojon bokaig!

Mucska
Nem ertem, mindjart megnezem miert nem jott at a mail.

Bori
Remelem Daninak nem fog emelkedni a laza, es hamarosan jobban lesz. Koszi a leves receptet, szerintem a feher valtozatot fogom kiprobalni.
Berescsepp? meg sosem gondoltam ra, majd megkerem anyut, hogy kuldjon. Valami mimdenkeppen kell, mert annyira rosszul eszik, hogy az mar aggaszto. Itt meg csak azt mondjak, hogy ilyen fajta, es adjak neki 1-2 orankent enni. Persze megoldhato csak baromira kiakaszto, hogy 5-6 fele kajat kell kinalnom neki, es meg akkor sem biztos, hogy enni fog valamit. Az ivassal ugyanez a helyzet:-(. Az influenzam egyenesen szornyu, majd szet megy a fejem es a ferjem is elkapta. Tegnap azon rohogtunk, hogy nem tudtunk csokolozni, mert egyikunk sem kapott levegot:-).
kepet kaptam,de sajnos nem latszik rajta semmi, azert felteszem holnap, hatha Ti, nagy szakertok a fej es hasformabol meg tudjatok allapitani a nemet:-).

Kinga
Senkinek sem mondjak meg, mert volt egy-ket kellemetlen incidensuk. Pl. azt mondtak valakinek, hogy fiu, bevasaroltak kek ruhakbol, kekre festettek a szobat, vegul a gyermek megis lany lett, erre a szulok panasszal eltek, hogy a korhaz fizesse ki az rozsaszinre tortenu atalakitas koltsegeit.
Persze igazabol nem tudom mi volt, de az elejtett megjegyzesekbol valami ilyesfele baromsagra tudok kovetkeztetni. Azert tenyleg bosszanto, mert fizetni kell az UH-ert, tehat akkor ez egy szolgaltatas, akkor meg en szeretnem eldonteni mit szeretnek tudni es mit nem. Vagy nem igy van?

Bellana
Hol jarsz. Ugye nem haragudtal meg a tegnapi hozzaszolasomert, nyugodtan mondd, hogy ne pofazzak bele:-).
Puszi
Legyetek jok, majd este jovok, mert ma nem jonnek a gyerekek, mindenki le van roggyanva.

Ui.: a lanyaim kesz vannak a tusolassal.
salla

Ime a bizonyitekKép
salla

Egcsi!

Fogd nyugodtan a babára! Biztos, hogy ő lesz az!Kép

KÉpzeljétek!

Megfáztam. Levegőt nem kapok, ég a szemem...elég kellemetlen. Lehet, hogy ismét pár nap pihi lesz?! Tuti nem hordom ki lábon, nem ér annyit az egész...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

TimiKép
Sipirc haza pihenni! Szólj, ha ismét dolgozol, meglátogatlak!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés:

Ildiko,
latom, megelöztek a karfiolleves recepttel. Jol hangzanak. Az enyém is hasonlo:
vegetas vizben megfözni a karfiolt, aztan vilagos rantast késziteni (vaj+kevés liszt), kicsi vizzel felengedni, hozzakeverni a tejfölt és ezt az egész masszat a megfött karfiolhoz önteni, felforralni + füszerezni soval meg borssal. Lehet bele csipetkét vagy vmilyen tésztat is tenni. Hat ennyi. (most nézem, hogy Bori receptje szinte ugyanez, csak az enyémben nincs paprika).Remélem fincsi lesz!
Tényleg fura, hogy nem mondtak meg a nemét a babucidnak, de az a lényeg, hogy minden OK volt!
Lanyodnak és Neked is gyogyulast kivanok!

Kedves Zsuzsak!
Nagyon boldog névnapot kivanok Nektek!

Bellana!
Ez a szülinapos dolog biztos nem véletlen! Milyen érdekes!

Timi!
Igen, par nap pihi! Gyogyulast!

Mindenki gyogyuljon meg azonnal!

Süncsi
süncsi

Szia lányok!

Timi: akkor holnap ne menj be! Látod hiába erölteted a szervezeted, az azt mondja ennyi és kényszerpihenőre kerülsz!

Egcsi: én egy disznó vagyok, mert titkon reméltem, hogy nem kapja meg. Kép De hát munkahelyi kiküldetés az itteni cégtől oda, nem magánút és ezt inkább engedik. Mindenesetre így is órákat állt a hidegben a követség elött szegényem, aztán még 3 órát kóválygott mire visszamehetett a válaszért.

Ildikó: dehogy haragúdtam meg, csak sétálni voltunk Danival. Kép Fenntebb írtam, hogy mit gondolok, de részletekbe nem bocsátkoznék inkább.
Csinik a lányok!

Süncsi: puszi!

Mucskám: bennt vagy a szekrényben? Remélem nem erölteted magad?!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, meg volt életünk első ovis farsangja. Egész jól sikerült a jelmez. Hétvégére apa megígérte, hogy végre felrakjuk a képeket, csak győzzétek kivárni Kép

Tegnap dél óta annyira fáj baloldalt a derekam, meg a csípőmKép Nem tudom mi van vele, lehet hogy rosszul mozdultam, de elég vacak, ma alig tudtam vezetés közben a kuplungot használni.

Soraya: remélem azért nálad elmúlik most már a hányás. Én már beletörődtem Kép

Zsuzsa: eddig bármit szedtem hányásra az max mérsékelte, de teljesen el nem múlasztotta. Az előző kenyérsütőm Severin volt, most még nem döntöttünk véglegesen a Delton és az ELTA közt. Neked milyen van? Nálunk a lányok imádták, alig győzték kivárni, hogy ne legyen túl forró.

A képek továbbra is mindenkiről nagyon jók!!! Lassan már csak rólunk nincs, na most újra szólok érte apának.

Mucska: hát én nem bírnám megállni, hogy ne egyek a sütikből! Bár nálunk senki nem nagy sütis (na persze rajtam kívül). Nagyon ügyes vagy, hogy egy hónap alatt nem híztál. A védőnő meg… Ne vidd túlzásba a pakolást!!!

Bori: csajok szerencsére eddig talán ha 1-2x voltak betegek. Szoktam néha adni plusz vitamint (ha el nem felejtem), a Bummmmm vitamint nagyon szeretik. Egyébként meg ősztől homeopátiás bogyókat kapnak hetente. Igen mi Pest mellett lakunk Érden, a XI-ből költöztünk ide. Nagyon szép a konyhád!!! Daninak jobbulást !!!

Nekem a dokim azt mondta, hogy a Magne B6 helyett inkább Magnerothot szedjek. Nekem most 3x2 kell, de így nem keményedik a pocakom, csak ritkán.

Bellana: férjed mikor utazik? Grat a kistesó méreteihez!!! Nálunk is nagy sláger a motor!

Csicsóka: mennyire nyílt a méhszáj? És a külső ugye? Szerintem azért kéne többet pihenned!

Timi: de jó hogy már érzed mozogni a babádat!!!

Kinga: örülök, hogy jól sikerült a genetikai UH!

Vali: grat a kisfiúhoz!

Egcsi: mikor jön már kispapa?! Biztos a babóca mozog már!

Süncsi: jó hogy minden rendben Dömperkével!!! Jó lenne, ha tudnál jönni a talira!

Bellana: anyósKép

Ildikó: neked is grat az UH-hoz! Nagyon édese a lányok!

Orsi: nem irigyellek az értekezlet miatt! Remélem éjjel jó nagyot aludtál! Hú, most én is nagyon tudnék örülni egy masszázsnak!

Zsuzsáknak nagyon-nagyon boldog névnapot !!!!!!!!

Zsuzsa: akkor ezek szerint ma Te is egyedül! Lányok sincsenek ma itthon.

Na ez nagyon hosszú lett, mindenkinek szép napot!!
Linó
lino

Szia Mindenkinek!

Még nem bújtam vissza a szekrénybe, mert átjött a barátném és eldumáltuk az időt!

Most kezddik a muri: ágy, ülőgarnitúra, tv szekrény és a SZÁMÍTÓGÉP toligálása. A párom nem túl boldog..... Nem baj, majd kap valami sütit.Kép (valamikor)

Na nemsoká itt vagyok újra, csak úgy belejöttünk az átrenedezésbe, hogy lehet, hogy minden nap áttoljuk a bútorokat.

Ildi!
Most megpróbálom mégegyszer elküldeni, remélem nem jön vissza hibaüzi.
Pusza

Bellana! Számíthatsz Rám!!!!!!
Puszi!

Chello!

Mi volt a szemészeten?
Mucska

Andi
Kép
mucska

LIno!

Vigyázz nagyon magadra!!!!!! tessék pihenni!
(Bagoly mondja verébnek......Kép)
Pusza
Mucska

Andi
Kép
mucska

Csak ezert jottem:
MINDEN ZSUZSANAK BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK!!!!!!!!!!!!
szoszi
szoszi

Egcsi!

GYere nézzél meg! Itt vagyok ötig!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

MÉg nem is meséltem Nektek!

Kinéztem a babakocsit! A márkáját nem tudom, nem hiszem, hogy lenne valami jelentősebb márkája. Viszont nagyon tetszik (Egcsi, baba-mama bolt a kórháznál) mert tágas belülről, puha, nagy kereke van.
Részeletesebben nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy teljesen vízszintesre állítható, ezen kívül még három fokozatban dönthető, van hozzá lábzsák, esővédő (ez nem teljesen nylon, hanem csak egy része...), táska. Öt pontos biztonsági öv van benne, két irányból tolható, alul nagy kosárka van. 45000,- Nekem nagyon megtetszett. A Brendonban nem láttam olyat, ami tetszett volna, pedig legalább egy huszassal drágábban kezdődött, de kicsik voltak, és kemények. Néztem még autós ülést. LÁttam 21000.-ért olyat, ami 0-18 kg-ig jó. MÉg sosem láttam, hogy abba hogy raknak bele egy éppen megszületett csöppséget, de most kifigyeltem, hogy állítható, és ezért jó a legkisebbeknek is.Kép
Na meg természetesen láttam isteni kis kocsikabátot, meg a kedvenc gyerkőctakarómat is megnéztem megint, meg a kismama rucikat is. Most vannak nagyon jó alkalmibb ruhák is!Kép Tök jó volt nézelődni, és örültem, hogy rátaláltam erre a babakocsira, mert eddig lövesem sem volt, hogy milyen lesz, mert egyik sem tetszett, amit láttam. Persze még nem vesszük meg, majd később, de jó érzés.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Zsuzsa,Zsuzsi,nagyon boldog névnapot!
Kép

Chello,mi volt a szemészboszorkánynál?

Mucska,ne tűnj el mindig!Biztosan nagyon jó buli a szekrénytologatás,lassan én is kipróbálom,de előbb megvárom,míg Te felrakod a képeket a kész szobáról,meg az új pólóról.
Jó,akkor megy a Bendegúz,meg én is odaköltözöm a szomszédba a párommal és akkor akár mutaogathatnak is bennünket,hogy itt a legmagasabb az egy km2-re jutó nagyszájú örökmozgók száma.Meg lehet ebből élni?Én is kérek sütit!!!Leírod nekem a barackospiskótát,meg meggyeset,mert most én SÜTNI szeretnék.Anya már most jókat vigyorog.Nem értem.

Timi,inkább menjél haza,ha nem vagy oké.Te ennyire szeretsz dolgozni,vagy muszáj? Én direkt olyan farmert szeretnék,aminek elől nem farmer az anyaga,mert mióta a baba beköltözött,nem bírok elviselni semmilyen "kemény" anyagot a hasamon,a farmert sem.Azóta nem volt rajtam farmer és már nagyon hiányzik.Nekem is első dolgom lesz,amint átjutok Zalaegerszegre,mert itt aztán semmi.Kép

Bori,Szombathelyre megyünk.Megyek majd Pestre is,de azt meg kell "szervezni",mert egy nap nekem ott nem elég üzletekből.Illetve most felvetődött,hogy menjünk inkább át Ausztriába,nekünk közelebb van,mint Pest.Daninak sok egészséges puszi tőlem,hogy meggyógyuljon gyorsan.Hajlamos az arcüreggyulladásra?

Bellana,akkor mától szorítok az AFP-hez.Én azért nem szeretem,mert mindig a kezembe nyomják az üveget a még meleg véremmel.Semmi bajom vele,mert tavaly még le is vettem magamtól,de azért ott szorongatni nem szeretem.
Reinkarnációban én nem hiszek,de azért ezek kedves dolgok.

Egcsi,Neked is megy a drukk az AFP-hez,meg hogy hazataláljon végre a párod.

Ildikó,értem,de akkor miért nem lehet ezt megoldani úgy,hogy kiírják,hogy felelősséget nem vállalnak?Akkor semmit sem lehet tenni ellenük és megmondhatják a baba nemét annak,aki kéri.Durva.Nem jöttök Mo-ra?Aranyosak és szégyenlősek a lányok!Jó az ágyneműtök.

Linó,próbálj pihenni kicsit!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Hát, a napom máshogy alakult, de már itt vagyok Kép

Bori: neked is köszike!
Daninak küldök gyogyipuszikat!

Ildi: adok! De tegnap csak tegnapelőtti volt. Most sütök majd frisset!
Köszönöm a jókívánságokat!

Orsi: a masszázs tényleg nagyon jó! Kép
ÉS a menza is lehet jó! Kérdés, hogy hol!

Kinga: a fürcsi kimaradt! Kép Hamarosan lesz helyette takarítás. Majd fürdök a levemben! Kép Kép Kép

Chello: mesélj!

Timi: örülj, hogy foglalkozik veled!
Ha nem vagy jól, maradj otthon! Jobbulást!

Bellana: nagyon köszönöm, és nagyon szép!

Egcsi: köszönöm a rózsát!

Süncsi: köszi a jókívánságokat!

Linó: az enyém is Severin. Aha, én is cincogok
És köszi a jókívánságokat!

Szöszi: neked is köszönöm!

Kinga: köszönöm a tulikat!!

Hamarosan lefotózom, eddig miket kaptam!
Addig is kitartást csajok!

Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Először is minden ZSUZSÁNAK nagyon boldog névnapot kívánok!

Bori!
Már a múltkor is akartam kérdezni,ha nem titok,hogy hol laktok,hogy mindig itt a környéken vagytok ti is -Mammut,Daubner-,mi a II.ker-ben a Kuruclesi úton.
Érdekelne a FOLTOS bolt.
Ferkóval kapcs.-ban kérdezted,hogy miért nem engedem fel a Mayához.Két okból,az egyik,hogy sajnos padlószőnyeg van és lehetetlen még takarítógéppel is az elhullott szőrt kiszedni,a másik meg,hogy Ferikém igen éber kutyus és minden neszre ugat.Maya 1 percet sem tudna aludni mellette.

Bútorügyben még mindig nem döntöttünk,de találtam egy aranyos üzletet az astoriánál,www.dinoland.hu ,mindenféle színben méretben és fazonban vannak gyerekágyak!

Bellana!
Ha elmondanám én mit vágtam az anyós fejéhez a múlt pénteken,amikor Ő vigyázott a Mayára. A du.-i lefektetésnél hamarabb hazajöttem,és nem hallotta meg.Ordibált a gyerekemmel,mert szegény nem vele akart lefeküdni.Szegénykém úgy sírt mint akit nyúznak.
Van egy nagyon kedves bejárónőnk,akit a Maycsi imád,sokszor ha el kell intéznem valamit gyorsan itthagyhatom neki,és együtt sétálnak,ebédelnek,lefekszenek...stb...
Drága kislányom vele szeretett volna lefeküdni,és a mama nem engedte!Én meg szépen csendbe végighallgattam,hogy küldi ki a lányt a szobából és kiabál a gyerekemmel,hogy a fenekére fog csapni,ha nem alszik el rögön.Gondolhatod,elöntötte az agyamat a vér...

És ez még semmi...Úgyhogy egyesíthetjük erőinket egy kis anyós elleni támadásra!

Ildikónak annyit,az anyósról,hogy én évekig tűrtem,csak tűrtem,és hagytam,hogy kénye-kedve szerint élősködjön felettem,de amikor megszületett a Maya anyatigris lett belőlem és igenis szembeszálltam/-lok vele,mert különben még a gyerekemet is ellenem fordítaná!

Bocsi lányok a kitörésért,de kicsit labilis lelkiállapotban vagyok és ha meghallom,hogy anyós a téma,akkor egyébként is harapok!

Mindenkit puszilok!
NANDA
nanda

Sziasztok!

Köszi a gratulákat a kislányhoz!

Ma beszéltem a dokimmal telefonon, és voltam reggel a védőnőnél.

Eredmény: vércukor negatív, vérkép tökéletes, toxopl. eredmény csak 2 hét múlva.
Méhszáj: doki mondta: "Eddig zárva volt, most pedig beférne a kisujjam hegye. Nem kell egésznap feküdni, csak pihenni. Terhestornát ne csináljon, szex is csak módjával. Miért nyílt ki? A keményedéstől."

A védőnő: "Ugye tp-en van? Nem, mert ugyis egésznap csak ülök, nem erőltetem meg magamat.
Az ülés a legrosszabb, mert szinte ülve szoktak szülni is. Láttam én már 24. heti vetélést. Feküdni kellene felpockolt lábakkal, hogy a méh a mell felé csusszon és ne nyomja a baba a méhszájat. 2-3 hét tp után, ha megerősödik a méhszáj, lehet újra dolgozni."

Na ezzel úgy rám ijesztett, hogy majdnem sirva fakadtam, hogy nehogy baja legyen a babámnak. Ezért holnap és hétfőn nem jövök, inkább fekszem otthon, és a továbbiakban egyezkedem a fönökömmel, aki szó szerint ezt mondta: "Mit tudnál otthon csinálni, amit itt nem???" Erre én: "például feküdni!" Szóval ez a férfiak hozzáállása.

Kedden jövök, remélem lesz időm bejelentkezni.

Puszi mindenkinek: Csicsóka 20+5
Csicsóka

Kinga!
Nagyon ajánom Ausztriát!
A férjemnek áruszállítás miatt minden héten mennie kell Bécsbe,és van amikor elkísérjük mi is!
Nevetségesen olcsón szoktunk a Mayának ruhákat vásárolni.Nagyon ajánlom a H and M-et,tündéri bébiruhák vannak,és szuper minőség!A legnagyobb választék az SCS-ben(shopping city /center/süd)van!
Nanda
nanda

Szia Kinga!

Tényleg jó buli a bútortologatás. Már majdnem kész vagyunk..... Most kitaláltuk, hogy rendelünk még egy elemet a szekrénysorhoz. Lehet, hogy nem vagyunk normálisak Kép
Most legalább tetszik a szoba lassanként.
Eddig szegény Ginó velünk alludt, alig tudtuk leküldeni az ágyról. Most persze úgy vigyázza a helyét. Ha másért nem hát ezért megérte...Kép Szegény ma is lent volt, mire feljött mindent összeforgattunk. Gondolta magában, hogy ezek teljesen meg vannak hibbanva, ez lett az új hobbi. Most, hogy a bútorok a helyükön vannak sóhajtott egy nagyot: NA remélem befejeztétek gondolattalKép
Barackos piskóta: Én nagy tepsibe szoktam csinálni. Síma hagyomásos piskótatészta( 7 tojás fehérje felverve, 7 sárgaja 7 kanál cukorral, vanilincukorral, sütőporral és hét kanál liszttel kikeverve, majd az egész összekavarva, hogy a hab ne törjön össze,bele a zsírozott lisztezett tepsibe.Tetejét szoktam megszórni valamilyen befőttel jó bőven és be a sütőben. Ált.olyan közepesnél kisebb lángon készre sütöm, majd porcokorral meghintem) Tíz percnél több munkát nem igényel. Csak nagyjából írtam le a piskótát, mert nem tudom, hogy szoktál e sütni, és ha igen akkor úgyis magától érthetődik. Ha nem akkor szólj, megy részletesen, bár azért sokkal részletesebben nem nagyon tudnám Kép

Csicsóka!

Pihenj, de ne legyél ideges,mert az nem jó. A pihenés meg úgysem árt. Nem kell a munkahősének lenni! VIGYÁZZ NAGYON MAGADRA!!!!!

Nanda!

Mit küldjek a kedves anyósodnak?

Kinga!

Holnaptól visszatér az élet a régi kerékvágásba. Holnap csak főzöcskézek és nem pakolok. Azért már én is kezdem ám unni. De most egy jó darabig nem kell iylet csinálni. Gyertek nyugodtan, elég nagyszájú környék ez, jól megleszünk!!!!

Timi!

Remélem a nagy munka közben intézed az otthoni netet is! Nem arról volt szó? És akkor végre otthon maradhatnál?

Chello!

Merre jársz még?

Bori, Linó, Szöszi Pusza!

Bellana!
Pusza! Itt minden rendben, bát tegnap iszonyatosan elfáradtam. Bírtam is aludni kivételesen!

Egcsi!

Nem is kell tragikusan felfogni, mindkettőnek van előnye és hátránya is. A gyerkőc akkor is a mienk!!! Kép

Puszika Mindenkinek, most már nem tűnök el, ne örüljetek!!!! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Zsuzsa,azért csak módjával.Nem kell túlzásba vinni a takarítást.Igaz,emiatt a hozzáállás miatt most állhaok neki kitakarítani azt a ruhakupacot,amin élek,mert jön a Bence és azért ezzel nem hiszem,hogy meghódítanám.De minden tiszta ám,meg nem poros,csak szétdobálom a ruhákat,cipőket,sminkeket.Képvagy Kép

Nanda,nem baj,borulj csak ki,itt legalább meghallgatunk,akkor is,ha az anyósodat nem tudjuk lelőni,csak virtuálisan.Köszi a tippet,eddig sosem néztem,hogy a Shoppingban meg a H&M-ben babaruhák is vannak,pedig a H&M-et én is szeretem.

Mucska,de jó,hogy visszatértél és nem zárult rád valami szekrényajtó.Szóval,nem bírjátok kupi nélkül.Szegény Gino.Már megnyugszik,erre jön majd még egy cucc.Kíváncsi vagyok,mi járhat ilyenkor a kutyaagyban!Lehet,legszívesebben orvost hívna.
Köszi a receptet,ez tényleg egyszerű,tudok piskótát csinálni.Nem fognak lesüllyedni és leragadni a barackok,vagy más gyümölcsök?Szerinted ananászt is tehetek bele?Haha,mire megszületik a Bendegúz,megtanulok itt a neten főzni! Kép
Én most valszeg eltűnök,mert jön haza a Bence,meg holnap elutazunk,de majd azért igyekszem benézegetni.

Hű,megyek diszkóba szombaton,már nagyon várom.Ez egy olyan emeletes diszkó,alul szól a zene,felül meg van egy koktélbár halk zenével,meg egy pizzéria annyi zenével,ami felszűrődik és a DJ a haverom.Úgyhogy simán elleszek az emeleten mindenféle baj nélkül és mégsem punnyadok otthon mindig.Ráadásul most már megérzem,ha a Bendegúz tiltakozik és jöhetek haza.Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Szia lányok!

Nanda: akkor alakítsunk kommandót! Kép
Megértelek,én sem tudom már türtöztetni magam.Kép

Kinga: aztán, nehogy végigtáncold ám az éjszakát!
A lovag ott lesz?

Mucska: jó nagy szekrényt vehettetek. Kép Már vártuk ám, hogy előbújj belőle!

Csicsóka: jól rádijesztettek te szegény! Csókoltatom a védőnődet! Az enyém is ilyen mamabarát módon szokta közölni a gondolatait!
Vigyázz magadra, puszi!

Zsuzsa, hogy vagytok? Fejed fájása elmula?

Timi: nagyon tetszik a lelkesedésed! Kép

Szöszi: veled mi újság?

Chello: mi volt a szemészeten?

Bori, Lino: puszi!

Bellana
Kép
bellana

Nem nagyon emléxem, hogy ki kérdezte, de valaki kérdezte, hogy ennyire szeretek dolgozni...

Nem szeretek ennyire dolgozni, csak kicsit macerás otthon maradni, bár legszívesebben azt tenném. De akkor egy-két nap után "kémkednének" utánam, hogy beteg vagyok e, hogy van e valami bajom....ez engem idegesít, mert ki sem tehetem a lábam a lakásból, mert ha meglát valaki, akkor megszól...és én nem bírom a bezárt lakásban egész nap, főleg, hogy van vagy negyven fok meleg, és megfájdul a fejem estére. Tehát néha jó sétálni lemenni.
De ha tényleg beteg leszek, mint ahogy most érzem, akkor tuti maradok otthon, mert a gyerkőcömmel nem szórakozom.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kinga!
Amikor a Mayával voltam terhes,7 hónaposan IBIZÁN a Pachában roptuk a barátnőimmel.Szuper volt!Mindenki odajött,és állandóan hozták a finomabbnál finomabb koktélokat!
Mi a Disco neve ahová mész?Hátha a párom már járt ott,vagy megy valamikor.

Nanda
nanda

Kedves Bellana!
Nagyon át tudom érezni a helyzetedet,én nagyon szenvedek az anyós miatt.Azért is írtam róla,hogy tudd,nem vagy egyedül.Ketten csak jutunk valamire.
Ok a kommandó!

Lino!
Újvári Bori számát meg tudnád nekem adni?

Csicsóka!
Nagyon vigyázz magadra!Nem játék ez a méhszájkinyílás!Pihenj sokat!

Timi!
Most már igazán ideje lenne kicsit magaddal,és a picurkával törődni!PIHI!PIHI!PIHI!!!

Mucska!
Hozzá semmi nem lenne elég erős!(Anyóshoz)
Simogasd meg helyettem Ginot!
Maya most éppen egy babaruhát és a zokniját próbálja Ferkóra ráerőltetni!
Tegnap meg a saját fogkeféjével megmosta a Feri fogát is !Ennyit a higiéniáról...HIHIHI...

Puszi
Nanda
nanda

Kinga,
kedves Kinga, annyira jót mosolyogtam magamban az írásodon! Annyira kedvesen huszonéves vagy!!! Ez a diszkó, meg a ruha- és sminkkupac, amit írtál...Mint az unokahugicáim.
Egyébként, a diszkóról az jut eszemben, hogy utoljára Siófokon voltam dizsiben, 1990 nyarán. Valami Flört vagy mi volt a neve, és nem belépőt adtak, hanem fluoreszkáló pecsétet nyomtak a kezünkre. Ez akkoriban nagyon tetszett nekem. De régen volt, istenem!
Irigyellek az ausztriai bevásárlótúra miatt, én is szívesen mennék, de azt hiszem, pl. a múlt pénteki Campona után, amikoris 5 (!) perc után azt éreztem, elég volt, nem bírom...Lehet, hogy feleslegesen autóznék többszáz kilómétert.
Puszi neked (melletted mindig öregasszonynak érzem magam)

Nanda,
Pesterzsébet határában lakunk, ez szinte már Soroksár. Nem olyan jó vidék, mint a tiétek! De legalább zöldövezeti. Viszont autóval bármikor, bárhová elmegyek, ez sosem okozott nekem - a pici babával sem - gondot. Mobil vagyok. Persze, most terhesen már más a dolog, egyre nehezebb pl. hátracsavarodnom tolatásnál és ilyesmik.
Az anyós miatt sajnállak, pokol lehet, hogy megkeseríti (ha nem is minden nap) az életedet. A férjed hogy áll ehhez a dologhoz? Neki teljesen jó a viszonya az édesanyjával?
A foltos bolt kérdésen még "dolgozom", azaz még nincs infóm. Egyébként ágyneműt én még nem láttam ilyenben, csak ágytakarót, falvédőt, díszpárnát.
Azt szeretném még kérdezni Ausztriával kapcsolatban, hogy ismered-e azt a határtól Bécs felé lévő bevásárló helyet, ami olyan érdekes egyen-házakból lett felépítve? ( talán Pandorf...?) Még sosem álltunk ott meg, és kíváncsi lennék, milyen, van-e sok baba-és gyerekholmi.

Puszi belétek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Nanda,
Kérlek, ne feledd kicserélni estére a kislány fogkeféjét!!!
Az én fiam csapot és lefolyót tisztít vele...

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?