Sziasztok!
Jó régen nem írtam már, de látom jó sokan lettünk
Minden maminak gratula
Dokinál még nem voltam, majd jövő héten, remélem addigra látszik is valami a babócából.
A héten már én is elég sokat émelyegtem. Elég rossz így főzni és tisztába tenni a fiamat
Leginkább az édességektől undorodom, ami nem is lenne nagy baj, viszont alig bírok inni. Ti miket isztok? Én azelőtt nagy teás voltam, de most nem kívánom. Szerencsére a kávét sem. Próbálok ásványvizet inni, de már 4. napja nem fogy el a 1,5 lityós üveg. Még jó, hogy levessel jut egy kis folyadék be.
Valamelyik nap csak feküdni bírtam, annyira hányingerem volt, a fiam olyan édi volt, nem nyagatott, szépen eljátszott, néha betakargatott. Tagnap és ma viszont extra nyűgös, végigüvöltötte a főzést, de muszáj volt neki kaját csinálni
Nehezen tudtam nyugodt maradni
Tünetek:
Hát nekem nem viszket semmi, de a férjem szerint irtó sápadt vagyok. Emlékszem a Gergővel nekem is nagy lett rögtön a cicim, most nem érzem így.
Beszti
Merre jársz?
Csirkesz
Üdv itt is
A Gergővel anno nekem is időpontot kellett kérnem a védőnőtől, végül a gyerekdoki mellett kaptam el telefonon Utána viszont rendi volt, még most is sokszor eljön.
Ejnye cigi, én azt hittem már leszoktál régen
Cat
Gratula a krumplicskákhoz
Csajok, most a szökőév hogyan befolyásolja a kiírást? Akkor 1 nappal előbbre hozza, nem?
Jó hétvégét, pusz
Judy (6+5)