Új privát üzeneted érkezett!

Bella!
Jajj, de hogy akartam lelépni...de a nyavalygásaimat javát azért majd a babavárósra tartogatom :wink:

Skrisz!
Enyém kutya is kapott fűtést szombaton, ezután indultunk el bulizni, de félúton beparáztunk és a szomszédnak kellett átmásznia a kerítésen, hogy kikapcsolja... hirtelen levizionáltuk ahogy a jó kis fűtéstől leég az egész ház... :oops: Szóval inkább akkor teszteljük hosszabb időre mikor itthon vagyunk :)

Angel !
Igenis vadászkutya...a kanapéról nézi a teraszt, hogy mikor jön fel a macska, akkor aztán usgyi neki az ablaknak... :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, Bella, szerintem esélytelen. Én nem bízom benne, hogy most babás lennék...tényleg meglepi lenne. Két hét és kiderül.

Baba, ügyes kis gyerkőceitek vannak, drukk nekik a kapaszkodáshoz +++++++

Amina, neked is ++++++++++++

Kutya: mi kutyánk általában kint lakik, pl. éjszaka, de a 13-16 óra közötti időszakot szigorúan anyuéknál a kanapén (!) tölti alvással, illetve a 17-21 óra közötti időben az előszobánkban alszik. :D ú
De azért olyan kutyát, ami nem szereti a húst, még én sem láttam :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Menny kutyu! :D

Lois,
jól van no, vadász! :lol:

Krisz,
őriz, őriz a mienk is, ha épp kint van, néha ugat is, de ha vki már közel jön, majd kidől a feneke a nagy örömtől! :wink:

Alle,
na jó füllentettem, az igazság úgy teljes, hogy sokáig játszik egy falattal, többször kiköpi és újra rágicsálja, aztán egyszercsak eltűnik! :)

És szurok! ++++++++++++
angel37

Lois, tegyetek időkapcsolót a fűtésre. A mienk is csak éjszaka óránként 10 percre kapcsol be.

Angel, a mi kutyink is behívja a betörőket kávézni. Mindenkinek örül. :lol:

Alle, hátha a jézuska gondoskodik ajándékról....++++++++++

Nem tudjátok Baba már hazaért? Pihen?

skrisz72

Szép estét!

Baba!Extradrukkok mennek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati!Dobnál egy táblit ide , meg a másikba? Kicsit elvesztem, hogy kinek mikor mi van.Köszi! :)

Lois!Gyömbér! :wink: (keksz formájában, vagy tea)

Cupp lánykák!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!
Csak egy gyors híradás:
Amikor az előző ET volt, azt mondták nekünk 1 blasztó és 2 morula lesz lefagyasztva aznap.
Lássatok csodát: a 2 morula is összekapta magát és végül 3 blasztó került fagyasztásra aznap és ebből 2 embrike ébredt fel és beköltözött ma és reméljük, velünk is maradnak még 8,5 hónapig. Mindenkinek köszi a drukkokat.Most nem olvasok vissza, majd holnap.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ez nagyon klassz!!! Így mérföldekkel nagyobb az esélyed. Sok-sok-sok-sok babaragi megy!!!!! Jó pihenést!

skrisz72

Sziasztok!

Amina, Baba: megadrukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katerina: holnapra Nagyon szorítunk, gyere a hírekkel!)

Skrisz, Lois ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pussz! :P (Mindenkinek!)

tillidian

Baba :P
Szuper hír! Most sikerülni fog!
Nagyon drukkolok!
Puszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Megint csak rólam :oops: :

Maszatka-babám jól van, majd 6 mm-es és szépen ver a kicsi szíve :D
Lois-mami naggggggyon boldog..... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, ez nagyon jó hír! Hurrá!

FANNI, KÖSZÖNÖM :D !

Mindenkinek köszi a drukkokat, ránk férne már a boldogság!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Baba
nagyon szorítok neked
++++++++++++++++

Lois,
Na végre egy jó hír így mai reggelre!

Angel, Alle
A mi kutyunk kint lakik az anyósoméknál, de télire kap függönyt a házára és persze mindenféle pihe-puha takarókat!
Vendég

Lois :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök! De én úgyis tudtam :lol: És kislány lesz :lol: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Lois,
jajdejó! :D :D

Baba,
csodás hír! :D
Hosszú albérletet! :wink: :wink:
+++++++++++++
angel37

Lois, nagyon örülök nektek!!
Akkor most én nyavajgok kicsit. Egész éjjel nem aludtam. Fájt a hasam hajnali négyig. Olyan pánikban voltam, hogy nem tudtam elaludni. Most olyan vagyok, mint a mosott szar. Rendes mensis fájdalmaim voltak. :(

Baba, nagy-nagy babaragacsot küldök neked!!

Katerina, várunk a hírekkel!!

Amina, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Csodák hírek ezek ma reggelre:

Lois, kicsi kis dogobó szivecske :) :) :)

Baba, szuper hírek, csak így tovább +++++++++++++++++++++++

Amina, Katerina ++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz, jobban vagy????
kalkata

Skrisz, semmi baj nem lesz, nyugi! Fanni szokta mondani, hogy a görcsölés jópár hónapig megmarad. (Jelzem én minden Et után, most is görcsölgetek.).

babaimádó
Kép
babaimado

Krisz :P
Jól írta Baba :lol: Azt hiszem 7. hóban volt az első olyan kimaradt mensim, aminél nem görcsöltem. Ja és úgy a 3. hónapig meg össze-vissza, sokszor, nem csak kimaradt vérzéskor. De én is ilyenkor mindig paráztam :wink: Helyezkedik még az a pindúrka, azt érzed!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jól van Baba, nyugizok. Most is fájdogál egy kicsit, de már nem aggódom annyira, mint éjjel. Persze óránként rohangálok a wc-re megnézni, nincs-e baj... :oops: Tudom, annyira hülye vagyok... dehát úgy szeretném ezt a babát. És már olyan közel van az UH.
Te mit csinálsz ma a babáiddal? Mesét néztek? :wink:

Kalkata, köszi már jobban vagyok. Csak nekem ez az első terhességem egész életemben, és minden olyan szokatlan, idegen, bizonytalan. De próbálok uralkodni magamon. Csak éjjel a sötétben nem mindig megy. Főleg ha a párom meg még horkol is hozzá... :lol:

skrisz72

Fanni, köszi a bíztatást! :)

skrisz72

Babaimado: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lois: gratulalok a 6 mm-es kis "maszatkahoz" :) es dobogo szivecskehez!

Katerina: remelem mar teljesen jol vagy! gyere a hasonlo jo hirekkel!!!!!

Skrisz: orulok h jobban vagy. Probalj nem aggodni ennyit, latod a Lanyok mind megnyugtatnak...(mondom en, aki szinten mindenen parazik :oops: :) )

Most beszeltem a biologussal, mondta, hogy meg varjuk meg a holnapi napot, mert meg nincsenek fagyaszthato allapotban a kicsikeim :? :( .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina :P
Ugyanis a legszebbek, amelyekből baba lesz, a pocidban vannak! Szóval ne húzd fel magad, a lényeg már bent figyel :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Krisz,
nyugi! Nekem is szokott fájogatni hol éjjel, hol nappal! :wink:
Amíg vér nincs, addig nem aggódom!

Amina,
mai ragasztók! ++++++++++++++++++ :)

Katerina,
+++++++++++++++++ :)
angel37

Lois, grat a dobogó szívecskéhez. :)

Krisz, Angel, gondolom, helyezkednek a babák és alakulnak bent a dolgok. :)

Amina, ikrek mellé szeretnétek még harmadik-negyedik babát is? :wink: Drukk +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lányok!!!! Nagyon örülök a sok jó hírnek és drukkolok mindenkinek!!!!!!!! :P :P :P

Kép

Kép
leo50

De jó, Leo is előkerült.

Skrisz, mesét még nem néztünk. Gobelineztünk, meg Hallmarkot néztünk.(görcsölgetek)

babaimádó
Kép
babaimado

A szorongó, aggódó kismamiknak Skrisz, Alle, Lois, Amina, Katerina ajánlom ilyenkor megnézésra a Mamma Mia-t!
Ettől mindenki jobb kedve derül és megnyugszik, tanusíthatom :) :) :)
kalkata

Sziasztok lányok!

Háát valamivel jobb a torkom, már tudok beszélni. De inkább nem teszem, hogy ne jöjjön rám a köhögésinger. Feküdök és homeopátiás torokbogyót eszem, mást nem merek. Meg már kipróbáltam a sós vizs gargalizálást. Az tényleg jó.

Különben mai UHU-n minden oké volt, egy kis dobogó maszatkám nagy örörmet okozott mindkettőnknek! Úgy tűnik ez volt az utolsó látogatásom a Kaaliban, doki bá nagyon aranyos volt!

Harcika!
Köszi a segítséget!!! És remélem már csak Kaalin kívül találkozunk. :wink: Mi is volt az ecsetelő, amit ajánlottál? Persze hogy elfelejtettem :oops:

Skrisz!
Megjövős fájás miatt ne aggódj, nekem is van, csak nekem most ritkábban és nem olyan erős, mint az elején. Nekem két hétig egyfolytában ez az érzés volt, olykor elég erősen, ebből gondoltam hogy terhes vagyok. Akkor előfordult egyszer, amikor nagyon fájt, hogy elsírtam magam a wcben, hogy maradjon velünk a kis maszat. Ilyenek ezek a megérzések. :) Szurok neked és ne aggódj!!!

Amina, baba örülök, hogy megvan a pocaklakótok! :) Babaragik mennek!!!

Alle! Nem voltál kemény :) teljesen igazad van, csak úgy itthon maradni, hogy nem mondom meg az okát, az furcsa a főnökömnek. Az ilyen jellegű betegsékellel általában dolgozni szoktam. De mindenki megnyugtatáára, kedd óta itthon vagyok és nem szándékozom menni, amíg jól nem vagyok. Remélem babácskám nem érez semmit, csak azt hogy nagyon szeretjük. :)

Till!
Szurok neked! Doki bácsi nagyon kedves volt, azt mondta nyugodtan hívhatom bármikor, de ő mostméár elbocsát. Valakinek "csináltunk egy helyet" . :)

Puszi Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina, úúúúgy örülök a dobogó szívű babácskádhoz. Nagyon boldog gömbölyödést kívánok!!!!

Kalkata, láttam azt a filmet... a hideg rázott tőle, annyira utáltam :lol:

Baba, nézzetek mesét! Én is azt csináltam az első két hétben.

skrisz72

Katerina :P
Gratulálok!
Nahát, mennyi kismami van mostanában itt :shock: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok,

Örömmel látom, hogy gyarapodik a Pocaklakó anyukák száma!!!
ez nagyon szuper!!!!!
Gratulálok a kis" dobogószívű Maszatkákhoz" :lol: :D :P
Angel, Lois, Skrisz, Katerina Boldogságos Babavárást kívánok nektek!!! :P vigyázzatok Magatokra!!!!

Baba,
figyeld meg csatlakozol hamarosan Te is a pocakosok táborához :wink: millió drukk!!!!!

Amina,
drukk a Kicsikékhez a pocidban!!!!!

Alle,
nagyon drukkolok Neked is!!! :wink: :P hajrá spontánbaba!!!! :wink:

pusszantás Nektek!!!
(bocsi, hogy nem jövök de olvaslak Titeket minden nap és nagyon drukkolok Mindenkinek) :wink:

KépKép
tobi

Skrisz, bocsi :oops: :oops: :oops:

Katerina, örülök, hogy minden rendben a apró pocaklakóddal :)
Ma megkaptad az "elbocsátó szépüzenetedet" :) :)
kalkata

Tobi, köszi. :D

Skrisz épp a "Horton"-t nézzük.

babaimádó
Kép
babaimado

Olvasok én is ám, csendben,.... 8)

Dobogó szívű Babácskákhoz gratulálok, megérdemeltétek már Mindannyian! Puszi Nektek!

A drukkok mennek természetesen Katnek, Loisnak,Angrlnek, Skrissznek, Babának, Allenak és Aminának!

Puszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Katerina: óriasi gratula a dobogo szivecskehez :) !!!!!

Úgy tűnik ez a mikulasi-babaeso idoszaka: Loisszal, Katerinaval, Angellel, Krisszel :).

Tobbiek iparkodjanak, hogy a karacsonyi-babaesobe keruljenek: Baba, Alle :wink: + es termeszetesen mindenki a topicrol (en is igyekszem :oops: :) )

Mindenkinek koszonom a babaragikat es a drukkokat!!!!

amina09

Baba, Amina! Mai babaragacs elküldve! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lois, Katerina! Gratu a dobogó szivecskéhez!

Angel, Skrisz! Kellemes boldog babavárást továbbra is!

Till! Köszi kérdésed megvagyok... Nem történik semmi különös, persze minden nap olvaslak ám Titeket!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Skrisz!
megjövős pocifájás teljesen természetes minden terhességben, stimuláltaknál pláne! semmi baj nem lesz!

Baba!
:oops: :oops: :lol: írtam vissza msn-en

Katerina!
Glycosept.

Dalmácia!
tündér vagy !!!! :wink: esetleg még 1x megpróbáljuk? ilyenem még úgyse volt sose :) .
harcimokus

Harcimókus, köszönöm, hogy megnyugtatsz. Tényleg jólesik. :)

skrisz72

Sziasztok!

Gratula a babákhoz!!!

Mindenkinek mennek a drukkok Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Katerina,
tudtamtudtamtudtam!!! :lol: - hogy minden rendben lesz!!!
Boldog babavárást! :P

Drága Baba,
annyira nagyon szurkolok, nagyon megérdemled, hogy sikerüljön!!! Megadrukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
Babák: kapaszkodni! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
nyugi, mindjárt mégy UHUra! (mikor is?)

(Barátnőm nővére - nem egy fórumozó típus - 3 babával a pocijában várja a szombati vvtelt, kérlek, szurkoljatok Neki!!! :D )

Pénteken 1 körül jön valaki Kaálizni?

tillidian

Sziasztok!

Mennek a drukkok!
+++++++++++++

Harcika,
Jó látni Téged is!:)
Vendég

Till, hétfőn megyek 14 órára.

skrisz72

Skrisz, akkor hétfőre egy kalappal kívánok neked.Addig is nyugi!

babaimádó
Kép
babaimado

Küldöm babaragacsaimat mindannyiótoknak Lois, Krisz, Amina, Katerina, Angel++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reméljük rajtatok kívül még néhányunknak csodálatos karácsonyunk lesz: Till, Alle, Katica és a többiek. Bízzunk a szép jövőben! :oops:

Én tovább gyötrömm magam a diétámmal és a pajzsmirigyemmel :cry:
kalkata

Remélem jól vannak kismamiink és a leendőek, ebbe a borongós időben......
kalkata

Sziasztok!

Mennek a drukkjaim mindenkinek++++++++++++

Ma szomoru napom volt... sajnos nem lettek fagyibabak, az ötböl egysem lett szep blaszto :(

amina09

Amina,
ne szomorkodj!!! Majd a babák a pocidban megvigasztalnak! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
mai babatapik mennek!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
minnyán itt a hétfő!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

(Holnap kinyit a chat este 9től!!! Mindenki jöjjön, aki ráér!!! (én most kivételesen szintén csak "vendég" leszek, bekukkantok, mert határidős munkán ülök... :?)

tillidian

Sziasztok!

Babának !Extra drukk

Amina +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo!Jó téged is látni :wink: :wink:

Lois!Nagyon örülök annak a gyönyörű kis maszatkának :D :D

Katerina !Gratulálok a dobogó szívű babának.

Alle .++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika !Ismételve :-)Üdvözletem küldöm .

Kicsit magamról.A leletek rosszabbak lettek mint voltak .Doktorbácsi majd kiértékeli.Az eredmények arra utalnak PCOS vagyok ,de az nem lehetek, mert annyit vizsgáltak már de nem találtak semmi elváltozást(Ezt még Harcikától hallottam )

Üdv Mindenkinek .Dalmi
dalmácia

Dalmi és ezt hol mondták neked és miből állapították meg és mit javasoltak?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!Hormonsort csináltattam ,sajnos rosszabb mint volt :( újra az fsh -lh szarakodik.Most az Fsh referencia tartományba van ,de viszont az Lh magas .Ez PCO állítólag .Én nem értek hozzá .Üdv Dalmi
dalmácia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?