Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
szépek vagytok. Emmus vitte a gyűrűt, vagy erre rosszul emlékszem? Tabló kép is szuper. Loknis frizkót kiszúrtam...

Tikó,
hogy megy a munka?Remélem ezerrel tiszteleg mindenki.Dorina hogy viseli az egész napos ovit?

Kati,
remélem Orsi jobban. Azt tök jó lenne, ha csak ez a pár pötty jönne ki rajta, és ilyen enyhén levonulna. Dani megúszta?

Eni,
nem baj, ha megkérdezem, hogy mit jelent, hogy a baloldali vese állapota szomorú? Mit mondanak, mire lehet számítani?A tablóképeteket imádom. Benéztem a blogra is...azt is imádom, amiket írsz.

Valentina,
sztem meg apa lehet, hogy épp azért viselkedett furcsán, mert elveszett a gyűrűje. Lehet, hogy nem tudta, hogy mondja meg?....

Memme,
most akkor mi van, teszteltél?

Lilluska,
én is szeretettel gratulálok!

Dorka,
hogy vagy, mi ez a depi, nemalvás? Gyorsan vidámodni!!

Zsófi,
remélem megkaptad a képet. Innen is köszi, hogy csináljátok!

Gabi,
meddig tart a kivizsgálás? Mit mondanak, mennyi esély van arra, hogy megtalálják a problémát?

Veronikusz, Borsika,
ti lesztek a szerencsen királyok...nők...na.

Tigrincs,
nem jött új privko.

Brigi,
gyertek nyugodtan,bár kölkök most taknyolnak. Legfeljebb hasra este a vasalnivalóban...majd azon kroszmotorozunk.

pakolás.

Kép
Kép
paklincs

Orsi,
szépek vagytok. Emmus vitte a gyűrűt, vagy erre rosszul emlékszem? Tabló kép is szuper. Loknis frizkót kiszúrtam...

Tikó,
hogy megy a munka?Remélem ezerrel tiszteleg mindenki.Dorina hogy viseli az egész napos ovit?

Kati,
remélem Orsi jobban. Azt tök jó lenne, ha csak ez a pár pötty jönne ki rajta, és ilyen enyhén levonulna. Dani megúszta?

Eni,
nem baj, ha megkérdezem, hogy mit jelent, hogy a baloldali vese állapota szomorú? Mit mondanak, mire lehet számítani?A tablóképeteket imádom. Benéztem a blogra is...azt is imádom, amiket írsz.

Valentina,
sztem meg apa lehet, hogy épp azért viselkedett furcsán, mert elveszett a gyűrűje. Lehet, hogy nem tudta, hogy mondja meg?....

Memme,
most akkor mi van, teszteltél?

Lilluska,
én is szeretettel gratulálok!

Dorka,
hogy vagy, mi ez a depi, nemalvás? Gyorsan vidámodni!!

Zsófi,
remélem megkaptad a képet. Innen is köszi, hogy csináljátok!

Gabi,
meddig tart a kivizsgálás? Mit mondanak, mennyi esély van arra, hogy megtalálják a problémát?

Veronikusz, Borsika,
ti lesztek a szerecsen királyok...nők...na.

Tigrincs,
nem jött új privko.

Brigi,
gyertek nyugodtan,bár kölkök most taknyolnak. Legfeljebb hasra este a vasalnivalóban...majd azon kroszmotorozunk.

pakolás.

Kép
Kép
paklincs

jó van, csak kétszer ment el...többször akartam :twisted:

Kép
Kép
paklincs

Gabi, tök jó a Ti képetek is! Nálunk Flórka az egyetlen konszolidált, mi meg, mintha együtt ittunk volna Kisjankóval... :roll:

Kép
Kép
paklincs

sziasztok,

Melindáknak boldog névnapot!!!

Aprooka, semmi gond, csak rendbejön egyszer :) Nekem is vacakolt egy időben, azután múlt el, hogy frissítettem a böngészőt...

Dóri, azt akartam írni még este (jó hogy eszmbe jut, amilyen szétesett vagyok :oops: ), hogy szólj ám, ha nem jó az időpont, nem akarom szétrombolni Tünde napirendjét... Sajna barátnémmel már lefixáltuk a délelőttöt, mert az ő nagyobbik lánykája is délután alszik, utána jött ez, hogy Borival és veled is fussunk össze... :(

Bori, merre vagy???

Ma megint voltunk játszóházban, Anna iszonyúan figyel mindenre amíg ott vagyunk... Úgyhogy asszem megyünk még párszor... Dobok mai játszóházas fotót :D
Kép
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Melindáknak sok boldogságot kívánunk!!
No meg Linocs Fruzsijának is kerek hófordulója van ám!! :lol: oda is pussz!!!

a képek tényleg jók!!

MSE, legalább jót ittatok? :lol: gyógypusszok a beteg brigádnak!! visíts, ha kell segítség!!!! átgurulunk, bevásárolunk, akármi...!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso! Köszi! És Nektek meg nagy-nagy gratula a tesóhoz!!!
linocs

Zsu,
tündérnő vagy, Jankeszt ma már bevarrtam az oviba, tudod, ott is készülődnek Mikulásügyileg, nem akartam, hogy kimaradjon. Flórka még szívásos állapotba, de ugyanolyan gannyé energiabomba, mint egyébként, úgyhogy nincs nagy gáz...
Ja egyelőre sajna csak teát(citromosan, ahogy rendelted), de jöv. héten munkahelyi karácsonyi bál, 4 év után először lelépek, ha minden jól megy...igyekszem majd hazatalálni. :D

Kép
Kép
paklincs

Melindákat Isten éltesse!

Memme!
Mizu? Tesztek?! :D

Orsi!
MÁr másfél éves? Te jó ég!

Kriszta!
Aranyos a love sztori! Apa mit szólt? :lol: :lol:

Tök jók a tabló képek! Mi még lógunk Zsófinak...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Karácsony: mi 24-én négyesben szigorúan csak mi! 25-én meg jönnek anyuék meg anyósék és ebéd aztán mindenki megy haza. Én 4évvel ezelőtt mondtam, hogy a szenteste a miénk, anyós tiszta depi is lett, beszológatott, egy időre beletörödött, de most megint el kezdte nyomni, hogy menjünk MI Makóra. Én meg mondtam, hogy nem ennyi. Karácsony számomra a mi kis családunk ünnepe, nem akarok utazgatni és ezzel elrontani. Én így látom jónak, úgyhogy ENI teljesen megértelek!

Valentina!
Mi újság? Ugye nem az a csaj kavart be?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát lányok (Steffi, Eni és mindenki aki ilyen határozott) irigyellek benneteket. Én is 3as karit akartam de ez az ideji egy alkuval zárult... :( nah mindegy remélem végül jól fog elsülni....

Linocs nektek boldog 3/4-et hihetetlen hogy Fruska ilyen öreg már :D neked boldog névnapot!

Steffi!
Igen már ilyen vén... :D a ti tablótokra is nagyon kiváncsi vagyok ám!

Judy!
Szupik a játsziházas fotók!

Emese!
Hát igen volt Emmánál is a gyűrű kb negyed órát, aztán ő meg a papi kijöttek mert még a szertartás elején sírás lett a sok ülés eredménye, így a gyűrű a hagyományos módon az anyakönyvezetőtől került az ujjara... hiába az én lányom csak bulizni szeret mert ott már elemében volt ezerrel.... :D Takisoknak jobbulást!
Tippelhetek ki mondja a legszebben a mikiverset a csoportból? ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni!
Én is olyan konyhabútort szeretnék!!!! A tiéd ugye fehér? nekem ugyanebből a fa változat a szerelmem! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!
Amint lesz egy kis időm írok rólunk, meg rólam....nincs nagy gáz, kezelem a szitut.....majd mesélek

Fruzsinak és Melindának boldog névnapot......!!!!!!!!!!!

Kép Letykó belaudt

KépKépKépKép
vdorka3

Emese! megint megnevettettél. :D

Köszönjük a köszöntéseket, a drukkokat.

Negatív a Hcg, el kezdtem puffadni is, meg cseppet ingerült is vagyok, most örülök mindennek. persze teljesen nyugodt csak akkor leszek, ha a teliholddal együtt az én menzeszem is megjön. Azt szeretném, ha a harmadik babám úgy jönne, mint a lányaim, nyugiban. (És 55 kilóról indulva. Na jó, 60-ról.)

Hm, Anna így ül? Melindáék nagyon későn ültek, hamarabb állt Eszter is.

Eni, nem... nem nagyon kell számítani afféle együttérzésre. legalábbis sok embertől nem szabad. Egyszerűen nincs bennük empatikus készség. :(

De hát szerintem ez összefügg azzal is, hogy a régebbi nemzedékeknek a gyerek csak születésétől fogva számított gyereknek. (Tisztelet persze a kivételnek, mert van azért. De hát nekem is a saját anyám fanyalgott, amikor nem főztem neki, Melinda már sertepertélt, Eszter nyolc hónaposan a hasamban, plusz telefonálgattam a buszon hagyott pénztárcája után (mert ő nem volt hajlandó). De apósom is csak akkor kapcsolt, hogy mennyire fáj a derekam, amikor már nem tudtam felkelni sem.

Próbálok majd emlékezni ezekre, ha majd idősödöm és már nem a várandósság és a kisgyerekesség lesz a fő gondom.

Veronikusz, az klassz, ha jó hangulatban összegyülik egy nagycsalád és tényleg buli van. De én sokszor olyan kiüresedettséget érzek, "teliettük magunkat, nincs miről beszélni, kapcsoljuk be a tévét". Régen keretet adtak ennek a szertartások, de ez most nincs. Legalábbis nálunk, a pároméknál nagyon gyengécske ez az egész. Anyám meg egyáltalán nem tudott karácsonyozni, se ételek, se díszek, ajándék is alig, vagy csak egy cipő, ruha, ami egyébként is kellett, kiskoromban mindig elküldött a nagybátyámékhoz. De most így négyesben jó, Ember főz, karácsonyfát állít és a lányokat elszédítem addig valamerre.
Persze majd valmi jó helyet kell találni a fának, mert Eszter még lázad, ha letiltjuk a könyvekről meg a virágokról.
És a Kútvölgyis karácsony is jó lesz!

Kép

Kép

Kép
memme

Judy-Dorka!
Nagyon jó képek!

Orsi!
Anyósom nagyon kemény így kénytelen vagyok én is az lenni! Bár Martinnal nagyon jól bánik, végülis ez a lényeg, magamat meg már meg tudom védeni! Bár most megint jött szokásos 'okos' kérdések: van elég tejed? :roll: látszik milyen 'tápláló', mert milyen jól gyarapodik Myrtill... tudod erről a véleményem, de próbáltam kultúrált maradni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme, Anna még nem tud vízszintesből egyedül felülni (45 fokos szögből már igen), és persze még felborul. De nagyon szeret és akar ücsörögni, mert ugye sokkal jobban lát mindent... Amúgy a kis piszok még mindig nem óhajt átfordulni úgy általában, de ma reggel meglepett... Letettem hasra, nézett rám, közben átfordult a hátára (na jó, nem teljesen, mert útban volt az ágy széle), majd 1 perc múlva már újra hason volt... Szóval tudja a kis piszok, de kényelmesebb, ha ordít és anya megfordítja :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme!
Akkor örülünk, hogy negatív! És a KRESZ? Nekem is inkább tanulni kéne...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka, nagyon jó kép!!!

Anyós: hát nálunk se egyszerű...de azért nem is olyan vészes. :) Mindig megvan a véleménye arról amit kérek (persze hótt ellentétes az enyémmel), azt mindig megkapom ilyenkor, viszont utána tiszteletben tartja, amit kértem. Hú,ez bonyolult lett... Szóval egy példa: rosszul voltam attól, hogy kimegy dohányozni, majd az akkor még csak 6 hetes Annát csókolgatja össze-vissza miközben 2 méter távolságról bűzlik a cigitől. Szóltam neki, hogy ez így nekem nem tetszik, persze megkaptam hogy ő 3 gyereket nevelt fel, végig dohányzott és egyik gyereknek sincs semmi baja. :roll: Viszont azóta ha kimegy bagózni mikor ott vagyunk, akkor kezet mos és kiöblíti a száját mielőtt Annát babusgatná, sőt néha még egy rágót is bekap. :) Szóval csak ki kell várni, hogy elmondja a véleményét ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Melindáknak nagyon Boldog Névapot kívánunk.

Kicsit el vagyok havazva,mert a hugomnak ma van kiállítása és az egész család nálunk bandázik :oops: Nem érem magam utól a sok munkával. Köszönöm még egyszer a hozzászólásokat, sokat segített.
Steffi-drága: Szerencsére az a másik csaj már régen lekopott /le is koppogom/ de hébe hóba felbukkan de akkor is csak velem beszél. Mert annó kicsit durván mondtam neki dolgokat :oops: talán még haragszik is rám,de nem érdekel.
Beszéltem apával és azt modta, hogy fogalma sincs hol veszithette el a gyürűt,csak az biztos hogy a telepen. :?

Tény hogy totál ki van,mert reggel arra ébredtem, hogy telefonál, hogy segítsek haza húzni mert lerobbant :twisted: Mondom neki, hogy " Biztos engem akart hívni?" azt mondja Igen! Én meg " De a Viktort nem tudom kinek leadni és különben is gyerekkel együtt nem lehet vontattni!" Mire ő: Ja tényleg nem téged akartalka hívni! :evil: :evil: :evil:
Úgy hogy most lent babrálja a kocsit.

Tegnap voltam bent a dokimnál és elkeserített.
Azt mondta ha szeretnék következő gyereket akkor azt is császárral kell megszülnőm :oops: :oops: :oops: :cry:
Kicsit elkenődtem, mert én simán szerettem volna szülni :cry: :cry: :cry:
Persze ez még messze van, a mostani állások szerint. :?
Bocsi ha kicsit hosszú voltam.
Most megyek készülődni.
Puszi mindenkinek
V

valentina

Emese! hát még hátravan egy-2? vérvétel..csak arra kell várnom hogy megjöjjön végre :evil: mert a hormonvizsgálathoz akkor kell mennem ha megjött és a 2.v3. napon veszik le a vért. szóval ez van , ja és akkor még nézik a toxoplazmát is. ugye azt nézik terhesen is, de megnézetjük most is...hátha...elvileg ennyi!

Kép
gablaty

(Megcsináltam két gyakorló tesztet, átmentemvolna, ha éles.)

Szjudy, egyre több ilyen kis meglepetés lesz. :)

Steffi, próbálj akkor tanulni!

Cigizés: hát igen. Nehezen fogták fel, hogy 5-8 méterre is érzika bagószag, és amikor egy közös kirándulás alkalmával már a sokadik alkalommal gyújtottak rá anyósék közvetlen mellettünk (sokadikszólás után, hogy menjenek arrébb), párom közölte, hogy ha nem képesek erre, hazamegyünk. A bagószagú leheletre is sokszor felhívtuk a figyelmüket, mire felfogták, hogy tényleg gyomorforgató tud lenni, olyan számára, aki nem cigizik.
Azt nem tudom még, és ezt meg is fogom kérdezni, hogy mit tesznek majd, ha egyedül vigyáznak náluk a lányokra és azok majd oda akarnak menni hozzájuk, amikor elszöknek cigizni kinn az udvaron. (Egyébként felváltva szoktak). És mit mondanak nemsokára Melindának, aki meg fogja kérdezni, hogy mit csinálnak és ő mért nem mehet oda. Anyósom dicsekedve említi, hog y aterhessége alatt nem cigizett. Csak utána - benn a házban. A párom hajlamos az asztmatikus hajlamokra, allergiás is gabonaporra, füstre... Erről ennyit.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Judy-tök ügyimanó a kiscsaj :)
Steff:kemény vagy de így a jó,és ha az unokákkal rendes és szereti őket nagy baj nem lehet :) -te is most vizsgázol?-akkor hajrá!-télen a legjobb tanulni vezetni!
Borsa-szerinted élvezetes dolog ülni egy helyben mikor annyi minden más dolog zajlik???? :lol: :lol: :lol: Emma tudja mit akar!nagyon édi!
MSE-vagi kicsi családod!a fiad tiszta te!ő is kreál verseket,vagy csak mondja?
Képek mind szuperek!
Dorka-Letykó bealudt :lol: :lol: :lol:
Mi a Szentestét az anyuéknál töltjük,bátyámék hugomék így együtt vagyunk és mindíg hal a menű-mi nagyon szeretjük,habár évközben is sokszor van!
Mikiék is hárman vannak testvérek csak fiúk,mindkét tesó a feleség szüleihez mennek,úgyhogy anyóséknák 25én van a buli-de ez évek óta!-ja és mindenki itt lakik úgyhogy egy köszöntés mindenkinek belefér 24én este!

de a karifát mindíg a Miki diszíti-most nekünk is jobb lesz ,remélem Mikey élvezni fogja,tavaly állandóan felakarta lökni a díszeket meg törni-kész voltam :lol: :lol: :lol: azon gondolkodtam lógatjuk a plafonról :lol: :lol: :lol:
mentem-Mikey feébredt

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok,

Zsófi: ugye nem csak mi leszünk apás kép... mert akkor csinálok gyorsan apa nélkülit...

Nagyon Boldog Melinda Napot minden kedves Melindának!!!!

Brigi: kismotor borulékony, ha nagyon maga alá tekeri a kormányt, de hamar hozzászoknak, csatolom Tünde járgányát.

Judy: Bori mintha elutazna valamikor, bár lehet csak később, nem tudom. Nem borítjátok Tünde napirendjét, max alszik az egyik szobában, mi meg beszélgetünk, és én meg Babázom a másikban. Borit én is fel tudom hozni a hegyre, ha kicsit hamarabb jön, olyan dél körül, mert akkor még nem alszik a lány. Megírom priviben a címet, meg telszámot, hogy ide találj.
Üdv: Dori

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Még annyi, hogy minden tablón és minden fotón nagyon szép mindenki!

Karácsony: nekünk anyósom (én nagyon szeretem) mindig jön hozzánk, mert már régóta egyedül van, így neki jobb, de most lehet anyukám is jön majd, mert ő is egyedül lett idénre, bár apu van, csak máshol karácsonyozik már.... Így sajnos a szűk családi karácsony nincs meg, eddig 23-án tartottuk, idén nem tudom, lehet most nem különcködünnk.

KépKép

KépKép
snowwhite

Orsi, jaj én meg a határozottság... :oops: Ez irtó lányosan úgy szokott kinézni, hogy anyósom mondja a hülyeségeit, István továbbítja (ahelyett, hogy a nevemben kapásból elhajtaná anyut a marhaságaival)... és akkor én kiborulok, hogy egyáltalán miért kérdez ilyesmit, meg tudhatná, hogy nem így, meg nem úgy... :lol: :lol: :lol: Mondom, csak úgy lányosan. Igen, fehér... :wink: Gyertek el bmikor, nézzétek meg. :D

A felszínen jól kijövök én anyóssal, nincs utálkozás, csak megőrülök attól, hogy gyökeres ellentéte mindannak, amit én képviselek, amit én tanultam, amit én hoztam... Férjeméknek nem volt beleszólásuk semmibe, mert anyu eldöntötte (és nem azért, mert határozott, ááá!). A feltétel nélküli "illik-nem illik" kép volt férjemékbe sulykolva, önálló gondolatuk nem lehetett. Ugyanakkor a velük kapcsolatos problémák a szőnyeg alá lettek söpörve. Ez az én családom korrektségével, őszinte, és sokszor bizony fájó nyíltságával köszönőviszonyban sem áll. Anyós röviden egy begyepesedett, sopánkodó (de rossz nekünk, de szegények és betegek vagyunk), és a végletekig rugalmatlan ember. Sorolhatnám a dolgait... de ez tényleg nem a "miért nem bírjuk anyóst" topik. Benci, amikor év elején beteg lett 39,5 fokos lázzal, ők jöttek, merthát meg volt beszélve. Hiába mondtam, hogy tán nem kéne... ilyen és ehhez hasonlók.

Veronikusz, egyetértek Memmével, vhogy nálunk is hiányzik a családból a bulihangulat. Anyósom és gyerekei között SEM érzelmi, sem semmilyen kötődés nincs, nyögvenyelés az egész, apósom iszik és nézzük egymást. Ennyi. Nekem ez nem hiányzik, én ezért nem cűgölöm a másfél gyerekemet 300 km-rel arrébb. Mondom, Férjem nagyon törődik a szüleivel, de ebben a belénevelt tiszteletet érzem, semmint a valódi kötődést. Jaj, ez sok volt, csak kikívánkozott... :oops: :oops: :oops:

MSE, én mondom, hogy szomorú. Vidadoki nem szomorkodik, más sem. Nagyon igazságtalan lennék, ha azt mondanám, hogy akárki is rémisztgetett. Vagyis azon túlvagyunk. Janku bal veséje elég gyengén muzsikál. Ha számokban akarom kifejezni, akkor azt mondom, hogy alig 3mm a vesekéreg, aminek azért 1cm körül kéne lennie, szóval én csak lesek, hogy néz ki. Laikusként is csúnya az a kép, amit az uh-n látok. Ugyanakkor a vesékre vonatkozóan SEMMIT nem lehet előre leszögezni, mert egyik napról a másikra is romolhat sokat. Látva az okokat, javulás nemigen. Ezért várom, hogy kinn legyen épen, éretten, egészségesen a kicsilány, és akkor léphetnénk. :roll:

Tenci, egy hugom, egy bátyám van. De most bőven elég volt a családból... meg belőlem. :lol:
vbea

Dóri, felvéstem a címet :D Szerintem régebben jártam is arra, majd nosztalgiázok picit :D
Nekem úgy rémlik Bori csütörtökön vagy pénteken utazik, de persze lehet hogy rosszul emlékszem...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam erre. Sűrű volt az elmúlt időszak. Próbáltam bekapcsolódni egy olyan topikba, amit többemberes babák anyukái indítottak (hátha választ kapok a kérdéseimre), de ők annyira pörgősek voltak, olyan sokat írtak, hogy nem tudtam felvenni a fonalat. Mostanra kezdenek tervezhetőkké válni a napjaink (Máté már csak egyszer alszik napközben), de az esték és az éjszakák továbbra is sokszor kelős-szopizósak. Pedig próóbálom lassan-lassan csökkenteni a szopizásokat, mert mi is szeretnénk majd testvérkét. :D
Csak pár reagálás:
Gabi! Kitartás, jönni fog a második baba!!!!!!!!!!!!!!!
Eni! Visszaolvastam Janka-babáról is. Nagyon erős csaj vagy, a pozitív hozzáállásodat próbáld megőrizni, még ha időnként ki is borulsz. Minden rendben lesz!!!!!
És Andi! Nagyon szomorú hírek ezek! Gondolok Rátok!
Minden baba nagyon szép!!!
Sok örömöt kívánok Nektek az ádventi várakozásban!
Vendég

Vandini! Máténak boldog szülinapot! úgy látom ma van! :lol:

Kép

Kép
gablaty

csajok! Enci fürdéskor állandóan összevizezi a haját, mindig szárítani kellett utána,. meguntam.vettem a dm-ben ilyen sapit,hogy száraz maradjon....hát tegnap annyit röhögtem rajta, muszáj volt lefotóznom
ha nem haragszotok,felteszem
Kép

Kép
gablaty

BOLDOG MÁTÉ-SZÜLINAPOT!!! (Vandini, lesz ez jobb... én sem hittem, de nálunk Bene másfél éves korára rendeződött...)
vbea

Eni!
persze-persze!!! én nem azt írtam, hogy így kell csinálni mint mi!!! De tény, hogy örömmel jövünk össze és mindenki már nagyon várja. Idén mi különcködünk, mert a papáméknál leszünk Svájcban. :D:D:D Szóval nagyon jó NEKÜNK ÍGY!!! (felosztjuk, hogy ki mit hoz) És bár most KULTURÁLT viszony van köztünk és a szemközti nagynéném között, még azt se mondom, hogy ilyenkor mindig mindenki összeborul. Igaz 21-en vagyunk általában, így ZÖMMEL az „öregek” és a „fiatalok” külön röhögcsélnek a hozzájuk illő témákban de egy asztalnál. :D Úgyhogy nem szakad ketté a család NÁLUNK. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vandini!
Máténak nagyon sok boldogságot!!!!
:D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni! hugod jól van már? remélem minden rendben vele/velük, és ők is hamarosan kapnak egy angyalkát! Kép

Andi! Anyukád??

Kriszta! Panka :lol:

Kép
gablaty

Köszi, aranyosak vagytok. Érdekes ez a vonalzó, mert már egy hónapja kb. ezt mutatja. :?: Október 30-án volt a szülinap, azt hittem, majd nov. végén vált, de mégsem. Na megyek, csinálok egy új vonalzót.
Ja, és Steffi, Zsófi! Szépek a lányok, asszem, erről a két babáról maradtam le... :oops:
Vendég

trükkösek ezek a vonalzók,multkor a Hajninak köszöntöttük Áron babát, de hát inkább többször mint 1er sem.... :lol:

Kép
gablaty

Gabi
vagyok, csak olvasó üzemmódba
nem akarom rontani a levegőt, mert nincs túl jó kedvem
anya nem tud enni, fáj a gyomra, hányingere van mindentől.......

készülni kéne karácsonyra, de nem merek....pedig Balázs miatt kellene.......

sajnos kezdek depisedni.....

emano/Andi
KépKép
emano

Most meg elrontottam, Máté 1 hónapos és két napos, ahogy látom...
Vendég

Sziasztok, villamgyors bekukk!

Judy, Dori
nagyon aranyosak vagytok, hogy igy gondoltok ram, a holnap mar nem fog osszejonni, rengeteg a tennivalo, ma is egyik tervezo, kivitelezo a masiknak adja a kilincset. teljes gaz felujitas lesz a hazban, es holnapig kell dontenem, hogy kivel csinaltatjuk. 38 lakas, sok melo, megtobb penz.... :(
annyira szerettem volna a holnapot Veletek, de igy en halasztom jovo hetre (remelem, addigra mar kialakul vmi, igy is tavbeszeloben fogom ezt levezenyelni, mert csutortokon lelepunk. elvileg. :evil: hat en mindenkeppen el akarok huzni, maj itt hagyom a szomszednak a kulcsokat :lol: :lol: :lol: :lol: oszt majd az iszap alol nyomom a mobilon :twisted: )
jovok, amint tudok, Ti erezzetek jol magatokat, csinaljatok sok fotot!

Ja, Judy, kiskonyv meg nem jott meg, Neked Aproo? Remelem, a postan tovabb megorzik majd, mint egy het..

Veronikusz!
tenyleg jo volt. Latod, nem vagyok en kozel sem AJ!!! :? Utolag jutott eszembe, hogy milyen b..nko voltam, hat azt igertem, hogy majd setalgatok addig Zsofival, mig te bennvagy... :oops: :oops: bocsanat!!! De legkozelebb igy lesz!! aztan csere!! Asszem a szerdai suttetes nekem se fog osszejonni, annyi a melo, de ma elugrottam venni egy uszodresszt, hogy legalabb a hurkaimat valamennyire osszetartsa! :D :D :D
Vendég

Bori, Aprooka már írta, hogy megkapta... Akkor utánanézetek a postán, mert már rég oda kellett volna érnie!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Bori, a Városmajor utca 35-37 szám alatti postán ül a könyvecske :roll: ott át tudod venni... Remélem nem szúrtam el a címzést a borítékon :oops: az ajánlott cetlin jól írtam...
Sajnálom, hogy nem jó a holnap... :( De majd legközelebb ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

No barátosném meg most küldött sms-t, hogy benyalt valamit és döglődik :? Dóri, akkor mi lenne ha mi is halasztanánk? Amikor már Bori is ráér... Bocs, csak annyira úúútálok pesten autózni, hogy általában igyekszem egy napra szervezni a dolgokat, ne kelljen sokszor bemenni :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
koszi! most kaptam meg az ertesitot rola! Anyukamnal volt, aki el is ugrott a postara, de neki nem adtak oda. ha engem is megkerdez elotte, akkor megmondtam volna neki ezt elore, de segiteni akart, mig en a gazosokkal bajlodtam. Nem baj, holnap megyunk arra :) (kutvolgyibe oltasra :roll: lenyeg, hogy mig mi aztatjuk majd magunkat gyulan, boginak lesz mit olvasgatnia!! :lol:
Vendég

Ez a mienk...jobb nem lett,
Gabi, nalunk is csak en lelkesedem a fotozkodasert... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 17:21-kor.
Vendég

LÉna felébredt (már megint...) úgyhogy csak gyorsan: tegnap óta jött kép Emesétől, Dorkától és Memmétől! Hajrá csajok, küldjétek a fotókat!

Dóri, majd végignézem, kinek van apás képe, este megírom, ok?

Most mennem kell...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Bori, akkor jó, remélem tetszik majd Boginak :D Milyen oltás lesz? :? Ti is szépek vagytok!!!! Nagyon jó lesz a tabló!!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz
a lenyeg lemaradt az elobb: Zsofi gyonyoru!!!! :D :D Milyen tunderi jo baba! es nem is volt szetazva az ujja! :lol: :lol:
Vendég

Judy,
pneumococcus II. felvonas.
Hat most latom csak az Annacskas kepeket, nagyon cukiiii!! :D Milyen ugyesen ul mar!! :shock:

Tunde milyen vagany motoros! :D

Es Encike abban a sapiban!! Hát nagyon nagyon :lol: :lol: :lol: Hogy viseli, szivesen?

Alvo Letyko :D cupp neki!

Mind annyira szepek vagytok, keptelenseg felsorolni!
Nagyon jo lesz a tablo!

Na jocak,
en mara lehuzom a redonyt, elvonulok a kisszobaba, osszerakom a bababutorokat, amit mar 3 napja tervezek. Kinn meg leoltom a villanyt, hogy a lakok ne lassak, hogy itthon vagyok :twisted: :twisted:
Vendég

Jaj a kis fehér mikulás-Bogi! :)

Gabi... :D Kis takesz-mámi :D

Lányok! ANCSA?

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, Melinda, Linocs
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Majd még jövök.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

LINOCS! Drusza-pusziM megy :)

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak