Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, meg volt életünk első ovis farsangja. Egész jól sikerült a jelmez. Hétvégére apa megígérte, hogy végre felrakjuk a képeket, csak győzzétek kivárni
Tegnap dél óta annyira fáj baloldalt a derekam, meg a csípőm
Nem tudom mi van vele, lehet hogy rosszul mozdultam, de elég vacak, ma alig tudtam vezetés közben a kuplungot használni.
Soraya: remélem azért nálad elmúlik most már a hányás. Én már beletörődtem
Zsuzsa: eddig bármit szedtem hányásra az max mérsékelte, de teljesen el nem múlasztotta. Az előző kenyérsütőm Severin volt, most még nem döntöttünk véglegesen a Delton és az ELTA közt. Neked milyen van? Nálunk a lányok imádták, alig győzték kivárni, hogy ne legyen túl forró.
A képek továbbra is mindenkiről nagyon jók!!! Lassan már csak rólunk nincs, na most újra szólok érte apának.
Mucska: hát én nem bírnám megállni, hogy ne egyek a sütikből! Bár nálunk senki nem nagy sütis (na persze rajtam kívül). Nagyon ügyes vagy, hogy egy hónap alatt nem híztál. A védőnő meg… Ne vidd túlzásba a pakolást!!!
Bori: csajok szerencsére eddig talán ha 1-2x voltak betegek. Szoktam néha adni plusz vitamint (ha el nem felejtem), a Bummmmm vitamint nagyon szeretik. Egyébként meg ősztől homeopátiás bogyókat kapnak hetente. Igen mi Pest mellett lakunk Érden, a XI-ből költöztünk ide. Nagyon szép a konyhád!!! Daninak jobbulást !!!
Nekem a dokim azt mondta, hogy a Magne B6 helyett inkább Magnerothot szedjek. Nekem most 3x2 kell, de így nem keményedik a pocakom, csak ritkán.
Bellana: férjed mikor utazik? Grat a kistesó méreteihez!!! Nálunk is nagy sláger a motor!
Csicsóka: mennyire nyílt a méhszáj? És a külső ugye? Szerintem azért kéne többet pihenned!
Timi: de jó hogy már érzed mozogni a babádat!!!
Kinga: örülök, hogy jól sikerült a genetikai UH!
Vali: grat a kisfiúhoz!
Egcsi: mikor jön már kispapa?! Biztos a babóca mozog már!
Süncsi: jó hogy minden rendben Dömperkével!!! Jó lenne, ha tudnál jönni a talira!
Bellana: anyós
Ildikó: neked is grat az UH-hoz! Nagyon édese a lányok!
Orsi: nem irigyellek az értekezlet miatt! Remélem éjjel jó nagyot aludtál! Hú, most én is nagyon tudnék örülni egy masszázsnak!
Zsuzsáknak nagyon-nagyon boldog névnapot !!!!!!!!
Zsuzsa: akkor ezek szerint ma Te is egyedül! Lányok sincsenek ma itthon.
Na ez nagyon hosszú lett, mindenkinek szép napot!!
Linó