Új privát üzeneted érkezett!

Koda

Kép

Kép
koda

gigóca

Kép
Kép
zsuzsimano

csii

Drezsy,
formázásokat leírtam febr. 10-én.
J.
jamina

Köszi Csi, te mindig olyan rendes vagy!!

Kép
Kép
zsuzsimano

Kép
Kép
Kép
juborka

juborka, nagyon teccik. szep ez a keret. milyen fajta es amibe a rozsasat raktad az is nagyon szep keret.

gabomamo
gabomamo

Koda és Csi!
Nem a képkeret a szemcsés, hanem a festékbe keverek egy kicsit egy pasztából, aminek a neve: "kő hatású festék". Kreatív boltból való, a férjem lepett meg vele.

Kép
Kép
Kép
juborka

SOS!!!

Ezt a képkerete keresem. Látta valaki valahol??

http://kep.tar.hu/csill/images/pic3471074.jpg

Koda

Kép

Kép
koda

Juborka!!

nekem is nagyon tecccccik a madárijesztőd!
nagyon szép lett
drezsy

Kép
Kép
Kép

hihi, asszem sikerült, köszi
ja, a bonyolultabbakkal nem is kísérletezem inkább Kép
drezsy

Koda!

Nekem ugy rémlik, mintha nálunk a hobby boltban lenne ilyen. (SzfváronKép)
Ha igy is érdekel, szÓlj nyugodtan.
musi

juborka,

igen en is irni akartam, hogy nagyon jo a szemcses keret. De ez a por nem vegyes szinu? en ugy lattam katalogusban v. te kivalogattad? belekeverted a festekbe, asszittem raszortad!

gabomamo
gabomamo

juborka
na jo most ujra elolvastam, en nem erre gondoltam, mert latom ez paszta.

Csi,
nekem csokolomot koszonhetnel!

gabomamo
gabomamo

Musi!

Figyelj csak! A férjem most néz szét Miskolcon. Ha nem jár szerencsével, írok egy mailt. Addig is nagyon köszi!

Juborka!

Így már értehető a szemcse. Én is ilyesmire gondoltam.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szépen, sorban:

Ancsa!
Azt akartam mondani, hogy az órát nem fogod tudni annyira lecsiszolni, hogy azt pácolni tudd. Ha viszont nem pácolod, akkor nem kell tövig csiszolnod, hanem elég csak a festék kiemelkedéseit.
Még valami: minta nélkül kellene rá némi patina talán, mert ha jobban megnézed, akkor a faciráda széle ki van festve. Ha lecsiszolod, elvész az íve.
Jó a tojáskoszorú, linkeld be a Minden, ami Húsvét című topikba, oda sokan járnak olyanok is, akik nem szalvétáznak. Itt off lenne. Nagyon tetszik, várom oda a leírástKép

Jami!
Jó ez a Gigant cserép...Kép
Jaaa, már értem...nem kented be az egész cserepet repesztővel. Ezt nem fogtam fel, de így már értem, miért nem fogta be mindenhol a festék. AhaKép
Nem kell nagyon hígítani az akrilt sem, de rötön töröld vissza nedves ruhával, akkor csak a repedésben marad benne. Szereztél már bordó cipőpasztát?
Kedvesem, ha búzát akarsz, nézz körbe, biztosan van a környéketeken mezőgazdasággal foglalkozó FöldművesKép

Juborka!
Nem kell ide is mindent felraknod, ha van egy képtárad, akkor elég, ha onnan linkeled ide a kép címétKép
Szóval: mitől rücskös az a kép?
Ancsa kérdezte, hogy hogyan lehet önteni tejesdobozba...Én öntöttem már, igaz, csak mécsesnek. Viszont tényleg tetszik ez a bumfordi táblaKép
(nna, azóta már leírtad a kőhatású festéket...)

Drezsy!
Szép a napraforgósod, olyan a kerete, mintha pácolt fa lenne. Tipp: Legközelebb vagy vágd le az összes keretét a sz-nak, vagy fess rá mindenhova. Aranyos a zümmögőKép

Jucus, Gabo!
Most néztem, hogy a gyerek póló-mintája oda van varrva, ahol nincs, ott lejön. Nem lehet, hogy a VL-t is oda kellene tűzni? Vagy a sz. is levált a VL-ről?

Magdi!
Jelmez a jelmeztárba kéretik, meglesném már!
Musinál láttam szép virágot, matricafestékkel készültet(szépen beszél magyar) Te kerested ugye?

Áfonya, Phaedra!
Mindkettőtöknek igaza lesz. Óra-natúr. Áfonya szombathelyi képei ihlettek megKép

Anyapoc!
nekem ez a képed bekerült a Best of Anyapoc közé. Bár a csipkés keret, amit anno összehoztatok, mai napig az egyik kedvencemKép
Hívtad a decoupage-papír-neppert?

Gyöngyöske!
A tündérkés az Flower Fairies a Molca gyártja, ált. a Liánban kapható. Van belőle dec.papír is, és nyomda is.

Hajni!
A mustár nagyon szép önmagában is, Jamina csomó képén használta, tényleg szép!!!
Van diszperzited?
A színkeverés mindig szemre megy, igazi arány azért sincs, mert az összes festék másként működik. Kezdd keverni, és kialakulKép

Katadrága!
Ezt a fadarabot nem lehet ám csak úgy találni, keresni kellKépKép
Az a baja, ami az előnye is: gyökér. Nagyon nehéz bánni veleKép

Anemona!
Pontosan milyen gömbölyű? Mire akarsz ragasztani?

Anita!
Tegyél fel egy képet a flakonról, majd jóól kibeszéljükKép

Gigó!
SziaKép

Gabomamo!
Csókolom! (ezt nem tudtam kihagyniKép)

Huh. Remélem, mindenre reagáltam...
csii

Csi,
köszönöm Néked, hogy bebizonyítottad: nem vagyok átlátszó! KépKépKép
J.
jamina

Gyözelem!!!!
Veronix! végre ide talált a postás a csomagoddal!!! Kép De emilben még számolunk!!!

Musi,
a tiéd is ideért, végre-valahára, nem kell menni reklamálni! Most majd állok neki önteni ezerrel.

Tegnap este óta annyi iromány született, hogy csak gyözze az ember visszaolvasni!
És mi ez most, hogy mindenki a korával van elfoglalva?? szerintem mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Persze asszem én jobb, ha meg sem szólalok, a 41 évemmel! Kép
Csi,
ne csüggedj, sikítozz nyugodtan! (ugyan nem tudom hány éves vagy!!!)
A tojikat felteszem este a Húsvétos topikba, meg a leírást is!
Nem igazán értem amit az óra cirádájáról írtál!
mian

Ancsa!
Ha ez igaz lenne, akkor én most hatvanöt lennékKép
Óra:
Most van egy szépen megfestett felületed.
Ezen a fösték kiemeli a fa íveit.
Ha ezt lecsiszolod, akkor lesz egy furcsa alakú fadarabod.
Ha ezt a lecsiszolt órát egy darab színnel megfested, akkor el fog veszni a minta szép íve.
Megint csak Kata csavartmintás gipszkeretével tudok példálozni: az ilyen mintáknak-íveknek jót tesz, ha ki vannak emelve egy más színnel, mert akkor láthatóak lesznek.
A húsvétos képeknek a Kézimunka varrás, miegyéb-Képtár. c. topikot használjuk, bár, ha a Galériádban van a kép, akkor ez mindegy.Kép

Jamina!
Nemrég olvastam, hogy aprómintás szalvétát felragasztanak valahova, majd fentről átfestik híg festékkel az egészet (mint Te), így az antikolt lesz, és a szalvéta beleolvad a tárgyba, nem lesz jelentős a minta, de mégiscsak ott lesz. (mármegintérthetővoltam)
csii

Musi
Drezsy
Csucsu
gabómamo
zsuzsimama
Koda

Szalvéták postán...

Mian! Neked hogy tudom elküldeni? Kinek küldjem el? Vagy Neked egyenesen? Nekem úgy is jó..

Hajni
hajnii

Mian!

Na végre, már azt hittem, sosem ér oda, már kezdtem aggodni. És nem sérültek meg a formák???? Jol bebugyoláltam, hogy nehogy bajuk essen!!!

Hajni!

Köszi, holnap én is postára adom, ma nem jutottam el odáigKép
musi

Még egy kérdésem
Épp festek..szivaccsal próbálkozom. Vettem anno azt a drága hobbyboltosat ragasztáshoz, aminek nyele van, persze nagyon jó, de hamar szakad nekem. Ha sima szivaccsal festetek, akkor hogy csináljátok?? gumikesztyű, vagy erős kézmosás? ( szétmarta már a kezem..) én csak ugy simán a szivaccsal olyan esetlennek érzem magamKép
hajnii

Hajni!

Ajánlom a gumikesztyűt!!!! Legyen jó vékony. Én már megjártam csak úgy "csupaszon".

Koda

Kép

Kép
koda

Musi!

Mail ment neked. Nézdd már meg.(tudod! a képkeret)

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

PhaedraKép
Most olvastam az ekkori hsz-at.
Elküldve 2004 Február 15 vasárnap - 11h 12:
Miért is lenne????Kép Ugyanmáááá
hajnii

Koda
Igen értem, meg hát tudom is---fordász lévénKép--
de gondoltam van valami külön tippetek is.
Nincs itthon műtőskesztyűm, és a festékboltban nem is kaptam ma, igaz csak az egyikben kerestem...
hajnii

Persz, mert nincsen másik festékboltKépKépKép
Hajni kincsem, mi a szöszt használsz, ami mar?
Biztosan nem kevertél össze valamit?Kép
Kötekedőcsi
csii

Hajni!
Én pl. sztárolom a szivaccsal festést. Kesztyű nélkül szoktam (nem szeretem), ha gyorsan lemosod nincs vele semmi baj, ha egy picit rászáradna, akkor jön a körömkefe. Marni nem szokott Kép
phaedraa

Ma altatták el a kutyámat, mert a szomszéd megmérgezte és bár próbáltuk megmenteni, már nem lehetett. Lelkileg elég lent vagyok: (
Azt kérném, hogy ne nekem jöjjenek Ancsa szalvétái, most nem tudok foglalkozni ezekkel. Megkaptam az emileket, válaszolni is fogok jövő héten, de most nem megy. A héten még feladom a szalvétákat akiknek ígértem.
Bocsánat, hogy off voltam.
veronix

Csi,
igazad van az órával kapcsolatban; látod erre nem is gondoltam! Most akkor mit tegyek?
A tojás koszorúval kapcsolatban, pedig azt gondoltam, hogy ebbe a topikba is szabad betenni, mivel ez is dekupálva van, még ha nem is látszik! Kép

Veronix,
Kép Kép

Hajni, mail ment!

Kinek küldjem az összekészített szalvétákat????
mian

Juborka,
nagyon tetszenek a képeid!! Különösképp az a keret, amiben még nincs kép (borostyán van rákupálva) Elmondanád, hogyan csináltad, hogy ezt a színhatást érted el? És az is érdekelne, hogy hol lehet ilyen öntöformát kapni?- ezt a lépcsözetest.
mian

Gyöngyöske!

Kész a kocsim, kíváncsian várom hol tudtad megnézni a mágnest, mert akkor oda már nem megyek.
Dp. ragit tuti nagyon hígra csináltad. Azért is nem lett fényes.Kép Nem is tudom mihez hasonlítsam...Kép Apródonként csepegtess hozzá vizet és közben próbálgasd.
A hígítottat külön edényben tárolom. A bébiételes üvegeket használom fel, mint a festékekhez. Lassan kezdik kinőni a dobozomat a megkevert festékeim is...Kép

Csi!
Kisbogaram!Kép Sikíts nyugodtan. FiatalkorúaknakKép el van nézve. Viszont: a hajlott kort kéremszépen mellőzni, vagy holnaptól nekem is csókolomot köszönsz... Nem látod, hogy már a profilomból is kivettem a koromat?Kép
Azért a gyökér (általad megváltoztatott) külsejére marha kíváncsi lennék.Kép De fel ne mert rakni a képtárba mert megharaplak ha nekem is gyökérkereshetnékem lesz!Kép Inkább küld el mailban a többieknek!KépKépKép

A csavart képemmel pedig példálózz nyugodtan, hiszen a Te ötleted volt. Annyira tetszik ez az ötlet, teljesen feldobja az egész képet. Sőt van egy újabb is a Te tanácsaid alapján, ITT.

Szandra!
Nézd meg légyszi a fenti linket. Erre gondoltam a du.-i mailomban. Nem csodálom, hogy tetszik neked ez a SZ.Kép

Mindenki!
Még ma felrakom a cseréimet. Sok olyan van közte amiből csak 1-1 db-ot kaptam, de vagy nem tudom hová felhasználni, vagy elég volt 1-2 kocka. Többnyire negyedet-felet tudok küldeni, de van amiből egészet. Ha valaki kérne belőlük, egyeztessünk mailban.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Mian!
A borostyános kerethez az alapot Debrecenben vettem egy Kreatív boltban, a színe pedig úgy készült, hogy a sima gipsz keretre összegyűrt papírtörlővel halványzöld higított festéket nyomkodtam. Ettől lett ilyen maszatos, utána pedig rádekupáltam a borostyánt. Van egy másik képem is, amit ezzel a maszatolós technikával csináltam,itt a címe: http://www.gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/tnalm_st_l_s_rga_alapon.jpg

Kép
Kép
Kép
juborka

Mian!
Úgy látam valami nem stimmel, ezért felteszem a képtárba ezt a maszatos képet:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/65165.jpg

Kép
Kép
Kép
juborka

Kata!

Sajnos csak a Metropolban tudtam megkérdezni a mágnest, de ott csak az 1 cm széleset lehet kapni, 400 valahány Ft/m. Rákérdeztem a "tenyérnyi" nagyságúra, de nem lesz.
Viszont vettem még szalvétákat, még 2 helyen is, de ott nem árultak mágnest (Búzat tér, és a Napsugárral szembeni kapuljon át a hídon, balra). Többre már nem volt időm, mert Gyönggyel voltam és neki sűrgős "elintéznivalója" lett, így hazarohantunk.
Küldtem Neked Mailt (a kgb-re) az egyik kedvenc katicás Szalvétáddal kapcolatban.

Ancsa!
Ha más jelentkező nincs, akkor nekem küldheted a Sz-kat, majd én tovább postázom a lányoknak.

Gyöngyöske
gyöngyöske

juborka,
nagyon tetszik ez is! Ugye nem bánod, ha ellopom az ötletet? Való igaz, hogy ma öntöttem életemben elöször gipszet (most szárad) és egy kicsit már most reszketös a kezem, hogy erre kell most nekem szalvétázni. De szerintem tuti hamar belejövök! Kép
mian

KötekedőbácsiKép még kettőt tudok ezen kívülKép Mármint festékboltot!

Csi, Phaedra
Ok, storno, nem a festék mar. rosszul írtam...hanem szétmarta - más a kezem- ez meg megfogta a sebeimetKépÉs nem tudom sikálni mert fááááj. No, de mindegy, max azt hiszik hogy retkes a kezemKépKép Azért ma egy sima zacskóba beledugtam a mancsaimat:o)
Nem tudok fogalmazódni, nézzétek el nekem. Így járok ha későn fekszem le. Mellesleg Csi hibájából:KépKépKépKép
Még el..a konyhában vár egy függöny felrakásra, frissen mosva :-)
Hajni
hajnii

Gyöngyöske,
oké, akkor, ha tényleg nincs más jelentkezö, akkor küldöm Neked az összeset, vagy osszam ketté? Mert otthon is szét kell ám postázni! Jegyzem a posta ktsg. nem túl olcsó, úgy hogy feltétlen dobjátok szét! Veronix most küldött egy szál maga csomagot és cca. 1300-at fizetett! Kép
mian

Ancsa!

Küldd nekem az összeset, postázást megoldom. Csak legyen szétválogatva, hogy kinek melyik + címekkel ellátva.

Veronix!
Kutyádról olvastam az Indexen is. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Még nem kaptam mailt!

Fent vannak a cseréim: ITT és ITT

K.

KépKép

KépKép
kata007

És akkor Ancsa hogy kapja meg? Ki küldi ki Neki? nálam is van ami az Övé, de el tudom küldeni én is ha gondoljátok! Bocs. lehet hogy erről lemeradtam.

H.
hajnii

Koda

Kép

Kép
koda

csajok!!

nem megyünk még szuny?
du nemigen voltam, most meg alig birtam behozni a lemaradást
ne csináljátok ezt!!!!
Kép
drezsy

Kata!
Én vevő lennék a szalvétáid némelyikére e-mailt írok.
Veronix!
Nagyon sajnálom én is a kutyusodat Kép
Gyöngyöske!
Ha kell, borítékban adok fel neked bélyeget! ( a címed persze nem tudom)

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Koda
Nincs. De aranyos!:-)

Veronix
KutyusodKép

Hajni
hajnii

Hajni!

Természetesen azt akartam ezzel kérdezni, hogy szerezzek -e???

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok!

Nem birom én ezt a tempotKép Alig bírok visszaolvasni, pedig csak egy fél délután nem volt bekapcsolva a gépem.

Veronix!
Sajnálom a kutyusodat!!Kép

Holnap nem leszek gép közelben csak este, ugyhogy ne haragudjatok ha nem reagálok azzonal.
musi

Minden érintettnek sok jót, és szépet!
A Nap süssön RátokKép
csii

Koda,

en mar Hajniinak kuldok ilyen zsirafost.

gabomamo
gabomamo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?