Már nem tudok visszaaludni
.
Andi
Csak a pedált vitte enyém Apa a boltba tegnap(ami szervíz is, mint kiderült), ma vitte negyed 8-ra a kábelt is, mivel tényleg százéves a gép, ilyen csatlakozót már nem lehet kapni, így a miénket barkácsolják az új pedálba. Szóval holnap reggel meló előtt megy érte (és 5000 péz
)
Biztos a gyogyitól van, bántja szegényt, de most reggel kapja az utolsó adagot és kész. Másfél napot szívtunk eddig (remélem, a mait nem fogjuk), barátnőm kislányában 10 adag antibióból 4 maradt bent
Vonat bizti klassz
(képet kérek
)
Husis bébiétel lecsúszásához gratula
, lesz az még több is
Bulátát Zsombi is elnyammogja, ha megunta, elkezdi kergetni az asztalon
Angi
Zsombi sem akart inni sokáig, én folyamatosan kínáltam, aztán egyszer csak elkezdett inni. Nekem nem fogadta el sem a cumisüveget, sem ilyen-olyan itatókat, a hagyományos presszó pohárból iszik (vizet)
Gyerkőcök édesek
Tanulás
Hajvágás: kötözködött kicsit enyém Apa (úgy láttam, neki nem esett jól, hogy én vágtam le, nem a fodrász barátnőci), de megmondtam neki, hogy ha még a tükörben is látja magát Zsombi, ennyire sem hagyja.
Zsuzsi
Általános tavaszi minta érdekelne inkább, tegnap letöltöttem Tigrist egy kukaccal
, Malackát egy kikelő kismadárral, húsvéti nyúlnak beöltözött Micimackót, magot vető Micimackót, Fülest egy éppen kibújó virággal és két húsvéti nyuszit.
Réka
Köszi kérdésed, Zsombi már gyógyultnak nyilváníttatott (Szandi is)
Nálunk dettó ez a kalória-mizéria megy. Anyám szerint azért éhes Zsombi, mert a 6 hónaposoknak való kajákkal etetem, pedig (akkor) már elmúlt 8 is. Elmagyaráztam neki, hogy utána már nincs sok különbség, csak az aprításban.
Évi
Tényleg zabálnivalók azok a fülek
Most rövidebb haja van, mint születéskor
Tündér
Csupa-csupa jó hír
Masszázs csak álmaimban szerepel
Heppi
Ügyes Orsi
Csat-lenyelés
, még jó, hogy kijött
Fejfájás
, gyorsan múljon el!
Maci_2
Tök jó lehet a kocsi
Vezetést-kocsit meg majd megszokod. Nekünk Suzuki Swift után lett a Xsara, gondolhatod
Gazemberbiztos, sajna olyan nincs, csak olyan van, amihez nincs kedvük
Nekünk hétfőről keddre nem volt bezárva éjjel a kocsi
, de megmaradt
(nagyon érzékeny a kapcsoló és nem sípol, csak villan, valószínűleg megnyomódott, amikor cipelte fel Apa a babakocsit a lépcsőn. Még innen a hatodikról is tudjuk nyitni-zárni, azóta ki is próbálja, amikor felér)
Zsombi már két hónapja menetirányba ül
Új varrógépről nem is álmodok, ezt is azért mondta anyósom, hogy hozzuk el tőle, mert ő nem használja (én szerettem volna újat, szerinte minek?), persze azóta használná, most is neki varrtam, amikor bedöglött
Gombóc
Zanzásított üzi
Én anyósom is mesél ilyen dolgokat, eleinte azt mondta, hogy enyém Apa már 3 hónaposan mindenféle főzit evett, manapság már ő is hat hetet mond, de úgy meg nem jön ki az idő (eleinte arról volt szó, hogy két hónapig hízott, egy hónapig nem , akkor kivizsgálgatták, utána jöttek a főzik, szóval az minimum három, három és fél). És tényleg az a bosszantó, hogy büszkék erre! A másik "jó" duma, ami sajnos igaz, hogy sógornőm ilyenkor már minimum egy liter tehéntejet adott a gyerekének (olyan is
)
Küldd át Zsombidat, megnyírom őt is
Franyó
Köszi
Elbénáztam, mert Szandi etette Zsombit, akkor kellett volna lefényképezni őket
Gyertek csak, majd addig gyakorolok
Gratula a 800-hoz
Andy
Ez volt az első hajvágásunk. Előtte már párszor zúgattam neki a gépet, hogy ne legyen teljesen ismeretlen. A művelet első két percében teljesen le volt dermedve a srác, akkor gyorsan megcsináltam a jobb fülénél, akkor lemerült az aksi, elkezdtem tölteni, attól kezdve, hogy ott lifegett előtte a zsinór, egyfolytában forgatta a fejét, de a bal füle is a helyén van
Momo
Fenyegetés
, jól megijesztettél mindenkit
Ari
Írok mélt
Bocs, hogy megint szómenésem volt
Elliék meddig "nyaralnak"?
Már itt sem vagyok
Toffi + Zsombi