Sziasztok!
Újra itt, de most már Fótról!
A költözés megvolt, rettenetesen kifáradtunk bele, plusz még egy vírusos torokgyuszit is összeszedtünk.
Így Eszti is túl van az első betegségen, hát szörnyű volt! Éjszaka másfél óránként ébredt az eldugult orra miatt, napközben meg egyfolytában szó szerint rajtam csüngött és nyígott. Mivel én is beteg voltam, különösen nehéz volt vele, én is nyígtam... Plusz a sok meló, pakolás, takarítás a házban. Fogytam 3 kilót egy hét alatt, ennyi előnye volt.
Így az új doktor néninkkel is megismerkedtünk, azonnal kijött hozzánk, ahogy hívtam, pedig még csak nem is ismert minket.
De most már jobban vagyunk, éjjel már nem kelt fel Eszti, és ma már nekem is volt erőm takarítgatni.
A Miki-ünnepségről így mi is lemaradtunk a betegésg miatt. Na majd jövőre bepótoljuk.
A ház gyönyörű, pedig még sok apróság hiányzik. Nagyon jól érezzük magunkat itt. Eszti eleinte kicsit nem találta a helyét, de most már megszokta. Nagyon élvezzük a csendet és a jó levegőt. A kastélyparkban nagyokat sétálunk, megetetjük a kacsákat. A közlekedés is jónak mondható, így nem lesz gond, hogy csak egy autónk van, be tudunk jutni Pestre busszal is kényelmesen. Mivel a katolikus templom mellett lakunk, már a pappal is összeismerkedtünk, nagyon jó fejnek tűnt, úgyhogy remélem hamarosan ebben a gyönyörű katedrálisban (folyton azon viccelődünk, hogy a fürdőből a Notre Dame-ra látni...) kereszteltethetjük meg Esztikét.
Mellettünk zajlik az építkezés, de egyelőre nem zavaró (még). És szerencsére hétvégén nem csinálják. Meg karácsony előtt le is állnak vele, és majd csak tavasszal folytatják.
Szóval nagyon jól érezzük magunkat, és remélem, hamarosan ez a betegség is odébb áll, és akkor még inkább élvezni fogjuk az új életünket!
Most már jövök ismét rendszeresen!