Szépen, sorban:
Ancsa!
Azt akartam mondani, hogy az órát nem fogod tudni annyira lecsiszolni, hogy azt pácolni tudd. Ha viszont nem pácolod, akkor nem kell tövig csiszolnod, hanem elég csak a festék kiemelkedéseit.
Még valami: minta nélkül kellene rá némi patina talán, mert ha jobban megnézed, akkor a faciráda széle ki van festve. Ha lecsiszolod, elvész az íve.
Jó a tojáskoszorú, linkeld be a Minden, ami Húsvét című topikba, oda sokan járnak olyanok is, akik nem szalvétáznak. Itt off lenne. Nagyon tetszik, várom oda a leírást
Jami!
Jó ez a Gigant cserép...
Jaaa, már értem...nem kented be az egész cserepet repesztővel. Ezt nem fogtam fel, de így már értem, miért nem fogta be mindenhol a festék. Aha
Nem kell nagyon hígítani az akrilt sem, de rötön töröld vissza nedves ruhával, akkor csak a repedésben marad benne. Szereztél már bordó cipőpasztát?
Kedvesem, ha búzát akarsz, nézz körbe, biztosan van a környéketeken mezőgazdasággal foglalkozó Földműves
Juborka!
Nem kell ide is mindent felraknod, ha van egy képtárad, akkor elég, ha onnan linkeled ide a kép címét
Szóval: mitől rücskös az a kép?
Ancsa kérdezte, hogy hogyan lehet önteni tejesdobozba...Én öntöttem már, igaz, csak mécsesnek. Viszont tényleg tetszik ez a bumfordi tábla
(nna, azóta már leírtad a kőhatású festéket...)
Drezsy!
Szép a napraforgósod, olyan a kerete, mintha pácolt fa lenne. Tipp: Legközelebb vagy vágd le az összes keretét a sz-nak, vagy fess rá mindenhova. Aranyos a zümmögő
Jucus, Gabo!
Most néztem, hogy a gyerek póló-mintája oda van varrva, ahol nincs, ott lejön. Nem lehet, hogy a VL-t is oda kellene tűzni? Vagy a sz. is levált a VL-ről?
Magdi!
Jelmez a jelmeztárba kéretik, meglesném már!
Musinál láttam szép virágot, matricafestékkel készültet(szépen beszél magyar) Te kerested ugye?
Áfonya, Phaedra!
Mindkettőtöknek igaza lesz. Óra-natúr. Áfonya szombathelyi képei ihlettek meg
Anyapoc!
nekem ez a képed bekerült a Best of Anyapoc közé. Bár a csipkés keret, amit anno összehoztatok, mai napig az egyik kedvencem
Hívtad a decoupage-papír-neppert?
Gyöngyöske!
A tündérkés az Flower Fairies a Molca gyártja, ált. a Liánban kapható. Van belőle dec.papír is, és nyomda is.
Hajni!
A mustár nagyon szép önmagában is, Jamina csomó képén használta, tényleg szép!!!
Van diszperzited?
A színkeverés mindig szemre megy, igazi arány azért sincs, mert az összes festék másként működik. Kezdd keverni, és kialakul
Katadrága!
Ezt a fadarabot nem lehet ám csak úgy találni, keresni kell
Az a baja, ami az előnye is: gyökér. Nagyon nehéz bánni vele
Anemona!
Pontosan milyen gömbölyű? Mire akarsz ragasztani?
Anita!
Tegyél fel egy képet a flakonról, majd jóól kibeszéljük
Gigó!
Szia
Gabomamo!
Csókolom! (ezt nem tudtam kihagyni
)
Huh. Remélem, mindenre reagáltam...