Geszti akkor nem csinált nálad hormon vv-t????
Figyú túltengésen is lehet segíteni + más bogyó is van mint a closty.
Érdekes ,hogy a Szekszárdi kórház ilyen olyan beavatkozástát nem támogatja a tb.Nekem rengeteg vizsgálatom volt és minden okés volt, vagy is most is az.
CSak lombikot nem tudnak csinálni ,endora nem tudok mondani semmit ,mert nincs ilyen problémám.
Viszont a méhnyálka vastagításra is van megoldás nekem sikerült
Na mondjuk az tényleg nem volt olcsó havi 12.000 ft ba volt ,de megérte.Ja és Pécsen is alkalmazzák -már amelyik doki.
Egyébként sok függ az ember környezetétől és leki állapotától pl. túlhajszoltság,na akkor nem sok esélye van annak ,hogy spontán baba legyen,sajnos a hormonok másként kezdenek el működni
Aloe vera Berry -vel nem próbálkoztál .Sokaknak segített.
Mondjuk én nem próbáltam,jobban hittem a Dr Kun Attilában és meg lett a gyümölcse.
Ja és végig jártuk a ranglétrát,már azt monda ,hogy minden jól mükszik ,már óra mű pontosságúra be vagyok lőve a gyógyszerekkel (peteérés,tüszőrepi ,méhnyálka okés)és még sincs baba.Szóval nem értettük .AZt mondta még próbálkozunk ,aztán elküld ,pécsre lombikra,mert nem tudja a megoldást.
Azt még is megtalálta.Ügyes ficó
Bár nem tudom neked a kislány spontán baba vagy segítséggel fogant.
Nálam nagy volt az esélye a spontánnak is mivel a lányomnál semmi féle gond nem volt.Akartunk csemetét és lett.
Mondjuk pécsen kapásból vv-vel fogják kezdeni ,és átjárhatóságival (hsg) vagy laparral.Legalább is az ismerőseimnek így indult a dolog.Ha nem reagáltál a clostyra kapsz valami mást -de ez a vv eredményétől függ ,lehet magas a prolaktínod és akkor még a closti mellé kapsz valamit,ebből is két féle van és akkor majd jól reagálsz rá.
De nem ítéllek el ,mert volt olyan ismerősőm aki azt mondta ,hogy ő nem csinálta volna végig azt amit én.
Én imádom a gyerekeket.3-mat szerettem volna.De elég a 2 is.Mert 3-dik ért már tényleg nem szedek minden szart be+ a lelki teher ami ugye a velejárója .
A másik meg az ismerősők reakciója.Na én egy két embert kiosztottam.És bunkó voltam ,mert kivántam neki ,hogy tudja meg milyen ez.Ne sutyorogjon a hátam mögött ,meg röhögjön hogy nem lehet gyereke.Hülye tapló az ilyen.Mintha ez szégyen lenne,ahelyett hogy az embert támogatná lekileg ..........
És sajnos nagyon -nagyon sokan vagyunk akik egészségesek ,sőt van már gyerekük és várják a csodát,ami nem akar eljönni.Sajnos ez a sok méger amit megeszünk meg a klíma változás stb következménye.
CSak néz körül az interneten ,annyi oldal van babanet,családinet ,noivonal stb,stb minden hol talász babákért küzdő párokat.
Ani:ilyen ötösöm lenne a lottón
Az egy bunkó hangulat ember.Visszarendelte egyszer a Bernit ott ült anyósom,meg a sógorm vele a renedelőintézetben a folyóson
jöt ment ,be sem hívta őket már vagy 2 órája ott volt akik később jöttek már azokat is megvizsgálta .Azt végül a nővérke mondta ,hogy megnézi ám a másik doki is ha gondolja,nanaá hogy gondoljuk.A drága Theo Doki volt,nagyon szerettem.Megnézte a kislány és csak ecsetelt mehettek is.
Ja a legszebb az egészben papírok beadva és persze ő írta az ambuláns lapot a kórházban és ráírta másnap visszarendelve .
Mivel Theo doki ,sajnos..................,és megint arcüreg gyuszija lett ez a bunkó felakarta szúrni az arcüregét.Na én ebbe nem egyeztem bele.
Írány Paks és megkerestem az Elek dokit.Na ő a is megvizsgálta röntgen minden ,azt mondta várjuk meg a szuri kúra végét-rochefint kapott már a leány-ha akkor sem javul akkor fogja felszúrni addig felesleges.
Na és meggyógyult.Ez az állat meg neki akart esni,plusz alatatás bódítás nélkül,hát ez nagyon fájdalmas amikor át szúrják az arc üreg csontot.
Ja egyébként Szerkszárdon szerdánként rendelt a kórházban -pontosabban akkor műtött és megnézte a visszarendelt betegeit.
Dadomi:
Endo részét akkor te ismered ,ehhez tényleg nem tudok hozzá szólni .Akkor biztos van olyan dolog amit nem támogatnak.
Been:jó az új járgány
Na jó most már eldugulok
kicsit sokat írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2008.11.28 15:52-kor.