Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta és Szami!
Köszönjük szépen a szülinapi jókívánságot. Igen, ma két éves Edó :lol: .

Teszek majd fel a tortáról képet, nagyon istenien nézett ki, igazi csajszis torta volt mert a családban most tartottuk egyszerre a két hercegnő szülinapját mert mikor lett volna eredetileg a buli akkor betegek voltak, de most kicsattannak az egészségtől hál istennek.

Szandra

szandrakiss

SZiasztok!

Adra,
Gratulálok a hugodnak, tényleg tankönyvi méretekkel rendelkezik! SOk egészséget, boldogságot és sok tejcit kívánok nekik!

Szandra,
Boldog szülinapot Edónak! A torta gyönyörű nagyon kreatív volt a cukrász. Ezt Te csináltad, vagy cukrász? :roll: 8) :lol:

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Hűűű micsoda torta!

Énisénisénis!!!!!
Légyszi áruld el honnan szerváltad!

Ui: olyan gyönyörűek a csajok!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

A tortát nem én csináltam hanem itt Vecsésen van egy néni aki ilyen csodákat gyárt 3500 forintért. Fincsi is volt de a látvány az mindenek előtt.

Elmegyünk ma délelőtt a keresztúri játszóházba, ha valakinek van kedve akkor csatlakozzon!!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek a babucija a Délpesti koraszülött osztályán volt? Érdekelne valami, kérdeznék tőle.
Előre is köszi!
anyucica

Sziasztok Lányok!

Hát régen voltam már, de valahogy néha semmihez sincs kedvem így az íráshoz sem. A vasalnivaló is mindig gyűlik, minden másnap azon töröm a fejem hogy mit főzzek, nappal nincs időm csak annyi míg Nándi alszik. Ha egy újságot elkezdek nézni a jelenlétében, akkor általában kiveszi a kezemből.
Ha leülök játszani vele, akkor öt perc múlva már nem köti le semmi, csak járkál a két szoba között és a konyhában a "kincses" fiókjaimat rámolja. :roll:
Hol a klopfolóval, hol a palacsintafordítóval tünik fel.... Remélem lassan eljön az idő, amikor leül a szőnyegre és fél-egyórát is eljátszik az autóival. :wink:

Adra! Én is gratulálok az új kis jövevényhez! Most akkor megint van pici baba a családban. Gondolom te is nosztalgiázol! :)

Dóri! Én nem tervezem, hogy visszamegyek dolgozni. Nem szeretném bölcsibe sem adni Nándit és mi tervezzük a kistesót is...

Szandra!

Edónak Boldog Szülinapot!
Nagyon tetszenek az előző oldalon feltett képek, amiket a tanárod kiválasztott - mint írtad. Szerintem nagyon profi vagy.
A babatorta is tuti, légyszíves küldd el nekem priviben a néni elérhetőségét, mert arról nem tudok, hogy itt nálunk helyen lenne aki ilyen szép tortákat csinál. Esetleg hátha bevállal egy autót jövő februárra Nándi szülinapjára és nekünk Vecsés csak 15 km messze van, megérné ha hasonló gyönyörűséges tortát készítene.

Adra, Mesi Mesi tényleg, te hol vagy???)

A véletlen (?) úgy hozta, de egy vérvételi beutalóért én is meglátogattam a dokitokat. Nem gondoltam, hogy ilyen fiatal!! :oops: :oops: De tényleg rendesnek és alaposnak is tünik.

Röviden ennyit,most jöjjenek a régen bejelentkezett anyukák!!
Dalmacska is úgy eltünt, talán már fél éve is van, hogy utoljára hallottunk felőle. Vagy még régebben?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Nagyon nem volt időm a héten, a Hugival állandóan forró dróton vagyok. Mindig kérdez tőlem, (persze tök jó esik, hogy ennyire megbízik bennem és kíváncsi a véleményemre).
Csütörtökön jöttek haza, de már pénteken át kellett mennem, mert a mellszívóval nem boldogult (azóta sikeresen használja). A kis törpi nagyon lusta cicizni, így félő, hogy "tápos csibe" lesz ő is. Persze minden etetésnél cicire rakja a tesóm, de szív kettőt aztán abbahagyja.

Van ötletetek, hogy egy ilyen kis lustaságot, hogyan tudna rávenni, hogy szopizzon????

Mi szerencsére jól vagyunk. Szerdán a törpik megkapták a prevenart, januárban kapják a következőt.
Zsófi ezerrel dumál. Már nagyon szépen mond 3-4 szavas mondatokat is. Mindent ismétel utánunk, és tényleg be nem áll a szája. Zéti is dumál, de nem olyan sokat mint Zsófi, és ő még sokat halandzsázik. Aztán, ha rászólunk, akkor nagyon szépen beszél ő is.

Fricky!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a műtéttel! Utána feltétlenül számolj be, hogyan sikerült, Bence hogyan viselte!

Szandra!
Nagyon szupik a képeid, nekem mindegyik tetszik! Örülök, hogy így élvezed a sulit!

Edónak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

A szülinapi torta fantasztikus! A cukrász nagyon ügyes, és szerintem nagyon jó áron dolgozik!

Anyucica!
Üdv közöttünk! Az én kislányom volt a PIC-en, ha van kérdésed szívesen válaszolok akár priviben is!

Dóri!
Megkaptátok a prevenart? Jó lenne valamikor egy közös játszó program, de a jövő hét nekem szerintem nem jön össze, mert anyukám már a tesómhoz megy, Anyósom pedig lent van a sógornőmnél, mert szegényt kb. 1 hete kisebb konyhai baleset érte, így most Anyósom látja el a háztartást nála és vigyázz a kiscsajszira.

Most mennem kell, mert muszáj vmi ebédet összedobnom!

További szép hétvégét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Anyucica!

Nekem ott voltak az ikrek!

Kérdezz bátran privibe is jöhet!

Üdv: Dóri
Vendég

Adra!

Benne vagyok, valamit majd összehozunk, igaz az időjárást elnézve eljöhetnétek hozzánk a játszótér már necces...
Csörögj meg ,ha ráértek.

Anyukád jól be van fogva, de anyósod sem pihen sokat 8)

Mi 1 hét múlva kapjuk a 2. Prevenart.

Mazsuzs!

Tényleg, már mondtad, bocsi :oops:
Szorítok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát ezer bocs,hogy ezer éve nem jelentkeztem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Azt hittem hogy már el is felejtettetek. :oops: Legtöbbször el vagyok havazva és estére csak bele-bele kukkantok a gépbe. Néha szoktalak titeket olvasgatni,de már annyira nem vagyok benne a napi témáitokban hogy inkább nem szólok bele. Tudom,csúnya dolog csak olvasni.... :oops:
Jázmin már kész kihölgy,oviba jár. Sajnos szinte semmit nem eszik meg az oviban,remélem ez változni fog. :?
Flórám,pedig egy igazi kis ördögfióka továbbra is. Egész nap rosszban sántikál. Nagyon ki tud készíteni nap mint nap. Sokszor nyűgösködik is és egész nap alig lehet valamit csinálni
tőle.
Úgyhogy Mazsuzs,nagyon megértelek! :roll:
Sajnos most éppen lábadozunk. Jázminnak gennyes mandulagyulladása van, Flórának középfül gyulladása,nekem pedig valami csúnya náthám. És sajnos csak gyógyteát használhatok.
De csak meggyógyulok egyszer.. :roll:

Szandra!
Edónak és Taminak Sok Boldog Szülinapot kívánunk! Még így nagyon utólag is. :oops:

A torta gyönyörű volt! Én is ilyent tervezek Jázminnak majd a szülinapjára. :wink:

Ígérem gyakrabban jövök!
Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok Lányok!

Dalmacska! Jó, hogy jelentkeztél. Már azt hittem hogy esetleg már nincsen netetek vagy hasonló mert tényleg olyan régen jelentkeztél. Most ezt mondom, aztán majd nekem sem lesz időm később...Egy gyerek mellett még könnyen beszél az ember ? :wink:
Ha vannak friss képek a lányokról, egyet-kettőt tehetnél fel sőt majd a tortáról is amit készítesz! Neked is gyönyörű művek születtek a kezedből!
Hogy állsz a falra való festéssel? Csinálod még? Esetleg megrendelésre?
A keresztlányom sem nagyon eszik az oviban. Ráadásul azokat a kajákat amik fehér színűek legyen az tejfölös, kefíres stb. egyáltalán nem szereti. Nem is tudom mitől hízik. A múltkor itt voltak nálunk az anyjával és sem a sajtlevesből sem a hortobágyi palancsintából nem evett. Utóbbit nyakonöntöm tejföllel ugyanis. Mivel én nem tudtam, hogy nem eszik ilyesfajta dolgokat az utóbbi időben, így éhen maradt, ami persze nem igaz mert teletömte magát azzal amivel nem kellett volna: vaníliás karika, chips meg hasonlók.

Adra! Most, hogy olvasom miszerint kicsit lusti az új kis jövevény nálatok szopásügyileg megint csak majd két évvel ezelőtti önmagam jut eszembe aki azt hitte hogy az újszülött csak szopik és alszik. És hogy a szoptatás is milyen egyszerűnek tünt. Ki gondolta volna, hogy ilyen problémák is lehetnek? Megoldódott már a gond a testvérednél ezügyben?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok,

mindenkitől nagyon elnézést, amiért ennyire eltűntem :oops:
most is csak egy gyors bejelnetkezésre van időm...., még visszaolvasni sem volt időm.
a lényeg: beköltöztünk, jól vagyunk, törpék imádnivalóak.
puszi mindenkinek.
gyors képek, ha már nem ismernétek meg:)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ezt én csináltam:)
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok Csajok!

Dalmacska!
Jó, hogy jelentkeztél, nem ér ám csak olvasni. Jó tudom, ahogy nőnek, annyira foglalnak le, de azért mégis :wink:

Mazsuzs, Adra!
Rólatok is jó volt végre hallani!
Adra: Gratu a kis unokatesóhoz.

Kedves drága szülinaposainknak boldogságot kívánok!!! Így utólag is.... :oops:

Judit!
De jó volt hallani felőletek! Várjuk ám a részleteket, meg a házról is a képeket!
A gyermekek természetesen tündériek, ahogy a mi összes porontyunk!

Nálunk szerencsére minden OK, azt leszámítva, hogy Bencét az istennek nem bírom már kikezelni a köhögés-takonykórból. Valami tipp??? Már adom neki a Rhinocort szirupot, a multivitaminokat, meg plusz C vitamint.
Réka hála az égnek nem beteg, néha egy-egy köhintés elszáll, de nem rendszeres.

Többiek mi a helyzet?
Karira készülődés megy már?

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Judit!
De jó hogy, jelentkeztél! :D Már nagyon hiányoltunk!
A gyerkőcök csodaszépek! Örülök, hogy birtokba vettétek az új házat! Majd számolj be, hogy érzitek magatokat! A törpik is megszerették már az szobájukat?

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Szonjusnak és Dancának!

Kép

Dalma!
Neked is nagyon-nagyon örülök! :D Nagyon régen hallottunk felőletek!
Tegyél fel képeket a csajokról!
Megértem, hogy ritkán van időd, mert itt már korábban mi is megállapítottuk, hogy mindenkinek egyre kevesebb az ideje a géphez ülni. Kinek azért, mert dolgozik, kinek azért, mert ahogy nőnek a törpik, valahogy egyre több időd kell velük tölteni, és emellett mindenkinek ott van a házimunka és az egyéb ügyintézni való dolog.

Mazsuzs!
Hát igen, a szoptatás sajnos nekem sem ment túl sokáig. És most már nagyon úgy néz ki, hogy a Hugi kisfia is csak tápon fog élni. Egyszerűen nem kell neki a cici. Én még ilyen nem láttam! A múlt hét végén átmentem, mert vmit meg kellett mutatni a huginak, és utána pont kajaidő volt. A törpi egyszerűen nem kapta be a cicit. Állandóan elfordult tőle, vagy ha bekapta, szinte azonnal köpte is ki. Az enyémek amíg volt tejem szépen szopiztak, de ez a kispasi egyszerűen nem szopizik.
Nándi még sokat szenved a nagyrágók miatt? Vagy már kint vannak? Nekünk még nem jön. Zétinek már csak ezek vannak hátra, de Zsófinak még az alsó szemfogak is hiányoznak.

Fricky!
Remélem azért sikerül valahogy kikezelned Bencét a náthából! Sajnos nekem nincs nagyon sok ötletem, hogy mit adj még neki, esetleg Calcium Sandoz +C-t? Az a helyzet, hogy a Baby Luuf Balsamot is a te ajánlásodra használom a törpiknél, és nekünk a múltkor segített.

Dóri!
Lehet, hogy a jövő héten hívlak tali ügyben! Hogy értek rá?

És a végén egy-két kép a törpikről:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Eszti!

Még régebben olvastam a Kismamában, hogy ha már beteg a gyerek, akkor nem szabad nekik (multi)vitamint adni, mert azzal táptalajt adunk a baciknak. Ez nem vonatkozik a C vitaminra, abból lehet adni nagy dózissal. A "mellemre is mami" kenőcsöt én is használom, szokott segíteni. Remélem, sikerül Bencét kikúrálnod a műtétig.

Adra!

Tesód esetleg próbálja meg azt, hogy a szoptatás előtt kezdje el fejni a mellét, hogy mire mellre teszi a babát, már jöjjön belőle a tej. Lehet, hogy lusta kivárni, míg beindul a tejleadó reflex. Egy próbálkozást esetleg még megérne, hogy beszéljetek szoptatási tanácsadóval.

Mazsuzs!

Remélem, rendbe jött a hajhullásod és már nem áll útjába a kistesó-projektnek. Nemrég leveleztem a közös ismerősünkkel, teljesen le vagyunk döbbenve a férjemmel a kisfiuk esetén. Mi kb. 1 évesen láttuk a kisfiút, akkor még semmi nem látszott rajta...

Finike!

Hogy vagytok??? Reméljük, hamarosan megjelenik az újabb vonalzód...

Judit!

Gyönyörűek a srácok! Most már teljes munkaidőben dolgozol?

Szandra!

A lányok gyönyörűek! Nekem is ilyen haj kellene, mint amilyen nekik van. Taminak már rendbe jött a haj-bőr problémája?

Dóri!

Priviben megírnád nekem annak az ovinak az elérhetőségét, ahová majd az ikrek mennek. Az egyik anyuka társamat érdekelné.

Mi jól vagyunk. Andris most nagyszülőknél telel, Petra alszik, én (már megint) beteg vagyok. A gyerekek még mindig imádják egymást, ez a legnagyobb boldogság, nézni és hallgatni őket, ahogy kacagnak. Andris oviját most intézzük, több fronton is nyomulunk, hogy 3 évesen bekerülhessen oviba. Járunk Manó tornára (mondóka és mozgás) és Maszat Klubba (festenek), nagyon élvezi mindkettőt. Fantasztikus dumája van, mindent megjegyez. Az utcán már mondja, hogy melyik autó milyen márkájú...nemhiába, fiúból van.

Petrácska már kb. 4 hete kúszik és hintázik, de nem akar elindulni négykézláb. Pedig minden nap azt hisszük, hogy majd ma...Egy kicsit (nagyon) kényesebb a gyomra, mint anno Andrisé volt, bármit és bárhol képes kihányni :cry: . Kb. 5 hete egy sütőtökkel kezdődött, de volt már azóta sokminden a "terítéken". Most hosszú lére eresztett, híg főzelékeket kap, szigorúan krumplival sűrítve és gabonapépet is adunk neki. Lassan 1 hete minden benne maradt (kopp-kopp-kopp). Még mindig csak épp hogy 6 kiló (6100 gr), de ehhez csak 65 centi, így nem látszik soványnak. Husis kis combjai vannak és nem bömböl egész nap, hogy éhes lenne. Éjjel még ébred, de szerencsére van tejcsi, tudok neki sokat adni.

Végezetül pár kép:

Kép
Andris a Maszat Klubban

Kép
Szereti nézni magát a tükörben...lányból van

Üdv mindenkinek, bocsi, akit kihagytam: Eszter

Kép

Kép
nutella

Sziasztok Lányok!

Dalmácska!

Nagyon jó, hogy jelentkeztél! Én már azt hittem, hogy vmi baj van, hogy olyan hirtelen és oly sok időre eltűntél. Tényleg Flórci vese problémája megoldódott? Majd írj és tegyél fel képeket, hogy lássuk a lánykáidat.

Judit!

Neked is nagyon örülök. A gyerekek nagyon édesek Szonjus nagyon sokat nőt. Hogy tetszik neki a bölcsi? Írj majd róla és arról is , hogy milyen az új házba lakni.

Adra!

Nagyon jók a képek. A gyerekek tündériek. Zsófi nagyon sokat változott és milyen sok haja lett.
Gratulálok a tesókád babájához! Sajnálom, hogy nehezen megy a szopi. Nutellával egyetértek abban, hogy talán egy szoptatási tanácsadóhoz el lehetne menni. Az István kórházba van egy aranyos doktornő aki szop.tan.adó. Én is voltam nála Szofival amikor két hónapos volt . Nekünk nem a szopizással volt gond, de még így is tudott nagyon jó dolgokat mondani.

Fricky!

Köhögéssel kapcsolatosan két dolgot tudnék ajánlani, kérdés csak az ,hogy Bencusnak, hogy fog ízleni. Az egyik a Dr. Theiss Echinacea köhögésre, nagyon jó a köhögésre, sűrű fekete szirup. Hát az íze nem vmi finom.
A másik pedig a hagyma tea. A vöröshagyma barna héját kell meg főzni majd leszűrni, mézzel lehet ízesiteni. Szerintem finom és hatásos.
Sok sikert hozzá és persze mielőbbi jobbulást Bencének.

Nutella!

Nagyon édesek a gyerekek! A Maszat klub engem is érdekelne. Tudnál írni róla egy pár sort (helyileg hol van, egy alkalom időben mennyi).
Mi is járunk Boritornára ahol van mondóka, zene, torna és festés is, de az a bajom vele, hogy egy alkalom másfél óra és azt látom, hogy ez még sok Szofinak. Egy óra után már nem tud figyelni.

Mazsuzs!

Ti hogy vagytok! Nándi foga?
Nálunk is volt/van olyan idő, hogy állandóan ott kellett Szofi mellett lenni, még most is sokat jön utánam, de ahogy nyílik az értelmük egyre jobb lesz! Sok türelem és kitartás kell hozzá és nem baj ha néha nincs időd semmire!

Szandra!

A tortátok milyen ízű volt? Vajas vagy főzött krém? A néni elérhetősége engem is érdekelne, ha lehet.

Sok puszi mindenkinek. Majd én is rakok fel képeket, csak még le kell kicsinyíteni.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Szia Szami!

A Maszat Klub a Wekerle telepen van a Wekerlei Gyermekházban, Petúr utca 7. Ha ezek valamelyikét beütöd a keresőbe, biztosan kiadja a weblapjukat és a telefonszámot is (talán www.kispest.hu/gyermekhaz). 5 alkalom 4000 forint, nagyjából 30-40 perc egy foglalkozás.

Mindig van "egy téma", a héten a csiga volt falevéllel, múlt héten a sündisznó, de volt már hal és gyümölcsök is. A foglalkozás elején a földön egy nagy papírlapot festenek először közösen ki, majd az asztaloknál csinálnak még általában 3 művet.

Ha jól számolok, jövő héten vagy azután indul új csoport. Előre be kell jelentkezni, nem lehet csak úgy odaállítani.

Üdv: Eszter

Kép

Kép
nutella

Szia Eszter!

Köszönöm szépen a gyors válaszod. Képzeld mis is a Wekerlei Gyermekházba járunk Boritornára, ami tényleg jó de másfél óra sok egyszerre Szofinak. Még most tart a bérletünk december közepéig, de januártól csatlakoznánk a maszat klubbhoz.

Szami

szamikám

Sziasztok,

Mostantól igyekszem sűrűbben jönni. Internet még mindig nincs, csak olyankor tudok feljönni a netre, amikor a férjem otthon hagyja a céges mobilnetet.
Szóval: még nem dolgozom teljes állásban. Úgy néz ki, hogy az a munka, amit eddig félállásban csináltam, nem fog működni 8 órában. Most éppen élénk munkakeresésben vagyok. Nem egyszerű, de azért reménykedem. HA tudtok valamit, szóljatok, légyszi. A másik futó projektem a babysitter keresés. Az eddigi lány nem tudja mindennapra vállalni, hogy elmegy értük az oviba/bölcisbe, ill. azokat a napokat, amikro valamelyik beteg. Nekem viszont ez kell. Még nem tudom, hol fogok dolgozni, de sehonnan nem érek oda értük. Nem tudom, hol van manapság 8-4-ig állás. Azzal tisztában vagyok, hogy ez nem az önmegvalósítás időszaka, de még ezzel együtt sem vagyok könnyű helyzetben. Bár ezzel vagytok még így egy páran, gondolom :? Most úgy néz ki, találtam egy nőt, aki közel lakik az ovihoz/bölcsihez. Elmenne értük, és felvinné őket magához. Én oda mennék értük. Igazi tyúkanyó típus, aki már nagyon vágyik unokára, de neki még nincs.
A házat nagyon élvezzük, de persze még korántsincs készen, de már lakható. A törpék nagyon élvezik. Én is nagyon élvezem, főleg a konyhát :D Ma mondjuk nem élveztem annyira a hólapátolást... Bár edzésnek nem volt rossz.
Ovi/bölcsi nagyon jól működik. Szonjuska nem okozott csalódást, nagyon jól viselte a beszoktatást. Ő a kedvence a gondozónőknek. Eszik, alszik, mosolyog. Egész nap mosolyog. Olyan édes, még mindig, mint a méz. Már rövid mondatokban beszél. Meg kell zabálni.
Danca is gyorsan megszokta az új ovit. Óvóbácsija is van, nagyon bejön neki. Kész háreme van. Minden reggel legalább 3 csajszik várja izgatottan az ajtóban. Haláli szövege van. Állandóan kombinál, mindenfélét kitalál. Hihetetlenül ügyes a keze. Múlt héten felismerető tigrist rajzolt:)
Ma még jövök:-)

JUdit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Szia Judit!

Úgy látszik, ez a munkába visszaállás senkinek sem egyszerű. Nekem ugyan még odébb van, de már sokat jár ezen az agyam. Én történetesen 8-tól fél 5-ig állásban dolgoztam (közigazgatás). De ahhoz, hogy 8-ra beérjek, 7-kor már el kell hagynom mindkét csemetét és ha minden összejön leghamarabb fél 6-ra tudom őket "visszaszerezni". Namármost azt látom, hogy nagyon sokan fél 9 körül viszik a gyereket, de még több olyat, hogy már 4-kor sétálnak vele haza. De nem értem, hogy hogy csinálják? A férjem munkája elég kiszámíthatatlan, de valószínűleg az lesz, hogy én korábban járok dolgozni, hogy hamarabb végezzek, így ő viszi őket, én meg hozom. Vagy nénit fizetünk. Mert hiába van 4 nagyszülő, 100 km-re laknak (ami bizonyos szempontból jó, ebből speciel nem). Én állandóan azon mérgelődöm, miért nincsenek 6 órás állások? Szerintem tuti megérné mindenkinek. Mi, anyukák nem lennénk frusztráltak, a munkaadónak meg nem kellene kávészünetet és egyéb üres időket fizetnie. Mert az én munkahelyemen jócskán elment az idő ilyen üresjáratokkal. Ami borzasztóan bosszant, hogy azt az időt sem tudom a családdal tölteni. És lehet, hogy a 6 óráért kevesebbet fizetnek, viszont így a különbözetet (vagy jóval többet) otthagyunk a babysittereknél.

Na, nekem még van szűk másfél évem megoldani ezt a helyzetet.

Eszter

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

:roll: , hát ez az. Mi a sz.rt fogunk csinálni?? Én vállalkozáson gondolkozom de az is olyan necces mert ha nem feccölök bele sok időt akkor nem lesz nyereséges akkor meg ott vagyunk mint ha nem is lenne munkám akkor meg már itthon is maradhatnék :roll: . Mi most úgy csináltuk meg, hogy a párom ment gyes-re én meg betegállományban vagyok majd munkanélkülin mert felmondtak a munkahelyemen így most ezeket léptük egyenlőre.

Judit!
El is hiszem, hogy tetszik az új ház, tehetnél fel egy pár képet ami persze publikus a házról de persze azt is megértem ha nem teszel fel.

Na megyek mert már megint elszakadt egy lánc ami tele volt gyöngyökkel, olyan mint ha hangyát szednék így nap végén, levezetem a feszkót :)

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Nutella, olyan jó hogy jelentkeztél itt és képeket is hoztál!
Én már régóta tudok közös ismerősünk kisfiáról és engem is megdöbbentett a hír mert még dolgoztam amikor bejöttek látogatóba és a kisfiú mint egy korának megfelelő fiúcska a fiókokat húzogatta az asztaloknál stb...és tényleg semmi nem látszott rajta.
A hajhullás gondjától sajnos még nem szabadultam meg, most egy mezoterápiás kezelésre járok december végéig és reménykedem.

Most hogy Petra már 8 hónapos nagylány, tudsz többet pihenni?

Nagyon jó a téma felvetésetek is. (Ugyanis uaott dolgozom mint Nutella csak más székhellyel és annyi hátránnyal indulok hogy vidékről járok be.)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a munka utáni egy-két óra elég lesz arra, hogy a gyerekkel foglalkozzam majd, "neveljem", és főzzek és vasaljak és stb... Szóval már én is agyalok ezen a témán egy ideje.
Ha nagy szerencsém van és a tesó projekt is összejön, mire vissza kellene mennem dolgozni talán anyukám eltud majd jönni nyugdíjba de ez nem biztos még, hiszen állandóan módosítják a törvényt. Én már most mondtam anyukámnak, hogy járjon utána hány éve van mert a keresztanyámnak sem számoltak el több évet ugyanis nem találtak semmilyen adatot arról a fonóműhelyről ahol dolgozott hajdanán lánykorában...

Adra! A gyerkőceid gyönyörűek! Hogy Zsófinak milyen "fehér" haja van Zétihez képest!

Szamikám! Köszönöm a kérdésedet, most jobb napjai vannak Nándikámnak. Remélem ez így is marad! Csak addig nyügibb míg át nem töri a fog az ínyt. Várjuk a képeket Szofiról!

Szandra, érdekelne ez a betegállomány megoldás! :wink:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szia Szandra!

Köszi a privit, megkaptam és érthető!

Köszi!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Végre van egy kis időm és kedvem is írni Nektek! :lol:

Velünk minden oké, Vikikém egy kész színésznő, mindenki kidől tőle, eszméletlen! Rengeteget beszél, már majdnemhogy társalog velünk. Kérdez válaszol, megköszön, kérlel, kioktat stb. Állandóan kotyog.

Nehéz ügy amit feszegettek, ez a munkábaállás. Én még nem gondolkodtam rajta, még egyenlőre ráérek. Nem tudom mit akarok kezdeni majd a második baba után, de ettől még azért messze vagyok! De azért kiváncsi vagyok, hogy ki hogyan tudja megoldani, hátha én is merítek majd ötleteket, amikor arra lesz szükségem!

Judit!
Remélem mielőbb találsz munkát magadnak!
Szonja nagyon sokat nőtt, változott.
Így utólag is Boldog Születésnapot Szonjának és Dancának!

Nutella,
Örülök, hogy végre jelentkeztél, és hogy jól vagytok, legalábbis a gyerekek! Neked jobbulást kívánok! Sokat nőttek a gyerkőcök mióta nem láttuk őket!

Adra,
Én még most is ki vagyok akadva, hogy mennyire különböznek a gyerkőcök. :shock: Meg nem mondanám róluk, hogy ikertestvérek. Hihetetlen mennyire különböznek külsőleg. A személyiségük is így különbözik? Gyönyörű Zsófinak az aranyszőke haja. Zéti már most egy dögös pasi.

Mazsuzs,
Írtam neked e-mail-t. Megkaptad?

Most megyek, mert nagyon, de nagyon álmos vagyok! Viki ma úgy döntött, hogy kihagyja a délutáni alvást és most engem is teljesen lemerített.

Kép
Kép
finike

Adri!

Mi újság a hugicáddal? Próbálkoztok még a szoptatással vagy biztosan tápos csibe lesz?

Eszti!

Sikerült már Bencét kikúrálnod? Mikor lesz a műtét?

Nálunk már mindenki beteg, de egyszer csak vége lesz.

Mazsuzs, Finike!

Én is nagyon kíváncsian várom már az új vonalzók megjelenését...

Eszter

Kép

Kép
nutella

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a kérdést, sajnos nem sikerült kikúrálni, sőt, most már Réka is beteg....
Ma kihívtam a dokit, és mondtam neki, hogy nézze meg a gyerekeket, mert ez nem csak egy sz@ros nátha! Nem hiszem, hogy már Bence lassan 5 hete nem tud kikeveredni ebből a takonykórból. Hát be is igazolódott a félelmem, vmi vírusos izé, most már mindkét gyerek szeme is olyan, mintha kötőhártya-gyulladás lenne. Mondta is doki, hogy van itt a környéken vmiféle ilyen vírus (ami a szemére is rámegy), úgyhogy antibiotikum mindkettőnek. Meg vitaminok, meg minden más. Gyenge 18000 pénzt hagytunk a gyógyszertárban :shock:

Szóval, most kúra ezerrel, mert ugyebár nyakunkon a 15-e is a műtét napja, és addig nem jön rendbe, az is úszik, mert betegen nem műtenek.

Szeretem az óvodát :twisted: :twisted:

Mazsuzs, Finike!
Mi ez a nagy titkolózás????

Judit!
Jó hogy jelentkeztél, tényleg, ha publikus, láthatunk képeket a kecóról? Mennyit nőttek a gyerekek, hihetetlen!!!

Többiek mi újság?

Most fürcsi, de várom ám a válaszokat!!!

Kép Kép
fricky

Sziasztok!!

Előkerültem ...... :oops:

Majd jövök és mesélek a kis huncut angyalkámról,de most kérdésem: lenne van köztetek könyvelő vagy egyéni vállalkozó,vagy vki akinek tehetnék fel néhány kérdést??

Nagyjából képben vagyok,de kellene néhány infó...

Ha vki ért hozzá és van egy kis ideje,kérem jelezzen!

Köszi!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Hát igen, munka kérdés...

Aki 4-kor elhozza, az vagy otthon van picivel, vagy rokon, vagy bébiszitter...

Nálam most rövidtávon az él, hogy 4 órában visszamegyek, ha a régi helyre nem lehet, akkor keresek egy recepciós vagy asszisztensi állást valami szolgáltatónál, nem egy önmegvalósítás, de pénzben a dupla gyessel uott vagyok (ikreknél ez iskolaérettségi kor eléréséig jár (6 év))
Ráadásul a nyelvtudásomat is ki tudom használni.

Utána meg meglátjuk.

Eszti!

Mi is szenvedünk, Ági 1 hetet jár oviba egyet pedig itthon van :twisted:
És minden vackot hazahoz.
Én 18 éve nem voltam olyan beteg, mint most, már túl vagyok rajta, de rettenet volt. Csajok még gyógyulnak, kapnak antibiotikumot, nehogy szövődménye legyen :? Blanka a csúcstartó 40,2 fokkal :(
A patikába nekem már előre név szerint köszönnek, csakúgy a gyerekorvos :roll:

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Betegségek...

Én Petra életének rövid 8 hónapja alatt már harmadjára vagyok beteg. Olyan érzésem van, hogy minden gyerekbetegséget elkapok: láz, torokfájás, t@kony minden mennyiségben... És ráadásul gyógyszert a szoptatás miatt nem igazán szedhetek, így minden felépülés kétszer annyi ideig tart. Most legalább nem ment el a hangom, mint az elmúlt két alkalommal.

Egyébként hihetetlenek a gyerekek, ha betegségről van szó: mindketten vasárnap lázasodtak be, egymástól 100 km távolságra...ők is kaptak antibiotikumot. Szerintem mondjuk Petrának nem kellett volna kapnia, de mindenki azt mondta, hogy ne csináljak ebből hiúsági kérdést. Tegnap Andris egész nap tüsszögött, orrot fújtunk és köhögött, délutánra Petra is ugyanezt csinálta. Mára viszont semmi bajuk nincsen már. Ki érti ezt? A doki nénink azt mondta, hogy még ma adjunk plusz egy napig gyógyszert, Petrácska azóta már ki is hányta, úgy gondolta, hogy neki arra már nincsen szüksége.

Gyógyuljon mindenki, jó hétvégét!

Eszter

Kép

Kép
nutella

Mesi!
Én könyvelő vagyok, írj nyugodtan akár privit is, ha tudok segítek!
Eszti

Sajnálom a betegeket, de mi legalább már látjuk az alagút végét!!! Már a szemecskék is szebbek, pedig még csak most álltunk neki a cseppentéseknek, de már most látványos a javulás.
Remélem hamarosan vége :roll:

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Eszti küldtem privit!

köszi

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Lányok!

Én is nagyon várom már az új vonalzót, de sajnos még semmi. :( Rajta vagyunk az ügyön, de sajnos nem tudom siettetni a dolgokat. Majd jön amikor jönnie kell. A spirál után kell még egy kis idő, hogy újra helyre álljanak a hormonok. De higyétek el nem maradtok le semmiről. Egy élmény veletek megosztani mindent, ki nem hagynálak Benneteket semmiből!!!!! :D :lol:

Mazsuzzsal nem titkolózunk csak e-mail-ben is dumcsizunk, ennyi.

A betegeknek sok gyógypuszit küldök!
Most mennem kell nagyon hívogat a kislányka!

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Minden betegséggel küzdőnek, legyen az anyuka vagy gyerek, jobbulást kívánok!!!!!! Most olvastam a kolloidokról (ezüst, arany, réz) hogy nagyon jó immunerősítők. Ha valakit érdekel nézzen utána, igaz arra nem emlékszem hogy gyerekeknek hány éves kortól adható.

A második vonalzóról majd időben értesültök:wink:, de egyenlőre - több ok miatt - nálunk még nem aktuális a dolog. :( Kicsit bosszant is a dolog, mert nekem is közeledik a GYED vége és második baba még sehol de egyenlőre más dolgokat
(eü. problémákat) kell rendbe hoznom (sajnos).
Mondjuk nem valami bíztató, hogy a két gyerek esetén a betegség is gyakoribb vendég lesz - mint írjátok -, de nem ez fog visszatartani a tesóprojektől. :wink:

Adra! Én is kiváncsi lennék mi újság a húgodékkal? (Én is hívam anno szoptatási tanácsadót telefonon, volt egy hosszú lista a LL Liga honlapján de a hetediknél abbahagytam a hívogatást mert senki nem vette fel a megadott számon a telefont). Remélem sikerült valahonnan segítséget szereznetek.

Az ovi, bölcsi elhozatalhoz: emlékszem mikor még dolgoztam akkor egy kisgyerekes kolleganőm mindig "panaszkodott", hogy reggel ő viszi az elsők között a gyerekét az oviba, és öt órakor meg szinte ő hozza el utoljára. Ő is, és én is kiváncsiak vagyunk milyen munkahelyen dolgozik a többi gyerek szülője hiszen a legtöbb oviba nem vesznek fel úgy gyereket hogy az anyuka a kisebbik gyerekkel otthon van....Azt hiszem erre nem fogunk rájönni...(!?).

Jó éjt és további jó hétvégét!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs, Finike!
Akkor várunk türelmesen. :) :wink:

Ezt én sem tudom, hogy a nagyok hogyan csinálják az ovi kérdést, kicsit kicsinek érzem magunkat ehhez a dologhoz :roll: .

De hogy ne legyen olyan rossz kedvetek ezért megosztom a titkát annak, hogy hogyan kell túlélni a gazdasági válságot addig míg a gyerekek nem érik el a 18-dik életévüket. Utána már lehet saját a bevételük :lol:

Kép

Kép

Szandra

szandrakiss

Szandra!

Haláli...nekem a második a kedvencem, isteni, ahogy Edó kitekint a szemüveg mögül... 8) 8) 8)

Eszter

Kép

Kép
nutella

Szandra!
Ez a gyermekmunka :lol: :lol:

Igen, mostanában mi is beszélgettünk Balázsommal egy esetleges 3ik gyermekről. Több pozitív és negatív dolgot is fel tudtam élből sorolni. De azt hiszem erről Dóri tudna igazán nyilatkozni, ha jól emlékszem ő az egyetlen 3 gyermekes anyuka köztünk...
Szóval (javítsatok ki, ha ti másként gondoljátok) először is amíg kicsik - gondolok itt az iskola előtti évekre, addig nem hiszem, hogy sok vizet zavarna a harmadik baba, hiszen ruha van dögivel, kaja szintén, a max a pelus beszerzése - szerintem. A "gond" az inkább az "idősebb" korban jön, amikor már spec. nem jó a tesó levetett gönce, meg a három gyerek három felé akar menni pl. táborba, ilyenekre gondoltam. Viszont: a 3 gyereket már az állam is elfogadja, jár az emelt családi pótlék, az óvodában-iskolában a tanszer, kaja kedvezmények, jár már az adójóváírás is.
Szóval egyenlőre vegyes érzéseim vannak, remélem mire Réka oviba megy letisztul a dolog, és akkor meglátjuk.

Mesi!
Privit megkaptam, mennyire sűrgős a válasz, mert per pill elég sok a melóm :roll:
De igyekszem!

Pápá :Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Bocs,hogy még csak Esztivel dumcsizok,de most belebonyolódtunk néhány dologba,plussz suliba is járok...így nem sok időm van :(

de jövök,ígérem!

Minden kis betegnek sok gyógypuszit küldök addig is!

Eszti!

Egy kissé sürgős,de türelmesen várok,és addig mi is átrágjuk hamrincadszor is a dolgot :?

Üdv Minednkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Néhány kép a kiscsajról:

Kép

Kép

Kép

Szandra!
Nagyon tetszik Edó a képeken :lol:

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

Minden beteg gyerkőcnek és felnőttnek jobbulást kívánunk!

Sajnos a Huginál nem oldódott meg a szoptatási probléma, és most már csak tápon él a kis törpi. :( A fejlődésével szerencsére nincs gond emiatt, mert a hugom már mondta, hogy az összes 56-os göncét kinőtte a kispasi, és még csak 3 hetes! A gyors fejlődés láttán már nem annyira eszi magát azon, hogy nem tud szoptani. Asszem, hogy elfogadta a helyzetét.

Így utólag szeretnék beszámolni arról, hogy a múlt hétvégén két éjszakán házon kívül töltöttem!:D
Azért nem jeleztem előre, mert csütörtökön dőlt el biztosra, hogy megyek. Szóval a munkahelyemen a főnökasszony szervezett az egyik üdülőbe egy két napos munkaértekezletet. (Ami minden volt, csak nem munkaértekezlet! :wink: ) Szóval pénteken mentünk le a másik kismama kolléganőmmel, és vasárnap reggeli után jöttünk haza. Őszintén szólva nagyon szuper volt. :D Teljesen ellátást kaptunk, étel-ital korláltlan mennyiségben. Volt lehetőség masszírozásra, úsztunk, szaunáztunk. Nagyokat sétáltunk és rengeteget beszélgettünk a régi és új kollégákkal. Tényleg nagyon jól kikapcsolódtunk, ugyanakkor végig nagyon hiányoztak a törpik, és olyan jó volt vasárnap délben hazaérni és utána a karomba szorítani az én két kis porontyomat!

Szandra!
Állati jók a képek Edóról! Annyira kis huncut pofikat vág! :D

Mesi!
Lara igazi kis hölgy már! Mizújs veletek?

Mazsuzs, Finike!
Már én is nagyon várom az új vonalzótokat!

Dóri!
Hogy vagytok? Írtad, hogy Te már túl vagy rajta, és a csajok? Jó lenne még az idén összehozni az elmaradt talit!

Hű csajok! Úgy látszik nem lesz könnyű újra munkába állni. Már mi átbeszéltük Ádámmal, hogy mikor és hogyan. Én jövő év május közepétől fogok visszamenni, és még kiveszem a bent lévő szabimat ami augusztus végéig elég, és szeptemberben már a jövő évi szabimból fogok kivenni a bölcsibe szoktatás idejére.
Szerencsére nekem nincs gond a visszaállással, a főnökasszony azt mondta, bármikor mehetek, sőt még a 6 órát is felajánlotta, de még nem döntöttük el, hogy hány órába megyek vissza.

Egyébként ezt az oviba-bölcsibe vitelt én sem mindig értem, mert nekünk itt a sarkon mindkettő, de én is azt látom, hogy nagyon sokan 4 óra körül, hozzák el a gyerkőcöt, és én sem értem, hogy oldják meg. Bár én is látok több nagymamát, ill. pici tesóval közlekedő anyukát. De ahol nincs segítség, ill. anya-apa dolgozik, az mit csinál?

Még egy gyors kérdés: Nem tudom kinek mi a tapasztalata, írjátok már meg légyszi, hogy amikor a gyed lejárta után a gyest igényeltétek mennyi volt az átfutási idő?

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre. :( Most van egy kis időm, amíg alszanak a srácok, gondoltam benézek egy kicsit, meg beköszönök nektek.

Velünk minden ok. Gergő még mindig oviba jár, nagyon szeret menni. Rengeteget fejlődött, amióta viszem. Gyönyörűen beszél, énekel, ügyesen rajzol, fest. Még egyenlőre délben elhozom, mert egyszerűen nem akar ebédelni, de Januártól szeretném, ha ott aludna, mert mostmár Levike is csak 1x alszik, pont délben, így könnyebb lenne, és legalább picit dolgozni is tudnék délutánonként.
Most épp bárányhimlőjárvány van, szal várjuk a pöttyöket így karácsony előtt. :?

Levikém 18hós múlt, igazi kis vidám emberke. Egész nap mosolyog, rohangál, pakol. Már sok szót tud mondani, és minden nap tanul egy újjat. Délelött még igazi mintagyerek, de ahogy megjön a bátyja kezdődik a buli. :lol: Mindenféle rosszaságban benne van, amit Geri kitalál. Mostmár sokkal könnyebb velük, szépen eljátszanak együtt, egymás mellett.

Olvastam, hogy a munkáról beszélgettetek. Nekem Májusig még van időm, utána nem tudom mi lesz. Ugye bölcsi csak szeptembertől indul, nem tudom mit kezdjek majd magammal, hova menjek dolgozni, mi lesz majd. Nehéz dolgok ezek.

Rakok képet fel róluk. Kép

jucus1

Még 2 kép. :)
Kép

Kép

jucus1

Adra!

Nekem Szofival Július 17-én járt le a GYED és a GYEST először Október közepén kaptam meg visszamenőleg. Ezt is csak azért mert már kétszer rájuk telefonáltam. Amikor igényeltem azt mondták, hogy két hónap az átfutási idő, hogy miért azt nem tudom. Szerintem nagyon sokat számít az is, hogy melyik ügyintézőhöz kerülsz.

Szami

szamikám

Jucus!
De jó hogy te is előkerültél! Mekkora már Levi is!!! Geri meg tiszta nagyfiú már - mint Bencém.

Adra!
Nem tudok neked az átfutással segíteni, mert nekem ott is kavar volt, és volt vagy 4 hónap, mire tgyásom megjött (igaz, ez nekem a gyes-ről tgyásra váltásnál volt)

Mesi!
Ment privi!

Ma voltunk a HeimPálban, 10én kell menni az aneszteziológushoz, aki megvizsgálja Bencét, hogy altatható-e. Ha igen, irány a sebészet, és 15én műtik, ha nem, akkor új időpontot kell keresni. Ez utóbbit nem szeretném, mert már egészen jól sikerült magamat felkészíteni, nem szeretném, hogy húzodjon, mint a rétestészta. Minél előbb túlvagyunk rajta, annál jobb. Egyébként Bencének nem is mondtam semmit, a tudatlanok nyugalmával jár velem be a kh-ba.
Azt mondta a sebész, hogy egy kis nátha, szörcsögés, és máris visszakozik az anesztes. Gondoltam magamban, oviba jár, tutira lesz egy kis takonykórja, de majd meglátjuk.
Most pénteken lejár az antibiotikum kúra mindkettőnél, remélem kitart a hatása 15éig.

Nálunk egyenlőre ennyi.

Ti hogy álltok a karácsonnyal?

Képzeljétek, én már mindennel megvagyok, már csak a nagytakarítás van hátra, de ez még várat magára, mert a gyerekszobába a gardróbot csak a jövőhéten szállítják, és én azt mondtam, hogy amíg a bútorosok nem készülnek el, addig biza én nem takarítok 8)

Kép Kép
fricky

Adra!
Nekem most járt le a gyedem novemberben és november 3-án küldtem el a kérelmet postán (mindent fénymásolva mellékeltem, anyakönyvi kivonatot is pedig mindenki azt mondja, hogy az eredetiben kell de az ügyintéző telefonban azt mondta, hogy lehet fénymásolat is) és kb egy hete kaptam egy válaszlevelet tőlük, hogy elfogadták (ez még november volt) és ma meg is kaptam a fél novemberi gyest. Mindez pontosítva a férjem igénylése mert az ő nevére kértük.

Megyek mert eszeveszett front van ma nálunk :roll:

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Adra, mint olvasom mindenkinél más a helyzet a GYES igénylésénél.
Én egy barátnőm példáját tudom csak mondani, ő is budapesti és a férje vitte be a Váci úti "fiók"-ba a GYES papírjait még november 3-án és neki azt mondták hogy majd csak januárban lehet számítani utalásra. Ezt is csak azért mert a barátnőm a GYED lejárta után három hónapig betegállományban volt és csak utána ment el GYES-re. Minden irat elég fénymásolva, ez fent is van a MÁK honlapján is, lehet postán küldeni és szerintem az sem baj ha legalább 1 hónappal előbb feladod mint lejárna a GYED. Én legalábbis lehet hogy így fogom csinálni ha nem lesz más megoldás.
Szandrának tényleg szerencséje volt a gyors ügyintézéssel!

Szandra! Nekem is második kép tetszik a "hamiskártyás" Edóról.

Eszti! Én drukkolok hogy minden rendben menjen Bencével kapcsolatban!!

Mesi! Hogy elment az idő és Lara baba is jól megnőtt! Aranyos a kis farmerruhácskában. MIlyen suliba jársz, ha szabad érdeklődni?

A héten majdnem eljutottam Nándival a Lurdy ház játszóházába de aztán akivel mentünk volna annak mégsem volt jó és ő lett volna a sofőr...
Itt volt már többször tali nem?

A karácsonyra mi is készülnénk de még nagyon hónap eleje van, a GYED-et a mikulás hozza december 5-én nekem. :wink: Aztán majd a hétvégén belevetjük magunkat a vásárlásba. Bár szerintem már tömeg lesz mindenhol.

Mindenhová készülődik a MIKULÁS? :)

mazsuzs :)

Kép
mazsuzs

Kiegészítés:
Adra, még kiegészítésképpen hozzátenném a GYES igényléshez, hogy azért utalják a barátnőmnek 2-2,5 hónap után mert leellenőrzik azt, hogy a betegállomány alatt más juttatást igénybe vett-e, és tényleg végerért akkor a betegállomány amikor már a GYES-t igényelte. Különben lehet, hogy ő is előbb kapná meg de ez biztosan ügyintéző kérdése is ahogy Szandra is irta.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!
A Lurdy játszóházat csak délelőttre tervezzétek inkább mert a héten minden nap vannak mikulás rendezvények és azok délután vannak de zártkörűek a bulik. Ha jól láttam 2-3 óráig azért nyitva vannak.

Ha jól gondolom te is a váci MÁKhoz tartozol, ott úgy néz ki szerencsénk van az ügyintézőkkel :wink:

Eszti!
Szorítok, hogy minden rendben legyen a műtéttel kapcsolatban.

Jutka!
Nem semmi mennyit nőttek a gyerekek! Aranyosak nagyon a képeken.

Szandra

szandrakiss

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: