Helló Csajok!
Minden beteg gyerkőcnek és felnőttnek jobbulást kívánunk!
Sajnos a Huginál nem oldódott meg a szoptatási probléma, és most már csak tápon él a kis törpi.
A fejlődésével szerencsére nincs gond emiatt, mert a hugom már mondta, hogy az összes 56-os göncét kinőtte a kispasi, és még csak 3 hetes! A gyors fejlődés láttán már nem annyira eszi magát azon, hogy nem tud szoptani. Asszem, hogy elfogadta a helyzetét.
Így utólag szeretnék beszámolni arról, hogy a múlt hétvégén két éjszakán házon kívül töltöttem!:D
Azért nem jeleztem előre, mert csütörtökön dőlt el biztosra, hogy megyek. Szóval a munkahelyemen a főnökasszony szervezett az egyik üdülőbe egy két napos munkaértekezletet. (Ami minden volt, csak nem munkaértekezlet!
) Szóval pénteken mentünk le a másik kismama kolléganőmmel, és vasárnap reggeli után jöttünk haza. Őszintén szólva nagyon szuper volt.
Teljesen ellátást kaptunk, étel-ital korláltlan mennyiségben. Volt lehetőség masszírozásra, úsztunk, szaunáztunk. Nagyokat sétáltunk és rengeteget beszélgettünk a régi és új kollégákkal. Tényleg nagyon jól kikapcsolódtunk, ugyanakkor végig nagyon hiányoztak a törpik, és olyan jó volt vasárnap délben hazaérni és utána a karomba szorítani az én két kis porontyomat!
Szandra!
Állati jók a képek Edóról! Annyira kis huncut pofikat vág!
Mesi!
Lara igazi kis hölgy már! Mizújs veletek?
Mazsuzs, Finike!
Már én is nagyon várom az új vonalzótokat!
Dóri!
Hogy vagytok? Írtad, hogy Te már túl vagy rajta, és a csajok? Jó lenne még az idén összehozni az elmaradt talit!
Hű csajok! Úgy látszik nem lesz könnyű újra munkába állni. Már mi átbeszéltük Ádámmal, hogy mikor és hogyan. Én jövő év május közepétől fogok visszamenni, és még kiveszem a bent lévő szabimat ami augusztus végéig elég, és szeptemberben már a jövő évi szabimból fogok kivenni a bölcsibe szoktatás idejére.
Szerencsére nekem nincs gond a visszaállással, a főnökasszony azt mondta, bármikor mehetek, sőt még a 6 órát is felajánlotta, de még nem döntöttük el, hogy hány órába megyek vissza.
Egyébként ezt az oviba-bölcsibe vitelt én sem mindig értem, mert nekünk itt a sarkon mindkettő, de én is azt látom, hogy nagyon sokan 4 óra körül, hozzák el a gyerkőcöt, és én sem értem, hogy oldják meg. Bár én is látok több nagymamát, ill. pici tesóval közlekedő anyukát. De ahol nincs segítség, ill. anya-apa dolgozik, az mit csinál?
Még egy gyors kérdés: Nem tudom kinek mi a tapasztalata, írjátok már meg légyszi, hogy amikor a gyed lejárta után a gyest igényeltétek mennyi volt az átfutási idő?
További szép napot Mindenkinek!