Csi,
virág bal-cserepe: arra gondolsz, amelyik inkább egy gyümölcstálra emlékeztet? Nekem is van
, Tescoban vettem párat, akciósan 199.- volt (ha jól emlékszem)és Gigant cserép a neve. Majd ha hazatalál a fényképezőm, megmutatom, milyen gyümölcsös tálat csináltam belőle.
Akkor most leírom a körtés cserepem keletkezését. Tudom, már nem most kérdezted, de fáziskésésben vagyok, bocs
(
erről van szó)
Szóval az benne a 2 újítás -már legalábbis részemről
-, hogy
1. mikor felragasztottam a SZt, utána a kész képet átkentem repesztővel. Kb. 2 óra múlva, mikor megszáradt, ismét tettem rá dekupragot. mikor ez is megszáradt, a repsztő megrepesztette a dekupragot. Ennek kiemelésére, azt hittem, jó lesz majd a nagyon-nagyon felvizezett barna festék. Nem lett jó. De jó lett másra. Ugyanis nyilván ott, ahol lakk érte, nem fogta be, de körülötte, ahol csak alapozófesték volt, ott nagyon szép patinás hatást adott a vanília színnek (sk. keverés sok-sok fehérbe nagyon pici narancs+napsárga).
2. aztán hogy ne menjen kárba
a repesztővel való pepecselés sem, immár piros Aquakolorral töményen bekentem a repesztett felülettel, és rögtön vissza is töröltem egy nedves ruhával. Így a repedésekben benne csücsül a festék, de máshol nem.
Jó kis szórakozgatás, azóta már több csetresz is készült így.
De most rohanok, mert megint nincs időm
Jamina
Ui: mondd meg nekem,
honnan szedjek <u>búzát?!</u>