Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani! Inkább elküldöm neked az én vasalnivalómat, és a tieddel együtt ki tudod vasalni :P :P

Bár most nem olvassa Timi, de talán majd visszaolvas, ha gépközelben lesz: Gyönyörű Olivérnek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!! És, hogy minél előbb vele lehessen anyukája egészségesen!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Hull a hó és hózik-zik-zik :D
De tuti reggelre nem marad belőle semmi :?
Moziban voltunk ma a Szabóúrral,megnéztük a Madagaszkár 2-t. Igaz,hogy láttuk már itthon dvd-n,de azért a mozi más :D
Halljátok,kb.5 éve voltam utoljára moziban,ha nem több :oops:
Na,lépek,nemsokára megasztár :D
Vendég

Elszáll a hsz-em ez neeeeemmm ér :evil: nem tudom vissza csinálni a farnc egye meg :cry:

Nincs időm mégegyszer beírni.
Így akik betegek gyógyuljanak meg hamar ,pocaklakóknak pocak simi,babáknak talp puszi.

Réka baba Neked meg boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Majd jövök, ha a fiam hagy ,mert egy újabb foggal kínlódunk ,extrém anyás hisztivel.
Berninek javulnak a pöttyei ,a változatosság kedvéért most arcüreg gyuszink van -péntek óta szerintem hétfőre már okés lesz.Kapott gyógyszert ,más baja nincs így mehet suliba.
Meg még én is megvagyok fertőződve :twisted: a takarítással ,még nem végeztem,de ha Zsombi ilyen akkor örülök ,ha karácsonyig végzek. :evil:

Sziasztok csajok!
berni611

Háhá, én leszek az első :P :P :lol: :lol:

Rékababa kicsi Rékájának nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!
Emma drága neked pedig nagyon boldog névnapot kívánok!
Ma lenne mamám 81 éves.... :(

dadomi

ÁÁÁÁÁ Dadomi megelőztél :lol:
Emma sok boldog névnapot :!: :)

Kép
Kép
josi

Rékának sok boldog szülinapot :!: 8)

Kép
Kép
josi

Josi, de csak egy perccel! :lol: :lol:

Dominik kitakarított, küldjem valakihez? :lol: :lol: Olyan édes, tologatja a porszívó csövét és berreg hozzá, de olyan komolyan csinálja, megzabálom érte! :lol: :lol: És ha láttatok már segítőkész gyereket! Kiszívom az orrát és amint kikapcsolom a porszívót, már nyúl is az orrszívóért, kiszedi a csőből és viszi ki a fürdőbe, közben vagy 10-szer elmondja, hogy "ÉN!" :lol: :lol: Dani ledobja a szennyes ruháját a szobában, erre Domi fogja és kiviszi a szennyestartóba :lol: Nemhiába, lánynak készült :wink: Csak azt a fránya mosogtót nem éri még fel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Takarító Domi:
Kép

Anya, lassan kinövöm apa cipőjét :lol:

Kép

dadomi

sziasztok

Réka nagyon-nagyon boldog születésnapot neked :D
Emmának meg nagyon boldog névnapot :D

dadomi,jöhet a fiacskád :P
doktornéninél voltunk,még szerdáig kell adnom a köptetőt. Majd fodrászkodni mentünk,volt nagy üvöltés :?
de nagyon édes lett a kis golyó buksija. :lol: :lol:
Apukámnak is ma van az évfordulója :cry: Már 5 éve :cry: :cry:
Vendég

mekkora lett Domi :shock:
Hatalmasat nőtt,mióta találkoztunk :shock: :wink:
Vendég

Cseriani! Most éppen kipiheni a takarítás fáradalmait, ha felébred, akkor küldöm :D Hát növöget a drágám, de még mindig olyan kis pöttömke :D Rengeteg olyan ruhát most használ, amit Dani 1 évesen hordott :roll: Dani jó meleg puha bakancsa nagy rá, amit Dani ennyi idősen kapott, pedig nagyon jó kis bakancs, jövő télen meg már biztos kicsi lesz, bár ha így folytatja a növekedést, akkor még 2 év múlva is jó lesz rá :P De azért már jó régen láttuk egymást élőben... Egyszer ha Szd-on jársz, kipróbálhatnád, hogy fel tud-e menni a hegyre az autótok :P :lol: :lol: :lol: :lol: , arra a hegyre, ahol mi lakunk :wink:

dadomi

Vendég

Köszönjük a köszöntést mindenkinek!
Vendég

ezt nem mondjátok,hogy ma sehol senki???? :shock:
rékababa szívesen :wink:
Vendég

Én vagyok, csak sokdolgos nap volt ma. Szomszédunk segítségével a hajamat festettük délelőtt, aztán meg Domi foglalt le, délután meg vasaltam :? De még maradt, szóval ha valaki nagyon akarna tudok adni még ruhákat vasalásra :P
Többiek merre járnak??? Hahóóóóóó!!!!!

dadomi

Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Majd jövök én is, csak behavazódtunk, mi meggyógyultunk Árminnal, most Hanna a beteg.

been

Hogy én mekkora bunkó vagyok: Rékababa, utólag is nagyon boldog szülinapot neked!

been

Virágnak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!
Ma se seholse senkise??? :cry: :cry:
Mi ma védőnéninél voltunk,Eliza ismételten felülmúlta önmagát,megint nőtt 2 cm-t,kb.3 hét alatt :shock:
Már 81 cm. És hízik is rendesen,már 10.4 kg.
Vendég

Tényleg nem valami nagy a forgalom ;-)

Én is mindenjót kívánok utólag, Rékababának és Virágnak is!!!

yuyu79

Cseriani! Szép kis méretekkel rendelkezik a kisasszony! :wink: :lol: :lol: Domi csak 2-3 centivel magasabb talán, és 2 kg-val több! :shock: Timiről nincs híred? Remélem gyógyul!!!!
Alszik Domi, készül a kaja (tejszínes fokhagymás nyúlragu :D )
Mostanában tiszta zizi Dominik, reggelente olyan hisztiket levág, mikor készülünk az oviba. Alig lehet öltöztetni, odavágja magát a földre :evil: Dani azért ennyire nem volt durva hiszti-témában :? Főleg nem ennyi idősen, két évesen még egy "kezesbárány" volt a drágám, ehhez képest Domi... A zsiványságáról meg ne is beszéljünk... :D Ami meg végképp kiakaszt engem, hogy felmászik mindenre, tegnap a szobájukban levő polcra kezdett mászni, vagy 3-szor szedtem le a konyhaasztalról, és még sorolhatnám... Egyenlőre a szekrény tetejét még nem látta közelről. (kopp-kopp-kopp)
Na megyek a konyhába.......

Eltűntek meg tessék írni sokat sokat!!! Emma, Rékababa (tőled most a kevés is elég, hisz dolizol :wink: ), Josi, Devcsa, meg a többiek akiket kihagytam!!!! Nettke te is! :P

dadomi

:)sziasztok!
Tényleg jó méretei vannak Elizának,Csilla még talán most 9 kiló :roll:
Mi nem leszünk holnaptól,mert megyünk Wellnessezni 8)
Majd gondolok rátok,amikor iszom a pezsgőt a jakuzziban :lol:

Kép
Kép
josi

Ja ez a mászás engem is kiakaszt,Csilla mindenhová felmászik,de le nem tud..............vagy fejjel előre jön le :?

Kép
Kép
josi

Josi! Mit "hallok", hova mentek??? Nem ér ám!!!! Aztán vigyázni ám a pezsgővel, még a végén megárt! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Képeket majd kérünk ám, sokat, a pezsgőről is 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Hű de kár, hogy illatokat nem lehet küldeni itt :lol: Annyira finom illatok terjengnek a lakásban, nyam-nyam-nyam.... :lol: :lol: :lol:

dadomi

Egy kis vicc (amiben azért van igazság):

POLITIKA :
A kisfiú kérdezi AZ apját, hogy MI a politika?
Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.
Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.
A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY és MI mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és mindenrendben legyen.
A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni.
Éjjel arra ébred, hogy AZ öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír.
Felkel, és szólni akar AZ anyjának, de AZ olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni.
Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy AZ apja éppen hempereg vele AZ ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be AZ ablakon.
Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi AZ apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy MI is AZ a politika.
A kisfiúnak eszébe jutnak AZ éjszaka látottak s így szól: -- A politika AZ, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul.
A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.

dadomi

Sziasztok!
Köszönjük köszöntést!
Bocsi de egy kicsit el voltam vagyok havazva!A héten újra voltam a Varga dokinál 6 ra volt időpontom és fél kilenc után jutottam be hozzá.Hát mit mondjak elég morci voltam. A 3/4-ed 7-re rendelt anyuka lejátszott egy nagy jelenetet a kb 2 éves kislányával aki majd össze esett a fáradságtól de azért kínozta még egy kicsit a rendelőajtó elött hátha beengedi valaki maga elé.Aztán apuka elunta és negyed kilenc után elvitte haza mert mint kiderült szekszárdiak voltak,de komolyan mondom a kislány azt a másfél órát végig sírdogálta.
Na mindeggy észt nem lehet osztogatni :(
Én ott tartok hogy irány Pécs,a doki azt mondta (végül is rendes volt)hogy elkísérletezgethet velem még hónapokig is de nem sok értelmét látja,de ha ott bármiféle műtétet vagy valami mást előírnak azt nagyon szívessen megcsinálja.Végül is igaza van.
geszti1

Geszti! Még mielőtt Domival terhes lettem, én is rákérdeztem a Vargánál, hogy nem kéne elmenni Pécsre, hátha ... Erre ő azt mondta, hogy még egy ciklust várjunk meg, és ha nem lesz baba, akkor elküld Pécsre. De azért azt hozzátette, hogy már sok kismamája volt, akit "beijesztett" ezzel a pécsi dologgal, és a következő hónapban már terhes is lett. És nálam ugyanez történt :wink: Bár gondolom nem egyszerű eset a tied sem, de hátha nálatok is babát hoz a pécsi ijesztgetés :D

Hű csajok, hogy milyen finom ez a kaja! Szakácskönyvből néztem ki, mert újabban f..gom sincs mit főzzek. De nagyon fini :lol: :lol: :lol:

dadomi

Köszi! Remélem a sikert!
Az igazság az hogy nem akarok senkiben rossz képet festeni magamról,de megbeszéltül a férjemmel,hogy elmegyünk meghallgatjuk mit mondanak és ha hosszadalmas,súlyos anyagias procedúra várna ránk akkor nem vállaljuk.Van egy gyönyörű egészséges kislányunk,szóval nem.A szomszédokkal végigkövettük az inszeminációkat és a lombikot hát köszi nem kérek belőle, ha nem lenne gyerekem persze mindent megtennék hogy legyen de nálunk egy kicsit már más a felállás.Se segítségem nem lenne aki vigyázna rá a sok Pécsre rohangáláskor se anyagilag nem engedhetném meg magunknank :( .A szomszádoknak 2 millióba állt meg és az első lombik sikerült ami ritka!!!
Mit főztél????
Az uh hány hetesen mutat babát???Úgy emlékszem a kislányomat 5 hetesen még nem mondták biztosra.Aztán 6 hetesen dobogott a szíve :D
geszti1

sziasztok
geszti,Kristófra Szd.on mondták 5 hetesen,hogy méhen kívüli,Pécsen már rendesen látták :shock:
Kristófnak éjjel fájt a füle,ilyen még nem volt. De reggelre semmi baja nem volt,vittem oviba. 1-kor csörgött az óvónéni,hogy Kristóf nem tud elaludni,sír,fáj a füle. Bementünk vele,de hatra kell visszamenni,mert nem volt doki.
Hát,kíváncsi vagyok,mit mondanak. Amikor fennt van nem mondja,hogy fáj,csak amint lefekszik :shock:
Vendég

ja,Geszti,nagyon megértelek,szerintem jól gondolkodsz. Ne menjen tönkre az egész életetek,a kislányodnak is szüksége van rátok,őt is fel kell nevelni valamiből. És sose feledd,igenis vannak csodák. Lásd Várkonyi Andit.
dadomi küldj illatot :P
Vendég

Geszti! Majd lehet úgy jársz, mint én, akkor leszel terhes, amikor lemondasz róla. :wink: Én mindkét lurkómmal abban a hónapban lettem terhes, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Dani előtt úgy voltam, hogy jön a nyár, azt kiélvezzük, aztán szeptemberben elmegyünk Pécsre. Ez volt április elején, április végén pedig már volt egy pozitív tesztem. Domi szintén áprilisban költözött a pocimba, nála egy nyamvadt lapos tűszőt látott a doki, ő is azt mondta, hogy hát ez nem a mi hónapunk lesz, mikor egy hete késett már a vérzésem, elmentem a dokihoz, hogy csináljon valamit, mert most meg nem akar megjönni. Nézett UH-t és közölte velem, hogy "Ott van." Mire én "mi?" "Hát a baba!!!" Nem akartam elhinni. :lol: :lol:
Szóval csodák vannak, meglátod lesz tesója Virágnak!!!! Belédbeszéljük itt a csajokkal a kistesót!!! :wink:
Ja egyébként tejszínes fokhagymás nyúlragut csináltam orsótésztával. Isteni fini lett! :wink:
Cseriani! Szimatolj jó erősen, nyitom az ablakot, hátha megérzed :wink:

dadomi

Emma neked utólagosan boldog névnapot.

Dadomi nekem is főzhetnél. Néha jó lenne, ha valaki más rendezné a háztartást helyettem. De végre kinéztük a mosogatógépet és a Jézuska szerencsére meg is hozza. Már alig várom. Mi különben megvagyunk. Réka náthás, én is az vagyok. A munka szerencsére nem nehéz és amíg nem kell helyettesítenem a kolléganőm addig nem is zargatnak. Különben Réka is nagyon hisztis. Mikor haza hozom a bölcsiből állandó cirkuszokat csinál. Bántja Evelin, szinte folyamatosan. Rafkós a lányzó.

Geszti kitartás. Bár tudom, hogy nem könnyű. Nálunk első baba elment, Evelinnel pedig bő 2 év után lettem terhes, pedig nem is védekeztünk. Már én is lemondtam róla, mikor beköltözött a pocimba. Egy hetet késett, utána kezdtem barnázni, azt hittem, hogy a szokásos. Koléganőm unszolására mentem le a nőgyógyászatra. Mikor mondtam az orvosnak, hogy mi a gond, Ő rögtön mondta, hogy terhes vagyok. Pedig csak utána nézett UH-val. De a 3 hetes pici lányom már szépen látszott a sima UH-n. Rékánál nem is számítottam rá, hogy összejön (igaz nem védekeztünk Evelin után 2év), de nem úgy nézett ki, hogy össze fog jönni. Húsvét szombaton teszteltem, pedig csak 2 napja késett, és életem első nagyon-nagyon biztos kétcsíkos tesztje volt.

Cseriani szurkolok, hogy hamar meggyógyuljon Kristóf, Elizának szép mérettei vannak. Rékám szerintem még nincs teljesen 11 kg.

Josi rátok most nagyon irigy vagyok, szívesen mennék én is. Élvezném, hogy kiszolgálnak és nem kell csinálnom semmit.

Timeszért már én is nagyon aggódom!
Vendég

Sziasztok csajok!
Olvasó üzemmódban vagyok.

Emma és Virág Boldog návnapot Kép
berni611

lányok,megjöttünk.Úgy lebaszott a doki(elnézést a kifejezésért),hogy alig álltam meg a lábamon. Minek jöttünk ide,mi lesz,ha miattunk kap szívrohamot,stb...hirtelen megszólalni sem tudtam. Mert ők ketten vannak csak,ha egyikük most miattunk meghal,akkor csak egy doki marad,meg neki most ez mekkora admin.munka,hogy mi idejöttünk,és miért nem jöttünk be kettőig. Jelentem,mi bennt voltunk fél kettőkor,de mindenhonnan elküldtek,hogy már nincs doki,jöjjünk vissza este. Iszonyatosan csúnyán beszélt,hogy a védőnők (akit kérdeztem,mikor és hova menjünk)más farkával veri a lécet,stb...ilyeneket mondott,mindezt a Kristóf elött.Meg,hogy neki senki nem fizeti ki azt,hogy most megvizsgálja a gyerekemet...na,nem részletezem,sírhatnékom van komolyan. Azért nem hagytam magam,és nem is hagyom,megkeresem a betegjogi képviselőt,azért álljon már meg a menet. Nem érdekel az orvosok fizetése,túlhajszoltsága,ha beteg a gyerekem lássák el,ott mondták a nővérek,hogy hatra menjek vissza,nem magamtól találtam ki.
Kristófnak a dobhártyája van kicsit begyulladva amúgy.
Hát,így jártunk :twisted:
Vendég

Huhh Cseriani, hát ezt kétszer is elolvastam, mert elsőre nem fogtam fel a döbbenettől :shock: :shock: :shock: Nem is tudom erre mit lehet mondani... Igen, jól teszed, keresd meg a betegjogi képviselőt, a k...a anyját az ilyen orvosoknak. Kellett volna mondani neki, hogy ne a szívét féltse, hanem a fogait, mert ha ilyen stílusban beszél veled, akkor úgy pofán vágod, hogy kitörnek a fogai! Hogy merik a bátorságot venni, hogy így beszéljenek a betegekkel, főleg kisgyerek előtt????? Ez több, mint felháborító! Melyik doki volt ez a barom?
Azért remélem Kristóf jobban van már! Gyógypuszi neki!
Timiről valami hír????

dadomi

Geszti!
Ne add fel!

Szekszárdon is tudnak segíteni.A Dr Bakó Béla a meddőségi szaki.De az én dokim ,Dr Kun Attila ez ügyben nagyon sokat tud segíteni.Inszeminálást is csinál .

Na tisztázzuk akkor ,idáig milyen vizsgálataid voltak.3-dik napi vérvétel 21 napi vv a hormonszintek miatt, pete érés ,tüszőrepedés és elég vastag -e a beágyazódáshoz a méhnyálka hártya,mindezek nyomonkövetése Uh-án,Hsg esetleg lapar vagy hiszperoszkópia.........?????
Volt valami konkrét

Hannának és Kristófnak jobbulást!!!
berni611

Ani:ki volt ez a bunkó arogáns faszkalap.Hát én biztos beszóltam volna neki ,hogy válogassa má meg a szavait a gyerekem előtt.

A párom is azt mondta irány a betegjogi képviselő.
berni611

Berni! A Varga doki is megcsinálja ezeket, nem ezzel lehet a gond Gesztinél. Nálam is voltak gondok (hormongondok, endometriózis), és a Varga dokinak köszönhetjük, hogy összejöttek a fiúk. Nem az itteni dokik tudásával van gond, hanem azzal, hogy vannak vizsgálatok, beavatkozások, amiket a tb a szd-i kórháznak nem fizet, a pécsinek meg igen. Vagy esetleg bizonyos kezeléseket csak Pécsett csinálhatnak úgy, hogy a paciensnek ne kerüljön annyiba (pl. endónál is van ilyen). Szerintem ilyen dolgok lehetnek Geszti esetében is.

dadomi

Dr. Ezer Attila a tisztelt orvos.
Most megyek,lefektetem Kristófot,meg begyógyszerezem :cry: :cry: Timiről nincs hírem :cry:
Vendég

Cseriani,ez ténylegmármindennekanetovábbja :evil: sajnos nekem CSAK ilyen tapasztalataim vannak a Szekszárdi kórházzal..........
Kristófodnak sok puszi a kicsi fülére!!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Dadomi és imádom a fokhagymás nyuszihúst :P mi vadat eszünk,Apukám vadász :wink:

Kép
Kép
josi

lányok,hogy van ez most:elvihetem én mondjuk Paksra vagy Pécsre a gyerekem,vagy muszáj Szd.ra vinnem?
Vendég

Hahó!
Vagyok, de én is felmentést kérek, Dadomi, én is dolgozom, igaz, itthon. :)
Jesszus, én is csak lestem, Cseriani, én tuti elbőgtem volna magam... Keresd is meg a betegjogi képviselőt, jól teszed! A doki neve valahonnan ismerős nekem... Nem is orvos az ilyen. Kristóf füle pedig azért fáj jobban, mikor fekszik, mert akkor vérbőbb az a terület. Ezért kínlódnak jobban éjszaka a fogfájósok is. Nagyon gyors gyógyulást kívánok neki! Nálunk Hannának tüszős mandulagyulladása van, szal nem egyszerű az élet itt sem... :cry:
Aranyosak a fotók, Dadomi! Domi jöhet hozzánk is porszívózni, bár nekem is van ilyen kis "segítségem" :lol: Ármin is rossz nagyon, ő is felmászik mindenhova. Újabban az ajtók elé odatolja a széket, úgy eléri a kilincset, kinyitja az ajtót, lemászik a székről, és bemegy, ahova csak tud így... Rendszerint a spájzba újabban. :roll: Grat Eliza méreteihez, szép nagy hölgy! Ő meggyógyult már teljesen?
Geszti, én nem ítéllek el, sőt, elképzelhető, hogy mi is hasonlóképpen gondolkodnánk, ha lenne már gyerekünk. De nyugi, jön az a csodababa, majd meglátod, nem marad tesó nélkül Virág! Akinek utólag is sok boldog névnapot! :D
Josi, hú, de jó lesz nektek! Hol wellnesseltek?
Rékababa, jó ám az a mosogatógép, majd meglátod! :wink: Nekünk is van, oltári nagy segítség! (Most is épp "dolgozik", míg én itt nektek írok...) :lol:
Igyekszem többet jönni közétek.
Timiért pedig nagyon aggódom!
Nah, meg egy ajutófotó, amit már ezer éve ígértem... :oops:
Kép

been

Jah, Cserianinak akartam még: szerintem elviheted, végülis szabad orvosválasztás van. Nem hiszem, hogy fizetned kellene érte, ha más szakrendelésre viszed, de ebben nem vagyok biztos... Szerintem kötelesek ellátni úgy is, hogy nem abba a körzetbe tartozol.

been

Sziasztok!
Köszi,köszi,köszi arik vagytok. :D
A Varga doki nem csinált mást mint egy bizonyos clostylbegytet szedetett velem és azt követte nyomon uh-al hogy hogyan reagálok rá! Hát sehogy.És erre mondta hogy kísérletezhet ő itt nagyon sokáig nem nem látja értelmét.Ha Pécsen mégis úgy döntenek az okosok hogy szükség lenne ilyen olyan műtétre akkor jelentkezzek mert mindent nagyon szívessen megcsinál.Hát így váltunk el.
De nagy valószínűséggel valami kicsit"durvább"hormonhiányom vagy túltengésem van mert nincs se peteérésem sem az endometrium(belhártya emiben megtapada bébi)nem éri el a minimum vastagságot.Ezért nincs mensim ezért nincs ciklusom sem :shock:
Úgyhogy szerintem nem akarnak majd műtögetni.
Na mindeggy majd lessz valahogy :roll:
geszti1

Geszti akkor nem csinált nálad hormon vv-t????

Figyú túltengésen is lehet segíteni + más bogyó is van mint a closty.

Érdekes ,hogy a Szekszárdi kórház ilyen olyan beavatkozástát nem támogatja a tb.Nekem rengeteg vizsgálatom volt és minden okés volt, vagy is most is az.
CSak lombikot nem tudnak csinálni ,endora nem tudok mondani semmit ,mert nincs ilyen problémám.
Viszont a méhnyálka vastagításra is van megoldás nekem sikerült :wink: Na mondjuk az tényleg nem volt olcsó havi 12.000 ft ba volt ,de megérte.Ja és Pécsen is alkalmazzák -már amelyik doki.

Egyébként sok függ az ember környezetétől és leki állapotától pl. túlhajszoltság,na akkor nem sok esélye van annak ,hogy spontán baba legyen,sajnos a hormonok másként kezdenek el működni :cry:

Aloe vera Berry -vel nem próbálkoztál .Sokaknak segített.
Mondjuk én nem próbáltam,jobban hittem a Dr Kun Attilában és meg lett a gyümölcse.
Ja és végig jártuk a ranglétrát,már azt monda ,hogy minden jól mükszik ,már óra mű pontosságúra be vagyok lőve a gyógyszerekkel (peteérés,tüszőrepi ,méhnyálka okés)és még sincs baba.Szóval nem értettük .AZt mondta még próbálkozunk ,aztán elküld ,pécsre lombikra,mert nem tudja a megoldást.
Azt még is megtalálta.Ügyes ficó :wink:
Bár nem tudom neked a kislány spontán baba vagy segítséggel fogant.
Nálam nagy volt az esélye a spontánnak is mivel a lányomnál semmi féle gond nem volt.Akartunk csemetét és lett.

Mondjuk pécsen kapásból vv-vel fogják kezdeni ,és átjárhatóságival (hsg) vagy laparral.Legalább is az ismerőseimnek így indult a dolog.Ha nem reagáltál a clostyra kapsz valami mást -de ez a vv eredményétől függ ,lehet magas a prolaktínod és akkor még a closti mellé kapsz valamit,ebből is két féle van és akkor majd jól reagálsz rá.

De nem ítéllek el ,mert volt olyan ismerősőm aki azt mondta ,hogy ő nem csinálta volna végig azt amit én.
Én imádom a gyerekeket.3-mat szerettem volna.De elég a 2 is.Mert 3-dik ért már tényleg nem szedek minden szart be+ a lelki teher ami ugye a velejárója .
A másik meg az ismerősők reakciója.Na én egy két embert kiosztottam.És bunkó voltam ,mert kivántam neki ,hogy tudja meg milyen ez.Ne sutyorogjon a hátam mögött ,meg röhögjön hogy nem lehet gyereke.Hülye tapló az ilyen.Mintha ez szégyen lenne,ahelyett hogy az embert támogatná lekileg .......... :evil: És sajnos nagyon -nagyon sokan vagyunk akik egészségesek ,sőt van már gyerekük és várják a csodát,ami nem akar eljönni.Sajnos ez a sok méger amit megeszünk meg a klíma változás stb következménye.
CSak néz körül az interneten ,annyi oldal van babanet,családinet ,noivonal stb,stb minden hol talász babákért küzdő párokat.

Ani:ilyen ötösöm lenne a lottón :evil:
Az egy bunkó hangulat ember.Visszarendelte egyszer a Bernit ott ült anyósom,meg a sógorm vele a renedelőintézetben a folyóson

jöt ment ,be sem hívta őket már vagy 2 órája ott volt akik később jöttek már azokat is megvizsgálta .Azt végül a nővérke mondta ,hogy megnézi ám a másik doki is ha gondolja,nanaá hogy gondoljuk.A drága Theo Doki volt,nagyon szerettem.Megnézte a kislány és csak ecsetelt mehettek is.

Ja a legszebb az egészben papírok beadva és persze ő írta az ambuláns lapot a kórházban és ráírta másnap visszarendelve .

Mivel Theo doki ,sajnos..................,és megint arcüreg gyuszija lett ez a bunkó felakarta szúrni az arcüregét.Na én ebbe nem egyeztem bele.
Írány Paks és megkerestem az Elek dokit.Na ő a is megvizsgálta röntgen minden ,azt mondta várjuk meg a szuri kúra végét-rochefint kapott már a leány-ha akkor sem javul akkor fogja felszúrni addig felesleges.
Na és meggyógyult.Ez az állat meg neki akart esni,plusz alatatás bódítás nélkül,hát ez nagyon fájdalmas amikor át szúrják az arc üreg csontot.
Ja egyébként Szerkszárdon szerdánként rendelt a kórházban -pontosabban akkor műtött és megnézte a visszarendelt betegeit.

Dadomi:
Endo részét akkor te ismered ,ehhez tényleg nem tudok hozzá szólni .Akkor biztos van olyan dolog amit nem támogatnak.

Been:jó az új járgány :wink:

Na jó most már eldugulok :oops: kicsit sokat írtam. :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2008.11.28 15:52-kor.
berni611

Ma nincs senki :cry: pedig itt ültem fél napot a gép előtt :cry: :cry:
berni611

Szia berni611!
Köszi az infókat habár bevallom volt benne kicsit kínai is.A kislányom elött már egy évig kb nem volt mensim kaptam az akkori dokitól is clostybegitet sőt ha jól emlékszem felet kellett bevennem azt mondta az majd meghozza!Hát nem hozta meg mert terhes lettem! :D
Ma arra gondoltam,hogy hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz és kérek beutalót vérvételre mindenféle hormonszintekről stb... Hogy pécsre már azokkal az eredményekkel tudjak menni,ne legyen az hogy odakocsikázunk 1 hét múlva meg vissza vérvételes papírokkal.Ha neki meg másról kell adat akkor na bumm kétszer szurkálnak meg.De egy esélyt megér.
Tegnap mesélte a fodrászom,hogy1 hónapja került pécsre 9 éve nem védekezik( az első gyerek óta) és most elszánta magát a 2.babára.Neki volt átjárhatósági műtéte,mert minden más rendben volt.Mint kiderült az is!7szurit kellett kiválltania 50,000Ft ért+uh-ok+vizsgálat-ok=100.000 lett a vége és nem sikerült. :( Azt mondta elég is volt! annyira bízott benne de most nem megy vissza egy darabig.
Attól is félek,hogy én 3 hét alatt magambaszuriztatom a spórolt pénzünk és mégsem sikerül,és ne adj isten valami másra meg hirtelen,muszályból kellene a pénz.Borzasztó lelkiismeretfurdalásom lenne(már előre van is)!Mégha kis összegek apránként de így!!
geszti1

Geszti, nehéz ez nagyon...
Csodálkozom, hogy nem csinált komplett hormonvizsgálatot (TSH, anyámkínja is volt az enyémben emlékszem, nem csak a "nemi" hormonok...) Dehát biztos tudja micsinál a mi dokibácsink ugyi. :D
Teljesen megértem, ahogy gondolkodtok, elképzelhető, hogy mi is ezt tennénk, illetve fogjuk tenni, ha a 3. babó nem jönne össze (amire nagy esély van sajnos nálunk is. Mámint, h nem jön össze). Én bízom a spontán babátokban nagyon! De ez, hogy nincs ciklusod, ez borzasztó lehet...
Berni, Elek doki jó fej, mi is voltunk nála párszor a kölkekkel (szerencsére nem volt bajuk a fülükkel, csak a dokinéni küldött le minket elővigyázatosságból, hálaégnek feleslegesen.)
Nálatok is szutyok idő van? :x
Timeeesz, merre vaaaagy?

been

Jééé, ééén vagyok az elsőőőfelsőőő... 8) :lol:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?