Fanni,
Nektek, hogy telnek az éjszakák? Megdöbbenve olvastam, hogy nálatok is hasonló a helyzet…:shock:Mi van a levegőben? Valóban a két oltás egyszerre okozta? Nekünk már nem lesz többször kettő egyszerre.
Köszi az üziket! Nem a Viburcol kúpra gondoltál? hatásos volt?
Annyira helyes pasik a fiúk! Mennyire látszik, hogy Milcsid „kisebb” gyerek!
Gerinced? Azért voltál hétfőn?
Olyan jó volt olvasni, hogy milyen ügyes fiaid vannak. Hagyták, hogy a rokonság gyurmázza őket. Máris jól menedzselik magukat.
Én Márkóban látlak téged.
A gyedet a munkahelyemen igénylem. A munkáltatótól fizetés nélküli szabadságot kell kérni erre a két évre és ezzel a kérelemmel együtt adom be a nyomtatványt. Amúgy az OEPnél kell intézni.
Jucmuc,
A germicid kúp láz és fájdalomcsillapító, ami enyhe bágyadtságot, aluszékonyságot okozhat. Nálunk Nellinél nem okozott semmit…:wink: Nevetett, mikor apukája beadta neki, én nem tudom megtenni, és persze nem aludt egy szemernyivel se jobban.
Húú, ti már kistesóban gondolkodtok! Itthon jártatok a Kaáliba?
Orsi,
Persze, hogy felmerült bennünk az alváslabor. Főleg, hogy Dorkával már oly sokszor megjártuk. Szinte otthon érzem ott magam. Még várunk vele picit. Most úgy érzem nekünk lenne szükségünk segítségre
Szerintem túl sokat, minden szösszenetre ugráltam hozzájuk, és ez idáig vezetett. Szóval sokat kell még tanulnom a gyereknevelésről.
Láttam, hogy volt Lilinek nyuszis overálja. Mi is kaptunk. Szerinted ilyen időben az elég vastag?
Lili nagyon szép kislány! És a szemei….Szenzációs színe van! A sapi nekem is tetszik nagyon! Hol is lehet ilyet szerezni? Szerintem az én lányaim feje is nagy. A 41-es téli sapi igencsak szűkös. Kb háromszor volt rajtuk.
Véda,
Torokgyuszi? Remélem már jobban vagytok!
Panda,
Dórika még mindig gyönyörű! Te jó ég, mennyi játéka van!:shock: Hogy fértek el? Nem csodálom, hogy tervezitek a költözést…
Katica,
Hogy vagytok? Írj pár sort, ha van időd!
Zsuzsi,
Nagyon szép kisfiad van!
Donika,
Mi a baj a pajzsmirigyeddel?
Boni,
Neked még most is van időd kreatívkodni?Hogy vagytok?
Lányok,
Majdnem eltelt egy hét…. G–vel felváltva alszunk a lányokkal, külön szobában. Dorka már átalussza az éjszakát, egyszeri szopival. Párom anyukája is hozzánk költözött pár napra segíteni. De jelentem, alakulnak az éjszakák. Nelli már csak egyszer kel fel hisztizni, ma éjszaka egyszer sem. Először 5-kor szopizott! Újra fejnem kellett. Hagytuk őket sírni, picit, ha felébredtek. Ha nagyon belelovallták magukat a sírásba, simogatással nyugtattuk őket.
Ma reggelre mindketten hőemelkedéssel ébredtek. Remélem, semmi komoly.