Sziasztok Lányok!
Köszi a gratulációkat!
Gab, köszi
Az üzlettel nincs baj, csak ha nincs meg a két gyerek között a 180 napom, akkor ugye sokkal kevesebb pénzt kapok két évig, merthogy a fizum alapján nekem a max. GYED jár. És ez két év alatt azért sokszázezer forintot jelent, ezért úgy döntöttem, hogy ennyit megér, hogy dolgozzak 4 hónapot (2 hónap szabim volt, tehát csak a maradékot kell ledolgoznom). De nem gond, mert egyébként én szeretem a munkámat, és szívesen visszajövök, főleg így, hogy tudom, február végén vége lesz…
Később már valóban nem szeretnék hosszútávra visszajönni, mert feláll a hátamon a szőr attól, hogy úgy neveljem fel a gyerekeimet, hogy este 6-7-kor találkozom csak velük… Úgyhogy majd akkor kénytelen leszek teljesen a saját lábamra állni, és a saját üzletemmel foglalkozni, mert más megoldást nem látok erre …
Igen, a talira én is gondoltam már, hogy ha kitavaszodik, összehozhatnánk megint. Szóljatok, és lefoglalom! De legkésőbb április legyen!
Juca, szívesen látlak Benneteket, előtte is, utána is, meg a többieket is, ha pl. a közlekedési eszközök nem úgy jönnek-mennek, ahogy a tali szempontjából optimális – csak a nappalink mérete szab határt
Egyébként - még a múltkor volt téma - számomra nem két tojás a gyerekeid, de egyik édesebb, mint a másik, az igaz
Te még ilyenekre emlékszel, hogy nyári babát akartunk
Le a kalappal
Benianya, Raiffeisen Banknál dolgozom. Ez most a fő. Táplálkozósdi mellékben, bár ebben a 4 hónapban inkább Kornélra szakad, legalábbis esténként, én max. szombaton besegítek egy kicsit, de eddig nem vittem túlzásba.
Majd márciustól, ha megint otthon leszek…
Galyatetőn hol laktatok?
Ilyen babás tortánk nekünk az esküvőn volt… Csak nem barbies, hanem hagyományos babával... Tök szupi, főleg ha finom is!
Babát terveztük, és nyárra szerettük volna, úgyhogy egy hónap küldönbséggel összejött. Ennyi tévedés belefér
Rita, mindenki mondja, hogy időnként vannak hullámvölgyek a bölcsiben. Mi most ott tartunk, hogy a héten már csak az öltözőben volt egy kis pityergés, de amikor bemegy a csoportba, fel is száradnak a könnyei. Én büszke vagyok rá, szerintem ez egy hét után jó eredmény
De biztos lesz még nekünk is rosszabb
Köszi a privi infókat, meg fogom nézni!
Anita, Tőletek már a múltkor egyszer láttam képeket, megállapítottam, hogy Kornél nagyon nagyfiús lett, és Barbara nagyon édes
Ez a terhességem is úgy kezdődött, mint a múltkori, aztán úgy alakult, hogy a hányás szerencsére kimaradt az életemből, bár émelygés azért volt az elején bőven. De most már tök jól érzem magam, köszi, és ami furcsa saját magam számára, hogy tele vagyok energiával, nem akar este 6-kor leragadni a szemem – bár korán kelni most sem szeretek
Bár Kmammyhoz képest nagyon jó dolgom van…
Méz, Neked is milyen nagyok már a gyerkőcök! Február végéig dolgozom.
Kíra teljesen be volt indulva a kistesó-témára már korábban is, az utcán minden babakocsiba bele kellett néznünk. Amikor 10 hetes voltam, vittem őt magammal a nőgyogyihoz, és úgy gondoltam, hogy ha minden rendben lesz, akkor most megmondjuk neki a nagy hírt. Na, ő úgy ment be, hogy „doktor bácsi, lesz kistesóm?” Doktor bácsi mondta, lesz. Erre Kíra: „De olyat akarok, aminek kukija van… És sokat!!!” Erre doktor bácsi azt mondta, ezekben a kérdésekben már nem tud segíteni
Aztán most, mióta bölcsizik, máson jár az esze, és a kistesóval nem foglalkozik annyit, de azért azt néha mondja, hogy majd az ő szobájában fog lakni.
Hello, így névről én is emlékszem Rád, bár a keresztnevedet nem tudom
Érdekes, hogy a bölcsiben alvással nálunk nem volt gond, gyakorlatilag az elejétől ott alszik, és hamar el is alszik, inkább a délelőttök nagyon hosszúak neki…
Hogy lehet 12. nap? Betegek voltatok közben?
Bocs, ha valakit kihagytam, egyelőre a munkahelyemen van időm írni, de majd igyekszem