Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kati,

sajnos a rokonnál van az a pár recept, és nagyon ritkán találkozunk... így nem tudom sajnos. Kép

Orsi, ritkán, de járok erre Kép
az 1 kicsi 1 picis topikra már nem nagyon van időm, átmentem a lakhely szerintibe Kép

Nálunk Egerben 1 biobolt van, majd megnézem a bio-margarint. De errefele nem olyan a kínálat, mint Az NAGY fővárosban... Kép

Jó evést, mindenkinek, Lilla
 
 


Lilla!

Én sem Az NAGY fővárosban vettem, hanem kisvárosban.Kép

Orsi

Orsi
 
 


Tényleg Kép Eddig is be volt írva a profilodba? mert már többször néztem, Szilvi képét is sokszor láttam, meg most látom, hogy orvos vagy, milyen?

SZia, Lilla
 
 

 
 

Lilla!

Kép Eddig is benne volt a profilomban. Egyelőre még általános orvos vagyok, pszichiátriát csinálom (már amikor dolgozomKép).

Orsi

Orsi
 
 


Sziasztok anyukák!

most tévedtem először ebbe a topikba és nagyon örülök neki mert remélem,ahogy Ti is nekem, én is tudok pár új ötlettel szolgálni.
A szójárol sok jót olvastam már és a Kati és Vera leveleiből még többet megtudtam csakhogy a génmanipulációt is említik...
Én találtam egy termékcsaládot aminek a neve ZOGLO'S és ők isteni szójából készült készételeket árulnak. Mirellit kaják és eggyre többféle van és ami fontos nem génkezelt szójából van!!! Ezek vegetáriánus készítmények de az ízük és kinézetük a húséhoz hasonlít. Én cukorbeteg lettem a második terhességel és sajnos nem múlt el, nem akarom részletezni hogy ez mivel jár de a lényeg hogy húst ehetek orrvérzésig mert nincs benne szénhidrát csak nem szeretnék minden nap azt enni, és időm sincs egész nap a konyhában állni mindenféle zöldség ppogácsákat meg ijesmit csinálni arrón nem is beszélve hogy számolnom kell mennyi szénhidrátot eszek meg minden étkezésnél. Szóval ezek a termékek nekem nagyon beválltak teljesen tartósitó és szinezék mentesek(fagyasztással tartósítják )a gyerekeim is imádják és este vagy délben bármijen főzelékre vagy körítéshez kitünő.
A legfontosabbat még nem írtam, van a Kaisersekben, az interspárban de ott csak 2 féle a legtöbb fajta pedig a Bio ABC ben kapható a Múzeum körúton. Mostanában szólt egy barátnőm hogy a Tescoban is van de ott TESCO Fitt kiszerelésben kapható.
Csak ennyit szerettem volna írni azoknak akiket érdekel hogy mit eszik a család de nem a konyhában akarnak állni egész nap és az ár is fontos!
Sziasztok Ági.
 
 


Sziasztok,

Én is most járok erre, hátha valakinek segít az a webáruház ahol én rendeltem www.netbio.hu a neve és nagyon jók, rengeteg bio kaja van és tisztítószerek, kozmetika cuccok babának.

Ha van időtők csak akkor menjetek fel rá, mert rengeteg termékük van.

Amúgy vegák vagyunk, igy recepteket szívesen veszek, mert a sajátok már unalmasak.

Bibi
 


Sziasztok!

Én új vagyok itt a fórumon. Segítséget szeretnék kérni, hátha van valami jó ötletetek. 6 éves lányom nagyon jó evő, de sajnos a gyümölcsöket nem szereti. Van valami javaslatotok, hogy - az almán kívül - hogyan szerettessem meg vele a gyümölcsöket?

Köszi
Judit


Judit!

Sütibe sütve? Hús mellé szósznak?

Egyébként mit mond a gyerek, miért nem szereti? Zöldségeket eszik azért? Mert ha igen, annyira nem lényeg a gyümölcs, rostot, vitamint, ásványi anyagot akkor eszik eleget!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: