Sziasztok!
Megjöttem suliból.Meg tanácsadásról,megkaptam az AFp eredményét és nagyon tökéletes 1,33.Meg a jellemzés is jó,de az hosszú,nem írom le.Akkora kő esett le szívecskémről,hogy mindenki hallotta.
Mucska,drága,már sosem hagyjátok abba a pakolást?Elképzelem,ahogy ott ülsz a kipakolatlan dobozok tetején,egy kölcsönpólóban és zöldséget eszel.
De komolyan,pl Gino hogy bírja,hogy az ő szeretett házacskája átváltozik?Egyáltalán,nem figyelt még fel a gazdianyu nagy hasára?
Most már tudni fogom,hogy Téged vezetnek kikockázott arccal,amikor a Híradóban a titokzatos szegedi pólótolvajról lesz szó.Esetleg amikor visszaadod a pólót,adhatnál sütit is és akkor önként felajánlják majd a pólóikat az emberek.
Zsuzsa,legalább egy hónap munkaviszony kell nekem is a Gyedhez,csak akkor tudják beszámítani az egyetemi időt.Megy a levél majd,tegnap este már beengedett a freemail,elolvastalak,de válaszolni már nem volt energiám.
Chello,készül a kép,remélem.Szerintem a babócát érezted,mert nekem is ilyen remegéssel kezdődött,de nekem faros a babócám,így alul éreztem.De azóta már fordult egyet,azóta valóban a gyomromat csiklandozza.Lehet,hogy ezért nem kívánom a kaját?
Soraya,persze,hogy minden rendben lesz a redőnél!
Csicsóka,grat a kislányhoz!Baj meg úgysem lesz,amikor én születtem,még uh-t se nagyon csináltak,lehet,hogy csak megóvták Anyát egy csomó idegeskedéstől.
Bellana,annyira aranyos,amit a babákról írtál,hogy lementem,ha elfeledkeznék magamról,elő tudjam szedni.Különben nem utasítom el a fiúcskát sem,csak egész másra voltam beállva.
Danibaba olyan cuki,hogy lemászott éjjel az ágyról és nem tudta,hol van!Szegény Nyuszi!
Hű,nagyon jót nevettem a boltos sztorin,de biztosan elnézik Neked.Főleg,ha megtudják,hogy kismama vagy!
Timi,inkább az számít,mennyire ép a szemfenék.Én is megyek szemfenéktükrözésre,csak elsuvasztom az eredményt,ha nem tetszik.Illetve,szívem szerint ezt tenném,hál'Istennek,eszem is van,így mégsem.Pihenj eleget!Én múlt hét vasárnap éreztem először babócát.Most 18+5 vagyok(asszem).
Bori,teljesen igazad van.Ráadásul nincs is nagy pocim.Csak popsim...
Köszi a dorgálást,megérdemeltem.A lovagom:ma annyi SMS-t kaptam,feldobta az uncsi órákat.Olyan 195 cm magas,szőkésbarna,roppant helyes és öntörvényű,viszont nagyon kedves és kicsit tart tőlem.És kézilabdázik.De nemtom,mit írjak még róla.
Szöszi,nagy grat,ezt még én sem tudtam nem észrevenni!
Egcsi,igazad van,fontosabb a biztonság.
Puszi,Kinga