Sziasztok! KÖSZI a segítséget! igyekszem beüzemelni a tickeremet!
Épp egy másik topikba írtam, hogy az ovulációs tickerem - egyelőre - csak tippre csinálom,mert olyan hebrencs vagyok, hogy gőzöm nincs hány naposak a ciklusaim, megjön minden hónapban, ennyi a biztos, de majd most kifigyelem
Van már egy két éves királyfink, ő nagyon hamar "beugrott" a pocakomba, pedig volt ám huhogó nőgyógyász korábban, hogy hátrahajló méh és társai, annyi volt mindössze, de az is csak a terhesség idején, hogy az első 3 hónapban hason kellett aludnom, hogy a méh szépen kimozduljon a baba növekedésével a hátratartó állásból. Most már nem is frusztrálom magam, mint annak idején! Várjuk a gólyabácsit sok szeretettel tavasztól!
Azért jöttem fórumozni, mert én a vonzás hatalmában hiszek, szeretek a gondolattal foglalkozni, dédelgetni a tudatot, hogy nemsokára megint kismami leszek, elképzelni nagytesót a kistesóval, másrészt olyan jó másokkal megosztani a várakozás örömét! Szivet melengető, komolyan! Most is meghatódtam, ahogy visszaolvastam, pedig nem is ismerek senkit....
A terhességre készülés az, amit például én nem tudok megbeszélni a közvetlen környezetemmel, mert nem szeretném, hogy megtudják, mi van készülőben, mert akkor folyton csak rákérdeznek majd, és egy repeta sütit se ehetnék, hogy ne kezdenének gyanakodni. Munkahelyen is jobb, ha úgy hiszik, évekig itt leszek, pedig egy év múlva szülni megyek (remélem!):-)))
Nálatok hogy van, család, barátok tudják, hogy dolgoztok a babón?