Új privát üzeneted érkezett!

Timi!

Majd hisszük, ha látjuk, Te kis regisztrálatlan! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Megjöttem suliból.Meg tanácsadásról,megkaptam az AFp eredményét és nagyon tökéletes 1,33.Meg a jellemzés is jó,de az hosszú,nem írom le.Akkora kő esett le szívecskémről,hogy mindenki hallotta.

Mucska,drága,már sosem hagyjátok abba a pakolást?Elképzelem,ahogy ott ülsz a kipakolatlan dobozok tetején,egy kölcsönpólóban és zöldséget eszel. KépDe komolyan,pl Gino hogy bírja,hogy az ő szeretett házacskája átváltozik?Egyáltalán,nem figyelt még fel a gazdianyu nagy hasára?
Most már tudni fogom,hogy Téged vezetnek kikockázott arccal,amikor a Híradóban a titokzatos szegedi pólótolvajról lesz szó.Esetleg amikor visszaadod a pólót,adhatnál sütit is és akkor önként felajánlják majd a pólóikat az emberek.

Zsuzsa,legalább egy hónap munkaviszony kell nekem is a Gyedhez,csak akkor tudják beszámítani az egyetemi időt.Megy a levél majd,tegnap este már beengedett a freemail,elolvastalak,de válaszolni már nem volt energiám.

Chello,készül a kép,remélem.Szerintem a babócát érezted,mert nekem is ilyen remegéssel kezdődött,de nekem faros a babócám,így alul éreztem.De azóta már fordult egyet,azóta valóban a gyomromat csiklandozza.Lehet,hogy ezért nem kívánom a kaját?

Soraya,persze,hogy minden rendben lesz a redőnél!

Csicsóka,grat a kislányhoz!Baj meg úgysem lesz,amikor én születtem,még uh-t se nagyon csináltak,lehet,hogy csak megóvták Anyát egy csomó idegeskedéstől.

Bellana,annyira aranyos,amit a babákról írtál,hogy lementem,ha elfeledkeznék magamról,elő tudjam szedni.Különben nem utasítom el a fiúcskát sem,csak egész másra voltam beállva.
Danibaba olyan cuki,hogy lemászott éjjel az ágyról és nem tudta,hol van!Szegény Nyuszi!
Hű,nagyon jót nevettem a boltos sztorin,de biztosan elnézik Neked.Főleg,ha megtudják,hogy kismama vagy!

Timi,inkább az számít,mennyire ép a szemfenék.Én is megyek szemfenéktükrözésre,csak elsuvasztom az eredményt,ha nem tetszik.Illetve,szívem szerint ezt tenném,hál'Istennek,eszem is van,így mégsem.Pihenj eleget!Én múlt hét vasárnap éreztem először babócát.Most 18+5 vagyok(asszem).

Bori,teljesen igazad van.Ráadásul nincs is nagy pocim.Csak popsim...KépKöszi a dorgálást,megérdemeltem.A lovagom:ma annyi SMS-t kaptam,feldobta az uncsi órákat.Olyan 195 cm magas,szőkésbarna,roppant helyes és öntörvényű,viszont nagyon kedves és kicsit tart tőlem.És kézilabdázik.De nemtom,mit írjak még róla.

Szöszi,nagy grat,ezt még én sem tudtam nem észrevenni!

Egcsi,igazad van,fontosabb a biztonság.

Puszi,Kinga
nyinike

Szia Kinga!

Örülök, hogy jó az eredményed. Ide hallatszott, ahogy a kő leesett a szívedről. Most meg az enyémről is. Jó eredmény ez a vejkónak.Kép
Igen lassan már én is csak így tudom elképzelmi a lakást, egy csomó dobozzal és ládával....
Gino:
Tegnap megviselte egy kicsit, mert átforgattuk az egész lakást és nem tudta, hogy mi van. Csak az ő helyét hagytam változatlan, de annyira izgalomban volt, hogy volt egy kis becsurgás. Persze kikapott az apjától, onnantól csak úgy tudtam menni, hogy valamilyen testrésze hozzám ért. Így is aludtunk. Ma nagyon szomorúan nézte a páromat, de most már megbékültek. Ő gazda én csak az anyja vagyok....
Hasam: mielőtt nem lettem terhes símán átgyalogolt rajtam. Most meg tudja magától, hogy oda tilos, pedig nem lett mondva neki, de ösztönösen kerüli. A páromon most is gyalogol, ha játszanak.
Puszi és vigyázzatok magatokra!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Lassan indulok haza!

HOlnap ismét itt!

Legyetek jók!

Timi
hmmm

Szia Mucska!

Köszi szépen a követ,onnan is.
Szegény Gino!Tudom,hogy muszáj rájuk szólni,de akkor olyan kis szomorúak.Tökjók lehettetek összenőve.De édes,hogy tudja,hogy nem szabad rálépni az Annára!Vigyázz is rá,bár kicsi orral pont jó lesz nekünk menyasszonynak,mert a Bendegúznak előre láthatóan elég nagy lesz.Sajna,egyik oldalról sem fog pisze orrot örökölni.Kép
Az agarak különben megsértődnek,ha rájuk szólsz és 2 nap múlva már könyörögni kell nekik,hogy bocsássanak meg.De a vizslák olyan arik,amikor szánják-bánják minden bűnüket!

Pussz,Kinga
nyinike

Szia Lányok,
Süncsi és Timi, teljesen igazatok van, elírtam magamat...Lányt várok. Na, ez van.

Zsuzsa,
Hogy a csudába jött össze ennyi mínusz kiló ilyen helyes-termetes pocival?! Fantasztikus vagy. Megyek és veszek is egy zsák csírát.

Mucska,
édes a hasikád, adjál neki a nevemben egy sajtos-tejfölös lángost, Ildikó-félét.
Most kaptam egy mailes értesítőt, hogy nem tudta kézbesíteni neked a konyhám fotóját...Szóval nem kaptad meg?

Kinga,
vigyázz Bendére és magadra. Helyes lehet a lovagod ennyi centivel.

Puszi mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Nem kaptam meg!!!!! Kép
A freemail elég vacak, majd próbáld meg légyszi mégegyszer. Aztán ha kilábalaunk akupiból küldök én is Neked! Kép
Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Teljesen kivagyok.Reggel a kisasszonyt kiemeltem a kiságyból,és úgy meghúztam a derekamat,hogy menni alig bírok.MÁR GYEREKES ANYUKÁK!Szerintetek normális az,hogy Maya egyszer sem bír felkelni csendben,mindig sír,vagy hisztizik?Nem egyszer beszéltem vele,hogy itt vagyunk mellette,és inkább szóljon,ha ébren van.telepakoltam a kiságyat játékkal,hogy el tudja foglalni magát,de nem ,semmi nem jött be.Nagyon rossz nekünk is úgy felkelni,hogy mindig sír!

MINDENKINEK GRATULA AKI MOST TUDTA MEG A BABÓKA NEMÉT!

Áfonya!
Én Magne B6-ot szedtem!

Szemüveges lányok!
Pont a csütörtöki kismama klubban esett szó a dioptriákról,és azt mondta a szülésznő,hogy 6 felett császároznak.Egyébként a szülés végén,a kitolásnál,mondja is a doki,hogy a nyomásnál csukd be a szemed!

Egyenlőre ennyi,most lepihenek,mert még az ülés is rossz.

Sziasztok ,puszi
Nanda
nanda

Nanda!

Vigyázz magadra!!!!!Jobbulást, amennyire lehet pihentesd a derekad!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, én is írtam. Sajnos

Kép

Kinga, gratula az AFP-hez ! Kép Jól hangzik a 195 cm-es lovagod.

Nahát Bori, ilyet csinálni !!!

Chello
chello

Sziasztok!

Nanda,vigyázz magadra!Ne terheld a derekadat!Fürcsizz egy nagyot,ha engedi a dokid!Kép

Bori,olyan aranyos hatalmas.

Kinga
nyinike

Szia Chello!

Azt hittem,már sosem találkozunk össze.Egyszer úgyis megírom Neked az emilt,csak ne lennék mindig ilyen elfoglalt.Ma is muszáj volt lefeküdnöm aludni KépEgy lusta csiga vagyok Kép
Hát,aranyos a Bence.Jé,hasonló lesz Kisgollammal a nevük?

Kinga
nyinike

Kinga, aludj csak ha jól esik. Én ma kibírtam alvás nélkül aztán tornáztam egy nagyot.

Várok türelemmel, ráérek. Kép

Pusza
Chello
chello

sziasztok!

Ildi: köszi, így sikerült a Zsófi Kép

Chello, Kinga: elárulom nektek, a baba 10 percenként máshol van!!!
Beállni majd a 26-28. héten fog nektek, első szülőknek. Nekünk később!

Bori: az elején ment le az émelygéssel, és azóta csak fél jött vissza! Azaz ez azt jelenti, hogy most is fogyok, de a lábamról, fenekemről (van mit!!!), és közben a hasam meg nő!!!
Amúgy minden nap eszek rendes főtt kaját, és napi 3X kajálok min. Így nem kell attól tartani, hogy éhen halok! De nem nassolok!

Nanda: sírva ébred? És ha ilyenkor bemész, és mellé fekszel, vagy beteszed magad mellé az ágyba? És együtt lustiztok? Nálunk az nagy sláger!
Vigyázz a derekadra, pihentesd! És próbálj nem derékból, hanem combból emelni!

Megyek, megnézem a kenyerünket!

Zsuzsa
zerko

ZSUZSA: akkor ágyügyben fél év előnyel indulunk, Daninak van még fél éve a második szülinapig. Kép
Azért meglepődtem, hogy így tetszik neki, azt hittem lesz valami csitt-csatt a "régi" ágyáért. Kép
Fog: Daninak 6 (!) jön egyszerre, a négy szemfog, meg 2 felső örlő. Nyáladzik is meg megyeget a hasa is időnként tőlük. Szerencsére áttörtek már.
Jó lenne ha használná is őket. Kép

EGCSI: képzeld, valami amerikai ünnep miatt zárva volt a követség, úgyhogy férjuram mehet vissza megint...A melóhely fizeti, de csak uólag.
A császár ügyében Mucskával teljesen egyetértek: senki sem lesz kevesebb ha császárral szül, attól még te igazi ÉDESANYA leszel!! És persze látni is fogod a kincsed. Kép
Én is csütörtökön megyek AFP-re! Akkor töltöm a 16-ot. A védőnő szerint akkor menjek.

SZÖSZI: nagy gratula a kisfiúhoz, össze sem lehetett téveszteni! A férjem is simán rávágta, hogy fiú! Kép

ILDIKÓ: remélem nem én hoztam rátok a rontást...
Daninak is torok és fülgyuszija volt. Már csak náthás. Jobbulást Laurának!!

KINGA: romantikus ez a titokzatos lovag sztori.Kép
Amúgy most már értem mi volt az a robaj ma amit hallottam! Jó nagy kő lehetett. Kép

NANDA: Dani is elég sokszor kelt fel sírva, de mintha ritkább lenne ez mostanában. Nem lehet, hogy Maya rosszat álmodik és megijed? Én erre szoktam tippelni Daninál.

MUCSKA: jó a pólód! Kép És édi a pocak!

TIMI: óvatosan duhajkodj a melóhelyen, mert a kémeim jelentik ha agyondolgozd magad! Kép

Puszi lányok:

Bellana
Kép
bellana

Chello!

Nem vagy reménytelen! Kép
Megint ment Kép

Bellana!

Köszike. Ne is menj hamarabb, bár Te ezt tudod már...Kép

Zsuzsa!

Hogy áll a kenyér?
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Koszi a valaszokat.

Nanda,
nem tudom, mekkora a gyerkocod, de az en lanyom cc. 17 honapos koraig minden aldott reggel es a deli alvasnal is sirva ebredt fel. Tehat felsirt es felebredt ra /nem pedig felebredt es sirni kezdett/, en is rossz alomra tippeltem.
Aztan egyszercsak abbahagyta /pont a beszelni kezdo idoszakara esett, nem tudom, van-e osszefugges, hogy mar nem sirassal kommunikalt, vagy idegrendszeri eres csupan/ es mar kiabal helyetteKép Sot, almaban is addig sokszor felsirt es vigasztalni kellett, most csak hallom, hogy kiabal, hogy "nem kell", "Rekae", nagyon harcol almaban olyankorKép
Es azota atalussza az ejszakat is es a delutani egyoras alvasa 3 orasra valtozott, mert nem riad mar fel. Ilyen csodak is vannakKép

-Afonya
afonya

Kép

Ez is édes nem?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kép

Andi
Kép
mucska

Jajj,Mucska,mit csinál ez a kopasz itt!

Chello,mail ment.

Zsuzsa,Neked is küldtem mailt.

Kinga
nyinike

Igen Mucska, ennivaló kis lurkók. Kép

Én a Timinek találtam egy jót, természetesen ennek ellenkezője kéretik betartani!!!
Kép

Puszi, jó éjt:
Bellana
Kép
bellana

Én is:Kép
nyinike

És még egy,aztán abbahagyom:Kép
nyinike

Anyukák!

Köszönöm a tanácsokat!

Zsuzsa!
Mail ment!
Sajnos eszébe sincs befeküdni mellénk az ágyba ,pedig hányszor próbáltam már...
Elkezd kiabáli,hogy ,hogy :Anya,apa felkel!Menjünk le a Ferihez(kutya)!
Onnantól kezdve nem tudok semmit tenni.

Áfonya:
Maya 28 hónapos
Nem rossz álom miatt kel fel,az olyan riadt sírás nála,tudom ,hogy mikor kel fel amiatt.
Hanem elkezd hisztizni,hogy anya jöjjön be,meg apa jöjjön be,és ha nem megyünk azonnal ordításba fullad az egész ébreés.Gondoltam,hogy elmegyek vele dokihoz,de félek,hogy hülyének néznek majd emiatt a kis semmiség miatt.

Zsuzsi!
Hol vagy?

Puszi,
Nanda
nanda

Kinga!

Kedves Nászasszony! Szuperek a képeid!!
Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!
Képzeld el amikor a Maycsival terhes lettem annyira megundorodtam bizonyos szagoktól,hogy a kutyának még a közelébe sem voltam hajlandó menni,mert megéreztem a szagát és mentem hányni.
Ő szegény nagyon toleráns volt,de érezte,tudta, hogy "más" állapotban vagyok,még azt is kibírta,hogy meg sem bírtam simogatni.Képzeld el szegény min mehetett keresztül,hogy a szeretett anyukája így megváltozott.Igaz,hogy lettek magszorítások,pl.a felső szintre már nem engedtük fel,amikor a Maya megszületett,de minden nap levittem neki és megszagolgatta.Azóta is imádják egymást.
Szerencsére a mostani terhességemnél,más szagok voltak kellemetlenek,úgyhogy a Ferkó most megúszta a mellőzést.

Puszi Nanda
nanda

Nanda!

Nekem is majd nagyon oda kell figyelni Ginóra, mert nagyon "anyás". De nagyon figyelek majd, hogy a körülményekhez képest ne szoruljon háttérbe. Én is megmutatom majd neki Annát, meg hozzászoktatom, hogy mi az amit nem szabad. De ő nagyon igényli a bújást, főként ha valami baja van. Próbálom én leszoktatni magamról, de nem nagyon sikerül. De ha vannak kicsi babák nálunk, akkor ő is jön, de megsímogatom és akkor hagyja, hogy babázzak. Csak más lesz, hogy ez a baba mindig itt lesz. Bár a nyaralóban majd lefoglalja az udvar, a játék. Remélem úgy könnyebb lesz. Ha visszapakoltunk a szekrényekbe, akkor összerakjuk a kiságyat, hogy szokja és tanulja meg, hogy azt nem lehet bántani. Az az igazság ha tudtam volna, hogy lesz baba, nem lett volna a kutya, bár belehalnék, ha nem volna, annyir imádom. Csak később lett volna kutya. Vagy nem engedek meg annyi mindent neki az elején. Mert nálunk ő gyereknek számít.Nehéz lesz, de megoldjuk. Ahogy mondtam régen az anyósomnak, ha már így alakult marad a kutya és marad a gyerek is. Bár lehet ha nincs kutya, nincs gyerek se?
Ja és hol van a Ferkóról a képem?
Szegény nagyon nehéz lehetett neki, hogy hirtelen mi történt. Örülök, hogy most nincs ilyen "sanyarú" sorsa! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kép

Mucska, nem hiszem el ! Köszönöm . Kép
chello

Szasztok Kismamik!

Mucska!
Ari vagy, hogy a hétvégén hianyoltal! Leginkabb a férjecskémmel foglalkoztam, vagy ö ült itt a gép elött. Mostanaban annyit dolgozikKép
A Ti férjetek mennyit szokott dolgozni? Van ugy, hogy mar soknak talaljatok?
Nagyon ügyi vagy a kilokkal! En kb 5kg plussznal vagyok. Szerdan megyek dokihoz, kivancsi vagyok, ott mennyi gyarapodast fognak mérni.
Különben a Te pocid inkabb nagyobb területü, de laposabb, az enyém kisebb területen helyezkedik el, de jobban kidudorodik, a mondas szerint lanyos a pocikad, no. Ezt most jo tudomanyosan elmagyaraztam, ugye?
Gratulalok a kisagyvasarlashoz!

Bellana!
Nagyon aranyos kis Ördögfiokad van! De ugy latszik bejött neki az agy, hogy mar magatol is belefeküdt! Juhéjjj!

Orsi!
En is valasztottam mar egy cd-t, amit nagyon szépnek talalok és elalvas elött és éberedéshez sokszor hallgatom. Mar kb 7 hete csinalom. En nem is a szüléshez gondoltam igazan, hanem arra, hogy vajon meg fogja-e ismerni, ha megszületik. De jo ötlet, a szülésre is magammal viszem.

Chello!
Ahogy a multkor irtad, hasonlo lehet a terhestornank. Az elején tornaszunk egy jolesöt, utana van légzésgyakorlat, lazitas. Volt mar fajdalom-gyakorlat is. Az olyan volt, hogy a talpunk ala tettünk egy teniszlabdat, tiszta eröböl ra kellett allni, ugy, hogy fajjon. Aztan légzéssel "elüzni" a fajdalmat. Utana meg fekve egy olyan popsiizom ala tettük a teniszlabdat, ami pont fajdalmat okozott és megint meg kellett probalni ügyesen lélegezni. Nekem nem nagyon ment, de még gyakorlok, hatha...

Bori,
nagyon jo a kép amit feltettél a hatalmas pocakodrol! Nagyon szép kismami voltal és biztos most is az vagy, csak még nem lattunk Rolad (fejesKép) képet!!!
Es ejnye-bejnye az elirasért!!

Zsuzsa!
Mi kb egy éve kaptunk a szüleinktöl egy kenyérsütögépet, nagyon szuper! Föleg hétvégén, mikor reggel friss kenyérillatra ébredünk.
Tényleg nagy mar a pocid. Es a kilokkal pedig nagyon jol csinalod! Akkor Te egyszerüen atcsoportositod a dolgokatKép

Egcsi!
A hernyo-kicsomagolos sztori:KépKépKép

Timi!
Örülök, hogy minden OK Veled, tovabbra is vigyazz Magadra. A kérdésedre valaszolva az elsö mozgast a 19. héten éreztem, aztan egy hétig nem nagyon, majd egyre erösebben.

Szöszi!
Ez igen! Ez aztan a fütyiKép GratulaKép

Kinga!
Nagyon csini lovag lehet! Es ezek szerint romantikus is!

En délutan sétaltam a munka utan egy kicsit, mostanaban ez a legjobb mozgas nekem. Szerencsére a pocim csak ritkan tiltakozik. Betévedtem egy bababoltba, hat, fogalmam sincs, milyen babakocsit fogok venni! Az arvalasztassal nem lesz gond, mindegyik baromi dragaKép Persze vannak extrém dragak, de annyival nem is tüntek jobbnak és még nem is tetszettek, tul eröltettek voltak, szinte mar ürjarmühöz hasonlitottak, nem babakocsira.
Ja, és vettem learazva egy 2004-es Anne Geddes falinaptart, viszonylag nagy és nagyon édes. Ez mar biztos hogy tartozéka lesz a babaszobanak.

Mostanra ennyit, sok-sok puszi Mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Chelló!

Örülök!!!!!! Kép Mozgó is?

Süncsi!

Köszike! Persze, hogy hiányoltalak. Hát kit ne hiányolnék, ha nem a pocaktársamat! Reméelm is, hogy az enyám lányos, a tied meg fiús. Bár a pocakformára is rácáfoltak már többen....

Kép : ez itt sem egyszerű

Az én férjem szerencsére sokat van itthon, mert az alkalmazottak dolgoznak,és tudják a dolgukat. Amúgy is reggel 1/2 9-kor lejár a munkaidejük.Innentől mi szabadok vagyunk. így én kivételesen jó helyzetben vagyok Kép
Pusza Nektek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan írok, mert a párom meg akar nézni egy filmet és már elég késő van!

Köszi az üzeneteket, örülök hogy tetszik a fényképem, én eléggé ki vagyok akadva magamra, de ez sajnos mindig így van! Állandóan a hajammal vagyok elégedetlen, de mindegy nem fárasztalak titeket!

Ma voltunk a dokinál és láttuk a picurkát, aki már nem is olyan picurkaKép A doki most már csak a fejét mérte, mert hogy már annyira ide-oda mozog, hogy úgysem adna hiteles méretet a hosszra. De ahhoz képest, hogy 4 hete 35 mm volt maga a baba, most a feje volt 30-31mm! Olyan édes volt, kidugta a pici talpát, láttuk az ujjacskáit! Csak az volt a rossz, hogy most pont akkora, hogy a hasi UH még nem az igazi, a hüvelyi meg már nem. Úgyhogy a párom a múltkori UH-ról szedett le képeket a videófelvételről és most azt megpróbálom ide betenni, remélem sikerül, mert még nem tudom hogy kell.
Szóval különösebb nem volt a dokinál, azt mondta minden ok, minden jel arra utal, hogy rendben van, én is sugárzok, úgyhogy következő körben AFP március elején.

Na itt vannak a képek (remélem!)10 hetesen és 6 naposan:
Kép
Kép

avocado

Szia Lányok!

Jó reggelt mindenkinek!

CSak, hogy ne mondjátok, ha Panó siel, akkor én is lazítok. Most megyek a védőbanyához, aztán majd délfele jövök, mert csavargok is egy kicsit!

Szép napot Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jó rég jártam erre, most igyekszem pótolni, meg visszaolvasni. Sok fekvéssel meg gyógyszerrel úgy látszik sikerül beállítani a vérnyomásomat, már csak jövő héten vár rám a kardiológus a pulzusom miatt. Vizesedés leállt, most csak heti fél kiló plusszt tudok felmutatni. A hányásról már nem is írok, úgy látszik ez már állandósultKép

Minden betegeskedőnek gyors javulást. Nálunk a lányok valami csoda folytán egész télen még nem kaptak el semmit, pedig Lili ovijában is elég sok a beteg. Holnap lesz farsang, úgyhogy most próbálok katica jelmezt varázsolni, ami az én kézügyességemmel elég nehezen megy.

Mindenkiről megnéztem a képeket, és már mindenkinek jó nagy a pocakja. Enyém kb. akkora mint Zsuzsáé, és apa ígérete szerint még a héten fel tudok majd rakni egyet róla. Meg a lányokról is. Zsófi még mindig nagyon szép, és persze Dani is, nagyon édes az új ágyában. Mi most vettünk emeleteságyat nekik, hétvégén összerakjuk, kíváncsi vagyok, hogy hogy fog nekik tetszeni.

Zsuzsa: nekem is volt kenyérsütőgépem, csak elromlott benne valami, és most hétvégén kapok újat. Már alig várom!!!

Mucska: jó lomtalanítást! Nekem is kéne, de valahogy mindig elmarad. Annyit írsz a sütikről, hogy lassan elcsábulok, pedig nem kéne.

Szem: nekem -2,5-ös cilinderrel, de nem volt gond a szülésnél. Barátnőmnek -8as, de ő is simán szült, csak neki azt mondták, hogy EDÁ-val kell, hogy szüljön. A másodiknál viszont nem volt ideje már, hogy kapjon, és akkor sem lett semmi baja a szemének.

Szöszi: grat a kisfiúhoz!

Csicsóka: neked meg a kislányhoz!!! Nekem mind a kétszer sok volt a magzatvizem, de azon túl, hogy óriási volt a pocakom, szerencsére semmi baj nem volt.

Nanda: nálunk Lili ébredt sokáig sírva reggel is és délután is. Aztán egyszer csak abbamaradt. Nem tudom mitől volt, és azt se, hogy mitől múlt el. Írok ma majd emilt!

Timi: lassan azért abba hagyhatnád a munkát!

Kinga: grat a jó AFP-hez!

Alice: grat a kisbabádhoz! Jelentkezz sűrűbben ha tudsz!

Megasztár: Ibolyát mi sem bírjuk. A kedvenc TVera.

Pussz mindenkinek:
Linó
lino

Jó reggelt lányok!

Süncsi, az én férjem is rengeteget dolgozik, alig látom. Kép
A terhestornánk tényleg hasonló csak nálunk nincs fájdalom-gyakorlat, nálunk ikább a légzésre, meditációra mennek rá és lelki erősítés a szüléshez.

Orsi, nagyon édes a babátok! Kép

Lino, örülök, hogy jobban vagy és sikerül stabilizálni a vérnyomásod. Kép

Kinga, köszi a mailt, válaszolok rá.

Mucska, most lehetsz a védőnőnél, ne hagyd Magad !!

Annyira dícséritek a kenyérsütőt, hogy a végén én is megkívánom. Zsuzsa, milyen lett a kenyér?

Chello
chello

Sziasztok lányok!

A lusták lustája ( azaz én) ismét előkerültem.
Még nem olvastam el, miket írtatok eddig, de remélem mindenki jól van.

Nekem meg volt a múlt héten a genetikai UH, és az egyik babám megmutatta a kis pucoróját, tehát úgy néz ki, az egyikőjük kisfiú. Nagyon édesek voltak mind a ketten.

Ma megyek védőnőhöz is. Kiváncsi leszek mit fog mondani. Eddig nem sokat tett meg, az orvosom szerint, abból ami szakmailag rá tartozna.

Ja és leparkettáztunk, úgyhogy nemsokára készíthetjük elő a gyerekszobát.

Panó! Válaszoltam!

Vali
C.Vali

....

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ésssss igggggennnnnnn!KépKépKép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Megint elaludtam,de arra az előadásra még beérek,amin múlt héten nem voltam.Beosztom az erőmet!Kép

Vali,tökjó,gratula mindkét babához és külön is a kisfiúhoz,vagy az egyik kisfiúhoz.Vicces,hogy csak az egyiket tudjátok!És ha végig mindig csak egy fogja magát megmutatni,akkor végül nem fogjátok tudni,mire számítsatok!

Linó,köszi és még mindig szorítok Neked.Ügyes vagy,hogy sikerült a kilókat mérsékelni,figyelj oda magadra.És ha lehet,akkor katicáskislányképet is kérünk!

Chello,várom.És már én is szeretnék kenyérsütőgépet.Nagyon egy srófra jár az agyunk...

Zsuzsa,meséld már el,milyen lett a kenyér?Tetszett a Hercegnőnek?

Orsi,fejen áll a babád!Nagyon jó kép!

Süncsi,az enyém nem dolgozik sokat,mert nincs is!Találtam még egy érvet a házasság ellen.Légyszi,azért ne utáljatok nagyon,még az is lehet,hogy az óriáshercegem megváltoztatja a véleményemet!!!És tényleg nagyon csini,meg aranyos.
Az én hasam is lapos és széles,Anya ragaszkodik hozzá,hogy lányom lesz,de mégis úgy néz ki,hogy a Bendegúz mégis inkább fiú.
Én is néztem a babakocsikat,de képtelen vagyok eldönteni.Eddig vagy 30 félét láttam,de most megyünk Megatoysba és már előre félek.De ilyen elszállt árút én sem akarok.Valahogy nem tartom reálisnak a 160.000 Ft-t egy babakocsiért.Ha csinálna reggelit,az más,de nem csinál.

Ez a Valinak(meg mindenkinek)Kép

Puszi,Kinga,
aki mindjárt megint elkésik.
nyinike

Timi, csak nem ???

Kinga, válaszoltam. El ne késs !

Vali, örülök, hogy hallunk Rólatok és gratulálok a kisfiúhoz. Előbb-utóbb kiderül a másik baba neme is.

Chello
chello

Sziasztok, jó reggelt!

Köszi a sok nyugtató szót meg a bíztatást. Tényleg remélem hogy lassan elkezdhetem élvezni a második harmadot Kép

Szöszi, ez a kép!!!!! KépKépKép Ha lányt adnak a kórházban, nyugodt szívvel visszaadhatod Kép
Orsi, a te manód is nagyon aranyos KépKép

Timi, gratulálok a regisztrációhoz Kép

Lino, jobbulást neked... a hányás sajna nálam is tombol, bár én még csak 13 hetes vagyok.

Vali, gratula a kisfiúhoz Kép

Kinga, örulök hogy jó lett az AFP-d! Kép Mi ezt Ildikóval megússzuk, finnek nem csinálják. Nem bánom, egy izgulással kevesebb.
Én is babakocsi nézelodésben vagyok, teljesen belelkesedtem Kép Mivel itt az árak horrorisztikusak, úgy néz ki hogy mi Németo-ból rendelunk egy Hauck kocsit. Alig várom Kép

Mucska, mi volt védononél?

Folyt köv késobb, most visszavonulok dolgozni.

Soraya
soraya

Helló Lányok!

Most már én is ugyanolyan teljes jogú tag vagyok, mint TIIII!KépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

Magne B6-osok! Új felfedezést tettem! Ha a napi 2 tablettámat egyben veszem be, reggel, akkor sokkal kevesebb a napközbeni görcs! Most ezt csinálom 4-5 napja, és sokkal jobb!

Bellana: az ágy szerintem is jó ötlet volt. Így lehet, hogy majd akkor fekszik le, ha álmos, és többet is alszik majd!
6 foga? Nem semmi! Akkor ő ebben elég szapora! Zsófi nem kapkodta el!
A Timis kép jó!!! Elképzeltem őt, és szerintem is valami hasonló lehet!

Mucska, chello,Timi: a kenyér megsült! Fini lett, de tömény! A tegnapi teljes kiőrlésű rozsos volt! Hát olyan is lett! Fekete, és tömör! De ízlett nekünk! És nem volt benne semmi e!!!
Ma valami fehérebbet próbálok!
A Zsófi nem evett, mert tegnap alig evett valamit! Éhségsztrájkolt!

Kinga: a második nagyon eredeti!!! Sok hajjal születhettél! Neked is jött a fogad, vagy csak brummogtál?

Nanda: rácsos ágyban alszik Maja? Lehet, hogy neki is az lesz a baja, hogy nem mehet, pedig szeretne!

Süncsi: az én uram is többet ül a gép előtt, mint kellene, ha nem is dolgozik! Bár részben azt is szokott!
Ami az 5 kilódat illeti, szerintem az nem is sok! De majd a doki nyilatkozik!
Amúgy pontosan az zajlik! Átcsoportosítás! De ami a hasamra jön, tuti nem háj!
Nektek milyen kenyérgépetek van?

Lino: a hányásra nincs a dokinak valami csodaszere?
A jobbulásodnak szívből örülök!
Jé!!! Nem csak nekem van ilyen nagy hombár hasam??? Várom a képet!
Milyen kenyérgéped volt? És most milyet terveztek?

C. Vali: gratula a kukacoshoz, és a rejtőzködő (kislányhoz???) babához is!

Timi: csak nem???? Nem vagy már hmmm??? Gratula. Ezt is megélted!

Szép napos napot mindenkinek! Holnap hideg lesz, és lehet, hogy hó is! (Mo)

Zsuzsa
zerko

Sziasztok
Tegnep mar sajnos nem tudtam visszajonni.

Timi
Nahat latom vegre sikerult regisztralnod, gratulalok.

Nanda remelem jobban van a hatad. Maya mindig igy ebred, vagy csak mostanaban? Azert kerdezem, mert nelunk is volt egy 1 honapos idoszak amikor Laura bombolve ebred. Ez azonban mar elmul, igaz, hogy ujabban taktikat valtoztattam, es mikor felebred, mar ott is vagyok es elkezdek hozza beszelni. Ne aggodj biztos meg fog oldodni a dolog.
Ne haragudj, biztos irdat mar, de nem emlekszem milyen idos is Maya?

Bellana
Dehogy Ti hoztatok rank a rontast! Mar epp ideje volt, hogy betegek legyunk, hiszen karacsony ota nem volt gondunk.
Ma azert mar sokkal jobban vagyunk.

Suncsi
Ferj dolgozassal itt is ugyanaz a helyzet mint nalad. Sajat ceg, ugyhogy napi 12 ora. Ami Nekem Ok, ha igy szereti. Amitol azonban hulyet tudok kapni, amikor 6-kor ideszol, hogy 7-re itthon van, en meg mint az orult keszitem a vacsit, es persze !/8-kor meg sehol senki, a vacsi kihult stb. A tobbit kepzeld hozza. Na most jol kipanaszkodtam magam.

Mucska
a kep es a szoveg is nagyon jo, jot rohogtem!!!Kulonben jol vagyok, koszi. A nathat perszehogy elkaptam, faj torkom es az orrom is krumpli.
Kapsz tolem egy kepet a furdoszobankrol, ugye milyen szep?

Utana jonnek a lanyaim es vegul Laura az elobb ugy dontott, hogy elmegy iskolaba:-).
Be is fejezem, mert ki kell mennunk szankozni, nalunk meg mindig nagy a ho. Itt a bizonyitek es most ket hetig nem kuldok kepeket.

Pusszancs
IldikoKépKépKépKép
salla

Jaj lanyok, bocsi a hibakert, de nem tudtam visszamenni kijavitani oket es a kepeket is veletlenul szeltebe-hosszaba tettem fel. Azert remelem megtudjatok nezni.
Pusz
Ildi
salla

Ildikó: az elsőn a jövendőbeli babaszoba?
A képeket így is látni! Mindenki nálatok a családban szép szőke! Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Lányok!

Itt Szegeden szép napos az idő! Kép
Védőnéni beteg, a másik megdicsért, hogy nem híztam semmit az elmúlt egy hónapban. Erre megkérdeztem, hogy mennyi a normális. Szerinte össz 8 kiló. Hát erre én azt gondoltam, hogy Ő nem normális és elkezdtem vigyorogni!!!Kép

Ma szalagos fánkot sütök Édesapának!Kép

Ildi!

Tiszat irígy vagyok a fürdőszobádért.
Ha összeraktuk a szekrénysort lehet, hogy én is szétveretem újra ? Kép
Gyógyulj meg és vigyázz magadra!

Zsuzsa!

Akkor mos már Nektek nem is kell vinni kenyeret ? Kép

Timi!

Rád sem ismerek, mert olyan édi voltál regisztrálatlanul. mostmár csak a kép hiányzik amiit ígértél! Kép

Soraya, Chello, Vali, KIga, Süncsi! Puszi Nektek!. Most rohannom kell, de majd írok Nektek is! Kép
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Van képem, már fel is raktam a profilomba vagy 3szor, de mindannyiszor le is szedtem.Kép Most majd elmegyek kajálni, és utána felrakom ismét!

Timi
(remélem így is édi vagyok!Kép)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Mucska: szalagos fánk? Milyen lekvárral? Az is bejön a Kispapinak?
Amúgy a 8 kiló tényleg nem valami sok! De akkor a szülés után sem leszel nagyobb, mint előtte! Kb. annyi megy le! 8-10 kiló! Szerintem a védőnénik is többnyire tudják, hogy ez nehezen tartható!
Ha erre jársz, és jó a kenyér, hozhatsz! Aznap nem sütök! Kép

Zsuzsa
zerko

Bellana!

Drága! Most ültem le reggelizni és szembe hoppant, hogy neked is akartam küldeni egy nagy cuppanóst, csak pont akkor kaptunk az Apehtól levelet és rákatintottam a küldésre! Puszika Nektek!

Zsuzsa!

Sárgabarack lekvárral. Kispapinak minden bejön, ami édes. Közölte, hogy nyugodtan csináljak egy kiló lisztből, ha én nem akarok enni.... Ne öltöztessem inkább?
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: egy kiló! Az nem kevés! És mi marad az apukádnak? Te is szereted?
Amúgy öltöztetni sem olcsó, de ez nagyon melós! És baba mellett jobb lesz, ha megtanul ő is sütni! Anyós kapatta el???

Zsuzsa
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?