Most van egy kis időm, megpróbálok rendesen írni
Linato!
Most már legalább tudom, hogy miért nem szept.5 a kiírás napja, hanem szept.6. Én sem számoltam bele a szökőnapot.
És a dokid mit állapított meg? Vagy nem mentél még el a dokihoz?
Nem tudod mi van Besztivel? Olyan régen jött errefelé, de más topikban sem látom.
Macsek!
Az én dokim szereti, ha már a hatodik hét körül megy valaki, mert így tudja követni a baba fejlődését, meg egyből ki tudja zárni a méhen kívüli terhességet.
De gondolom ez is orvosfüggő dolog.
Védőnő: a kérdésed első felére már kaptál választ
Az meg hogy mikor mégy először, a te döntésed. Én a lánnyal, már hat hetesen mentem, de a dokiknál az a gyakorlat, hogy csak a nyolc hetes Uh után küldenek, mikor már látják a baba szívhangját.
Bellana!
Köszi
!
Csengo!
Tényleg gáz, ha egy védőnőnek nincs gyereke, így nem valami hiteles amit a gyereknevelésről, vagy gondozásról mond. Hisz könyvből nem lehet úgy megtanulni, mint mikor a saját "bőrén" tapasztalja az ember..
Súlygyarapodásssal kapcs.: én szintén így vagyok, már biztos híztam, de nem is csoda, mert legszivesebben egész álló nap zabálnék
. Az a baj, hogy egy hónap van még az esküvőig, és már írtó nagy belem van
Alice!
Jobban vagy már? Húú, ezek a fogak! Neked nincs még eleged belőlük? Annyira le tudja az embert fárasztani egy ilyen időszak, főleg így várandósan..
Én is elővettem már a kimamutruhámimat, egyre kevesebb gatya jön rám
. De eldöntöttem, hogy most nem fogom rejtegetni a pocimat, mint a lánnyal
Betti