Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gani, közte van, de inkább priviben írom meg :wink:

Nitacska! Az jó szakma, nekem is tetszik :D Majd ha már szép körmöket csinálsz, tegyél képet!
Vendég

8.lap csajok!

Jelentem, xarul vagyok. Tulajdonképpen egyre xarabbul :roll: Mindjárt megyek a dokihoz, majd csak ír valamit.
Jövök, ha hazaértem!
Jók legyetek!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Jobbulást! Majd írd meg, mit mondott a doki!
Vendég

kima majd a ciklus végén lehet szurkolni..ma reggel megjöt!!!
gani jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ciklus végén megy a drukk! :wink:
Vendég

Nita, ciklus végén megy a drukk! :wink:
Vendég

köszke!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szóval megjártam a dokit.
Kaptam megint gyógyszert és ha szerdáig nem múlnak a panaszaim, el kell mennem röntgenre :?
Megyek lefekszem.
Jó éjt mindenkinek!
Anita

Anita
Kép

Kép
gani

gani jó pihenést!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Pihend ki magad! Remélem, hamarosan jobban leszel! :wink:
Vendég

sziasztok....nálatok is latyakos minden???? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nálunk nincs latyak, mivel hó sem volt :( Csak vizes a föld, így egyből saras lesz a cipőm ha kimegyek :?
Vendég

nekem még a zoknim is vizes lett..cipőt kellett cserélnem.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor nálatok jó nagy latyak lehet! :shock: Én szépen kikerülgettem a tócsákat :lol:

Mit főzöl? Ígértél képeket Mátéról :wink:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Kima én is üdvözöllek köztünk!

Gani!Gyógyulj meg minél hamarabb :!: :lol:

Lányok,nálunk is esett tegnap este a hó.Kb 10-12 cm leesett.De már olvad is.Mikor reggel felkeltem nagyon szép volt,hogy mindent a hó borított.

Szülinapomra (majd csak dec.8.-án lesz) a páromtól kaptam egy pataki mázas tálat.Nektek van ilyen?A barátnőmnek igen,és vannak neki kimondottan pataki tál-as receptjei is.Költsön is adta őket.Azt mondja,sokkal finomabb a kaja,ha abba süti meg.Sőt olvastam,hogy a töltött káposztát is meg lehet benne főzni.

Most megyek,mert még takarítani akarok.

Vigyázzatok magatokra :!: :D
sziszkó29

De jó, hogy mindenhol esett nagy hó, itt meg semmi :cry:

Pataki tál van anyósnak, meg egy ismerősömnek is, nagyon jó :wink:

Jó takarítást!
Vendég

Nekem egy agyagtálam van, olyasmi mint a pataki tál csak más a formája. A csülköt pl. én csak abban sütöm ,egyszerűen fantasztikus lesz!!

Nálunk tegnap esett a hó, kb. 10 cm. Tegnap éjjel az ablakból néztem a tájat, csodaszép volt!

Képzeljétek csajok, a tegnapi kaotikus napom munka után egy kerékcserével folytatódott, ugyanis defektet kaptam. :evil: Még jó, hogy eljött a férjecském és segített mert én nem tudok kereket cserélni. De már csak nevetni tudtam az egészen, hihetetlen egy nap volt! :P :P
zénéildi

Nálunk csak az eső esik és hideg van. Nagyon nem szeretem ezt az időt. Picurkámmal bent kuksolunk a lakásban (mos éppen alszik), így még sétálni sem tudunk elmenni.

Pataki tál: még nem is halottam erről, de megnézem. Biztos fincsi kajákat lehet sütni benne.

Gani!
Jobbulást!

Napok óta azon gondolkodom, mit kellene sütni karácsonyra (sütire gondolok). Nem akarok piskótát, valami finom, gyorsan elkészülő sütire gondoltam. Van valakinek valami jó receptje?

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!

Én most először próbálkozok a Tiramisuval majd karácsonykor.A párom nővére már többször csinált és isteni finom.Azt mondja egy óra alatt kész van.
De ezen kívül még valami édes aprósüteményt szeretnék csinálni,ehhez még keresek receptet és a szokásos muffin.Azt minden karácsonykor csinálok.Szerintem almás-fahéjas ízűt.

Remélem tudtam ötletet adni! :wink:
sziszkó29

Kima, kókuszgolyó v kókusztekercs :wink:

Ildi, én sem tudok kereket cserélni :oops:
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre, pedig hétvégén is megnéztelek benneteket.
Miksám hólyagokat növesztett a torkára, úgyhogy tegnap egész nap lázas volt. Homeos bogyókat kaptunk a dokinénitől, csak szerdán akar újra látni minket..., akkor jön az antibigyó, ha szükséges.

Kima! Üdv ! Mit jelent a 75 a neved végén?

Mindenkinek gyógyulást!!!

Nagyon élvezem a hóesést és a hóban csúszkálást, milyen jó, hogy még nem vagyunk pocakosak! :wink:

MManya

Kép

Kép
mmanya

Hello mindenkinek!
Nálunk reggelre kb. 20 cmes hó esett. Bogi már volt is kinn az apukájával hógolyózni, meg szánkózni. Még hóembert is tudtak építeni a hóból, annyi van. De. elkezdett olvadni, de most nem látom, hogy csurogna az eresz.

Felszerelte de. apa a teraszra a mászó-világító Mikut is. Majd sötétben lesz szép a világító létrája.

Én mára jobban vagyok. Nem lüktet állandóan az arcom, csak ha hajolok. Azt meg megpróbálom kerülni.
Egész nap feküdtem. Míg a család kinn volt havazni, Született feleségeket néztem dvd-n. Ha idebenn vannak, nem tudok elmélyülni benne :lol:

Nemsokára megyünk anyósomat felköszönteni, mert Katalin.

Anita
Kép

Kép
gani

Mmanya, jobbulást Miksának!

Gani, jó, hogy már javulsz! Hamar túl leszel rajta :wink:
Azok a világítós Mikik olyan jópofák :lol:
Jó sok hó lehet nálatok, ha már szánkózni is lehet :shock:
Vendég

lányok én sajna ide nem tudok képet feltenni de ha valaki elküldi az emailjét akkor oda el tudom küldeni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, privibe írom a mail-em. Ha sikerül lekicsinyítenem, feltehetem ide?
Vendég

kitty igen tedd fel nyugodtan

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mmanya!
A 75 a születési évem . Nem vagyok mai csirke :D :D

Kitty,Sziszkó!
Köszi az ötleteket.

Sziszkó!
Leírnád az almás-fahéjas muffin receptjét?

( A kókuszgolyó megy:-)

Gani!
Pihenj amennyit tudsz!

Megyek keresek a neten valami jó kis avatart:-)

Kima
Kép
Kép
kima75

kokuszgolyó nyamíííííííííííííííííí!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita képei:

Máté megszületett:
Kép

Máté 2 éves:
Kép [/img]
Vendég

kitty köszke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, szívesen :D Máskor is :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!
A férjem is 75-ös! :lol:

Nita!
Nagyon kis huncut mosolya van Máténak! S látom, természetes úton született. Hogy Én ezért mennyire irigyellek :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

gani én csaszival akartam szűlni de az akkori dokim nem engedte.....de végülis hamar tul voltam rajta!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, miért szerettél volna császárral szülni?
Vendég

mert nekem alacsony a fájdalomküszöböm...és mert nagyon féltem a szüléstől illetve inkább a fájdalomtol! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De mégis sikerült :wink: Mert ügyes vagy! :wink:
Amúgy így utólag belegondolva mi a véleményed a normál szüléstől? Még mindig félsz tőle?
Vendég

visszagondolva nem is volt olyan szörnyű... :roll: :)
félni most nem félek de ha eljön ujra az idő nem tudom mi lesz........annyival lesz jobb hogy tudom mi fog történi körülöttem... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! szeretném már én is azzal felkeresni a nődokimat, hogy írjon csak be a noteszébe, 2010 elején szülünk! :D Egyelőre csak a szokásos vizitre készülök hozzá, hogy minden rendben van-e odabent, elkezdtem vitamint szedni, jobban odafigyelni, mit eszek, tornázni, éleslövészet még nincs! :wink:

Mindenkinek nagy drukk!!!!!!!!
nalla

Légyszi, segítsetek, hogy lehet ide tickert beszúrni? :shock:
nalla

Üdv Nalla! :D

Tickert vhogy az aláírásban kell beállítani, de én sem értek hozzá :(
Vendég

Üdv nalla!!! Én most csináltam tickert, így kell:
- én a www.noivonal.hu oldalon csináltam egyet (ott mindent leírnak, nem részletezném)
-aztán az itteni profilodban pedig az aláírás helyére bemásolod azt a linket amit a noivonalon adnak.

Sok sikert!!!

Miért van ma ilyen hideg?? :(
zénéildi

sziasztok.

egyre jobban:)

gani ha hajolgatast amenyire csak birod keruld el,az nekem is faj nagyon.

nekem vannak receptjeim akit erdekel,aprosutibol ilyen egyszerubbek mint zserbo,magyarpite,hazi raffaellogolyok.
van egy suti ami szerintem finom es viszonylag egyszeru.jaffa szelet,narancsos izu,ha erdekel valakit leirom.
en valszeg az iden inkabb tortaszeleteket sutok,tavaly aprosuti volt.
amugy cukrasz vagyok tehat a suti kerdes nem gond. :lol:

nitacska akkor nem is olyan kicsi a fajdalomkuszobot.mennyi ido alatt lett meg Mate?nagyon szep kislegyeny :)

Nalla udv.irj magadrol.

Kép
monyo83

Sziasztok! KÖSZI a segítséget! igyekszem beüzemelni a tickeremet!

Épp egy másik topikba írtam, hogy az ovulációs tickerem - egyelőre - csak tippre csinálom,mert olyan hebrencs vagyok, hogy gőzöm nincs hány naposak a ciklusaim, megjön minden hónapban, ennyi a biztos, de majd most kifigyelem :D

Van már egy két éves királyfink, ő nagyon hamar "beugrott" a pocakomba, pedig volt ám huhogó nőgyógyász korábban, hogy hátrahajló méh és társai, annyi volt mindössze, de az is csak a terhesség idején, hogy az első 3 hónapban hason kellett aludnom, hogy a méh szépen kimozduljon a baba növekedésével a hátratartó állásból. Most már nem is frusztrálom magam, mint annak idején! Várjuk a gólyabácsit sok szeretettel tavasztól!

Azért jöttem fórumozni, mert én a vonzás hatalmában hiszek, szeretek a gondolattal foglalkozni, dédelgetni a tudatot, hogy nemsokára megint kismami leszek, elképzelni nagytesót a kistesóval, másrészt olyan jó másokkal megosztani a várakozás örömét! Szivet melengető, komolyan! Most is meghatódtam, ahogy visszaolvastam, pedig nem is ismerek senkit....

A terhességre készülés az, amit például én nem tudok megbeszélni a közvetlen környezetemmel, mert nem szeretném, hogy megtudják, mi van készülőben, mert akkor folyton csak rákérdeznek majd, és egy repeta sütit se ehetnék, hogy ne kezdenének gyanakodni. Munkahelyen is jobb, ha úgy hiszik, évekig itt leszek, pedig egy év múlva szülni megyek (remélem!):-)))

Nálatok hogy van, család, barátok tudják, hogy dolgoztok a babón?
nalla

nalla gratula a kiskiralyfihoz :lol:

nekunk tudja a rokonsag.Anyuek mindenrol tudnak mert beszamolok nekik meg sokszor apu vitt az orvoshoz.Anyosek kevesebbet tudnak de ok is be vannak avatva.mindenki varja hogy mikor leszek mar terhes.

Kép
monyo83

rafello...nyami-nyami..Monyo a receptjét légyszi írd meg! Nagyon szeretem, de elég drága. Így hátha kevesebb pénzért többet ehetek! :D

Nálunk az esküvő óta (3,5éve) tudják, hogy akarunk gyereket de azt nem hogy tavasztól konkrétan készülünk rá! Én sem akarom azt, hogy mindenki azzal traktáljon hogy sikerült-e.

Nalla gratula a kisfiadhoz, ha tudsz majd képet tegyél fel róla!!!
zénéildi

Nalla!

Üdv közöttünk! Nagyon örülök, hogy sokasodunk - legalább így ... :wink:

Kima!
Én is 75-ös vagyok, így már ketten versenyzünk a legidősebb 2010-es kismami pozícióra :lol: Örülök, hogy vagy Te is mert én nem mertem még a szüleimnek megmondani, egyrészt azt, hogy a 3-at tervezzük, másrészt, hogy 35 évesen akarok szülni. A Hugom most várja a 3-at apukám szerint ez felelőtlenség :(
Ha tudsz olyan recepteket, amiket minimális kézügyességgel meg lehet csinálni, akkor elküldöd? - népem szeret főzni, pénteken meg én leszek velük otthon, akkor kreatívoskodhatunk.

Az első szülés nekem is borzalmas volt, mivel nagyon meg voltam ilyedve az ismeretlentől. A másikat végigröhögtem, mert tudtam, hogy minden fájással egyre közelebb leszek a Babóca megszületéséhez -és tudtam, hogy túlélhető. Az elsőnél az utolsó hónapom azzal telt, hogy megpróbáltam elhinni, hogy a 11 cm-es gyerekfej is kijön belőlem - mondjuk nem bírtam meggyőzni magam.

A tickert én a nagyonbaba.hu-n csináltam.

MManya

Kép

Kép
mmanya

kitty ime a recept.

Rafaello.

20dkg tejpor,10dkg kokuszreszelek,12,5dkg margarin,12,5dkg cukor,0,5dl viz,kb 10dkg mogyoro vagy mandula.

A hozzavalokat osszegyurni(kiveve a mogyoro v.mandula).kis gombocokat formalni belole a kozepebe mogyit vagy mandulat(ki mit szeret)nyomni.ujra meggombolyiteni kokuszreszelekbe forgatni kis mignonpapirba rakni es mar kesz is.A legfinomabb masnap amikor mar megszilardult.

Kép
monyo83

Monyo köszi a recit! Biztos kitty is szereti de én mégjobban!!! :wink:
zénéildi

ildi bocs,ezt beneztem :oops: :oops:

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?