Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Esélyem sincs végigolvasni az írásokat!Kép Majd kinyomtatom, és mint egy regényt, elolvasgatom!Kép

Már vagyok, jól vagyok. Pihiztem sokat, aztán elmentünk anyukámékhoz, ott is teljes kímélésben voltam.Kép Voltam Brendonban nézelődni. Árakat nem akartam nézni, mert úgysem akarok vásárolni még, és úgysem ott akarok vásárolni, de azért csak megakadt egy 127000 ft-os babakocsin a szemem. Ricsi kérdezte is, hogy van e benne motor esetleg, vagy mit tud, amit más nem.Kép

Megpróbálok bekapcsolódni fokozatosan!

Timi
hmmm

Mucska: akkor csak ésszel, és ne emelgess!

Bellana: passz! Az okosok azt mondják, a nagyok nagyon hamar megszokják ezt az állapotot!
Túl messze ne legyen tőled éjjel, mert ha ennie kell, akkor jobb, ha kéznél van!

A Zsófi ma reggel 9,00-kor, a mi ágyunkban:
Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

szia Timi! Üdv megint, de vigyázz magadra, jó???

Zsuzsa
zerko

Mucska, szia, szép napot. Kép

Zsuzsa: köszi, remélem majd kialakul mi lesz. Lehet, hogy a szopi miatt, jobb ha velünk lesz.
Zsófinak adj egy nagy puszit helyettem, olyan édes!!

Timi: na végre! Már aggódtam! Ugye nem dolgozol?!

Na,leviszem 1 körre a fiatalurat, mert megvadulok már idebennt, puszi:
Bellana
bellana

Mucska, köszi jól vagyunk. Kép

Írtam neked mailt.

Pusza,
Chello
chello

Chello!

A freemail megint rossz, ha tudod küldd már el újra a kovacsandi@tvnetwork. hu címre. Ott legalább megkapom, bár nem az az állandó címem. Pusza!
Mucska

Andi
Kép
mucska

De dolgozom, vagyis itt ülök. De már kicsit megbékéltem magammal és a helyzetemmel. Úgy döntöttem, hogy ha bármi is egy picit fárasztóbb annál, ami jól esik, onnantól kezdve vége! A doki is megmondta, hogy pihi!

De van egy nagy bánatom. Ami igazán nem is olyan nagy bánat.Kép Így,hogy voltam a dokinál, és csinált uh-ot, így nem kell menni hozzá a 18.héten, csak a 20. héten. Ezért két héttel később tudom meg, hogy milyne nemű a babám. Ha egyáltalán megtudom. És még semmi képem, semmi felvételem nincs a babáról. MÁr éjszaka azzal álmodtam, hogy kisfiam lesz, és volt róla rengeteg uh. képem!Kép
De ami késik nem múlik, szokják mondani, ezért türelmes leszek.Kép Úgysem tehetek mást!Kép

Hoztam ma kaját, fél délbe bezárok szépen, és egy óra hosszán keresztül ki sem nyitok!Kép Enni fogok, meg pihizni!Kép Ha valakinek meg nem tetszik...így járt!Kép

Timi
hmmm

Timi, azt hittem otthon pihensz!!!

Mucska, elküldtem a másik címedre is.

Chello
chello

Nem otthon sajnos,hanem itt a melóhelyen! Ígyis teljesen ki voltak akadva, hogy elmentem két és fél napra...Mondjuk nem volt lelkiismeret furalásom!Kép

Timi
hmmm

Én is szemüveges vagyok! Az egyik szemem 1.0 a másik 1.5 dioptriás, és az egyik 2.0 a másik 2.5 cilinderes. Nekem fénytörési hibám van és rejtett kancsalságom, de én úgy hallottam, hogy rövid és távollátásnál van csak gond....

Timi
hmmm

Szerintem csak 6-7 fölötti dioptriánál nem ajánlják a rendes szülést. Egy barátnőm nemrég szült és neki -7-es volt mindkét szeme és császáral szült emiatt.

Chello
chello

Megint itt, ebéd utáni szieszta Kép

Szem: én úgy tudom nem csak a dioptria számít, hanem az hogy ép-e a szemfenék és a retina. Ezt a vizsgálatot érdemes megcsináltatni (nem fáj, nekem volt többször) mert ha szulés alatt az erolködestol leválik a retina, akkor baj van. Nekem van egy szaruhártya sérulésem, nem tudom még hogy ez mennyire befolyásolja a huvelyi szulést, remélem semennyire Kép

Timi, jól teszed ha pihensz, ne vidd túlzásba a munkát! Kép

Bellana, most néztem Dani új ágyát, szuper!!
Zsuzsa, Zsófi milyen édes KépKép
soraya

Sziasztok Lanyok!

Csak egy gyors bejelntkezés a mhelyröl, majd otthonrol bövebben.

Chello, Orsi, Zsuzsa!
Olyan jo, hogy raktatok fel képet, nagyon jok! Szépen gömbölyödtök!

Csicsoka!
Gratulalok a kislanyhoz! Ugy latom folytatodik a fej-fej verseny a kisfiuk és kislanyok között!

Ugy latom az evés témaban mindenki nagyon rendes. En bünöz(get)tem a hétvégén, dehat a férjecském palacsintat sütött (én meg gulyast föztem).

Késöbb még jövök, szép délutant Mindenkinek
(itt gyönyörü idö van)!

Puszi
Süncsi
süncsi

Én most olvasgatok vissza, és néha reagálok erre-arra.Kép

Ibolya! Nagybátyjám tanítotat Dobon a MÁGYÓ-ban.(Így hívják magukat a gyerekek) Egyébként nincs rossz hangja szerintem, csak nem tud viselkedni. Nagyon öntörvényű, és szerintem ezért nem érdemelné meg, hogy ő nyerjen. Egyik bemutatóban láttam, hogy mondta a koreográfus, hogy megbeszéltek valamit, és Ibolya teljesen mást adott elő. HÁt itt kezdődik a probléma!

Timi
hmmm

CSinált képet rólam Ricsi a hétvégén. Majd felrakom, csak még ki kell várni, amíg leszedi a gépről.Kép A pocim azon nem látszik, persze még nincs is nagy, de pl. ma olyan pulcsi van rajtam, ami tökéletesen kiadja a formáját. MOst már én is látom magamon, hogy terhes vagyok!Kép

Timi

Ja, regisztrálatlanul lehet képet felrakni???
hmmm

Kellemes hétfőt az erre járóknak,
Remélem, jól telt a hétvégétek.

Zsuzsa,
gyönyörű a pocakod! Igazi "második babás" méret. Hány plusz kilónál is tartasz? Bár tudom, ez nincs feltétlen összefüggésben a pocak méretével.

Úgy látom, Zsófira ráragadt a Hercegnő becenév! Tényleg gyönyörű kislány, hihetetlen színei vannak, már ha érted, mire gondolok. A szeme, bőre, haja...

Mucska,
Volt időd ma reggel méreckedni? Tudod, megbeszéltük, hogy hétfőn reggel beszámolunk egymásnak az eredményről. Na, én most csak 0,7 kg-mal lettem több, ez javulás az előző heti gyarapodáshoz képest. (60,7 kg ma reggel) Megyek, és eszem is valami kalóriadúsat...

Chello,
Ne nevess ki az ötletemért, de ellenőrizd a kamerád lencséjét (blende vagy mi?) - mi úgy jártunk annak idején karácsony este, amikor megkaptuk és lövöldöztünk vele, hogy minden kép hasonlóan homályos lett, de nem bemozdulástól, mert az más milyen "homály", szóval valamiért belekukkantottam a lencsébe, és benne volt egy fél adag csokikrém, mert valamelyikünk ujja odatévedt...Csak gondoltam, hátha nálatok is ilyen banális dologról van szó...
Szerintem lehet, hogy a babád mozgását érezheted, mert pl.fejvégű, tehát a lábacskái a gyomrodnál vannak, és már elég nagy a babád ahhoz, hogy ott érezd.

Soraya,
Kitartás az émelygéshez, előbb-utóbb elmúlik, bár tudom, ez az idő neked most iszonyú hosszúnak tűnik! Én is a 18.hét körül kezdtem magam összeszedni, a hízás pedig még egy-két héttel később kezdődőtt, alig egy hónapja.

Áfonya,
Ugyanezeket a gyerekbútorokat adják az RS-ben itt a Soroksári úti Megatoys babaáruházban, ugyanezen árért, többfélét láttam.

Kinga,
én is küldök neked fiús fotókat, annyira szeretem Danikám képeit, szívesen megosztom veled/veletek.
Nem írnál egy kicsit bővebben arról a romantikus, titokzatos lovagról...?
És megdorgállak, mert mi az hogy csúnyának érzed magad?! Főleg, amikor mindenki mondja is neked, hogy ragyogsz!!! Azért, mert változik az alakod - legfeljebb most nem a hasadat, popsidat nézik meg, hanem a szemedet, ajkadat, melledet.

Bellana,
íme a fiú-lány arány, tudod, van egy titkos kézi táblázatom rólatok, hogy mindig képben legyek!!
(előre elnézést, ha valaki kimaradt volna belőle)

FIÚK:
Süncsi
Nanda
Kinga
Szöszi
Bori

LÁNY:
Mucska
Chello
Csicsóka
drbusborbala
Budapest, XX.

Chello!

Ment a válasz! Kép
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori, Magadat miért a fiukhoz irtad?
Lemaradtam vmröl?

Sün
süncsi

Ezen én is csodálkoztam, de nem bíztam magamban, így nem is jegyeztem meg! Szóval én azt hittem, hogy Borinak kislánya lesz!Kép

Timi
hmmm

Akkor 4-4 lesz az arány !

Bori, köszi a tippet, megvizsgálom tüzetesen a gépünket. A babám meg tényleg fejvégű !

Köszi Süncsi, a Te képed is nagyon jó, nem tudom Neked miért nem tetszik?

Főztem finom meggylevest, megyek kajálni. Kép

Chello
chello

Na szia Lányok!

Itt a bútor, csak még dobozban. Csak holnap délután lesz összerakva. Már kezdem megszokni, hogy a kupi tetején ülök, lehet, hogy nem is pakolunk össze?Kép

Timi!

Kikapsz, mert nem táppénzen vagy! Mondtam én hogy munkahőse vagy! Vigyázz magadra, csak kisBalász számítson!

Bori!

Volt időm méreckedni, főleg , mert tegnap jól teleettem magam. hivatalosan január 20-n voltam a védőnőnél.Akkor vettem az új mérleget is. Most jelenleg ahhoz képest a mai napon + 0,5 kg. Így összes gyarapodásom 4,5 kg a 22+6 napnál. Szerintem. Jó , mert hamar észrevettem, hogy a víz is bejátszott egy kicsit és sikerült eltüntetnem szerencsére.A múltkor azért szalad meg hírtelen! Reggel megyek 1/2 8 ra a védőnőhöz. Hát kíváncsi leszek, hogy mit mutat az ottani.

Süncsi!

Gulyásleves, az jóóóóó!

Bellana!

Szép a nap mostmár! Káosz a lakásban, de most nem idegesít, lehet, hogy kezdem megszokni?

Zsuzsa!

Én nem emelgetek, mert van a páromnak segítsége! Szerda lesz az Én napom, mert akkor pakolok be a szekrényekbe lomtalanítással egybekötve!
Édi a lány!!!!Kép

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Hétvégén rámszólt mindenki, hogy ne emelgessek. VAn egy ismerős picilány, akit imádok, őt szoktam emelgetni. Nem nehéz, de tényleg nem szabad, szóval vigyázok!Kép

Mucska!

Ha otthon vagyok, akkor nagyon jól elvagyok, de hiányzik a net. Otthonról nem jó netezni, bár már intézem magamnak a hozzáférést...ha sikerül, akkor otthon is éjjel-nappal fent leszek.Kép

Kollégám már megint menni akar szabira. Csak egyszer már menne is el!Kép Csak kínlódik rajta, azt hiszi pótolhatatlan!

Timi
hmmm

Egcsi!

Mikor mész AFP-re?

Timi
hmmm

Gyors felmérés!

Akik első babások (de a másodi, harmadik...babások is az első babánál) mikor éreztétek először a mocorgását a babának? Hanyadik héten?
Ja, és mit éreztetek?

Timi
hmmm

Lelövöm már magam egy időre! csak dumálok, meg dumálok!!!Kép
hmmm

Hello lányok!

Voltunk sétálni, jól esett. Kép
Dani ebéd után magától befészkelte magát az új ágyába és elaludt! Az eszem megáll! Mindig meglep valamivel. Kép

Timi: irgum és burgum! De ha nem tartod be a szneteket, akkor jajaj!

Mucska: nagyon szépek lesztek ha egyszer kész lesztek. Kép

Bori: nem küldenéd el nekem a táblázatod? Én időnként még most is megkeveredek. Kép

Süncsi: palacsinta, az finom: Kép

Képzeljétek jól beégtem az itteni kisboltban. Vettem túrót és az volt rajta, hogy 18-án jár le. Én meg azt hittem pénteken volt 16-a, tehát ma már 19-e van, így hát szóvá is tettem...
Kínos volt, remélem szegény nő nem haragúdott meg nagyon, bár sűrű elnézeseket kértem a tévedésemért. Sokat járunk hozzájuk, nem lenne jó, ha mindig ez a blama jutna eszébe rólam.
bellana

Bellana!

Jó kislány leszek ígérem!Kép

Szerintem a boltos nem haragudott meg, előferdül az ilyen mindenkivel!

Timi
hmmm

Timi: látom neked is ez a véleményed Megasztár ügyben Kép
Én a 21. héten éreztem anno, és akkor nekem rúgott!

Bori: -3.5-nél!

Mucska: majd számolj be a védőnéniről!
Akkor szerdán is légy óvatos!

chello: délután kenyeret sütök! Kép

Bellana: egy kismaminak ez megbocsátható! Kép
Amúgy lehet, hogy az új ággyal jobban alszik majd Dani is. Átmegy önkiszolgálóba. Nekem anno a gyerekorvos azt mondta, 2 év felett semmiképpen sem jó, ha a gyerek be van zárva az ágyába. Nem tesz jót a fejlődésének. Nálunk nagyon bejött ez az új ágy dolog!

Amúgy megvan pár napja a hasmenés, és bélprobléma oka! Belenyúltam Zsófi szájába! 3 hónap szünet után jön az utcsó tejfoga! Majdnem kint van már. Nála a fogzás csinál ilyeneket!

Szép délutánt nektek! Én bújom a kenyérrecepteket!

Zsuzsa
zerko

Kép

Küldtem

<!--attachment: email2-64466.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*11.8**email2%2ebmp --><center><pre>
Kép
email2.bmp (11.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pusza,
Chello
chello

KingaKép
Én sem ragaszkodom a császárhoz, ha lehet természetes úton, de jobb az óvatosság, látni is szeretném a csimotámat!Kép

BellanaKép
Én nagyon vaksi vagyok, -8,5Kép
Lelkileg ok vagyok, most elég pörgős hetem lesz, nincs időm önsajnálkozni.Kép Remélem nem szenyóznak a pároddal és adnak neki vízumot! A cég nem fizeti a költségeket?Kép

ZsuzsaKép
A profilos kép és a topikos pocakod egy és ugyanaz? Jó nagyra növesztetted már!Kép Zsófi még mindig gyönyörű!Kép

CsicsókaKép
Gratulálok a kislányhoz!Kép Szorítok, hogy minden ok legyen!Kép

SorayaKép
Remélem elmúlnak a rosszulléteid, nekem is volt még néha a 12. hét után is.Kép

MucskaKép
Jó munkát!Kép

TimiKép
Ne vidd túlzásba a melót, mert beszaladok hozzád egy fakanállal!Kép Ha akarod a főnöködet is kioszthatom vele!Kép
AFP-re csütörtökön készülök.Kép

BoriKép
Milyen jó, hogy valaki számon taratja a dolgokat! Látom a lányoknak bele kell egy kicsit húzni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Haho Lanyok!Kép
Megjottem az uh-rol, gyorsan egy kep,amin latni fogjatok,hogy a mi babank minden ketseget kizaroan FIUUU!!!DE meg mennyire...es egeszseges.Nagyon aranyos volt,majd meselek d.u,most rohanok,csak be akartam tartani az igeretet:
Kép
szoszi
szoszi

Haho Lanyok!Kép
Megjottem az uh-rol, gyorsan egy kep,amin latni fogjatok,hogy a mi babank minden ketseget kizaroan FIUUU!!!DE meg mennyire...es egeszseges.Nagyon aranyos volt,majd meselek d.u,most rohanok,csak be akartam tartani az igeretet:
Kép
szoszi
szoszi

Egcsi!

Szaladj be nyugodtan!Kép

Én is csütörtökön megyek vérvételre!Kép

Timi
hmmm

Szöszi!

Ezen még én is látom a nemét a gyerkőcnek!Kép

Gratula hozzá!Kép

Timi
hmmm

Egcsi: akkor neked a császár nagyon sanszos! Az sok dioptria!
Egcsi: ua, csak ez egyiket fedi a póló! Kép Amúgy Auchanos! Kép
A Zsófi nevében köszi! Kép

Szöszi: gratula Kép
Beszámolót várjuk! Kép

Zsuzsa
zerko

TimiKép
Védőnőhöz kihez jársz?Kép Egyszer tényleg beszaladnék, csak nem tudom hol vagytok.Kép
Csütörtökön biztos nem találkozunk, mert aki protekciós, ugye...Kép

SzösziKép
Mégegyszer gratulálok a fiúcskához!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Már felkészítettem magam, igazából akkor lepődnék meg, ha zöld utat kapna a természetes szülés. Azért hátha.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: kívánom neked, de a lényeg a szemed, és a baba egészsége!
Ne éld meg csalódásként, mert nem ez számít! CSak a baba!!!

Zsuzsa
zerko

Na lányok!

Apucit megkértem Zsuzsán felbuzdulva, hogy csak a pocikámat fényképezze ebéd után:Kép Ez mai állapot tele pocakkal! (22+5)

Chello!

Várom, remélem meg is érkezik, majd figyelem! Kép

Szöszi!

Gratula, hogy fiúcska Kép

Lánykák, mindent bele, mert le vagyunk maradva. Mondanám, hogy nem baj, mert több az udvarló, de hát Nekünk már vőlegényünk is van: Bendegúz! Kép Így nem illik ilyet mondani az anyósnak! Kép

Egcsi!

Puszi! Minden rendben, kedved jó?

Timi!

Intézd az otthoni netet és maradj otthon, mert nagyon kikapsz! Kép

Zsuzsa!

Holnap beszámolok reggel az tuti! Vigyázok is magamra, mert apuci nagyon kézséges csak sütit kell, hogy ígérjek! Kép

Bellana! Pusszantás Neked és Daninak! Mi lett fűtés sorsa, volt a párod a közösképviselőnél?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: ez olyan, mint nekem 2 hete Kép
Amúgy az én képem esti, akkorra még nagyobb lett! Kép
Jó sütizést!

Zsuzsa
zerko

Ja és ha valaki nagyon figyel ez már a harmadik pólóm ám! Kép Nagyon nehéz volt kölcsönkérni!!!!!!!!!!! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

De mintha az előző "felmutatott" póló is ilyen sárga lett volna! VAgy nem?!Kép
Intézkedem, aztán maradok otthon! De net nélkül nem bírnám ki!Kép

Egcsi!

SzentJános 11. Labirintus alagsora! Várlak szeretettel!

Egyébként hol veszik a vért? ( gondolom a kórházon belül valahol)

Én Pogonyinéhez járok. Ő a védőnénim. Bár a múltkor helyettesítette egy másik, de az is nagyon rendi volt.Kép A Csbox-ban lakunk, és ott van tőlem 100 méterre a védőnéni!Kép

Timi
hmmm

Mucska!

Utána nézetem, és az másik sárga póló! Más a mintája!Kép

Timi
hmmm

Mucska: ki adta? Kép Kép Kép
zerko

Egcsi!

Tessék visszanézni a képet, mint Timi! Kép

Zsuzsa!

Alig van szomszéd itthon, így egy utcán sétáló emberkéről kaptam le. Azért van felhajtva, hogy ne lássátok, hogy mennyivel nagyobb! Kép A pocak csak ürügy volt!
Ja és én nem sütizek, csak sütöm a sütit. Nagy különbség Kép

Szólj, ha nem jó a kenyérsütő, küldök fel egy teherautó kenyeret......

Timi!

Intézkedj, netezz, de otthonról!!!!!!! Kép

Chello!
Ment vissza email.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lanyok!

Kicsit elvesztem, most probaltam potolni, de sajnos nincs idom vegigolvasni mindent:-(. A kepeket megnezegettem, Minden mama, baba hason kivul es belul is gyonyoru.
Szoszi es Csicsoka kulon gratulalok.

Muncska
Neked nincs is pocakod, de azert biztos Annanak jo kis haziko.

Zsuzsa
Nagyon helyes vagy a kepen, de azert Zsofi meg rajtad is tul tesz. Lattam mar par kepet rola, de mindig racsudalkozom milyen szep.

Ballana
Most mar nem vagy egyedul, lehet annyiszor olvastam, hogy Dani beteg, mig vegul Laura is megbetegedett. (ezt nem gondolom komolyan) Most ertunk vissza az orvostol, torok es fulgyulladasa van, de remelem meg idoben elcsiptuk, igy nem lesz rosszabb. Az ejjel 10 percenkent felsirt, ugyhogy alvas nuku. Most elszunyizott a fotelban, en is megyek alukalni egy picit, hatha sikerul.

Este majd jovok, addig is puszko.
Ildiko
salla

Egcsi!

Ha császáros leszel szerintem se éld meg tragikusan.
Én nem tudom, hogy mi lesz. Eddig teljesen úgy voltam, hogy a méhnyakrák műtét miatt csak császáros lehetek! El is fogadtam, bár szerencsére nagyon bírom a fájdalmat. Erre amikor bementünk szülésznőt keresni(biztonság kedvéért) és beszélgettem azzal, akit váalsztottam, mondta, hogy manapság már nem számít nyugodtan szülhetek rendesen. egy pillanatra leesett az állam!
Nekem mindegy csak itt legyen egészségesen a kicsi lány. Nekem nincsennek olyan fóbiáim, hogy én kevesebb lennék, mert császároznak! Kit érdekel,, csak egészséges legyen Anna, a többi meg majd megoldódik!

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Ildi!

Ha nincs szerinted pocakom, akkor indulok a lángosomért! MAjd rájössz, mikor a sokadikat sütöd Nekem! Kép

Laurának gyors jobbulást! Remélem te jól, vagy, vigyázz nehogy elkapj valamit!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Chello!

Ment 2 db Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Csoda történt!

Még régebben írtam a szerkesztőnek, hogy hátha tud segíteni regisztráció ügyben. Nem jött válasz, el is felejtettem, beletörődtem a regisztrálatlanságba.Kép
Most jött e-mail, bocsikérés meg minden, és segítenek megoldani a problémát!Kép

Hurrá, hurrá!

Timi
hmmm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?