Sziasztok,
Juliannáknak boldog névnapot!
Réka,
http://www.babapont.hu/babavar/calc/fiulanych.html Itt a link a kínai naptárról,ha esetleg nem működik a link,akkor babapont.hu főlapjának bal oldalán megtalálod. Ezzel a táblázattal elvileg meg lehet jósolni a születendő baba nemét. Itt csak nagyon keveseknek jött be,de nekem pl igen.
Igaz,nem engem kérdeztél,remélem nem baj,ha leírom,hogy úgy tudom Kangiék az Almássy téri usziba járnak,itt Kalovits módszerrel oktatak. Ugyanezen módszerrel még a Rubin hotelben is oktatnak a XI.kerben. Van honlapjuk is,sok minden rajta van, azt hiszem a baba.lap.hu-n a babaúszásnál megvan a linkjük. Ősszel én is vaciláltam,hogy vigyük-e Artúrt úszni,de végül nem vittük,mert nem tudtuk volna megoldanoi az oda-visszautat kocsi nélkül. Úgy tudom,Leszterék a Rubin hotelbe viszik Petrát.
Örülök,hogy Dani hízott és nagyon aranyos a képeken!
PIldi,
Köszi a rágcsa infót. Nem tudom,Artúr gluténérzékeny-e,majd a bőrdokitól megkérdem a kontrollon,hogy mehet-e a buláta.
Timici,
Örülök,hogy sikerült babakocsit venni. És Bence szereti?
Köszi az érdeklődést,Artúrnak elég csúnya foltjai voltak,a dokinő azt mondta,mint ahogy te is írtad,hogy örökölt hajlam elvileg nem ételtől van,de azt mondta,hogy minél tovább szoptassak és a biztonság kedvéért 1 éves kor előtt (Artúr most lesz 9 hós) ne adjak tejterméket,se tejport tartalmazó kajákat se citrusféléket,szóval az allergizálóakat kell kerülni. Kaptunk szteroidos kenőcsöt,meg testápolót,pár hete kenegetem,nagyjából elmúltak a foltok. Kontrollon talán vért is vesznek majd,hogy allergénszinteket nézzenek.
Momo,
Exnej nagyon durva
Én is elküldeném a fenébe!
Anyós is nagyon durva
Nem értem,hogy mer a ti nevetekben ígérgetni
Mit szólna,ha te az ő ruháit kezdenéd el ajánlgatni valakinek?
Autó viszont nagyon szuper
Mióta felmerült itt a téma,azon kapom magam,hogy sétálás közben állandóan az utcán parkoló kocsik hátulját nézegetem,hogy 3 különálló ülés van-e benne? Meg hogy milyen gyerekülés van beszerelve.
Kangi,
Remélem túljuttok már ezen a nehéz időszakon és Apával se lesztek fasírtban!
Norka,
Jazinak jobbulást! voltál dokinál?
Beu,
Lőrinc hogy van? Megmutattad a nyelvét a dokinak? Mit mondott?
Kaska,
De jó,hogy megint tudtál netezni! Köszi a Pamperses infót,majd megírnád,ha megjött a csiga?
Nem lehetett semmi,mikor Vilcsi szembejött a sötétben
Hihetetlenül ügyesek ezek a porontyok,már elég nehéz őket elbarikádozni.
Tanácsot kérnék,ha nem baj
Szerintetek az éjjeli szopi megszűntével vagy számának csökkenésével lehet,hogy elapad a tej? Ugyanis most eléggé ki vagyok fáradva,az utóbbi 1 hétben ugyanis alig aludtam,mert Artúr éjjel még mindig ált 2-3szor eszik és még sgyszer sem aludta át az éjszakát. Eszik 9kor,1 körül,4körül és aztán fél6 kor végleg ébred. A héten lesz 9 hós és elvileg már tudna eleget enni, ahhoz,hogy legalább 5-6 órát aludjon egyben. Szóval nem tudom,megpróbáljam-e rászoktatni,hogy aludjon éjjel legalább 5-6 órát,de félek is,hogy nehogy elapadjon a tej,mert az ekcéma miatt nagyon fontos lenne a tejcsi. Szerintetek megpróbáljam,vagy legyek még türelmes,hátha pár hónap múlva magától többet alszik majd?
(Napközben nem alszik túl sokat,de és du fél-fél órát, déli séta közben is kb fél-háromnegyed órát,de van,hogy elmarad a délelőtti szunya.)
Bocs,hogy a többieknek nem tudok írni,de Artúr már nagyon kajabál és kettesben vagyunk itthon,úgyhogy most ezt gyorsan elküldöm.
Azur