Sziasztok!
Bosszankodtam tegnap este, mert doglodott a netunk, amikor jottem volna. Mindegy, legalabb egy oraval tobbet aludtam.
Voltam ma fodrasznal, ki vagyok cserelve, mar ugy neztem ki, mint egy osasszony.
Na megyek visszaolvaso uzemmodba.
Hasamat en is szeretem, csak nem bannam, ha nem kellene dugdosni. Nekem a sotet csik mar halvany, nagy resze lehamlott. nem a terhessegi csikok zavarnak, olyanok mar regen is voltak rajtam fogyastol, hanem ez a rancos lotyogosseg.
Gyerek neme: szerintem a kinai meg a nepi babonak semmit nem jelentenek, csak azert jonnek be neha, mert alapbol van ra 50%. Viszont amikor mar ott van a pocakban a baba, azt elhiszem, hogy meg lehet erezni, milyen nemu. Valszeg akkor jobban, ha tokmindegy neked, mert akkor nem befolyasolnak az elvarasok.
Zsuzsi,
kukacok
de "viccesek" az ovonok, azt hittem, hogy ez csak az iskolaban kezdodik, hogy kizavarjak a gyereket, ha nem birnak vele
Ne haragudj, nem akarlak megbantani Teged se meg senkit, de en nem hiszek a homeoban.
Momo,
na de kover is a hasam, megis rancos, ez nem igazsag!
Amugy en is azt fontolgatom, hogy elmegyek a tolunk 5 percre levo fitnessterembe, mondjuk hetente 2X a parom menne setalni Vilcsivel, es akkor. Csak akkor meg kevesebbet tudnank vele beszelgetni
Orulok, hogy mar bekesebben vagytok
Anita,
ugy 6.5 honaposan indult be a maszas Vilcsinel.
Azur,
en ugy ertettem, hogy az elsohoz kell az adatlap, aztan kesobb kuldhetsz nelkule is, de valszeg elfogadjak anelkul is, legfeljebb kerik az adataidat, nekik az a biznisz...
Majd megnezem a fuzetket, van-e ugyfelszolgalat telcsiszam, csak most bent van alvo Violanal.
Szerintem a fokazas is tok jo, legalabb beindult, biztos nagyon helyesen csinalja Artur
Ari,
technokrata Bori nagyon profi
szerintem a mosolya olyan, mint a Tied!
Maci2,
4kerekesedes tok jo!
Roni hihetetlenul falat, annyira kifejezo kis arca van! Pusszantom!
Angi,
emlexem, hogy aggodtal Matyi ovija miatt. Tok jo, hogy ilyen siman ment neki!
Strapa
remelem, most hetvegen pihizhetsz!
Mi furcsi elott cicizunk, mondjuk Violanak furcsi utan meg kell masfel ora lecsenges. (Ha utana ciczett es aludt el, egy ora mulva ebredt es dajdajozott ejfelig
) Igy neha nagyon boldog, neha az oltozkodes miatt nyugos kicsit.
Ugh, mekkora lett es meg jo kis lemaradasban vagyok, es ha jol hallom, ebred a holgy... jol hallottam...
De visszaciciztem!
Csak jokat!
Kaska