Sziasztok!
Tegnap egész nap el voltam tünve, a mhelyröl olvastalak titeket, de valaszolni mar nem jutott idöm. Aztan otthon kb 2-kor ugy döntöttem, felteszem egy kicsit a labam vizszintesebe és este 7-ig aludtam. Aztan jött a Kispapi és föztem meg vele foglalkoztam.
Tegnap megcsinaltam a hust a hagymas parolt kelbimboval, mindkettönknek nagyon izlett (remélem Dömpinek is).
Köszi, amit a képröl irtatok! Egyszerüen csak nem szeretem, ha fényképeznek, ugy ahogy Bori irta, kb az 1%val vagyok elégedett. De amiota van digi-fényképezögép, kezdem megszokni.
(biztos szebbnek képzelem magam és mikor szembesülök a valosaggal, lelomboz..
)
En ma beebédeltem rendesen. Bejöttem a férjem irodajaba, ahol csütörtökön és pénteken egy pasi föz iszonyu fincsi vegetarianus kajakat. Volt leves, tészta (valami zöldséges-tejszines-dios martassal) és süti. Tele vagyok, de még megigértem Tominak, hogy segitek neki egy kicsit. Kaosz uralkodik az irodajaban, pakolaszom egyet..
Na, ennyit rolam.
Ildiko,
igen, én irtam, hogy az apukam is Andras, de tényleg nem ez az egyetlen ok, amiért ezt a nevet adom, ha kisfiam lesz. Egyszerüen tetszik ez a férfinév. Remélem, nem veszi rossz néven a két aposom a dolgot...
Folyos pite jol hangzik, én még nem hallottam rola.
En szoritok, hogy kisfiu legyen a pocidban, de ha kislany lesz akkor majd néha cserélünk, OK?
Zsuzsa,
kislanyod remélem mar jobban van!
Irtad Chellonak, hogy irigyled a kismamatorna miatt. Te nem akarsz jarni? Vagy nem tudsz Zsofi miatt? Nalunk van gyerekmegörzö a tornaterem mellett bébisintérrel.
Bellana,
Daninak jobbulast!
Remélem összejön ma valami kis csavargas!
Egcsi,
kivancsi vagyok, bejön-e az almod a kisfiuval kapcsolatban. Nem semmi, hogy mar megvan minden rucu! En még mindig nem vettem semmit, csak az ajandékba kaptt két db ruci van.
De jövö héten jön a festö, egyelöre csak mintakat hoz és terepszemlét tart a leendö gyerekszobaban.
Alice!
nem tudom, hogy olvasol-e, de örülök, hogy jelentkeztél és hogy jol vagy!
Babanyul!
ujabb kisfiu! Gratulalok!
Bori!
ezt a turos sütit anyukam is szokta csinalni, föleg mert gyorsan készen van. En nagyon szeretem!
Igen, azt probaltam kérdezni, hogy ismered-e a Schalotte hagymat, Te mint szakértö
Timi,
örülök, hogy mulik a barnazas, jo pihizést!
Orsi,
minden jot kivanok az épitkezéshez, nagyon klassz lehet! Varom a képeket a hazrol és elsösorban Rolatok!
Pano,
ha megkapom a leirast a macikrol, megprobalom leforditani és elküldeni Neked.
Ha a leiras nem lesz ijesztö, talan megprobalkozom a cipöcskékkel is.
Lino,
honnan tudod, hogy a babad keresztben fekszik? En azt gondoltam, hogy ilyenkor még sok helyük van és össze-vissza mocorognak, naponta többször is megfordulnak. Hol érzed, hogy rugdos?
Mucska,
kivancsi vagyok mit hozol ki a spenotbol! En nagyon nem szeretem. Pedig probalkoztam vele, mert olvastam, hogy terhesség alatt ajanlott, de nem esett jol. Esetleg egy-két levelet tudok megenni nyersen a szendvicsen, amin egyébként mar sokminden van.
Chello,
ne aggodj a mozgas miatt. En pont ilyesmi idös terhes voltam, mint most Te, mikor elöször éreztem egy reggel, mikor nyugodtan feküdtem. Aztan egy hétig semmit, vagyis egyaltalan nem tudtam a bélmozgastol megkülönböztetni, olyan valoszinütlen volt az egész.
Egyébként én jarok terhestornara, hetente egyszer. Csak mert kérdezted.
Hu, bocsi, hosszu lettem.
Puszi mindenkinek,
Süncsi