Új privát üzeneted érkezett!

Igen volt :oops: Pedig mindig voltak barátnőim, egyszer, már nem tudom hányadik osztályban volt egy szavazás. Legérdekesebb, legaranyosabb stb. gyerek. Hán engem, meg egy fiú (egyemmeg, kis duci volt) osztálytársamat megválasztottak a legunalmasabb gyereknek az osztálytársak. Akkor egy világ omlott össze bennem, mert mindig minden szülinapi bulin ott voltam stb. stb., és a mai napig nem értettem, hogy ezt a nem épp megtisztelő címet miért kaptam meg...
Vendég

És azóta is felnőttként tök sokszor eszembe jutott, hogy akkor milyen rosszul esett, és sokszor teszem fel a mindennapokban a kérdést, hogy biztos nem unatkoznak mellettem az emberek, hiszen én egy unalmas ember vagyok (állítólag anno a 80-as években...)
Vendég

Küldtem Boboka privit

Kép

Kép
melcsike70

Válaszoltam is:)

Leda, most is vagyunk ám, te meg sehol :roll: Irgumburgum, tessék felkelni gyorsan és jönni ide, mert már nem sokáig leszünk :oops:

Süti, lehet, hogy nem ment át az e-mail, amit küldtem a képekkel. Visszajött valami hibaüzenet. Megkaptad?
Vendég

Boboka

Én megkaptam másodszor is :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Milyen hülye szavazás :shock: Legunalmasabb? Hát én még ilyent nem is hallottam.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka megtaláltad?

Kép

Kép
melcsike70

Most jöttem ide, nézem mindjárt
Vendég

Ja bocsi nem tudtam, hogy nem vagy a gépnél.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, megnéztem.

megy a privi
Vendég

Megvárom és utána megyek aludni, gondolom már téged is húz az ágy befelé. Igaz?

Kép

Kép
melcsike70

Igen, én is megyek alukálni.

Pusz mindenkinek, Jó éjt Melcsike, Ledáról megint lemaradtunk :cry:
Vendég

Neked is jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,bocsi a tegnap estéről,apa felébredt és ne mjutottam visza... :oops:

Én meg a legcsúnyábbnak választott lány voltam...ah, kérem, ennélfogva ÉN ügyeltem a külsőmre és az 8 éves találkozón már a legszebb voltam...nem híztam el, vigyáztam a hajamra ,ruhámra...
De tényleg ,milyen gonoszak a gyerekek!!!
Még a 120 kilos fiú osztálytársam is csúfolt hogy én kövér vagyok, az akkori 67 kilommal!!!!
Akkoriban a lányok karccúak voltak,ha most ülnék be egy osztályba, nem lógnék ki.... :roll:

Barcika gyönyörű lesz gömbölyű mandarinként is!!!!!!uff, beszéltem!!!! :lol:

Képzeljétek Bettivel együtt voltunk a korházban szülni, csak neki hamarabb sikerült..és az én dokim volt az övé is!!! :D

Ha lesz erőm este írok,már összeugrott a gyomrom a munka gondolatától..meg a kollegától...

Ledával nem tudom mi van, email-re se válaszol.... :(

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk nem volt ilyen szavazás az iskolában akkoriban. De nem is hallottam róla, valahol ilyen szokások vannak.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Az álmok néha valóra válnak! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, szorítok, hogy rendben legyen minden a melóhelyen ma :wink:

Azt nem is írtam tegnap, hogy fent volt férjem haverja este, és férjem mesélte felháborodva neki, hogy ellopták a vázát, meg a gyertyatartókat.

Mondtam este neki, mikor elment a haverja, hogy nagyon jól esett, hogy mesélt Lackóról neki. És a srác sem volt elutasító a témával kapcsolatban. Bár először láttam, hogy kicsit zavarban van, de utána mondta, hogy ez őt is mennyire felháborítja.
Vendég

Látjátok azért vannak emberek, akik nem gondolják azt, hogy mi egy másik bolygóra valók vagyunk. Mert vannak akik igenis meghallgatnak minket. Ez jó érzés volt Boboka ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Most reggel a gyertyáson hogy fent voltam, mindig szoktam nézni történeteket, és ma is észrevettem egy 17 hónapos kisfiút a neve Baby P. Gyerekek ilyen nincs is, ahogy annak a kis fiúnak el kellett mennie. Engem nagyon padlóra küldött ez a történet. Volt egy egészséges gyermekük. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem próbálod meg, hogy egy héten csak kb. 2-szer 3-szor nézegess ilyen szomorú történeteket?

Én is néha szükségét érzem ilyen történeteket olvasgatni, tudni, hogy sajnos rengeteg sorstársunk van.
De ilyenkor lelkileg nagyon nagyon padlóra kerülök.

Vigyázz a kis lelkedre :wink:
Vendég

Ezt a kisgyereket megkinozták a szülei, rettenetes módon.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem is értem miért nem jelentette fel őket az orvos aki 2 nappal hogy elment megvizsgálta a kicsit. Hogy lehet egy orvos ilyen semmire kellő.

Kép

Kép
melcsike70

Hú, nagyon felpörötem.
Úgy ordítottam egy férfi "kollégámmal" a folyosón az előbb, kisebb nézeteltérésünk keletkezett és hát engem sem kell félteni, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj is.
Már komolya, tiszta remegés jött rám, utálom az ilyen helyzeteket, de már hülyének ne nézzenek.
Legszívesebben itthagynám már ezt az egész kócerájt.

Betti
Kép
betti0412

Húú, miért, mit csináltak a gyerkőccel?

Hogy lehet egy csöppséget bántani????????? :shock: Kis ártatlanka, ő meg sem akart születni... Minek az ilyennek gyerek??
Vendég

Betti, ügyi vagy :wink:
Azt én is utálom, ha hülyének akarnak nézni...

Most zárd be a szép irodát ajtaját, és adj magadnak minimum egy fél órát netezésre meg ilyenek, sz@rj le mindent :wink:
Vendég

a melóhelyen gyorsan olvastam ,de már jön a fönököm, lelépek gyorsan....pussz...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!!
Boboka
Átjöttek a képek,köszönöm.

Szombaton esküvőre megyünk,és el vagyok havazva,ruha,süti stb.....
Majd jövök
pusz
sütõtök

Boboka

Megpróbálom privibe bemásolni a kisfiú történetét.

Tünci

Huu de jó hogy bekukkantottál. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka privi ment.

Kép

Kép
melcsike70

Sütike

Akkor nagykanál lesz a hétvégén? Ez igen. Én csak rétest sütöttem a tegnapi gulyásleveshez. Almás-mákost.

Betti

A kolléga meglepődhetett mi? Nem baj csak szokják, hogy neked sem minden papsajt. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melózok ezerrel, most egy darabig nem tudok jönni :cry: Melcsike, majd otthon elolvasom a történetet :cry: :cry:

Süti, jó S.Ü.T.I. sütést :lol: :lol: 8)
Vendég

De azért nem vidd túlzásba Boboka! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap jött a telefon, hogy csoportosan a társaság megy szombaton látogatni, kisbabát.
Gondolkodtam, majd azt mondtam a férjemnek, hogy én nem megyek, ő azt mondta, szedjem össze magam, ők a barátaink, nem tehetjük ezt meg velük.
Mondtam, ha barát megérti. Nem a gyermekkel és velük van bajom, egyszerűen csak kín beszélgetni szoptatásról, anyaságról, milyen jó anyának lenni, milyen aranyos, milyen édes, mikor 4 hét múlva én is szülnék.
Egyszerűen nem megyek és kész, szó sem lehet róla. Semmi sem muszály és nem kell.
Lányok nem bírok menni és ez nem hiszti, összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy órákig hallgatom kell az anyaság örömeit, holott ez így van, biztosan és áldja Isten, azt, akinek van és jól van, de annyi stressz van a napjaimban, annyi rohanás, had válogassam meg, minek akarom még kitenni magam, minek nem. És ennek nem.
Abban maradtunk, ő megy csak, bár majd mit szólnak.
Az meg most ne engem érdekeljen, ha barátok megértik. Azt úgysem várhatom el, hogy rám legyenek tekintettel, a múltkor már kibírtam egy kismamás vacsorát és akármilyen rendesek voltak, nagyon fájt, hogy nekem is ekkora hasam lenne, ott ülni és mindenhez mosolyogni.
Nem megyek és kész.

Betti
Kép
betti0412

Gyors benézés:) Melcsike, nem viszem túlzásba:):)

Betti, ez már beszéd:):):) Örülök, hogy így döntöttél, végre azt teszed, amihez kedved van.

Nem szabad, hogy bárki elvárja tőled most azt, hogy ugyulibugyulizzál, meg, hogy hallgasd a sztorikat.

Az persze más lenne, ha pl. ti ketten mennétek a férjeddel, és mondjuk kettesben hagyhatnának téged a babával, had sírd ki magad, had jöjjön ki belőled minden fájdalom. Én így szeretnék babázni először, de szeritnem úgy sem jön így össze...

Én már attól rosszul vagyok, ha a melóhelyen megkérdezik, hogy a terhes barátnőm / kolléganőm mikor jön be a melóhelyre a táppénzes papírral. Nagyon szeretem a csajt, de egy kicsit belehalok, ha arra gondolok, hogy ő most otthon várja a picit, januárban megszül, és ő minimum 3 évig otthon lesz.

Szóval gratula, jól döntöttél, nem kötelező hallgatni olyanokat, amihez nincs kedved, hiszen te sem, mi sem tukmáljuk rá magunkat a történeteinkel másokra, akkor ne várják el tőlünk, hogy most mi végighallgassuk a szülés történetet, a szopit, a pelenkázást, az első sétát stb. stb. stb. stb. ...
Vendég

Kezemet nyújtom az ég felé:
egy felhőt érnek az ujjaim,
s a képzeletem képei
rajzolódnak ki fodrain.

Karomat tárom az ég felé:
utánad nyúlnak az ujjaim;
Örökkévalód hangjai
zengnek a Mennyek húrjain.

Szívem is nyílik az ég felé:
már nem markolnak az ujjaim -
végül el tudlak engedni...
Ússz tovább felhők habjain!

Kép

Kép
melcsike70

Dallas volt a tv-ben!
Mióta nem láttam! Nem semmi az a divat!

Na, megjöttem a testkezelésről, ilyen ultrahangos cucc, húsz perc fekvés, jó zene, kellemes környezet stb.
Ma 3 liter vizet meg kellett innom, óránkét kétszer rohangáltam wc-re, kiakasztó volt, de azt mondta a csaj, hogy ezt minden nap meg kell inni. :shock:
Béka nől a hasamba.

Boboka
De jó a támogatás! Kicsit bátorít, hogy kicsit talán igazam van.
Igen, én is elkezdhetném mondani, mi van velem, de nem teszem, mert az már ciki, de akkor ne is várják, hogy mindenhez mosolyogjak.

Betti
Kép
betti0412

Nincs senki.

Ez a Molnár Anikó van a tv-ben....hát nem tudom, elég kiélt feje van. Kicsit unom, hogy mindig vele kell foglalkozni, hogy neki mennyire rossz, a múltkor meg a melleti nézhettük, hogy nagyobbítják meg élőben.
Kell ez?

Betti
Kép
betti0412

Betti

Igazából 2,5 liter lenne a minimum a ember napi folyadékbeviteléből. De nem is lehet annyit, meg tudod inni, a 3 litert :o ?

Boboka fején találta a szöget, nem kell mennem , ha nem akarsz. Ebben teljesen igazad van. Nem kell mindenáron megfelelned, főleg ha a te lelked a tét.

Nekem van egy nagynéném, aki 1981-ben elvesztette az 1 hónapos kisbabáját. Nem is emlékszem olyasmire, hogy sokáig megtört volna, aztán lett egy fia,( akinek most nyáron voltunk az esküvőjén. :lol: ) Amióta meghalt az unokahúgom, nem is volt babalátogatóban azóta sem. És most amikor Bogika elment, akkor képes volt, rá hogy megnézze a videót róla és a képeit, nagyon sirt. És rájött sosem volt túl rajta. Akkor nem volt aki segitsen neki, hanem elfolytotta az érzéseit. Sosem erőltette neki senki a családban és valahogy ugy is volt elkönyvelve hogy Ő nem fog senkihez elmenni. Pedig nagyon sok kisbaba született azóta.

Kép

Kép
melcsike70

A Valóvilágost mondod?

Biztos sokat van az éjszakában. Meg a sok plasztika sem tesz jót neki. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ezen a test kezelésen be is tekertek valamibe, vagy valami vittek fel a testre?

Kép

Kép
melcsike70

Most értünk haza...

A decathlonban voltunk, vettünk polárt a kabi alá, meg vettem ilyen izzasztó nadrágot. Hogy az mekkora gáz... Szorít, pedig XL-eset vettem, alig bírok benne mozogni. Már legyűrtem 5 percet az elliptikuson, még fogok is, de nagyon nagyon fáradt vagyok, és nem sok kell, hogy be ne hisztizzek:)

Ezt a szemtelenséget, ami a decathlon honlapján van: végig zipzáras polár 2400 forint. Aha, ami csak felül zipzáras, az kerül annyiba, a végig zipzáras pár forint híjján 5000. De ha ezt tudom, akkor nem megyünk ki oda a fenébe, ennyiért megkaphattam volna máshol is... Vevőcsalogatás...

Betti, itt szerintem mindannyian egyetértünk veled abban, hogy semmit, de semmit ne erőltess magadra egy percig sem, amihez nincs kedved. Kivéve ugye egy kis munka, mert az sajna szükséges rossz most:(

Én is napi 3 liter zöld lötyit iszok meg már 40 napja:):):) + még kis tea, tejeskávé stb.

Örülök, hogy jó volt a teskezelés:)

Hány alkalom lesz még?

Na megyek, nyomom még egy kicsit a gépen :oops:
Vendég

ah,de fáradt vagyok,hazaértem...

KépKépKép
tünci28

Mi van a többiekkel???Leda,Kisanya???
Hettuli????

Bende, megkaptam,írok majd jó???addig sok puszi!!!!
tünci28

holnap megint dolgozom, ne várjatok, szombaton meg megvesszük a maradék cuccost a házba, úgyhogy boltba járkálás lesz..meg anyuhoz megyek, ad függönyt.

Annyit írtatok nem tudok mindenre reagálni.

Ma nem volt rossz napom,a fiatal fiú kollegámmal voltam, annyit nevettünk(kicsit lelkifurdalásom is van emiatt),mert olyan imádnivaló kisfiú 22 éves,meg lehet zabálni, mókázik egész nap és kedves és értelmes...vele szeretek majd dolgozni..viszont egész nap nem ettem, most meg faltam és már érzem is hogy görcsöl a gyomrom...
Csajok tudjátok mennyi kismama van Fehérváron????tízezer!!!!!!És ma mind odajött!!!!!
Egész megedződöm...tényleg már nem érdekel..a buszon hazafelé incselkedett velem egy olyan másfél éves forma kislány,húzogatta a kabátom ,amikor odanéztem elkapta a kezét..aranyos volt és szép....nem fájt, megsimogattam, beszéltem vele, ő meg visszagügyögött..biztos szeretni fog engem a Kisbabám, ha lesz...

A párom vitt ma virágot Violának, ma volt ott először egyedül...hiányzik... :cry:

Betti,adj időt magadnak, ha nem vagy kész, nem kell erőltetni..sok errőt veszítesz a munkádban szerintem..Talán ha már ott lesz a baba a pocidban, ez is változik.

Melcsike, Boboka puszi!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, nem tűntem el teljesen, csak vigyázok egy kisfiúra, akit az anyukája egyedül nevel, és nagyon sokat kell dolgoznia éppen ezért! Most is itt alszik nálam a fiúcska! Én meg kivagyok a fáradtságtól, mint egy liba!

Még most főzöm a holnapi ebéd egy részét, gyümölcs levest! (éjjel meghűl, aztán irány a hűtőbe)
tildi78

Szia Tünci:)

Örülök, hogy jöttél:)

Most hagytam abba picit a tornát, de még folytatom:):) eléggé belejöttem most. Levettem az "agyonszorító" gatyót, és így már sokkal kényelmesebb, meg rendesen felébresztett egy kis mozgás.

Szia Tildi:)

Gyere amikor csak tudsz, itt mindig van valaki:):)

Hát lányok, hogy ma Melcsike írta az angyalok szüleit, meg Betti is írta, hogy mennyi új történet van sajnos megint ott, kicsit belenéztem napközben. Annyi jó emberrel történnek rossz dolgok... Ilyenkor mindig a szívem szakad meg. Egész nap hatással van rám, amit ott olvasok.

Melcsike, ezért is mondtam, hogy nem lenne egy kicsit jobb a te kis lelkednek az, ha kevesebb ilyen szívszorító történetet olvasnál? Épp elég nagy fájdalmad van neked így is:(

Tünci, nem tudjátok úgy csinálni, hogy sokat legyél beosztva ezzel a kollégáddal?

Férjed egy tündér, hogy kiment egyedül is, és vitt virágot. Gyorsan adj neki egy óriási puszit.

Jajj, mielőtt elfelejteném: Mondtam szombaton, hogy meló után bemegyek, az irodába, tudod. Azóta is elmaradt, mindig rohannom kellett valahova :oops:

Betti, már alszol?
Vendég

Látom, sehol senki:(

Akkor én is lassan megyek aludni, holnap reggel jövök:)

Pusz és jó éjt mindenkinek
Vendég

Melcsike, most küldtem privit :cry: Sajnálom nagyon a kis csöppséget :cry:
Vendég

Most már tényleg megyek, velem lesz tele az oldal :oops:
Vendég

Itt vagyok!!!! Két napig szép idő volt, órákat sétáltunk és játszóházban voltunk, aztán este kötöttem. Kötök sálat, sapták egyformát mindanyiunknak és alig jutottam a géphez. Utána órákat olvasgattalak :))).. Ma volt itt a barátnőm a 2 kis fiával, felfordították a lakást, de jó volt, mert legalább Barak nem rajtam lógott, hanem hancurozott, igaz a kicsinek (11 hó) folyton tépte a haját, jajj szegény gyerek már úgy sajnáltam. Én meg lángost sütöttem, azt ettünk a gyerekek lekvárral, mi az anyukával fokhagymásan, tejfölösen és sajttal, ahogy kell. Bevezettem a csajt egy kis magyar ízre.. A férjem kedvence :) is.

Tünci! A képeket megkaptam.. gyönyörűek!! az össes.. Ti, a ház, Viola.. Reagálok az emailre is hamarosan. Annyit akartam mondani. hogy lehet egy meghitt pillanatban érdemes lenne a "bubkó" kolléganőnek elmondani röviden érzéseidet és aarra kérni őt, hogy ha jót nem tud mondani, akkor többet meg se szólaljon ez ügyben. Vedd rövidre és határozottra. Legalább távol tartod magadtól..

Boboka! Nagyon sajnálom a vázát.. Már kamerát kell tenni egy urnahelyre is??? nem hiszem el... ledöbbentett.. komolyan, ha én itt elmondom ezt valakinek, kiröhögnek.. virágot, vázát ellopni egy sírról? Ez szentségtörés.. Nagyooon sajnálom..

Melcsike! Szerintem igaza van Bobokának.. Nem kellene sok időt töltened az Angyalok oldalán. Nem mintha nem érdekelne mi van másokkal, de ne vedd magadra mások fájdalmát is. Most nahyon érzékeny időszakban vagy és nem tudom mennyire jó sok tragédiát nap mind nap végig olvasni..Probálj inkább valami kellemes zenét hallgatni, valami könnyűt olvasni. Ne haragudj, csak egy vélemény...

Betti! Tudod mi? A barátaidnak úgy kellett volna meghívni titeket, hogy: lesz egy látogatás nálunk, ha nektek nem gond, nem baj, bírtok eljönni, akkor szívesen látunk, ha nehéz, akkor megértjük.. Ennyi.. Tehát, nagyon is jól döntöttél..
Jó reggelt mindnekinek!

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?