Új privát üzeneted érkezett!

Utolso bejelentkezes mara, a fiuk a szaunaban, lanyok szauna utan, ki vannak nyulva. En meg gyorsan idelopoztam.

Bellana:
Remelem mar holnap jobb hireid lesznek Danirol. Kulonben tenyleg nem sutottetm palit, viszont folyospitet igen. Ugye ez a neve otthon? Olyan a tesztaja majdnem mint a palacsintae, es sutoben kell megsutni. Tudod ugy felpuposodik. Remelem eleg jo volt a szemelyleiras, es tudjatok mirol beszelek.

Pano
Nem tudom mi lehet, nekem nem jott vissza egyik sem. Felteszem az e-mail cimunket a profilomba, kuldj egy levelet a cimeddel.

Mucska
Igazad van nem is sutok en langost, sokaig tart megcsinalni, zsiros is budos is. Inkabb csinalok holnap valami finom salit, az mar ugye belefer a terveidbe?

Jo ejt mindenkinek
csok
Ildiko
salla

Ildikó!
Most jött meg a mail! Mind a kettő egyszerre! Nagyon szépen köszönöm, ki fogom próbálni és beszámolok!

Jó éjszakát mindenkinek!

Panó
panó

Ildiko: csaszarmorzsa? En csak arra tudok gondolni!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Most a masik gepen irok, ugyhogy sajnos ekezetek nelkul kell olvsanotokKép

Pano
Szuletesem ota ilyen bagoly vagyokKép Erdekes, de annyira nem jelentkezik a nagy aluszekonysag, csak neha delutan, amikor tanitanom keneKép

Chello
Nagyon koszi, hogy szoltal az erdekemben, ugy tunt hatassal voltal a tobbiekreKép

Mucska
A Szuloszoba tenyleg nagyon szomoru volt, ahogy Egcsi is irta es nekem is ugyanaz jott le, ami neked. Nagyon sajnalom azt a kicsi fiut, mert nem lesz konnyu igy elnie, egy szentte magasztalt halott baty emlekevel maga korulKép A parom teljesen kiakadt. En is remelem, hogy kesobb majd megvaltoznak a szulok es magaert fogjak szeretni ezt a gyereket es elengedik azt a masikat. Amugy nem hiszem, hogy normalisan lehet elni, ha nem. De elegge felkavaro volt!

Amugy nincs semmi kulonos errefele, csak most mar kezdenek surusodni a dolgaink, most megint menni kell a hazzal kapcsolatban jobbra-balra. De epul es remelem, hogy gyonyoru lesz, amilyennek megalmodtukKép Mar alig varomKép

Holnap leszunk 14 hetesek, alig varom, hogy megint lassam a picurkat! Olyan kivancsi vagyok, hogy most mekkora, mennyit nott, hogy mozog! Mar en is ugy szeretnem erezni, hogy mozog, es ott van!

Puszi mindenkinekKép

Orsi
13+6

avocado

Sziasztok!

Babanyúl: gratulálok a kisfiúhoz!Kép Mi lesz a neve?

Bellana: nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok, nehéz lehet a vírrasztásKép Dorka is rosszabbul alszik, ő most félős korszakában van, teljesen rám mászik, elég nehéz a pocakot megmenteni ilyenkor. Dani ápolását hogy bírod fizikailag?

Nanda: voltam Kismamaklubon a kórházunkban, nem tudom ott voltál-e, pár szőke lányt leszólítottam, de tagadtak...Kép Nagyon sokan voltunk, így esélyünk sem volt tényleg szülésznőt választani. A kórház különben szuper, megnyugtató. A Klub nagyon fárasztó volt, mintha nem készültek volna fel ilyen nagy tömegre. Te hogy érezted magad?

Alice: most már megnyugodtál, hogy látod szépen ugra-bugrálni a babócát?KépKépKép

Bori: leírnád újból annak a dán bútorosnak a honlapját? Köszi!

Tud valaki jó asztalost (étkező asztal, ágykeret, gyerekágy)?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Szia lányok!

Szép reggelt mindenkinek!

Írtam egy jó hosszút és elszállt mint a vadgalamb!Kép

HAsonló rövidítve:

Ildi! Mennék én... Tudsz jó spenótot csinálni, már mint olyat, amit az is megeszik aki nem tudja szereti e? (én)

Orsi! Tied volt a leghosszabb, de délután újra írom.Örülök, hogy rendben minden, a többit majd délután, mert hogy kispapa visz csavarogni!

Chelló!

Mi a helyzet, éreztél valamit?

Panó! Ébresztő! Pusza!

Bellana és Zsuzsa!

Remélem aludtatok éjszaka!

Pusz mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Mucska, Zsuzsa, köszi a tanácsokat de sajna még nem éreztem semmit. Kép

Mucska, merre mentek csavarogni?

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Chello
chello

Jó reggelt csajok!

ALUDTUNK!!! JEEEEEE!!!
Egyszer úgy öt körül fölriadt a lurkó, de apája fennt volt és bement hozzá, megnyugtatta és aludt a bébi tovább!
A nátháját magamévá tettem. Az orra szörnyen folyik, de a kedélye mintha jobb lenne.
Ma jön anyósom,úgyhogy eltudok menni gyógyszertárba és vásárolni, meg némi pletyire a barátnőmmel. Kép

Zsuzsi:nehéz emelgetni őuraságát, főleg ha ellenáll. Kép Nincs oda az orrszívásért, ezért időnként közelharc alakul ki. Kép

Zsuzsa: nálatok mi újság? Aludtatok? Hogy van a Hercegnő?

Ildikó: nem jöttem rá, milyen pite lehet amit sütöttél, de biztos finom volt! Kép
Chello, Mucska,Orsi: szép napot nektek!

Bellana
bellana

sziasztok!

Most aludtunk az éjjel Kép

Bellna: nem biztos, hogy rosszabb lesz a nagyággyal, max nem te emelgeted, ő jön majd!

Chello: de ne add fel! Majd egy hét múlva Kép

Mucska: a spenót dolog ma megy! Amúgy a bundás kenyérrel tényleg fini!

Zsuzsi: asztalos? Ti is lakásfelújításba kezdtek?

Hát, a friss adaggal hamar végeztem, így én is szép napot kívánok mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
Mindenkinek ölelés és meleg baráti kézfogás, hiányoztatok, de most valahogy így alakultak a dolgok.

Zsuzsi: honlap www.flexa.dk. Itthon a Kika forgalmazta régen, rendelésre, és az 1001 fenyőbútor üzlet. Ötletforrásnak is kiváló, szerintem.

Nanda,
Én is gratulálok a kisfiadhoz! Integettél, amikor a Megatoys-ban voltál? Szinte odalátok, annyira közel vagyok...Én akkor realizáltam magamban, mennyire fiút akartam, amikor kiderítették, hogy lányom lesz! De feldolgoztam, persze, nem volt nehéz.

Süncsi,
Annyira kedves a kép a profilodban! Amiket hajdanán nekem küldtél, azok is nagyon jók voltak, nem is értem, miért nem szereted a saját fotóidat! Bár, szerintem ezzel sokan így vannak, én is csak 1%-ával vagyok elégedett.
Méreckedni én is mindig éhgyomorra szoktam reggel, pisi és egyéb ürítés után, máskor nem is állok mérlegre, mert 1-2 kg különbséget is mutathat. A védőnő pedig már rutinos, mert nem engedem, hogy azt írja be, amit ő mér, bakkancsban, nehéz nadrágban, stb. Mindig bemondom neki az aznapi "digitális" pontosságú súlyomat, és azt bevési. Az orvosi rendelőben is lemérnek (3-4 kg-mal többet mutat mindig az az őskövület!), én meg mellé írom cerkával a valódit.
Hétfőn majd beszámolok, mennyinél tartok.

Egyébként, lányok, azt hiszem, én vagyok az egyetlen köztetek, aki nagyon rosszcsont, és annyit és azt ZABÁL, amit akar. Persze, rengeteg gyümölcs, saláta, fehér hús (mást úgysem eszünk), de rengeteg édesség is...Meg nasi ezerrel.
El fogom vinni a pálmát a "pluszkilók" táblázatban...

Süncsi, még egy-két napja írtad, hogy "van-e ötletem", de esküszöm, nem értettem, mire kérdezted. A hagymáról beszéltél, arról a különös nevűről, talán azzal kapcsolatban akartad tudni, ismerem-e? Ha ez volt a kérdésed, akkor nem ismerem. Nekünk is van egy kedvenc hagymánk, nagyon fehér és nagyfejű, és szinte "édes", Ciprusról mindig hozunk legalább két kilót, máshol még nem találtunk!

Ölellek,
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bellana: mindenek előtt BOLDOG NÉVNAPOT!
Kapsz tőlem:
Kép
és még:
Kép
Teljen jól a mai napod! Pihenj, és bűnözhetsz is!
Mit szólsz ehhez?
Kép
és utána ehhez?
Kép
Teljen jól a mai napod!

Örülök, hogy aludtatok, de annak nem, hogy te is náthás leszel Kép
A Hercegnő jobban van, de még ma is diétán tartom!

Bori: felvegyünk a táblába egy új oszlopot? Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa

UI: én is felfedeztem magamon 2 napja a vizesedés nyomait! A mérleg még nem jelzi!
zerko

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem eddig, de nem voltam valami nagy formában.

A barnázásom aktív pihi hatására lassan elmúlni látszik, kezdek megnyugodni! Szerdától elkezdett az orrom vérezni, naponta többször. REggel is arra ébredek...elég gáz, de ennyi bajom legyen...Kép

Megyek lassan, csak beugrottam!

Üdv, és puszi mindenkinek, hétfőn olvaslak Titeket!

Timi
hmmm

Timi:
az orrvérzés lehet a száraz levegő, a C vitamin hiánya, és a vérnyomásod miatt is! Ezekkel próbálhatsz segíteni rajta!
Pihenj sokat, és semmi könnyelműsködés!
Hétfőn várunk!

Zsuzsa
zerko

BellanaKép
örülök, hogy Dani "csak" megfázott, biztosan legyengült a szervezete a sorozatos betegségek miatt. Most már rendbe fog jönni!Kép
Nem tudom melyik városba "száműzik" a férjedet, de küld be A Marshalls-ba vagy a Ross-ba, hogy vásároljon a bébinek!Kép Én már két éve őrizgetem a babaruhákat amit Amcsiból hoztam és ezekben az üzletekben lehet venni 3-4 dollárért nagyon jó(nem használt!) babacuccokat! Bár én mehetnék! Már ülnék is a repcsire!Kép
Ennyi virágot az életemben nem kaptam.Kép Neked is jár, névnapod van, hála Zsuzsának most már tudom.KépKép

ZsuzsaKép
Most éppen területi igazgató egy húsipari cégnél. Sajnos eleinte csak anyu és anyós jöhet szóba, de megoldjuk!Kép A viccek tök jók!Kép Már csak 3 "kölköt" szeretnék.Kép

BabanyúlKép
Gratulálok a fiatalúrhoz!Kép

ChelloKép
Én márciustól kezdem a kismama tornát, mindentudó apósom szerint az én érdekem és már régen járnom kéne! Ő már csak tudja, elvégre ő hordta ki és szülte meg mind a négy gyerekét!Kép

Azt álmodtam, hogy voltunk 3D UH-n és láttam a picurkámat, nagyon édes volt és himbi-limbi volt a lába között!Kép Majd kiderül, hogy hazudnak-e az álmok!Kép

Egcsi
15+6

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: három kecskével menne??? Kép
És milyen husikkal foglalkoznak? Felvágottak, vagy nyerhusi?
De akkor van, aki szóba jöhet, mint segítség!
Én is hallottam, hogy Amcsiban sok ruci olcsó! Badyk 10-esével, és fillérekért! ...
Himbi-limbi??? Amúgy mikor esedékes a dolog?
Én egyre kevésbé tudom, mi is lesz!

Első megérzés a fiú volt. De most már nem vagyok benne biztos. Állítólag a feledékeny anyukáknak lánya lesz! Nos, én eléggé az vagyok mostanában magamhoz képest!
Éppen tegnap kérdezte a kíváncsi férjecském, vajon mikor tudjuk meg a nemét? Hát, majd elválik!
Kép

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Nagyon kis naiv vagyok, nekem lesznek a legjóneveltebb, legszófogadóbb, legnyugisabb "kiskecskéim" a környéken.Kép Ráadásul legközelebb ikreket szeretnék, csak hogy egyszerűbb legyen.Kép
Fél disznókat darabolnak mindenféle részekre.Kép
Segítség lesz, de apjuk lenne az igazi.Kép Most válogattam át a babaruhákat amiket hoztam és az első időre szinte semmit nem kell vennem. Persze azért a nagymamákkal elmegyek vásárolni.Kép
Remélem a 18. heti UH-n már kiderül a dolog (2-3 hét), ha nem akkor március végén akarunk 3D-re menni.Kép
Az első megérzések be szoktak jönni!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,
A védőnővel kapcsolatban írtatok, nálunk ezzel kapcsolatban az a helyzet, hogy én Daninál egyszer adtam neki talán 2ezer forintot (5éve) karácsonykor, máskor semmit. Most sem adok neki semmit, így is rendszeresen felhív, érdeklődik, mi van velem, ha én elmaradok. Rendes nőci.

Ildikó,
Valamelyik este át akartunk ugrani hozzátok, amikor francia hagymalevest csináltál, mert a páromnak az az egyik kedvence - de nem volt benne a pontos címed a profilodban, szóval nem akartunk sötétedéskor csak úgy nekivágni.
Gyakran jársz át Tallinba?
A haskeményedéssel én is kínlódom, és egyre rosszabb, remélem, a köv. orvosi látogatásom előtt (márc.1.) azért nem kell bemennem a dokihoz, soronkívül! És nem érzem, hogy használna a magnézium. Csak ne nyíljak ki!!!
(annyira jól esett, hogy többször is hiányoltál...Hiába, az ember gyarló, és ilyenek is örömöt tudnak neki okozni. Köszönöm)

Panó,
azt gondoltam, hogy itt közzé teszem a két receptet, itt mindenki olyan toleráns, még soha semmire nem sütötték rá a lányok, hogy "off"!

Bólyi túrós:

25 dkg rétesliszt
22 dkg porcukor
1/2 cs. sütőpor
50 dkg túró
citromhéj
1 cs. vaniliás cukor
10 dkg vaj
2 tojás
2 dl tej
félcsipet só

5 dkg vajat szétkenek a tepsi alján, egyenletesen elosztva. A lisztet, porcukort, sütőport összekeverem, a fele keveréket egyenletesen rászórom a vajra (én szitálni szoktam, mert szellősebb lsz így). Erre kézzel rámorzsolom a túrót, ezt megszóróm vaniliával, citromhéjjal (biztosan elbírja a mazsolát is), erre rászóróm a lisztes keverék másik felét is. A tejet összekeverem a két egész tojással, sóval, egyenletesen ráöntöm a sütire, erre pedig rádarabolom (kiskanállal szoktam) a maradék 5 dkg vajat, főleg arra a részre, ahonnan a tejes keverék leszaladt.
Sütőt előmelegítettem már kb.170-180 fokra, és a forró sütőbe teszem be a tepsit, kb.40 percre. (Én légkeveréssel csinálom.)

Buktató: ha nem jól osztod el a lisztes mixet az alján, akkor sütés után is ott marad egy kis száraz rész, ezt tálalásnál le lehet kaparni. A tetején lévő lisztes keveréket pedig (ahol száraznak látom)a sütési idő fele táján kicsit villával elegyengetem, hogy az olvadt vaj "elnyelje". Egyébként tényleg nincs tíz perc az előkészítési idő, már a második alkalommal rutinból megy! (Tepsi méret hagyományos, kb.5 cm-es fallal.)

Ha valaki megcsinálja, kíváncsi vagyok a reakciókra.

Most pusszantás

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Lányok!

Na hazaérkeztünk. Eredmény a kaján kívül 3 body és egy zokni Anna babának és egy kosztüm a mamának. Így most nagyon csini vagyok. Gyorsan elvittem még hogy hajtsák fel. A kosztümöt a Brendonban vettük. Meglepően kedves volt a kiscsaj, rám húzott 8 db ruhát, aztán alig bírtam dönteni. Így kispapa lett a döntnök. De azért is tetszik, mert ezt utána is fel tudom húzni majd. Egyszóval praktikus! Ezt kaptam Valentin napra. ( Volt mire fogni).

Zsuzsa és Bellana!

Örülök, hogy aludtatok! Kép

Bellana! Kép Sok boldogságot!

Chello!

Sajnálom, de figyelj, mert ami késik nem
múlik!!!!!

Egcsi, Bori :pusszancs!

Timi!

Vigyázz magadra!

Kép

Andi
Kép
mucska

Egcsi:
ott is esznek disznót? Kép
Kép
Hát, lehet, hogy naív vagy Kép Én néha egy gyerekkel is vért izzadok egy boltban, ha nekiáll pakolni. Pedig az én lányom is jó gyerek. Meg ilyenkor tényleg kitalálnak mindent, hogy nekik mi is kell!
Amúgy ha ikreket akarsz (nehéz csörte lenne), ahhoz az uradnak nem ártana legalább egyszer hazajönni! Kép
A nagyik ennyire adakozóak? Nálunk nem ez volt a jellemző! Kép
Kép

Zsuzsa
zerko

MucskaKép
Nekem is lesz új ruhám, jövő héten megyek anyóssal vásárolni, ez lesz a szülinapi ajándékom, megkésve bár, de még időben.Kép

ZsuzsaKép
5 évig dolgoztam bébisintérként és volt amikor bölcsiben 15-20 gyerekkel (0-4 éves korig), úgyhogy csak poénnak szántam, tudom, hogy nem könnyű egy-két-három gyerekkel.Kép Remélem a párom addigra már végleg letelepszik a családi fészekben. Ez a munka átmenetinek indult, de már egy éve átmenet van.Kép A nagyikkal semmi gond, apósom már lehurrogott a múltkor, amikor megemlítettem, hogy elfogadom a sógoroméktól a lányuk által kinőtt babadolgokat. Azt mondta nem kell, lesz ennek a gyereknek elég új cucca.Kép Hát nem fogok vele verekedni azért, hogy ne vegyen!Kép
Visszahallgattam a Megasztár előző adásából a kedvencemet. Nem tudom ő fog-e nyerni, de már alig várom, hogy lemeze legyen, így vagy úgy.Kép
Most megyek, de holnap délelőtt bekukkantok.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori: jó, hogy megvagy! Kép
A hasam nekem is egyre gázabb, bár lehet, hogy a magnézium sem sok, amit beveszek (napi 2 tabletta). Nekem szűk 2 hét a dokiig. Majd meglátjuk!

Egcsi: pedig a levetett is jó lesz szerintem is!
Ki a kedvenced a Megasztárban? Én is gyakran csak utólag szoktam meghallgatni őket, mert a műsor rosszkor van! Kép
Neked is küldök utólag egy szülinapi meglepit!
Kép
És hogy a dolog teljes legyen:
Kép

Szép 7végét mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Tegnap egész nap el voltam tünve, a mhelyröl olvastalak titeket, de valaszolni mar nem jutott idöm. Aztan otthon kb 2-kor ugy döntöttem, felteszem egy kicsit a labam vizszintesebe és este 7-ig aludtam. Aztan jött a Kispapi és föztem meg vele foglalkoztam.
Tegnap megcsinaltam a hust a hagymas parolt kelbimboval, mindkettönknek nagyon izlett (remélem Dömpinek is).

Köszi, amit a képröl irtatok! Egyszerüen csak nem szeretem, ha fényképeznek, ugy ahogy Bori irta, kb az 1%val vagyok elégedett. De amiota van digi-fényképezögép, kezdem megszokni.
(biztos szebbnek képzelem magam és mikor szembesülök a valosaggal, lelomboz..Kép )

En ma beebédeltem rendesen. Bejöttem a férjem irodajaba, ahol csütörtökön és pénteken egy pasi föz iszonyu fincsi vegetarianus kajakat. Volt leves, tészta (valami zöldséges-tejszines-dios martassal) és süti. Tele vagyok, de még megigértem Tominak, hogy segitek neki egy kicsit. Kaosz uralkodik az irodajaban, pakolaszom egyet..

Na, ennyit rolam.

Ildiko,
igen, én irtam, hogy az apukam is Andras, de tényleg nem ez az egyetlen ok, amiért ezt a nevet adom, ha kisfiam lesz. Egyszerüen tetszik ez a férfinév. Remélem, nem veszi rossz néven a két aposom a dolgot...
Folyos pite jol hangzik, én még nem hallottam rola.
En szoritok, hogy kisfiu legyen a pocidban, de ha kislany lesz akkor majd néha cserélünk, OK?Kép

Zsuzsa,
kislanyod remélem mar jobban van!
Irtad Chellonak, hogy irigyled a kismamatorna miatt. Te nem akarsz jarni? Vagy nem tudsz Zsofi miatt? Nalunk van gyerekmegörzö a tornaterem mellett bébisintérrel.

Bellana,
Daninak jobbulast!
Remélem összejön ma valami kis csavargas!

Egcsi,
kivancsi vagyok, bejön-e az almod a kisfiuval kapcsolatban. Nem semmi, hogy mar megvan minden rucu! En még mindig nem vettem semmit, csak az ajandékba kaptt két db ruci van.
De jövö héten jön a festö, egyelöre csak mintakat hoz és terepszemlét tart a leendö gyerekszobaban.

Alice!
nem tudom, hogy olvasol-e, de örülök, hogy jelentkeztél és hogy jol vagy!

Babanyul!
ujabb kisfiu! Gratulalok!

Bori!
ezt a turos sütit anyukam is szokta csinalni, föleg mert gyorsan készen van. En nagyon szeretem!
Igen, azt probaltam kérdezni, hogy ismered-e a Schalotte hagymat, Te mint szakértöKép

Timi,
örülök, hogy mulik a barnazas, jo pihizést!

Orsi,
minden jot kivanok az épitkezéshez, nagyon klassz lehet! Varom a képeket a hazrol és elsösorban Rolatok!

Pano,
ha megkapom a leirast a macikrol, megprobalom leforditani és elküldeni Neked.
Ha a leiras nem lesz ijesztö, talan megprobalkozom a cipöcskékkel is.

Lino,
honnan tudod, hogy a babad keresztben fekszik? En azt gondoltam, hogy ilyenkor még sok helyük van és össze-vissza mocorognak, naponta többször is megfordulnak. Hol érzed, hogy rugdos?

Mucska,
kivancsi vagyok mit hozol ki a spenotbol! En nagyon nem szeretem. Pedig probalkoztam vele, mert olvastam, hogy terhesség alatt ajanlott, de nem esett jol. Esetleg egy-két levelet tudok megenni nyersen a szendvicsen, amin egyébként mar sokminden van.

Chello,
ne aggodj a mozgas miatt. En pont ilyesmi idös terhes voltam, mint most Te, mikor elöször éreztem egy reggel, mikor nyugodtan feküdtem. Aztan egy hétig semmit, vagyis egyaltalan nem tudtam a bélmozgastol megkülönböztetni, olyan valoszinütlen volt az egész.
Egyébként én jarok terhestornara, hetente egyszer. Csak mert kérdezted.

Hu, bocsi, hosszu lettem.

Puszi mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!
Zsuzsi!
Én is ott voltam tegnap a kismamaklubban,elöl ültem,és állandóan kérdezgettem.színes pulcsiban voltam.Nem tudom emlékszel-e.De tényleg elég fárasztó volt ,hogy ilyen sokan voltunk.Én Nyulas Jolit szeretném megkérni,de még a Fantha Zsuzsát is szeretném megismerni.Szerintem még áprilisban elmegyek egyszer.
A szülőszobák szuperek,nagyon örülök,hogy ezt a kórházat választotam.

Bellana!
Boldog névnapot!
Dani jobban van már?

BABANYÚL!
Végre!
Gratula a kisfiúhoz!
Nem voltál tegnap a kismama klubban?

Ildikó!
A mellfájdalmam szerencsére elmúlt,de a hasam miatt aggódom én is.Alig megyek,15-20 perc után le kell ülnöm olyan furcsa fájdalmaim lesznek,mintha valami húzná a hasamat lefelé.Nem értem mitől lehet,24-én megyek dokihoz,majd megemlítem neki is.Bevásárló kocsit például már egyáltalán nem tudok tolni.Üresen sem.

Ma voltam a kórházban is Uh-n és minden rendben,jó hosszú combja van a legénykének.Ők is megerősítették a kisfiút.

Nagyon boldogok vagyunk,csak még a nevekkel állunk hadilábon.A PACZIGA mellé nehéz igazán jó nevet találni,főleg mert fiúból nincs olyan sok.Ha lány lett volna Léna,Milla vagy Szonja lett volna.De fiúnevek?És mindenképpen olyat szeretnénk,amit külföldön is lehet használni.

Zsuzsa!
Maya ma éjszaka semmit nem aludt,7-kor már felkelt,és most délután sem volt hajlandó aludni.Teljesen kivagyok,remélem nem lesz beteg megint.Szerintem ez a hülye időjárásváltozások miatt van így,az ő kis szervezetük is nehezen emészti meg a 3 napig fagy,3 napig tavaszt.

Mindenkinek jó hétvégét,később visszajövök!

Nanda
nanda

Lino!
Te is Szilvi vagy?
Írtad a Szt.Imrés topicba,hogy Újvári Borinál szülted mindkét csajszit.Írnál nekem róla részletesebben?
Nanda

nanda77@freemail.hu
nanda

Süncsi: részben a Zsófi az oka, részben meg az, hogy ahol lenne, az nekem elég messze van. Kocsival nem lehet parkolni, BKV-val, és gyerekkel a nyakamon, influs időszakban meg köszi nem! Marad majd a kazetta, de a hasam így is edz! A baba belülről, a görcs kívülről!
Akkor tényleg finiket ehettél, de szerintem ezekben a kajákban nem sok a kalória!
És szerintem az András egy szép, és régi név, és nem mellékes, mostanában nem túl gyakori!

Nanda: ezek, amiket Ildinek írtál nem hangzanak jól. Kíváncsi leszek, mit mond rá a doki!
Név: http://www.babashop.hu/babashop/nevnapok.php
Hátha segít! Pl Daniel, Martin,...
Lehet, hogy tényleg ez a baja Mayának! Voltál vele sétálni? Lehet, hogy csak levegőhiánya van... És ha te is lefekszel vele, az sem segít? Nálunk az tuti bejön!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Itt voltak a barátnőim és elvitték,közel 2 órát kint volt délelőtt.Nem értem miért nem aludt el.Ha lefekszem vele,hamarabb elalszom mint ő,és szépen eljátszogat mellettem,amíg fel nem ébredek.
nanda
nanda

Sziasztok lányok!

Nincs időm elolvasni a mai termést, bár látom ma nem volt olyan sok. Csak elköszönni jöttem, holnap indulunk síelni. Még pakolnom kell, meg szendvicseket gyártani. Vigyázzatok magatokra és egymásra, pénteken majd jövök, gondolom egy napig csak olvasni fogok.

Puszi mindenkinek!

Panó
panó

nanda: de ha hagy aludni, akkor az nem is rossz! Kép
Hátha éjjel sokat alszik majd...

Panó: jó utat, jó időt nektek, és te talán hagyd ki a síelést! Egészségben térjetek haza!
Mi meg majd irogatunk szorgalmasan, hogy az elvonási tüneteidet pótoljuk.
Akkor egy hétig tábla sem lesz Kép

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok

Most robbantottam ki a potfiamat a gep mellol, hurra!

Nanda
Kivancsi vagyok mit mond az orvos a hasfajasra, nalam ugyanez a helyzet, egyszeruen bevasarolni is nehezemre esik, mert nem tudok egyszerre sokat gyalogolni. Le kell ulnom, vagy hajolnom, hogy az a feszito, vagy nem is tudom milyen erzes elmuljon. Majd irdd meg mi volt a szakember velemenye. Maya miatt nagyon irigyellek, milyen jo, hogy hagy aludni. Laura mar egyaltalan nem alszik napkozben, igy neha estere kinyulok. Viszont az szuper, hogy az apja teszi le aludni minden este. Sajnos nalunk ezt a leanyzot a kezdetektol altatni kellet. Ki tudja miert? Volt idoszak amikor ez a muvelet 2 orat vett igenybe, ma mar csak felora.

Suncsi
Koszi a szurkolast, biztos lany lesz, mert most eloszor szeretnek fiut. Az otlet jo, benne vagyok, hogy csergessuk a bebiket. Itt a nagy nyilvanossag elott, mar most felig orokbefogadom _Andras-Domperket). A piteben a legjobb, hogy a 6 tagu csaladomnak nem kell 2 oraig sutogetnem, porgetgetnem. Csak betolom a sutobe es kesz, az ize meg szinte jobb mint a palacsintae. Puszi neked es jelszo: Turo Rudi

Bori
De jo, hogy elokerultel. A receptedet kifogom probalni. Nagyon jonak tunik. Tallinba eleg surun megfordulunk, de foleg jegmentes idoszakokban amikor jarnak a szarnyas hajok.
Milyen jo meglepi lett volna, ha jottok hagymalevesre:-). Maskor csak kuldj egy e-mailt es mar adom is cimunket, de szerintem idetalalnal, csak meg kell keresni a Kannälmäki Maxit.
Remelem a haskemenyedesed nem fog rosszabbodni. Erdekes, hogy ilyen sok mindenkinel elofordul. En 18-an megyek UH-ra, utana dokihoz. En is meg fogom kerdezni mi ez, de nekem Lauraval is vegig volt.

Mucska
Neked mindent tudok fozni. Igaz, hogy erre nem ismerik a fozelekeket, de epp ideje, hogy megtudjak mi a jo. Kelkaposzta es krumpli fozeleket mar csinaltam nekik, de nem arattam nagy sikert. Az imadott krumplis tesztam miatt meg meg ki is rohogtek. Sosan, vagy cukrosan kered? Tenyleg itt spenotleves van, az is jo?

Bellana
Hogy sikerult a csavargas, Dani? Milyen volt anyos-pajtas.

Mindenkinek nagy cuppanos es jo hetveget.
Ildiko
salla

Pano
Nagyon jo sielest, erezzetek jol magatokat, de azert legy ovatos.
Ildi
salla

Sziasztok!

Ismét csak ilyen későn jutok ide, de mindegy, holnap SOKÁIG ALSZOK!!!
Anyukámnál voltunk és ilyenkor mindig későn jövünk haza. Ráadáasul ma végre eljutottunk a párommal a Corába és vettem magamnak 2 nadrágot és egy felsőt és nagyon boldog vagyok!
Az egyik gatyó és a felső egy együttes, a másik gatyó is szuper és lehet azt is a felsővel hordani! Ráadásul az én nyári szineim, a párom is mondta, hogy tök jók, igazándiból az egyik nadrágra ő beszélt rá, de olyan jó árban voltak, hogy el kellett hozni, remelem nem fogok annyira elterebélyesedni, hogy aztán ne jönnének rám!
Úgy örülök nekik, mert így nem kell egész tavasszal és nyáron állandóan szoknyában + ruhában járnom! A párom anyukámnál csinált is rólam fotót, de persze ami nekem igazán tetszene, az szerinte életlen (szerintem csak egy kicsit) és azt nem akarja feltenni. Úgyhogy ez az akció már holnapra marad, addig kiegyezünk egy képben. Magáról nem akar képet, úgyhogy csak engem fogtok megismerniKép

Megyek szunyni!

Puszi mindenkinek!
Ja, ma voltunk 14 hetesekKép És már van pocikamKép

Sziasztok!

Orsi
14+1

avocado

Jó reggelt lányok!

Ugye milyen korán ébredtem? Tegnap egész délután
aludtam mert nem éreztem jól magam, fájt a fejem a melegfront miatt.

Zsuzsa, Mucska, Süncsi, nem adom fel. Kép
Tegnap nem sikerült a fogyózás mert délelőtt a Kikában csavarogtam és megtaláltam az éttermet is , bevágtam egy menüt de isteni volt. Néha nem árt bűnözni.

Egcsi, örülök, hogy Te is kezded a tornát. Az uh előtt én is azt álmodtam kisfiú és mégis a megérzésem jött be azaz, hogy kislány.

Zsuzsa, én soha nem voltam feledékeny és mégis lányom lesz. Kép

Süncsi, milyen a terhestorna?

Orsi, várjuk a képet. Előbb-utóbb én is teszek fel magamról. Én is a Corában vettem magamnak nadrágot.

Chello
chello

Szia Lányok!

Chello!

Így szombat hajnalban nem semmi vagy! Kép
Tessék gyorsan visszabújni, hogy érezd a babót!Tegnap én is bűnöztem, mert ettünk k Corában egy szelet pizzát. Olyan zsíros volt, hogy nem is bírtam megenni és rá sem tudtam utána nézni a kajára. NYomtam befele az almákat. Lehet, hogy így kéne minden nap? Mérlegem most megjavult, mert azt mutatja amit látni szeretnék. Na majd kedden a védőnőnél.....Kép

Ildi!

Mindegy, hogy mit csinálsz, de csak nagyon keveset! Hétfőn kipróbálom aztán majd írok, hogy spenót kell e vagy jó lesz a lángos isKép
Kruplistészta: az szupi jó. Ott nem tudják, hogy mi a jó?

Süncsi!

Hétfőn próba, szerencsémre a férjem szereti...Kép Megpróbálkozok vele, aztán utánam az özönvíz.
Remélem jól vagytok! Puszi Nektek. Gyorsan telik rajtunk az idő!

Zsuzsa!

Köszike, megjött, majd hétfőn délután beszámolok az eredményről. Itt minden rendben a kilók terén. HA megyek az utcán, vagy ha jönnek hozzánk, senki nem akarja észrevenni, hogy terhes vagyokKép A múltkor amit felraktam képet azt mondják, hogy nem is én vagyok, csak másoltam a pólómba egy pocakot...Kép (pólót is pocakot is...Kép )Remélem minden rendben nálatok és a kishercegnő sem lett beteg!

Szép hétvégét mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Látom, nem nagy ma a forgalom, gondolom, mindenki háztartást vezet és férjurat pátyolgat - elvégre Valentin-nap van! AZ én férjem csak délben fog előkerülni, még sötét hajnalban elment, futóversenyük lesz a Hármashatárhegyen,addig Danival szólózunk. Főzés előtt még lemegyünk a nagy hóba, mert estére már csak locspocs marad az előrejelzések szerint...Pedig olyan gyönyörű volt tegnap este!
Elzarándokoltunk a Camponába, kisfiam nagyot tombolt a játszóházban, én pedig anyuval vásárolgattam másfél órát, de már az első 5 percben azt hittem, leszakad a hasam. Nem is tudtam így élvezni a dolgot.

Ma brokkolikrémlevest készítek (igazit) és sajtos rakott csirkemellet valami körettel, ti mit főztök? Lehet, hogy zellerkrémlevest kellene inkább, rakott zellerrel...? Azt mondják, igazi afrodiziákum...Hát, rámférne egy kis szerelmivágy-serkentő.

Puszi mindenkinek, aki itt ma előfordul
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Látod Mucska, ma megelőztelek.

És már túl vagyunk a bevásárláson. Férjecském most tanul de utána elmegünk a Kikába valami függönyt nézni és utána Valentin napot ünnepelünk egy vendéglőben. Asszem ma sem fogok fogyókúrázni. Hétfőn nem merek majd ráállni a mérlegre.

Kellemes hétvégét mindnekinek.
Chello
chello

Bori, imádom a brokkolikrémlevest, én is főzök jövő héten valamikor.

Én ma nem főzök, holnapra viszont milánói lesz.Kép

Ma nekem is fáj a hasam és a derekam meg leszakadóban. Kép Nem tudom mi lesz később.

Chello
chello

Szia Csajok!

Chello!

Ma iszonyatosan ügyes vagy.
Nálunk Csirke leves lesz, csirkemájat sütök apucinak, meg kap egy nagy tepsi meggyes piskótát. Ma nincs igazából kedvem a nagy sütéshez. Pihenj sokat ma, he fáj a hasid!

Bori!

Jól hangzik a sajtos rakott csirkemell... Azt megenném.

vendéglő: Mi sokat járunk, gyakran elvisz a párom. De most én fújtam le pedig tervezte, mert ma 6 éve volt az eljegyzésünk. De be vagyok sz@rva, hogy akkor nem tudok ellenállni, és ezt a pár napot ki akarom bírni, hogy a védőnőnél ne ájuljak el amikor Kép

Tegnap akarva akaratlan lett kiságyunk kókuszmatraccal. Elmentünk egy használt kereskedésbe csak kíváncsiságból és ott találtunk egy olyan ágyat, ami a ngymamánál volt (2X aludt benne a gyerek és volt hozzá egy olyan kókuszmatrac, ami még a saját nylonjában volt. Mindez féláron. Hát elhoztuk. Igaz én olyat akartam, ami pelenkázó szekrénnyel együtt van, de meggyőztek, ha átalakítom, utána kaka az egész. De most már örülök, mert a mit én akartam az 48000 Ft lett volna matrac nélkül.(Brendon) Igy meg 15000 forintból megúsztuk matraccal együtt. A Brendonban csak a matracra mondta 14000 forintot. A coraban ki van írva az akciósok közt 8000 ért, de kapni azt nem lehet.Így jártunk.

Szép napot mindenkinek!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Merre vagy? Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

ZsuzsaKép
Köszi a szülinapi meglepit, bár a tortásat nem árulom el a papának, mert a végén még féltékeny lesz!Kép Én Leslienek drukkolok, szuper szövegeket ír és ha teheti magyarul énekel, nem erölteti az angolt mint a többiek. Tóth Verának gyönyörű hangja van, még én is hallom a bot fülemmel.Kép

SüncsiKép
Én is készülök a babaszoba megtervezésével, már szóltam a mesternek, hogy jöjjön és adjon árat stb.Kép Nagyon izgi, mikor bemegyek az üres szobába mindig elképzelem milyen lesz berendezve stb.Kép

NandaKép
Nézegesd szorgalmasan a keresztneveket, biztosan találsz szépeket. A Dániel és Dávid külföldön is használatos, de elég gyakori.Kép A lányod neve is szép és különleges.Kép Mikor külföldön laktam hallottam egy két nagyon furcsa nevet, az egyik lányt KEDD-nek hívták!Kép Mondtam neki, hogy bár hadilábon állok a nevekkel, az övét tuti nem felejtem el.Kép
Szerintem, ha csöndben eljátszik a lányka, akkor ne eröltesd az alvást, lehet, hogy aznap éppen túl kipihent és nincs szundira szüksége.Kép

PanóKép
Jó pihenést és vigyázz magatokra!Kép

ChelloKép
Mi a kezdetektől fiucskára számítunk, remélem nem lesz leki sérülése a gyereknek, ha mégis kislány.KépTulajdonképpen mindegy, az egészség a fontos!Kép

BoriKép
Néhány napja rengeteg zöldséget tömtem magamba, úgyhogy ma egy kis szénhidrát jön. Spagetti.Kép Néha megengedhető, nem? És a madaraim is szeretik.Kép

Egcsi
(16!KépHipp-Hipp-Hurrá!)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MucskaKép
De jó! Már van kiságyatok!Kép Tényleg jó vásárt csináltatok! Mi megvárjuk amíg kész lesz a szoba és utána indul a berendezés.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mucska, Ti is ügyesek voltatok a kisággyal. Nagyon jó áron vettétek. Kép Először én is átalakítható ágyat akartam de aztán meggondoltam. Most ott tartunk, hogy kapunk kiságyat a barátnőmtől és csak kókuszmatracot fogunk venni amit láttunk a Kikában 6000-ért. Mi is olcsón meg fogjuk úszni.

Én csak 1 hónap múlva megyek védőnénihez úgyhogy addig lesz időm helyretenni a súlyom.

Bevettem egy MagneB6-ot és már nem is fáj a pocim. Kép

Egcsi, gratula a 16. héthez. Kép Kép Kép

Chello
chello

Jó reggelt!

Ez az idei utcsó hó???
Mindjárt megyünk sétálni a lánnyal, de most gyorsan írok.
Ma mi is pizzát hozunk Kép Adunk az élvezetnek.

Mucska: jobban van a Zsófi. Ma nagyon élénk, és egy rossz álomtól eltekintve aludt is az éjjel!
A spenót meg majd érdekel!
Jó vásár volt az ágy, és szerintem is jobb lesz ez a megoldás. Nálunk is ez van!
Nem tudom, milyen ágy volt az, de a közel 50 Eft egy ágyért elég húzós!
Amúgy szerintem hagyhattad volna magad elcsábítani! Tuti ott is van valami lightos kaja! Kép

Bori: a zeller serkenti a hormonokat! Számolj be, mi volt a hatása!
Amúgy mi is lehet, hogy ma megyünk a Camponába, a Péter Pánba! A Zsófi is nagyon szereti!

chello: jó tanács: ne is állj a mérlegre egy hétig, ha bűnözöl! Addig loplalhatsz is még!
Ha a hasad nem jó, akkor pihizz! Feküdjetek be az ágyikódba az uraddal, és olvasgassatok valami babás könyvet! Az jó program, nem?

Egcsi: nekem a Tóth Vera a nyerő, és vannak még jók. AZ Edmund, és a Laci (asszem) is tetszik. Nekem érdekes, a sztárolt Oláh Ibolya nem annyira!
Jó makarónizást!

Mindenkinek kellemes 7végét!

Zsuzsa
zerko

Szia Chello!

Az nagyon jó ár. Mindig bosszankodva olvasom, hogy a Kikába milyen árak vannak. Itt meg, Csak a Brendon és a Megatoys méreg árakért! A Corában meg hiába van kiírva, ha nincs. Így én örülhetek, mert bontatlan zacskóban van. Beszéltük, hogy felmegyünk vásárolni, de mire hozzászámolom az üzemanyagot, addigra ugyanott vagyok. Így marad ez a nyamvadt nagy város, ahol semmit nemlehet kapni. Kenguru gold márkájú rugdalódzót is a piacon tudtam normálisat venni, mert sehol nincs. Vagyis a Corában volt két fajta csúnyácska. Régi szép idők.... amikor gyerek voltam állandóan Pestre jártunk vásárolni. vasútas szülőkkel könnyű volt, mert ingyen volt az út.
További szép napot!
Mucska

Andi
Kép
mucska

ZsuzsaKép
Ibolya ázsiója azután ugrott meg, hogy bemutatták az Aktívban hányattatott sorsát. Becsülöm, hogy idáig eljutott, de szerintem nem sportszerű a többiekkel szemben, hogy állandóan őt mutogatják, már több műsorban is láttam.Nekem éppen ezért nem annyira szimpi. Örülnék, ha Tóth Vera nyerne, neki tényleg szuper hangja van.Leslie-nek pedig úgyis lesz lemeze szerintem, nem hiszem, hogy ő vinné el a pálmát. A zsűriből Pierrot bírom, állandóan mosolyog.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Zsuzsa!

Ismervén magam, jó az itthoni csirkeleves, a többi a páromé. Ha elmegyek akkor úgysem bírom ki és csak feleslegesen tágítom ki a beleimet! Örülök, hogy eddig eljutottam! Anna is jól érzi magát, mert mostanában felettéb aktív.

Örülök, hogy Zsófi rendben van. Így legalább tudtál te is aludni!
Az ágy nagyon tetszett volna, de sokallottam is meg mondták, ha átalakítom később heverővé, akkor nagyon pocsék lesz. Így majd egy igazi gyerkőcágyat kaphat ha eljön az ideje. Nagyon tetszenek,amit azon a címen láttam, amit írtál.
További szép Napot Nektek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Lányok!

Kész vagyok! Apucinak 20 perce vettem ki a meggyes piskótát a sütőből ( a legnagyobb tepsi ami be fér a sütőbe) és már nincs belőle! Még jó, hogy volt ebéd is előtte.....Kép NA megyek és sütök neki másikat.
Puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!

Bútor ügyben,én is azon a véleményen vagyok,hogy a pelenkázóval együtt vehető kiságy fölösleges pénzkidobás.Úgysem fogod annyira kihasználni,mint ahogy a funkciója megkívánná.Mi az IKEÁ-ban vettünk egy fiókos komódot,és arra tettem a pelenkázó lapot,sőt az elején a Maya 2 hónapig nem volt hajlandó az ágyában aludni(mellettem aludt),és az ágyon pelenkáztam.Ott volt a gyönyörűen berendezett babaszoba és 2 hónapig szinte felé sem néztünk.Persze ez kivételes eset,de van néhány ismerősöm,akinél hasonlóan alakultak az első idök.
Néhány gyönyörű babaszoba ötletnek!Az árakat jobb,ha nem nézitek!

www.babyexpress.hu

KÉRDÉS!
Tud valaki olyan boltot,ahol Patchwork takarókat,falvédőket,ágyneműt lehet kapni?

Ja!A párom ált.2 hetente megy Bécsbe,-most is volt-és mondta,hogy 2 funkciós 3 kerekű(jogging)babakocsi-MAXI COSI-ami itthon majdnem 100e. ft,kint 60e. ft-ért látott.Tudom,hogy még ez is nagyon húzós,de csak azért írtam le,hogy lássátok a különbséget.Az itthoni nagy bababoltokban nagyon drágán mérik az új babakocsikat.Mi is újat vettünk persze,de egy barátnőm aki állandóan bababörzézik,mondta,hogy olyan 4 funkciós babakocsit vett a kicsinek,amit 3 hónapig használtak,nem is volt kint csak lakásban és fele áron jutott hozzá.Sokan vadi új kocsikat(sokat ajándékba kaptak és nem használták),bútorokat,ruhácskákat visznek nevetséges áron.Május elején lesz börze,itt budapesten az EXPO-n.Érdemes kinézni!!!
Erről ennyit!

Majd még visszajövök,megyünk ebédelni!
Puszi,Nanda
nanda

Szia Mindenkinek,
Túl vagyunk az ebéden. Ma kivételesen feltettem a hófehér damasztabroszomat is, teljesen ünnepi lett a hangulat. Dani odavolt a körítésért, pl. a krémlevesbe csináltam szív alakú pirítósokat, nagyon tetszett neki. Apa is meghatódott. Ő meg egy halom sütit hozott a kedvenc Szépvölgyi úti cukrászdánkból.
Mai dilis poénom az volt, hogy a Valentin-kártyára ráírtam, hogy "Kisbabánk lesz...". Persze, vette a lapot és nagyon meghatódott a meglepetésen. Csak Dani nem értette a bolond szüleit.

Chello,
A jövő héten akkor valamelyik nap összejöhetnénk, és az ebéd lehetne brokkolikrémleves (általam) és milánói (általad).

Mucska,
Az ágyat szuper áron vetted, én annak idején úgy döntöttem, a horribilis árat nem vagyok hajlandó kifizetni a kókuszmatracért - persze, így neked egész más, így megéri.
A védőnő által mértet és a saját mérésedet külön nyilvántartod? Mert nálunk ez akár 3-4 kg különbségeket is mutat, attól függ, milyen ruhában vagyok, mennyivel evés után stb.

Nanda,
Bekukkantottam a gyerekbútoros címedre, és csöpögött a nyálam...Valahogy mégis odatévedt a szemem - óvásod ellenére - az árakra, így rögtön meg is fagyott.(a nyálam)
A foltos boltokban tudok talán segíteni, mert van néhány ismerősöm, akik ezzel foglalkoznak (az egyik a Házi praktika munkatársa volt régen, még a szép időkben) - szóval őket megkérdezem, hol a legjobb a választék.
Kíváncsi vagyok, milyen név mellett fogtok majd dönteni! Nálunk ugye lányt prognosztizáltak, ám ha meglepetésként fiú lesz, azt mondtam, Mégismáté lesz a neve.

Jó pihenést mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Bori!

Jó négy kilóval mutat többet a védőnéni mérlege, mint az enyém. Általában ugyanabban a cipőben megyek és éhgyomorra, mert reggel 1/2 8 ra már lehet menni. A férjem röhög, amikor nézem, hogy mit is vegyek fel, hogy ne nyomja a plusz kilót. A múltkor már berágtam rá, azért vettem a digitális mérleget és írom, hogy mikor mit mérek. Viszem majd magammal és meg is mutatom. HA itthon nem híztam, akkor ugye ott sem kéne.....

Nanda!

Jó a cím, de jobb lett volna ha nem írod oda, hogy ne nézzük meg az árakat....Kép Lefagyott a csöpp orcámról a mosoly. Kép Amúgy szépek!
Nekünk meg most telefonáltak, hogy megjött a szekrénysor így jövő héten ismét gályázhatok. Összeszerelni, aztán átpakolni lomtalanítással egybekötve.... Jaj szegény én! (de csak míg csinálni kell) Majd lehet, hogy egy két napra el is tűnök az éterből, akkor a párom kihúzta az internetet, mert a gép is máshova fog kerülni. Anna, Anna, de sok baj van veled! Hála Istennek! Kép
Szóval ha nem jönnék nem lett semmi bajom!

Pusza Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Na megvolt a nagy ebéd és pihi. Kép

Fini húslevest ettem és roston sült csirkét salátával úgyhogy volt benne fogyós is. És nem rendeltem palacsintát.

Zsuzsa, megfogadom a tanácsod és csak 1 hét múlva állok rá a mérlegre, hétfőtől pedig folytatom a programot.

Mucska, az én védőnénimnél 5 kilóval mutat többet a mérleg, én ezt nem értem, direkt elállítják?

Finom lehetett a meggyes süti ha Apuci így bekajálta. Mirelit meggyből csinálod?

Hát igen, itt Pesten nagyobb lehetőség van a vásárlásra és ki lehet fogni olcsó dolgokat.

Bori, nálunk a milánóit Apa csinálja, úgy is jó?Kép

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?