Sziasztok,
Klár,
Szétszórtság
De még mindig jobb,hogy otthagytad és nem elhagytad (én 2 kulcsot hagytam már el). Végül eljutottatok érte?
Nagyon teccett a Kanginak szánt szülinapi képsorozat
Toffi,
Örülök,hogy összejött a torta. Viszont Szandi szegény
Hogy van a kis beteg?
Maci_2,
Tetszett az autó? Megveszitek?
Psandi,
Gratula Dani új tudományához
Tüni,
Na én meg jól megelőlegeztem nektek a babát ezzel a mikorra vagy kiírva kérdésemmel
Cukrod
Remélem a doki meg fog nyugtatni. Itt van a weben egy Dr Csákány M György nevű orvos aki cukros kismamáknak ad tanácsot,gondolom leendő kismamáknak is segít.
Angela,
Köszi a csiga infót. Remélem kislányod is megszereti. Szurkolok,hogy ott tartózkodás ill hazajövetel úgy legyen,ahogy szeretnéd.
Tündér,
Én egyáltalán nem vagyok alvásszakértő,mert Artúr még 1szer se aludta át az éjjelt,de úgy emlékszem a többiek írták,hogy féléves kor körül az eddig jól alvó babák ébredezni kezdhetnek.
A foga is lehet ilyenidőtájt,többeknek a Dentonox gél segített (már ha Ilang engedi,hogy bekend az ínyét). A nagyszülők élvezték a babázást?
Anita,
Mi Pampers Maxit használunk,Artúr 9.40 és nekünk bejött. Próbáltuk a maxi plust is,az 9 kilótól,de az túl nagy volt így maradtunk a maxinál. Én is úgy hallottam,hogy nem túl jó,ha kimarad egy mozgás,de biztos megtaláljátok a módját majd,hogy másszon Robó.
Kaska,
Penészirtáshoz sok sikert! Az én hasam sem a régi,elég ráncos,sőt még mindig megvan középen a fekete csík,de én is szeretem,mert Artúrt ki tudtam hordani benne. Én Milupa krémet használtam terhesség alatt,elég jó volt,de a csodákban én se hiszek.
A Pampers csiga remélem megjön nektek,már nem tudom ki írta,hogy a Libero esőköpenyre 1 hónapot várt. És nektek volt részvételi szelvényetek? Mert nekünk nincs ill még hiányzik pontunk is,csak nem tudom szelvény nélkül elküldjem-e?
Momo,
Hát akkor a tippem nem jött be
Mindenesetre remélem,hogy lassan elcsitul a vihar és nemsokára örülhettek az új autónak na meg legfőképpen a legkisebb csemetének! Jaj ez olyan izgalmas,az ember nem tudja biztosan kisfiú-e vagy kislány? Persze,fő,hogy egészséges legyen de azért az emberben csak van egy belső hang ami megsúgja ki van odabenn. Az eddigi 2 terhességed egyforma volt? (mármint émelygés,pocaknövekedés ilyesmikre gondolok)
Zulu,
Hát benneteket nem kerül el a betegség az új évben sem
Jobbulást! Idén már új házba költöztök,ugye?
Zsizsa,
Szívesen
Ha még olvasol: a Margit körúton a Demko Feder kirakatában láttam sokféle báránycuccot,igaz elég drágán,de érdemes ott is megnézni,ha végül úgy döntötök,hogy vesztek.
Andi28
Nagyon aranyos a babócád! És még el is fér a kiságyban keresztbe is
Nálunk is volt egy olyan időszak,amikor semmire se jutott időm (ill én így éreztem) azért most már jobb a helyzet.
Urszila,
Ez az album jó ötlet
Artúr tuti alulteljsíti majd a fogtervet,mert most 1 héttel 9 hó előtt még csak egy foga van (félig kint félig bent)
Erről jut eszembe tegnap jól megijedtem,mert hülye fejjel gondolván,hogy nem lesz semmi gond,odaadtam Artúrnak egy almát,hogy nyalogassa kicsit,erre a fél kis fogával leválasztott belőle egy darabot,ami a torkán akadt,de szerencsére felköhögte. Ezek után hogy merjek neki kenyérhéjat adni?
Köszi mindenkinek a gratulát a kúszáskezdeménnyel kapcsolatban,de ezt csak az én elfogult anyai szívem látja kúszásnak,inkább olyan mozgás ez ,mint ahogy az elefántfókák haladnak
ill oldalra már nagyon ügyesen közlekedik egy félkörívben mindent elér,ha kinézi magának ill kamikáze szerűen hátra veti magát,ha elfárad ezért a kemény műanyag játékokat próbálom eltenni a feje alól,de ez nem mindig sikerül,ilyenkor sírás a vége,de gondolom ez mind a tanulási folyamat része.
Most már abbahagyom,csak még annyi,hogy ma az Aktívban (én nem láttam csak az előzetest)arról volt szó,hogy Atkins doki túlsúlyos volt és talán szívrohamban halt meg?Bár lehet,hogy ez csak rosszindulatú pletyka?
Sziasztok,
Azur