Itt vagyok!!!! Két napig szép idő volt, órákat sétáltunk és játszóházban voltunk, aztán este kötöttem. Kötök sálat, sapták egyformát mindanyiunknak és alig jutottam a géphez. Utána órákat olvasgattalak
)).. Ma volt itt a barátnőm a 2 kis fiával, felfordították a lakást, de jó volt, mert legalább Barak nem rajtam lógott, hanem hancurozott, igaz a kicsinek (11 hó) folyton tépte a haját, jajj szegény gyerek már úgy sajnáltam. Én meg lángost sütöttem, azt ettünk a gyerekek lekvárral, mi az anyukával fokhagymásan, tejfölösen és sajttal, ahogy kell. Bevezettem a csajt egy kis magyar ízre.. A férjem kedvence
is.
Tünci! A képeket megkaptam.. gyönyörűek!! az össes.. Ti, a ház, Viola.. Reagálok az emailre is hamarosan. Annyit akartam mondani. hogy lehet egy meghitt pillanatban érdemes lenne a "bubkó" kolléganőnek elmondani röviden érzéseidet és aarra kérni őt, hogy ha jót nem tud mondani, akkor többet meg se szólaljon ez ügyben. Vedd rövidre és határozottra. Legalább távol tartod magadtól..
Boboka! Nagyon sajnálom a vázát.. Már kamerát kell tenni egy urnahelyre is??? nem hiszem el... ledöbbentett.. komolyan, ha én itt elmondom ezt valakinek, kiröhögnek.. virágot, vázát ellopni egy sírról? Ez szentségtörés.. Nagyooon sajnálom..
Melcsike! Szerintem igaza van Bobokának.. Nem kellene sok időt töltened az Angyalok oldalán. Nem mintha nem érdekelne mi van másokkal, de ne vedd magadra mások fájdalmát is. Most nahyon érzékeny időszakban vagy és nem tudom mennyire jó sok tragédiát nap mind nap végig olvasni..Probálj inkább valami kellemes zenét hallgatni, valami könnyűt olvasni. Ne haragudj, csak egy vélemény...
Betti! Tudod mi? A barátaidnak úgy kellett volna meghívni titeket, hogy: lesz egy látogatás nálunk, ha nektek nem gond, nem baj, bírtok eljönni, akkor szívesen látunk, ha nehéz, akkor megértjük.. Ennyi.. Tehát, nagyon is jól döntöttél..
Jó reggelt mindnekinek!