Sziasztok Csajszik!
Nem győztem olvasgatni,olyan sokat írtatok az elmúlt 2 napban!
Kitty!Üdv köztünk!
Írtad,hogy itt nem öreg senki.Sajnos azért én igen!
Most decemberben leszek 30 kereken!
Bár azt mondják,hogy egy nő életében ez a legszebb kor.
Nita!Én is szemüveges vagyok kb 17 éves korom óta.De úgy 5 éve használom a kontaklencsét.Nagyon nehezen tudtak rábeszélni,de mire megszoktam és megtanultam berakni meg kivenni,azóta nagyon szeretem.Már el se tudom képzelni,hogy minsen nap szemüvegben legyek.Azért néha abba kell lennem,hogy a szem pihenjen.Ami van szemüvegem már nem új,és nem is olyan divatos,de ha lenne egy trendi szemüvegem,többet hordanám utcára is,mivel a kolléganőim mondták,hogy nagyon jól áll.A műtéten is gondolkodtam,jó is lenne,csak sajna szemenként 200 ezer ft.De lehet,hogy már több is.
Szóval nem egy olcsó mulatság a műtét.A kontaklencsét meg úgy veszem,hogy 3 havi adag van egy dobozban (3 pár) és az 9000ft.De mivel van egészségpénztáras kártyám,arra szoktam venni.
Cicamaci!
Nekem is nagyon tetszik a közös képetek!Nagyon arik vagytok!
Hát a gyerekneveléshez még nem igazán tudok hozzászólni.Majd ha mi is gyarapodunk.A párommal beszéltünkmár erről,ő azt mondja nem fogja elkényeztetni.Én meg erre azt mondom,majd meglátjuk akkor,ha már a kezünkbe fogjuk a csöppséget.Én ahogy magamat ismerem,azon leszek,hogy mindent megadjak neki,amit a száján kiejt.Bár azért biztonyos keretek között.
Amúgy ma megtudtam a szövettan eredményét.Szóval az volt a baj,hogy a méhlepény nem volt jó (megfelelő) helyen és ezért nem tudott jól megtapadni.Ez okozta a baba elhalását.
De nem látom negatívan a dolgokat,lelkileg készítem magamat az újabb terhességre.A párommal úgy beszéltük meg,hogy februárban elkezdünk próbálkozni.Az mégse 6 hónap,az már 3-4 hónap.
Abban maradtam a doktornőmmel,hogy majd jelentkezem nála a jövő év elején.És akkor elküld mindenféle vizsgálatra,hogy tudjuk hogy egészséges legyek,mire újból teherbe esek.
Bocsi,most kicsit hosszúra sikeredtem!
Jó éjt mindenkinek