probalok potolni es reagalni. netunk meg mindig nincs sajnos. talan hetvege fele. mondtam is apanak, hogy jol kibabralt velem, amiert pont az elso szabad hetemen elvesz tolem titeket. hianyoztok am!!!elvonasi tuneteim vannak. ezert is hagytam ott a takaritast egy kicsit, es jottem at anyosomekhoz netezni!
szoval olvasok, aztan meg reagalok.
eslo kor meg csutortokrol:
[quote="zölddisznó"]
írta:zölddisznó
Mágnes! A CTG-s csaj olyan kedves, hogy jajjj! Élőben furi lesz nagyon. "Kedveságnes" "jöjjönágnes" "feküdjönleáges"...-ezni fog végig. Tök furi stílusa van!
nalunk a vedoneni volt ilyesmi szerdan. minden masodik szava "sweetheart" volt.
niki. milyen angolert fizettel 12 ezret?
vera. hogy vagytok? hogyan alakulnak a dolgok? tudunk segiteni?
bebic. mit mondott a szemesz?
gabi.cili. akkor a szerda este olyan siros volt. en is nagyon sirtam. keso estig dolgoztam, aztan elrohantam kajat venni, aztan haza. mar menni kellett volna szulesfelkeszitore. apa sehol. hivom, azt mondta ott kell taliznunk, mert valami nagy gond van munkaugyben, es hagyott uzit a mobilomon, ami persze lemerult. elindultam a korhazba, mar akkor elegge ideges voltam. aztan rajottem, hogy egy filler sincs nalam parkolasra, hiaba kertem Tonyt, hogy tegyen be penzt a penztarcamba, mar napok ota, aztan ugye a telcsim lemerult, igy hivni se tudtam. a parklasert meg elore kell fizetni. mivel kesesben voltam siettem, es gyorshajtottam, igy nagyin valoszinu, hogy lefotoztak. aztan a parkoloban nem volt hely, igy meg el is tevedtem. ekkor tort el a mecses. nem tudom hogy csinalta apa, de megtalalt, es leparkolta a kocsit, es megnyugtatott. franya hormonok.