Új privát üzeneted érkezett!

Mucska: jaj, de jó, hogy nincs semmi gondod velem. Kép És igazad van, írtál akkor...Bocsánat, figyelmetlen voltam. Íme a salihoz való:Kép

Egcsi: hú, de rossz lehet neked!!! Én meg már ettől a két héttől parázok. Kép Mióta van távol?
És akkor tök egyedül vagy???
Ezt küldöm neked:Kép

Bellana

Kép
bellana

Bellana!

Köszike, látom vigyázol Rám. Igazán rendes Tőled!Kép
Minden rendben egyébként Nálad? Jól vagytok?

Egcsinek tuti, hogy nem könnyű. Becsülöm érte!

Timi!

remélem pihensz és eldöntötted a táppénzt. Ha van kedved írhatsz mailt is, de ha meg tudod mondani, hogy mikor lépsz fel éjszaka én szívesen jövök olyankor is, hogy dumcsizzunk, mert az alvással hadilábon állok! MAjd látod, hogy alakulnak a dolgaid! Alegfontosabb, hogy minden rendben legyen Te kis regisztrálatlan munka hőse!Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Lányok itt esik vagyis szakad a hó! Kép

Névtelen levelek: Itt a Süncsin kívül nem nagyon emlékszem névtelen beszólásokra. szerencsére! Azt bírom, hogy mindent megtudunk dumcsizni és ha nem értünk esetleg egyet valamiben, mindenki tiszteli a másik véleményét!

Ja és a legjobb, hogy tuti ez a legjobb kedvű topik itt a babaneten! Kép

Olvasgatok más topikokat is kíváncsiságból és vannak nagyon elharapódzódott beszólások!

Szuper ez az egész társaság és örülök, ha bárkivel dumcsizhatok!

(talán a közelgő Valentin nap teszi, hogy ilyen kis szentimentális vagyik ma este.)

Puszi kivétel nélkül Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

BellanaKépMucskaKép

Drágák vagytok!Kép Nem volt ez mindig ilyen sz@r, eleinte két hetente itthon volt 3-4 napra, sőt hetekre, de azóta kétszer volt főnökváltás és a helyzet egyre borúsabb lett!Kép Ilyen sokáig még soha nem volt távol, remélem nem is fordul elő mégegyszer. Igazság szerint havonta kap egy hetet itthon, amihez azért hozzá lehet edződni, de az sem az igazi. Sokáig külföldön éltünk és ott is szinte csak magunkra számíthattunk, úgyhogy nem ismeretlen nekem ez a kényszerű önállóság. A babával azért nehezebb lesz, de majd találunk magoldást.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép

Andi
Kép
mucska

Drága Egcsi!

Sok mindenhez hozzá lehet szokni! Persze ezt az élet hozza. De akkor sem könnyű Neked. De itt van egy csomó vállacska, amiken megoszthatod örömöd és bánatod! A párodat nem tudjuk pótolni, de felvidítani azért próbálunk!Kép

Andi
Kép
mucska

Kép
panó

Sziasztok lányok!
Bővítettem a táblázatot, majd megpróbálok valamit csinálni, hogy jobban olvasható legyen, de most semmi türelmem hozzá. Minden nevet csak úgy fejből írtam be, amire emlékeztem, úgyhogy előre is elnézést kérek azoktól, akinél összekutyultam valamit. Szóljatok, hogy mit kell javítanom!

Mindenkinek jó éjszakát!

Panó
panó

MucskaKép
Nagyon jók a képek, van valami titkos raktárad ahonnan előhúzod őket?Kép

PanóKép
Szerintem a táblicsku jó úgy is ahogy van, köszike. Majd ha megtudjuk a babánk nemét, a nevet is megmondom biztosra, mert addig még változhat.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kedves Pano és mindenki, aki kedvet érez a kötéshez!

Megprobalom csatolni a képeket a ruhacskakrol, részletesebb képek nincsennek, ezek voltak az ujsagban. A részletes leirast megrendeltem, nem tudom, hogy mikor fogjak megküldeni, vagy hogy egyaltalan megküldik-e.

Amelyik tetszik, arrol esetleg küldök nagyobb képet emilen, ide csak a kicsiket teszem fel.Kép
süncsi

Kép
süncsi

Kép
süncsi

Kép
süncsi

Kép
süncsi

A kedvencem, ez vilagoskék, és az elején van egy nagy 1-es, ha nem latszana
Kép
süncsi

Panó!

Nálunk Anna a lányka név! Nagyon ügyi vagy egyébként! Kép

Egcsi!

Ezek a www.habostorta.hu oldalról valók!

Szoktam keresgetni ilyeneket, elrakom az oldalakat és ha kell akkor keresgetek belőle. Azért sok el is van mentve a gépre, mert tetszenek! Kép

Süncsi!

Aranyosak.
De kár, hogy én ehhez béna vagyok! Kép

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Ti dragak!

Segitseg!!!! Oriasi gondban vagyunk. A 14 es fel eves lanyomnak nem tetszik a sajat feneke. Hiaba mondom neki, hogy szerintem gyonyoru nem hisz nekem.

Suncsi
Ne haragudj, tenyleg nem vettem eszre, hogy valaszoltal, valahogy elkerulhette a figyelmemet. Neha annyi iras van, hogy keptelen vagyok kovetni.
A kelbimbo nagyon jol hangzott, meg a tejfolos karfiol leves is, en meg olyat sosem ettem. Minden zoldseges dolog erdekel annal is inkabb, mert Agi vegetarianus. Eleteben nem evett meg egy falat hust sem es a halat is utalja. Ugyhogy johetnek a kelbimbok. A hagyma nem feher veletlen?
A TURO RUDOLF nekem is a kedvencem es nagyon hianyzik. Eszt orszagban, ami innen 1,5 vagy 3 ora hajo ut, lehet kapni. Neked melyik a kedvenced, en naturt imadom. Rohej, ennyit irni a turorudirol!
A Tuija nev nekem nem annyira tetszik, mindig a kerti tuja jut eszembe rola. Tenyleg Domperkenek mi is lesz a neve, mar nem emlekszem? 15 kg, jujjjjjj de jo lenne!!!!

Zsuzsi
Csatlakozom Ballanahoz, Zsofi egyszeruen gyonyoru, tanacs a hutore kituzve, azert neha bekapok egy-egy falat kenyeret vajkremmel, es mar langost is sutnom kene. A csaladom nagyon szereti fokhagyma, tejfol, sajt, csak ne lenne olyan budos.

Szoszi
Ne aggodj megvedunk!!

Pano:
Hatha egyszer ez a neve:-). Nagyon finom am, olcso , laktato, konnyen elkeszitheto, es nincs benne sok kaloria. Szolj, ha kell a receptje. Egyebkent jobban vagy, hogy erzed magad, javult kicsit a helyzet.

Mucska
De jo, hogy megoldodott a dolog. Biztos nagyon bosszanto lehetett. Velunk minden ok, csak a haskemenyedes ne lenne. Ma voltunk vervetelen, eredmeny kb. 2 het. Remelem a vizesedes nem komoly.

Bori
hol vagy???
Mindenkinek jo ejt!
salla

Mucska: a salidhoz KépKépKép egy kis hozzávalóKép Aztán: Kép Kép

Egcsinek:

:Kép

és: Kép

PanÓ: jó a táblázat! Neveket még nem tudok mondani. Kép

Puszi lányok, szép álmokat!!

Bellana
Kép
bellana

Ildi!

ha elkezded sütni a lángost szólj, hogy odaérjünk amíg meleg. Ez a pár kilóméter az semmi egy jó kis lángosért!

Hát véleményt nem mondhatunk, mert nem láttuk hátulról a feneket.Kép De tuti, hogy formás, mert én hiszek Neked! Kép Lányka, lányka nem hiszel Anyunak! Kikapsz! Kép
Remélem jó lesz a véreredmény!

Vizesedés jelenleg nincs, de nem is kajcsizok sósat. Örülök, hogy jól vagy! Kép

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Anyócák!

KISFIÚÚÚÚÚÚÚ!

Ma de. voltunk a Megatoys-ban 4D uh-n és 100%,hogy kisöcsikéje lesz Mayának!Egy nagyon kedves nő volt,és minden adat napra pontosan megfelel a korának!És nagyon szép pofikája van!
Sajnálom,de nem tudok képet feltenni,mert még ide is alig tudok benézni annyira sz@r nálunk a Net.
Nevet még ne kérdezzetek,mert én annyira kislányra voltam beállva,hogy nem is gondolkoztunk fiúneveken.De ha meglesz leírom nektek!
Puszi mindenkinek,Jó éjt!

Z.Zsuzsa:
Megkaptad a mailt?
Gyönyörű a lányod!

Nanda
19+2
nanda

Bellana!

Édi vagy, de a legvégét elbújtathattad volna....Kép!
Nagyon szép álmokat Nektek és Mindenkinek. Megyek és megnézem a Szülőszobát.
Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Nanda!

Gratula! Kép

Ez jó hír!

Álmodj a trónörökössel! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Nanda!KépKép

Neked is jár!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Na tessek mikozben irok, addig is alkottok. Tessek mar menni fekudni:-). Ha jol latom otthon mar 10-et utott az ora.

Pano
A tablazat szuper, Laura ok, a nagyobb neve Agi.
A potgyerekek neve ugye nem kell. Azert leirom, hogy a kislany neve Salla (Szállá-nak ejtjuk), szerintem olyan szep nev.

Suncsi
Holmik nagyon jok, foleg a cipok edesek, sajnos en is nagyon, de nagyon bena vagyok. Azert Neked jo kotogetest. Nalunk ezt nagymamak csinaljak:-).

puszi
Ildiko
salla

Igerem ez az utolso, marmint a ferjemnek igerem, teljesen elhanyagolom, es igy felzabalja az osszes cukorkeszletunket.

Nanda
Nagyon orulok, igy Maya utan egy fiu, ezt nevezem, szep munka volt:-).

Mucska

Te draga, persze, hogy szolok, es az ut repcsivel, csak 2 ora, mire megkel itt is vagytok.
Agi mar megnyugodott, elment aludni, de holnap biztos kitalal valamit. Egyebken ritka jo alakja van, de hat tini a szentem. Nem is lehet elegedett magaval, mert az ellenkezne a koraval, a hormonjaival, meg meg mit tudom en mivel. De nagyon nem panaszkodom, szerintem nagyon konnyu eset, ha jol emlekszem en sokkal zurosebb voltam.
puszika
Ildiko
salla

Ildiko!

Megbocsatok, de csak mert Te is szereted a Turo Rudit, méghozza ugy latom nagyon!
Kötésben én sem vagyok profi, csak most kedvet kaptam. Cipöcskékhez nem sok esélyem van.. vmi egyszrüvel kezdek!!!
Különben a turo-lefagyasztos trükköt én is szoktam alkalmazni, ha Mo-rol hozok turot.
A lanyod ugy latszik kamaszodik!

Nanda!
En is gratulalok a kisfiuhoz! Nalatok is egy fiu egy lany lesz, mint Boriéknal. Tök jo.

Csajok!
Tettem fel a profilomba képet magamrol, amin a fejem is latszik. Eléggé le kellett butitani a képet, a minöség nem tul jo. Es különben sem szeretek egy db fényképet sem magamrol, szoval nagy dologra szantam magam!
Mostmar masok is tegyenek fel magukrol képet, a fejükkel együttKép, akik még nem tették!!!

Jo éjszakat!
Süncsi
süncsi

Nanda!Kép
Gratulaloooooooook!!! LEginkabb ahhoz,hogy egeszseges,mert ez a legfontosabb,de ahhoz is,hogy egy fiu-egy lany...Kép

Ildiko!Kép
Oszinten...En is igy voltam ezzel.Mondjuk nekem jo nagy is volt a fenekem.Ha nem az anyja lennel,azt tanacsolnam,hogy mondd ezt:"nagy kofferbe lehet jol pakolni"KépLehet elpirulni...de en is ezzel nyugtattam magam.Ha semmi sem segit,akkor lepd meg egy step-geppel vagy egy szobabicikliovel,esetleg kondi-berlet...

Pano!Kép
Nagyon ugyes bagy.Olyan szep a atablazat.Majd mindenki szepen bejelentkezik a baba-adatokkal...

szoszi 17+3
szoszi

Sziasztok!

Bellana,még tavasszal lopták el a cuccaimat,már túl vagyok rajta, csak adókártyám nincs, mert lusta vagyok.

Mucska,ma már nagyon nem bírtam mozogni,mert semmi nem tetszett a Bendének,csak egy bizonyos pozíció.Csak onnan meg alig láttam a TV-t. Kép
Szerintem is ez a legjobb topik,én is láttam a többit és már elkezdtem parázni,hogy mikor pofátlankodik ide valami majom névtelen.De én nem is tudtam a Süncsiéről.Biztosan akkor volt,amikor száműzve voltam.

Panó,kérlek írd be az Éva Johannát is,hátha mégis kislány.

Egcsi,tőlem is kitartás megy Neked,nagyon drága vagy,hogy kibírod.

Ildikó,nem tudsz rajta segíteni,akármit mondasz,rossz lesz.Még emlékszem rá! Kép

Nanda,gratulálok az újabb kukacoshoz!Egyre többen leszünk fiúval.Vagy még kiegyenlített az állás.

Megyek aludni,mindenkinek szép álmokat,puszi,

Kinga
nyinike

Még egy utolso hozzaszolas, aztan tényleg megyek aludni.

Ildiko és Pano!
Ha kisfiu (erre most nagyobb az esély), akkor Andras (léci-léci szép magyarosan, ékezettel ird, ha lehet!) ha kislany, egyelöre ugy néz ki, hogy Lilla. Köszike!
Ildiko, a Schalotte fehéres, igen, olyan, mintha a fokhagyma és a vöröshagyma keveréke lenne.

Na tényleg eldugulok.

Jo éjszakat!
(Bendeguznak, Annacskanak, Dorkacskanak, Kisbalazsnak és minden picikének, Dömperkémnek is!)
Süncsi
süncsi

Sziasztok Lányok!

Amint látjátok ismét itt vagyok, ma egy kicsit korábban, de ez is csak azért ilyen késő, mert a Szülőszobát néztem. Megint bőgtem a végén, úgy látszik ez már így maradKép Mikor meglátom ezeket az édes kis lilafejű tündéreket elbőgöm magam, ez van.

Ismét jegyzeteltem, most csak 20 perc volt, amig elolvastam mindent, iszonyat mit bírtok írni! Jó nektek, hogy van időtök, én egész nap megyek, aztán délután tanítás, csak este jutok ide.

Mucska
Köszi a tál tésztát, Drága vagyKép Ma visszafogtam magam és most már ha rámjönne, csak megnézem a képet és rendben leszekKép És ez itt nem hízlalKép Ja, és a képek amiket felraksz...tündériek!

Chello
Igenis főnök, le fogok időben feküdniKép De akkor szólj a többieknek, hogy írjanak egy kicsit kevesebbetKép

Zsuzsa
A gyerekek ma is szuperek voltak, van egy őstehetség kislány, még csak másodikos, de olyan ügyes, hogy nemsokára nagyfuvolát fogok neki adni, igaz épp, hogy elbírja, de egyszerűen muszáj! Olyan szerencsém van, nem is érzem munkának így az egész napi tanítást, élmény velük foglalkozni!Kép

Kinga
176 cm vagyok és mindig a szoknyák hosszával volt bajom! csak a bokáig érőt szeretem, sajnosKép A nadrágoknál meg sokszor a hossz jó, de derékban bő, igaz én inkább 38-as néha 40-es méret vagyok, szabástól függően.

Bori
BocsiKép remélem mást nem fertőzem meg, máskor jobban vigyázokKép

Bellana
Jönnék én többször, de egész nap dolog és munkahelyKép

Egcsi
Én mindig korán reggel ébredek fel, általában 1-2 órával az előtt, hogy kéne, de persze addig már nem bírnám ki a pisilést (pedig próbálkozomKép) és aztán nehéz a visszaalvásKép És állítólag ez rosszabb lesz, sűrűbben kell majd éjszakánkéntKép Amúgy eleve későn fekvő voltam, de mostanában próbálok megjavulni!Kép

Mucska
Amúgy a jegyzetelést csak ajánlani tudomKép Nekem beváltKépKépKép

Nanda
GRATULÁLOK! Egy kislány és most egy kisfiú, ez szuper!Kép

Na, elfogytak a jegyzeteimKép
Képzeljétek, végre már szépen épül a házunk és ha minden jól megy május végére kész is lesz, ez van a szerződésben is! akkor még a költözést is lazán végig tudom csinálni, hisz csak augusztusban szülök! Olyan jó, napról-napra változik az egész, annyira jó látni! Majd ha lesz egy kis időm teszek már fel képet magunkról is és majd a házról is. Csak még azt nem tudom azt hogy kell, de a párom biztosan elmagyarázza.

Na megyek alukálni, holnap jövök.
Légyszi ne írjatok ennyire sokatKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
13+5

avocado

Jó reggelt lányok!

Mucska!!!
Ott van Anna a táblázatban, csak nem gondolod, hogy pont őrá nem emlékszem! Csak szerintem nem láttad az utolsó oszlopot. Két oszloppal bővítettem, egy a már meglévő gyerekek neve (ez van nakad kihúzva), a másik a baba neve!

Süncsi!
Köszi a képeket, nagyon aranyosak. Engem főleg a maci érdekelne, de leírás nélkül nem sokra megyek vele. Meg persze német leírással sem. Én meg pont azt akartam javasolni, hogy cipőcskét mindenképp csinálj, mert az szerintem nagyon hasznos darab. Mi legalábbis rengeteget használtunk, mindig ilyet adtam rá még a rugira. Mondjuk nekem anyukám is nagyon szeret kötni, úgyhogy ő gyártotta a kiscipőket. Tök jó a kép rólad, nagyon édi a pocid is!

Nanda!
Gratulálok a kisfiúhoz! Mi is annyira örültünk, mikor Ritáról megtudtuk, hogy lány és összejött az egy fiú, egy lány kombináció.

Ildikó!
Ágit beírom a táblázatba.
Szerintem időnként összekeversz Linóval, én jól vagyok, nem is volt semmi bajom.
A hagymaleves receptjét már tegnap is kértem! Ha lesz egy kis időd, majd írd le légyszi!

Orsi!
Csak csodálkozok, hogy hogy bírsz te ilyen későig fent maradni! Én legkésőbb 10-kor mindig elájulok.

Bellana!
Tegnap voltam orvosnál, két hét múlva kell mennem AFP-re, akkor pont 17 hetes leszek. Te mikor mész?

Zsuzsa!
Remélem ma jobb éjszakád lesz, mint tegnap és nappal sem fognak fúrni a szomszédban!

Vali!
Írtam neked mail-t!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Sziasztok!
Zsuzsa: lányok jobban bírják, mint én, ők élvezik a nagymamizást! Jó hogy a lányod pocakja helyrejött! Szörnyű lehet az egész napos fúrás! Nagyon szép ezen a képen a lányod!

Timi: mi van veled? Ez a vérzés elég ijesztően hangzik, de nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi baj!!! Most olvasom, hogy voltál orvosnál, és minden rendben. Tessék sokat pihenni!!!

Bori: vérzés nem volt egyik esetben sem, csak nagyon sokat keményedett a pocakom, és elég sokat szurkált is, főleg lent a hüvelynél. Most is csinálja néha, de a méhszájam még tartja magát szerencsére.

Ildikó: nem irigyellek a bölcsességfog miatt, nekem is húzódik egy ideje, és el kéne mennem már fogorvoshoz. Lányodhoz: láttál már 14 és fél éves lányt akinek mindene tetszik magán? Én nem.

Gömböc sokat mozog, de teljesen máshol rugdos mint a lányok, mert őbabasága egyenlőre keresztben henyél a pocakomban. Remélem azért majd tudni fogja, hogy meg kell fordulnia, mert így nem tud megszületni.

Bellana: Jóakarók mindig vannak, ne törődj vele, szerintem a varrónő nem fog haragudni Rád! Mi volt nála este?

Alice: rég jártál már erre, további jó pocakosodást!

Kajára nekem is azt mondták mint Zsuzsának, nálam annyi megkötéssel, hogy amit eszek annak 2/3-a legyen fehérje. Igyekszem, de azért nem mindig megy.

Nanda: gratulálok a kisfiúhoz!!! Mész a Szt. Imrébe ma? Én akartam, de most szigorú fekvésre vagyok ítélve. Majd meséld el, hogy milyen volt!

Panó: nagyon jó a táblázat!

Lányok továbbra is jól érzik magukat a mamánál, apa is elment már dolgozni, én meg kiszökök a boltba, aztán bújok vissza az ágyamba. Fáj a fejemKép

Linó
lino

Szépr reggelt mindenkinek!

Kedves Panó!

Bocsi, bocsi, de ezek szerint tegnap tényleg kergeKép
voltam, mert addig nem jutottam el, hogy arrébb húzzam. Tényleg ott van!!! Kép

Orsi!

Szivesen, szólj ha ezek a kaják elegek, akkor küldök mást isKép
Jegyzetelés: mire kijegyzetelem, megírom, tényleg kezdhetem előlről. Én írás közben szoktam vissza nézni, tulképp megyek sorban visszafele. Imádom olvasni ezeket a szösszeneteket, sokszor okosít (ami rám fér) ill jókedvre derít! Enélkül szerintem elég befásult lennék!

Süncsi!

Jó a kép, szupi vagy! De cseles is. Csíkos mögé rejeteni a pocidat!

Kinga

Beszélges ell Bendével, hogy vigyázzon a nászasszonyomra! Kép
Egyébként tegnap este olvastam, hogy meg lehet fordítani rosszulfekvő gyereket is (szülésznők szerint), ha rendszeres beszélsz hozzá és elmagyarázod, hogy mit akarsz. Hát biztos így van, ha mondják,,,,

Ildi!

Kedves Anyuka!

Azért kamasza lánya, hogy mindig kitaláljon valami újat! Ha nem tenné, még aggódnál, hogy beteg! Igy most a nagylány védelmére kell, hogy kelljek! Kép

Csorog anyálam egy kis friss házi lángosért!

Timi!

Nem jöttél, mi van! Ne idegesíts minket! Kép

Bellana!
Puszi Nektek! züldség nem sokára elfogyasztva!Kép

Zsuzsa!
El vagy veszve, délután óta! Kép

Képzeljétek este mikor kezdődött a szülőszoba elaludtam és csak 7 órakor ébredtem fel! Ez már nagy dolog!

Puszi mindenkinek Mucska a vak, jókedvű hógolyó

Andi
Kép
mucska

Linó!

SZép reggelt Neked!

Tessék vigyázni nagyon magadra, remélem most már jól alakulnak a dolgaid!
Nekem is lett egy kevéske víz, de gyorsan észrevettem, így el is múlt.

Puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Mucska, én sem láttam a szülőszobát mert elaludtam. Nem tudom mi volt velem tegnap de gész nap ágyban voltam. Örülök, hogy meglett a pénz. Kép

Lino, pihengess csak és meglesz az eredménye. Kép

Zsuzsa, gyönyörű a lányod szeme, el sem hiszem, hogy van ilyen.

Panó, köszi a táblát, nálam jók a nevek. Ügyi vagy. Kép

Kinga, tegnap írtad, hogy megpróbáltál mailt küldeni, remélem ma sikerül mert várom.

Süncsi, nagyon édesek a ruhák de ehhez én is béna vagyok. Neked viszont jó kötögetést.

Vali, olyat szeretnék kérdezni, hogy Neked mikor volt az első vérvétel és akkor mennyi volt a HCG-d ha még emlékszel rá.

Nanda, gratula a kisfiúhoz !!!

Orsi, milyen volt a szülőszoba? Lányok, legyetek szívesek kevesebbet írni mert Orsi nem jut időben ágyba és nem tudja kipihenni magát. Kép Kép Kép

Én kicsit szomi vagyok mert még mindig nem érzem Noémi mocorgását Ti meg már nagy focimeccsekről számoltok be. Néha van valami furcsa de az mintha csak bélmozgás lenne. Hogy lehet megkülönböztetni a kettőt egymástól?

Chello
18+4
chello

Chello!

Ne szmorkodj!
VAn a ki csak a 20. héten érzi meg! Bár tudom, hogy mennyire várod! Meg lehet különböztetni, de ezt én is csak utólag tudom, akkor én sem tudtam eldönteni, hogy mit érzek. HA este hasira fekszel, akkor mit érzel? Én sokáig csak azt éreztem! De én is a 18. héten voltam ám, és nem hamarabb amikor nappal nyomás nélkül is megmozdult!
VAgy nálam akkor aktivizálódik, ha eszek valamit. A kis bélgép. Amikor uhra mentünk direkt ettem csokit, hogy felébredjen. Először nekem olyan volt, mintha buborékok szaladgálnának bennem! De ezt mindenki máshogy éli meg! Lehet, hogy amit a gyomrodnak érzel az már az! Próbáld ki szerintem, ha hasra fekszel, akkor is érzed e a gyomormozgást. Főleg este éreztem az elején!

Puszi és figyelj!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Köszi, Mucska, megpróbálok jobban figyelni. Ha hason is érzem a gyomormozgást akkor ez már ő? Mondjuk nem esik jól már hason feküdni de kipróbálom. Én hiába ettem a csokit az uh előtt, nem akart felébredni, a dokibácsinak kellett felébresztenie.

A konyhátok már teljesen rendben van?

Puszi,
Chello
chello

Chelló!

A hasonfekvés nekem se esett jól, ezt megértem. Próbáld csak olyan féloldalasan a fekvést. Ha úgy is azt érzed, akkor lehet, hogy NOémi jelez már Neked! Az az igazság, hogy utólag én is tudom, hogy mennyire meg lehet különböztetni, de akkor én is ilyen tanácstalan voltam mint TE! De szerintem egy két nap
és tuti, hogy biztosan fogod tudni, hogy már Ő az! Ne feledd, hogy akik nem az első babát várják azok hamarabb érezhetik. Bár erre mondta abarátnőm, hogy hiába figyelt a másodikkal is, csak a 19 héten érezte. Sok mindentől függhet!

Puszi! A lényeg, hogy aktívan mozogjon, még ha nem is érzed!
Pusza!
Mucska
ui: Amikor azért olvasod a focimeccseket akkor azt is nézd, hogy ki hányhetes terhes! Kép

Andi
Kép
mucska

Ja és a konyha!

Igen is meg nem is. Festés javítás van hátra, csak a párom húzza az időt. De a hétvégén tuti megcsinálja (csak még nem tudja)! hOlnap megyünk csavarogni és megveszem a festéket, amit Ő mindig elfelejt!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Azt hiszem minket valaki megátkozott.
Dani éjjel megit belázasodott, alig aludtunk.
Újfennt várom a dokinőt.
Végelgyengülésben fogok elhalálozni.
Most Dani alszik. úgyhogy gyorsan takarítottam egy sort, még vasalni kell, de most tartok 1 kis szünetet.

Nanda: gratula a kisfiúhoz!Kép

Süncsi: bájos a kép mit feltettél és a pocid is szépen látszik, köszönjük! Kép

Pano: én a jövőhéten kedd este megyek dokihoz és a védőnő a jövőhét csütörtököt írta be Afp idejének, tehát pont aznap leszek 16 hetes. persze lehet, hogy csúszik a dolog az utána jövő hétfőre.

Lino: én már nem merek semmi konkrétumot írni, a tegnap estéről írtam tegnap este egy pár sort.
Már félek mit írok.

Mucska: megyek szedek neked némi ződet, addig is ezeket tudom felajánlani: Kép
Kép

Bellana

UI: TIMI?????????
bellana

Mucska, akkor várok még türelemmel Kép

Biztos nagyon szép lesz a konyhátok!

Chello
chello

Ezt kaptam az elöbb mailben:
"A Mars szonda első Földre továbbított képe":
Kép
bellana

Bellana!

Köszi Ari vagy.
Szerintem ne idegeskedj, hogy mit írsz, szerintem nem hangzik el semmi olyan itt, ami bárkire bántó lehet, vagy rossz fényt vet!
Ha meg valaki névtelenke az bár ki sorait ki tudja forgatni! Szerencsére Nálunk nics ilyen csak elvétve! De szerintem, ha nem reagál neki senki vissza akkor ráhagyja, mert nincs benne élvezet.

Chelló: türelem és Kép terem! (meg Noémi mozgása) Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Hali csajok!

Mindenkinek koszi a tanacsokat Agihoz, tenyleg kamasz, de ahogy irtam nem sok gond van vele, azert neha rajon a "hiszti", de kezelheto.

Pano:
Tudom osszekevertelek Linoval, mar tegnap este miutan lefekudtem rajottem. Ne haragudj! Ezutan jobban figyelek, de annyira hasonlit a nevetek. A nev beirast koszi. Tenyleg kerted a recepted, latod ez is elkerulte a figyelmem. Mindjart kuldom.

Suncsi
A kep szerintem is nagyon aranyos, Te tenyleg olyan Suncsis vagy. Az Andras nagyon szep nev. Remlik valami, hogy valaki irta, hogy az apukajat is igy hivjak, es ezert... nem Te voltal?

Szoszi
Jot rohogtem a kofferen. 10 eves volt amikor kijottunk, szerintem nem is ertene eme talalo megjegyzes, de inkabb nem probalom ki. Igaz erdeklik a fiuk, de meg ott tartunk, hogy a csokolozos jeleneteknel atkapcsolja a Tv-t, a kemenyebbeknel meg ki is szalad a szobabol. Es minden nemiseggel kapcsolatos dolog fuuuuujjjjjj reagciot valt ki. Ezt vizualis ertelemben ertem, a " nagy, komoly beszelgetesek" klasszul mukodnek.

Kinga:
Reneken en is a kukacosok taborahoz fogok tartozni, ha nem akkor siiiiirok.

Bellana:

Haaaat, nem irigyellek es szegeny Danit sem. A otthoni baratnom kisfia is karacsony ota folyamatosan beteg, mindig visszaesik. O a meleget hibaztatja. Vigyazz magatokra, jobbulast Daninak.

Mucska:
A konyha engem is erdekel, kered a langos receptjet, nem nehez!! Az elkeszites pont annyi idot vesz igenybe mint a repoles hozzank, vagyis ket ora. Donts! Repulsz, vagy sutsz?

puszi
Ildiko
Ui.: ma lekvaros, vaniliakremes palacsinta lesz a hami, mert jonnek a gyerekek. Kismamakat is szivesen latok!
salla

Sziasztok!

Nanda és többi Szt.Imrés:
ma jöttök a Kismamaklubba ? 5-kor lesz, fél 7-ig tart. Kórház A épület IV.emelet, tanácsterem.
Azért még oda telefonálok, ha megint nem lesz, akkor újra írok! Én megyek, szemüveges vagyok (általában ferdén áll rajtam), félhosszú csapzott haj, irha kabát, nem éppen vagyok formában, de azért remélem nem kerültök elKép!

Üdv: Zsuzsi (17)
zsu26

Ildi!

Lángos receptem van, tudok is csinálni, ha nagyon akarok, de az nem olyan!!!!!!! Inkább repülnék! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Ja Ildi!

Ne sírjál azért, ha nem lesz egy kis pöcök a lába közt, azért csak nem hagyod ott ugye? Kép
Puszi
Mucska

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Na, megint panaszkodom. Szörnyű éjszakánk volt. Zsófi ugyan este 9-kor kidőlt, de már nekem akkor is gyanús volt a hője. Hajnalban 1.30-kor keltett, hogy bekakált, de nem volt semmi! Aztán fél óra múlva jött, hogy kakilnia kell! Bilike, ücsörgés... hatalmas rottyok, és némi termés (persze híg). Közben láttam, fáj a hasa is szegénynek. Ahogy simogattam, éreztem, hogy meleg. Elő a lázmérő (mindez hajnali 2-kor), és jól éreztem. Hónaljban 38. Jaj! Kúpot nem akartam, és nem is mertem a hasa miatt, így paracetamol ( Panadol Baaby). Nehezen akarta bevenni. Még fél óra, mire hatott szerintem, és a helyén elaludt. Reggel láztalanul kelt, de most figyelem. Remélem nem kell dokit hívni. Azt mondja, nem fáj semmije, de a gyerek sápadt Kép

Kinga: lakásfelújítás! Remélem most már csak építenek, és nem rombolnak. Kép
Nekem csak volt kék szemem, már nem az. De az apukájának, és anyósomnak az van!
A pizza nehezen emészthető, és sokat koplaltál előtte. Szerintem az éhgyoror volt a fő baj, és az még, hogy hirtelen sokat ettél!

Szöszi: a Kinder Bueno nem nagy dolog! Egyet egy héten engedélyezek, de csak neked!
Alicenak örülök, és remélem a gyogyó elvonása is rendben megy majd.

Egcsi: mert dagi vagyok, és nem akarok még azabb lenni. Csak ezért! Majd fogy máshonnan a testem, ha többet akar! Van honnan égetni, hidd el!

Mucska: neked is engedélyezem a heti egy somlóit!
Amúgy én nem jegyzetelek, hanem nyitok mellé egy WORD doksit, és abban megírom, majd copy. Akkor nem kell a topikban "tekergetni" sem!
Nem tűntem el, csak itt volt a tesóm, és este meg a Zsófi volt nyügi!

Egcsi: és meddig akarjátok csinálni ezt a távolélést?

Ildikó: én is így voltam vele. Nekem elég nagy van gyárilag, és gömbölyű! Én is siránkoztam miatta, és apám mindig mondta, hogy higyjem el, ha nagy leszek, örülni is fogok neki! És van benne valami!
Üzenem a nagylánynak, hogy sokat tornásszon, és akkor kemény, és formás lesz! Az mindenkinek tetszeni fog!
A lángost alapban én is szeretem, de most ezeket a zsírosabb dolgokat nem tudom megemészteni!

Nanda: gratula a legénykéhez!
A mail megjött, reagálok majd!

Süncsi: jó a kép! És jó a frizurod, és a mosolyod is!

Panó: a tábla szupi! Ha így megy tovább, én leszek előtted az utolsó, aki tudja majd a baba nemét!

Orsi: pedagyogyósként tudom, hogy a tehetséges gyerek nagyon jó, de felelősség is!
Várjuk a képeket!

Linó: akkor a lányok ügyik. Meg a nagyik is!
Elárulom, nem csak ezen a képen szép ez a lány.
A fejed? A szél miatt! Tegnap nekem is be kellett vennem egy Algót sajna.

Chello: ne sajnálkozz, mert az a baba fog még éppen eleget mocorogni. Van egy barátosném, aki hasonló korú terhes, mint te, és a másodikat várja. Ő sem érzi nagyon. Nyugis babája van!

Bellana: akkor egyszerre jönnek most a gondjaink? Mennyije volt?

Tőlem is két kép:
Kép

Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Örülök, hogy előkerültél. Remélem a kishercegnőnek nem lesz semmi baja!!!!!!
Itt minden rendben, + kiló nincs, széklet van, így ma ismét kiskecske akarok lenni. A párom meg vigyorog, hogy eddig nem voltam hajlandó megenni, most meg 2 pofikára zabálom magában! Kép
Már kérdezte, hogy nincs e lázam, vagy nem vagyok e beteg, mert nem ismer rám. Most főztem neki egy kis pörköltet, de engem hidegen hagyott teljesen. Ez már valami Nálam. Köszike mindent!!!!! Kép
Vigyázzatok magatokra és pihenjetek. Gondolom jó fáradt lehetsz!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska
Ok, mikor is jossz? Azt hiszem delben es otkor is van egy gep. Meg nem kezdtuk el a felujitast lent, ugyhogy nagy kupi sincs. Helyunk is van!
Varunk!
puszi, most megyunk Lauraval setalni, de kuuuuva hideg van, nap ugyan szepen sut.
salla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?