Zulu,
én azért örülok, hogy a népi hiedelem nem szentírás, mert mit kezdek én még egy lyánnyal?
És ha a férjem haza se akarja vinni a kórházból?
Báránybőrös hirdetéseken én is remekül szórakozom, de ezt minden gyerekholmival elsütik, mert az a hülye szülő tuti bedől
Kaska,
szép kövérre kell hízni és akkor nuku ránc
Legalábbis nálam így műxik
Viccet félretéve, szerintem ez eléggé alkati kérdés, nekem egyáltalán nem látszik a 2 terhesség nyoma, pedig tojtam a kencékre. Azért némi hasizmos Callanetics féle gyakorlat jó szolgálatot tehet
Penészírtáshoz sok sikert és kitartást
Toffi,
szegény Szandi
Remélem, hamar meggyógyul
Ha már itt panaszkodok nagyközönség előtt, kérdezz nyugodtan, beléd ne szoruljon...legfeljebb úgy teszek, mint aki nem is olvasta
Psandi,
már túlestünk a családi bejelentésen, mert senkinek nem fért a fejébe, mér is akarunk olyan marha nagy családi kocsit???
Dokit majd szombaton útba ejtem, csak nehogy aszongya, többen lapulnak odabent, mert akkor nagy gáz van...
Tüni,
cukrod
Drukk, hogy hamar rendeződjön a dolog
Azur,
férjemnek a munka volt a hobbija (tudom, elég beteges, de legalább jól jövedelmez
), amíg bele nem csináltak a palacsintába
Barátai elkoptak a sok költözés miatt, mi csak együtt tudnánk sörözni járni
...a focit meg én szeretem, a férjem nem
Én meg azért nem tudok egy percre se elszabadulni, mert ezekben az ínséges időkben sajnáljuk a pénzt a bébicsőszre is...de aki hülye, gebedjen bele és kész.
Anita,
az én Zsebim 9 kiló és még mindíg a 7-14 kg-ig jó Liberot használja, pedig elég nagy pocija van
Nincs ötletem a gondodra
Urszila,
én vállaltam fel ezt az enyhe rémálmot, mármint két törpével terhesnek lenni, ezért nem is akarok panaszkodni
A családi perpatvar azért nagyrészt tök független jelen állapotomtól, pocaklakó nélkül is vitatkoznánk
Gombóc,
nálunk a fehér fal van kipingálva minden kajában fellelhető színnel és Timi nagyon büszke a műveire, minden evésnél mutogatja nekem
Zsizsa,
nagyon édes babócád van
Az én keveset alvó kisebbik csemetémből kiindulva azért egy báránybőrtől ne várj csodát
Orsoly,
tudom, nem vígasztal, de én is egész nap émelygek. Ha nem eszek, az éhségtől, ha eszek, akkor a kajától. Pedig mindíg hosszasan érlelem magamban a gondolatot, hogy mihez is lenne kedvem és azt kajolok...aztán mégis
Már nagyon unom, de csak elmúlik
És a szép majd az lesz, ha neked lyányod, nekem meg fiam lesz, hányinger ide vagy oda
Legalábbis én fiút terveztem...
Magunkról is röviden, ha már így kiöntöttem a lelkem
:
Talán lecsillapodnak a kedélyek, megállapodtunk a kocsiban, újat veszünk baromi kedvező hitelre a Peugeot-tól
Házunk épülget, gyerektartási ügy adminisztratíve zajlik, bár valszeg mégis pereskedés lesz belőle, mert exnej bepánikolt, hogy tuti átrázzuk
Ma béke van, apa gyerekvigyáz, én netezek, mi kell még több?
Elkiabáltam...Timi hiányol
Momo