sziasztok!
Na, megint panaszkodom. Szörnyű éjszakánk volt. Zsófi ugyan este 9-kor kidőlt, de már nekem akkor is gyanús volt a hője. Hajnalban 1.30-kor keltett, hogy bekakált, de nem volt semmi! Aztán fél óra múlva jött, hogy kakilnia kell! Bilike, ücsörgés... hatalmas rottyok, és némi termés (persze híg). Közben láttam, fáj a hasa is szegénynek. Ahogy simogattam, éreztem, hogy meleg. Elő a lázmérő (mindez hajnali 2-kor), és jól éreztem. Hónaljban 38. Jaj! Kúpot nem akartam, és nem is mertem a hasa miatt, így paracetamol ( Panadol Baaby). Nehezen akarta bevenni. Még fél óra, mire hatott szerintem, és a helyén elaludt. Reggel láztalanul kelt, de most figyelem. Remélem nem kell dokit hívni. Azt mondja, nem fáj semmije, de a gyerek sápadt
Kinga: lakásfelújítás! Remélem most már csak építenek, és nem rombolnak.
Nekem csak volt kék szemem, már nem az. De az apukájának, és anyósomnak az van!
A pizza nehezen emészthető, és sokat koplaltál előtte. Szerintem az éhgyoror volt a fő baj, és az még, hogy hirtelen sokat ettél!
Szöszi: a Kinder Bueno nem nagy dolog! Egyet egy héten engedélyezek, de csak neked!
Alicenak örülök, és remélem a gyogyó elvonása is rendben megy majd.
Egcsi: mert dagi vagyok, és nem akarok még azabb lenni. Csak ezért! Majd fogy máshonnan a testem, ha többet akar! Van honnan égetni, hidd el!
Mucska: neked is engedélyezem a heti egy somlóit!
Amúgy én nem jegyzetelek, hanem nyitok mellé egy WORD doksit, és abban megírom, majd copy. Akkor nem kell a topikban "tekergetni" sem!
Nem tűntem el, csak itt volt a tesóm, és este meg a Zsófi volt nyügi!
Egcsi: és meddig akarjátok csinálni ezt a távolélést?
Ildikó: én is így voltam vele. Nekem elég nagy van gyárilag, és gömbölyű! Én is siránkoztam miatta, és apám mindig mondta, hogy higyjem el, ha nagy leszek, örülni is fogok neki! És van benne valami!
Üzenem a nagylánynak, hogy sokat tornásszon, és akkor kemény, és formás lesz! Az mindenkinek tetszeni fog!
A lángost alapban én is szeretem, de most ezeket a zsírosabb dolgokat nem tudom megemészteni!
Nanda: gratula a legénykéhez!
A mail megjött, reagálok majd!
Süncsi: jó a kép! És jó a frizurod, és a mosolyod is!
Panó: a tábla szupi! Ha így megy tovább, én leszek előtted az utolsó, aki tudja majd a baba nemét!
Orsi: pedagyogyósként tudom, hogy a tehetséges gyerek nagyon jó, de felelősség is!
Várjuk a képeket!
Linó: akkor a lányok ügyik. Meg a nagyik is!
Elárulom, nem csak ezen a képen szép ez a lány.
A fejed? A szél miatt! Tegnap nekem is be kellett vennem egy Algót sajna.
Chello: ne sajnálkozz, mert az a baba fog még éppen eleget mocorogni. Van egy barátosném, aki hasonló korú terhes, mint te, és a másodikat várja. Ő sem érzi nagyon. Nyugis babája van!
Bellana: akkor egyszerre jönnek most a gondjaink? Mennyije volt?
Tőlem is két kép:
Szép napot mindenkinek!
Zsuzsa