Sziasztok,
Kangi,
boldog szulinapot!
Talan sovany vigasz Neked, hogy en is egesz nap massal se foglalkozom, mint Zsombi etetesevel. De remenykedem, ahogy nonek a gyerekek, okosodnak is, es talan az egesz eves-kalvaria megoldodik!
Addig is egy kis kedvcsinalo
Klár,
megcsinaltam az expressz-csaszarmorzsadat.
Egesz fini lett. Koszi a recipét!
A zenekarban a tancoslanyka szerepet momentan nem vallalnam, felek, leszakadna alattam a szinpad, vagy a nezok menekulnenek el, egy foldrengesre gyanakodva...
Kaska,
de jo, hogy van napirendetek, es most jokedvo vagy!
Orsoly,
Te szegeny.
De mar csak par het, es jon a 2.harmad!
Maci_2,
Mikor lesz a kov. vervetel? Most nem meregeted otthon a cukrodat kaja utan? NAgggyon szoritok, hogy mielobb rendezodjon minden problemad!
PsAndi,
nalunk mar senki nem mer beleszolni semmibe (kiveve a gyerektelen baratokat
), mert a rokonokat lazan le szoktam allitani, beleertve anyukamat es anyospajtast is.
Szerintem a hatam mogott mar tutira anyatigrisnek kialtottak ki....
Alkoholizalo Dani...most magyarazkodsz?...valld be, hogy Ti Torinival itatjatok a gyereket!
Zsuzsi,
nagyon jo az a torta! Es az unnepelt is helyes!
Mar meg se merem kerdezni, a hintalovon Gyuri mogott ki ul? Hatha megint mellefogok...
(Az osszehasonlito kep az viszont tuti.
)
Toffi,
ezek szerint mar jobban van ZSombid. De joooo
PArod mit szolt a tortahoz?
Momo,
jaj, ezek a pasik.
De mar szent a beke, ugye?
Tündér, es Mano2
en kruppos voltam gyerekkoromban, es meg ma is elojon neha, ha nagyon megfazom. Olyan kutyaugatas-szeru lesz a kohogesem, ezt nem lehet elteveszteni.
Mivel a hajlam oroklodik, en meg idejekoran utananeztem a krupp ugyeletnek.
Ugyelet van a Szent Laszlo Korhazban : 455-8100/8533, vagy a SOTE I. sz. Gyerekklinikan 314-2858. Ha meghalljatok a jellegzetes kohogest, azonnal hideg paras levegore kell vinni a gyerkocot (pl. nyitott hutoajto ele vagy ki az ejszakaba), es ORVOSHOZ! Hivjatok fel a Krupp ugyeletet, ok majd megmondjak, hogy be kell-e vinni a babatokat a korhazba.
Nem ijesztgetes, de Velem rohantak ejszaka kozepen pledbe csavarva az ugyeletes dokihoz gyerekkoromban, mert mar kekultem.
Drukk, hogy soha, semmi ilyen ne legyen!
Ujabb fejlemeny van nalunk kajaugyben.
A vedononk azt javasolta,hogy adjam a gyerek kezebe a kanalat, hat, maszatolni mar barmit szet tudunk kanallal.
Pl. delutan a borsofozeleket mostam le a csekkekrol, amiket elovigyazatlanul az etetoszek mogott hagytam a szekrenyen...es ZSombi hajabol is igen nehez volt a pempot kimosni...
Viszont kinomban a zoldborsofozelek-affer utan kiprobaltam a sokadik joghurtot, EeeeeeeS a Danonimo epres joghurtjanak a felet megette KANALLAL (most nalam volt a kanal) !
Ha ez igy folytatodik, ev vegere ZSombi mindenevo lesz!
Pussz,
Gombóc