Sziasztok!
Mostanában sajnos elég kevés időm van, azért átfutottam a hozzászólásokat.
Minden beteg babának jobbulást kívánok! Mi is itthon vagyunk, már megint. Legutóbb így telt: volt 2 hét bölcsi, majd 2 hét betegség, most megint 2 hét bölcsi, és hétfő óta újra itthon vagyunk. Mindennek az oka most kivételesen nem megfázás, hanem valami irdatlan hasmenés. Az előző 2 hétben szerencsétlenkedtünk, mert amikor eljutottunk oda, hogy akkor beküldjük tenyésztésre, mindig jött pár keményebb kaki, majd újra hasmenés. Most már beküldtük, és várjuk az eredményt, ami, ha minden igaz, pénteken jön meg. Csak azt nem értem, ha alig eszik valamit, honnan van benne ennyi anyag, ami még mindig ki tud jönni?
Az előző 2 hetes itthonlétnek mondjuk megvolt az a pozitívuma, hogy volt neki közben egy kezdődő taknyosság is, így viszont 100%-ban kigyógyult abból. Most legalább ezzel nem küzdünk már jó pár hete. Szegény, tegnap este teljesen kétségbeesett. Azzal kezdődött, hogy a kádban már épp vettem volna ki, amikor kijött neki egy kicsi. Gyors zuhany, kivét. Már ekkor megszeppent. Aztán odaállt a bili fölé, hogy ő állva pisil. Ahogy nyomhatta, véletlenül hátul is jött. És ezen elkeseredett, hogy a szőnyegre ment. Nem sírt, csak látszott rajta, milyen megszeppent. Úgy sajnáltam. Utána viszont nagyon szépen ücsörgött még a bilin, míg mindent el nem intézett.
Hivatalos ügyek:
Én már régen megtanultam, hogy a legcélravezetőbb, ha személyesen megy az ember. Minden papírt vinni, olyat is, amiről nem is gondolnád, hogy kellhet. Sőt, ha lehet, mindenről akár fénymásolatot is. A levelezésben én nem hiszek. Nekem szerencsém volt, eddig mindent gond nélkül utaltak, igaz, nálam nem volt ez a bonyolító tényező, hogy át kell állni.
Méz, miért lett Julcsinak 2 születési anyakönyvije? Annak idején nekem is 2 volt, és rengeteget szívtam emiatt. Aztan nagy nehezen kiderítették, hogy mégis melyik az "igazi".
A vitaminok:
Ezt már régebben én is írtam, hogy betegségnél nem szabad alkalmazni. Igaz, nálunk a dokinő ezt a multivitaminokra mondta. Ő valami vasfelszívódással, raktározással magyarázta, de bevallom én nem értettem. A C vitamint viszont ő is ajánlja. Nálunk viszont azt mondja, vagy Calsimusc, vagy Fenistil csepp, a kettőt ne kombináljuk.
A képek nagyon szépek mindenhol!
Én sem akarok véletlenül kihagyni senkit a köszöntésből, ezért azt mondom, SOK BOLDOGSÁGOT mindenkinek, aki mostanában ünnepelte, ünnepli a szüli-, név-, vagy valamilyen más napját.