Sziasztok Csajok,
a mi Jézuskánk már meghozta Eszternek az ajándékot, egy jégkorcsolyát. Azt is kért, apa meg is vette. Kap még sztem mesekönyvet is, de a társasjátékot én is nagyon jó ötletnek tartom.
Mindenképp olyanban gondolkodunk, hogy évek múltán ne szívás legyen az ajándékozás, hanem tudjon örülni a gyerek egy nadrágnak is, vagy bármilyen más ruhadarabnak.
2 évesen kapott egy játékkonyhát, amit akkor még nem nagyon díjazott (kb fél év múlva csak), tavaly egy Chouchou (susunak ejtjük, nem tudom hogy kell leírni) sírós, lázmérős, babámfüle extra babát kapott, azzal is játszott pár apig, aztán nem kellett.
Sztem fölösleges vagyonokat költeni, mert később nem a valódi tartalmát látja az ünnepnek, hanem hogy milyen ajándékot kap. Persze ez is fontos, de ne az ajándék legyen elsődleges.
Mellesleg szülinapjára tudjátok mit kért? Egy színes szélforgót
, amit még mi is el tudunk készíteni.
Szerencsénk van Eszterrel, mert nem hisztis, nem követelődzik.
Tehát én is társasra szavatok. Vannak olyanok, amikben nem sok a szabály és könnyen lehet játszani velük (libajáték, ki nevet a végén).
Amúgy jól vagyunk, tettem fel új képeket az iwiw-re.
Ja, és bővült a család 2 beagle kutyussal - elvileg Eszter kapta az egyiket, Borcsi a másikat (szülinapra, Bori meg névnapra).
Szép napot!
K