Cat
Kiszámoltam neked, hogy mit mikor láttunk.
Én a 32 és 33 napokon teszteltem, jó erős csík mindkétszer (ez ugye 4+4 és 4+5).
A 34. napon (4+6) láttunk egy 6 x 5 mm-es petezsákot és a 49. napon (7+0) láttuk a szivecskéjét dobogni és akkor az ülőmagassága CRL 8 mm volt.
Az az érdekes, hogy ugye az utolsó menstruáció első napjától vannak számolva ezek az adatok, az orvosom meg mindig 2-3 nappal kevesebbet mond.
De ez csak statisztika, egyik baba kisebb, másik nagyobb. Lényeg, hogy majd, ha jönnie kell, akkor már kifejlett egészséges állapotban érkezzen.
Egyébként meg nem kötelező, hogy bármiféle tüneted legyen. Ahány ember, annyi terhesség.
Édesanyám például se a testvéremmel, se velem nem volt roszul soha egy fél percig sem, amikor állapotos volt.
Se fájás, se fáradtság, se émelygés, semmi.
Nekem az első 8 hétben megnőtt a cicim, fájt a hasam (erre kaptam 3x2 MagneB6-t) és össz-vissz kb. 2x öklendeztem. Mint rájöttem ez azért volt, mert reggel kaja előtt vettem be az Elevitet.
Ebéd után fáradt vagyok, de mindenki, aki nem kismama az is. A munkahelyemen nem nagyon tudok aludni, így ezt sem írnám a kismamaás tünetek közé.
Kaja? Néha mindent, néha csak sajtot és almát kívánok.
Szóval mindenki teljesen más, ne izgulj, minden szuper lesz.
Nagyon drukkolok és légy HappyCat továbbra is.
Puszi,
amégmindigjönninemmerőEdit (10+1)