Sziasztok, én is itt.
Anyuéknál voltunk 1 hetet, Banduc nagyon élvezte, bár délelőtt nagyon kidőlt mindig, de már nem hajlandó 2-t aludni kb 10 hónapos kora óta, csak ha vmi extra dolog van, vagy autózunk.
Látom, kenőmájas másnál is csúszik
B imádja, sajttal és sonkával kiegészitve meg főleg, ill pritamin vagy kaliforniai paprikát lehámozom, és felkockázom. Virsli - szintén kedvenc, de füstlit nem nagyon merem neki adni, nem baj, h füstölt? most vettem neki külön nem ffüstöltet. Azt hiszem a scooby-doos virsli ami tartósitószer és gluténmentes, a múltkor auchanban bevásárlás közben láttam, csak rövid volt a szav.idő rajta és végül mást vettem
Andi, gratula a vizsgádhoz!! Én nem is látok semmilyen pocit..
Eperke, nagyon szép kis családod van!!!
Én is egy szobában tervezem majd a 2 csemetét, remélem, összejön, és nem ébresztik fel egymást, bár Banduc végigalussza este 8.30 - reggel 6.15 közti időszakot, utána tápszert kap és még 1-1,5 órát hagy pihenni. Van amikor felsir éjfél körül, de vissza is alszik, nem kellek hozzá..
Kutyfül, örülök, h Barna jobban van
nálunk megint 3 napos hasmenés, és úgy kimarta a fenekét, h tiszta sebes lett, naponta min 8x peluscsere, törlőkendő felejtő, még vizet is alig tűrte, fürdésnél is úgy ült a kádban, h a térdén, nehogy belelógjon a feneke
de szerencsére jött és ment, és bepanthen plus meggyógyitotta pikk-pakk, magam sem hittem a szememnek
Vitamin - cebion megy nálunk is, azt hiszem, ebben van multi is, még nem vettem, majd ha ez elfogy