Czinki!
Sztem kell. Én az elején azért használtam, mert nem volt elég tejem, ezzel szaporítottam.
Aztán amikor már rendbe jöttem tejügyileg, akkor meg a felesleget szívtam le, amit megkapott üvegben.
Gondolj arra is, h pl ha mentek vhová nem mindig van lehetőség szoptatni. Vagy ha el kell menned vhová és más marad a babival.
Én pl. ha fodrászhoz, stb. megyek, akkor hagyok othon tejcsit, ApaLaci megeteti vele Dundust.
Légzésfigyelő nekünk is angelcare van:
http://fanibabahaz.hu/shop_artdet.php?s ... ani_607374
Mi a barátnőmtől vettük át féláron. Nézz szét vaterán, teszveszen, mindig van eladó.
Egy ismerősüm ezt írta h ez fontos a légzésfigyelő kiválasztásnál:
"légzésfigyelőben sztem azt válaszd, aminek minél nagyobb az érzékelő-padja (nem tudom hogy hívják...), mert ha kisebb méretű és a baba mozgékony lesz, akkor mindig ledolgozza magát róla, amikor vándorol a kiságyban és az sok felesleges riasztást okozhat. A babaőrnél meg sztem az a fontos, hogy minél több csatornás legyen. Főleg ha esetleg olyan helyen laktok, ahol sok zavaró tényező lehet. Forgalmas helyen a taxisok teherautósok jelét is befoghatod vele, vagy ha társasházban vagy panelban lektok, akkor esetleg a szomszéd baba ordítását".