Szly
Ha neked nem kell, akkor megköszönném nagyon
Nem jön ki a gyerekorvos, nekem kell levinnem csecsemő tanácsadásra
Itthon nincs mérleg,mivel tápszeres,így nem kell mérjem mennyit eszik,mert látom
De ma ha leviszem tanácsadásra,ott kiderül,h fogyott-e vagy sem
Képzejétek
tegnap elött 2-szer hányt, tegnap 1-szer sem
kopp-kopp.
szly
nem tudod véletlenül,hogy akinek gyomorszáj szükülete van,az mindíg hány kaja után vagy csak néha????
Sajna babakocsizásból nem lett semmi
mert elmentem a lányomét suliba,aztán ezren voltak a gyógyszertárban
ugyhogy utána mentünk is haza, nem mertem sokat kinnt lenni vele,mert még csak ez volt az első napunk és elég ködös-párás idő volt kinnt
Én hulla vagyok.Liza sokat van fennt éjszaka,nappal meg ugye nincs időm pihenni.
Volt gátmetszésem,mert nem fért volna ki a kisasszony szakadás nélkül
Pedig megpróbáltuk,de sajnos nem jött össze.
De ott akkor már az sem érdekelt volna ha szétszabdalnak,mert nagyon nehéz szülés volt ez most
A fájásaim maximumon /de csak oxitocin infuzió hatására,mert anélkül semmilyen fájásom nem volt /voltak,de nem volt hatásuk,mert nem tágultam semmit sem
2 ujjnyival kezdtem a szülést állítólag,de végig a doki tágított ki kézzel minden egyes fájásnál
mert 1mm-ert se tágult a méhszájam
hiába voltak erős fájásaim.
Ő feszítette szét a méhszáj peremét is, ő cincálta le Lizát is,mert nem illeszkedett be a feje sem
amikor az sikerült neki ,akkor kiderült hogy rosszul illeszkedett be
amikor meg a szülésre került a sor,akkor meg nem voltak tolófájásaim sem
semmi
csoda h megtudtam szülni,mert tolófájások nélkül nyomtam
Ott akkor azt hittem ott maradunk Lizával,:? Nyomtam vagy 40-et is,de semmi, tolófájások nélkül nem mennt,de közben bennt volt már a kicsi a szülőcsatornában
Aztán a párom tartotta a fejemet, közben figyelte az NST gépet is, és amikor mondta hogy leesett a kicsi szívhangja 50-re, akkor már hulla voltam,remegtem,alig halottam a hangokat is már, akkor ugy megijedtem,hogy megpróbáltam minden erőmet összeszedni és nyomtam-nyomtam,ha kellett ha nem, ő emelte a fejemet, a vasat már el se engedtem,minden ujjam elején tiszta véraláfutásos lettem, vérzett is a kezem ugy szorítottam a vasat,hogy lenyúztam a tenyeremről a bőrt is.
A szülésznő közben tágított kézzel, a fogadott dokim meg karba tett kézzel állt mellettem amikor kinyitottam a szememet
Aztán látva a szenvedésem a párom nagyon ideges lett és mondta a dokinak,hogy ő már 2-szer látott engem szülni, 1 hang nélkül, 2-3 nyomásra kinnt volt mindkettő gyerek, mi a fenét csinált velem,hogy se normális fájásom nincs,se hatása nincs, kézzel kell lecincálni a gyerek fejét,kézzel kell kitágítani és tolófájások nélkül kell szülnöm
Na akkor vágtak a szülésznő javaslatára és így lett meg nagy nehezen Liza. A doki neki állt varrni én meg csak sírtam,meg sírtam ugy örültem neki,hogy meglett a kicsi lány és nem lett semmi baja.
Nagy hiba volt a dokinak megindítani a szülést,nem miattam,hogy én szenvedtem,de ez a kicsi lány még nagyon nem akart megszületni ezért se mennt semmi sem magától, és még az infuzió hatására sem.
Az első 2 szülésem nyaralás volt ehhez képest
Azokután azt mondtam,szülnék még.
Délután 16-tól este 23:45 ig így szenvedtem végig. Most viszont azt mondom,soha többet nem szülnék még 1-szer, és ha mégis valami miatt becsuszna még 1 baba, akkor csak érzéstelenítésben szülnék,sehogy máshogy.
Bár így utólag azt mondom, nem lett volna ez sem ilyen szenvedés,ha a doki megvárja míg magától indul meg a szülés, nem pedig csak ugy minden fájás nélkül repeszt burkot.
Arról nem beszélve,hogy ott derült ki az is,hogy nagyon sok magzatvizem volt, a doki szerint simán elég lett volna 2 kismamának is
Állítólag nagyon régen nem látott ennyi magzatvizet
a vizsgálóknál amit használnak fém tálat,az megtelt és még ki is folyt belőle,utána pedig vagy 8-szor kellett még alattam kicserélni a teljes ágyneműt,annyi volt még ......
A kicsi köldökzsinórja is elő esett,annyira fennt volt még Liza baba ,hogy a doki nyomta vissza kézzel
Nagyvonalakban ennyi történnt, de tényleg borzalom volt.
Egy jó dolog volt benne, amikor megszületett Liza baba
Bari: Köszönöm szépen! Jó lenne ha vissza jönnél, hiányzol a topicból Bíztam benne,hogy legalább ide hozzánk írni fogsz Jó lenne tudni mi van Dávidkával és veled is !Én visszavárlak ám !