Sziasztok!
Tegnap este jöttünk haza anyuéktól, nagyon jó volt a náluk töltött egy hét, tudtam pihizni, jókat ettünk, a csajok meg tomboltak.
Viszont nem jött be a "minden jó, ha a vége jó", mert tegnap délben Hancsi belázasodott, elég magas volt neki, 39.2. Mielőtt feljöttünk volna, elugrottunk vele tesómhoz, megvizsgálta, de nem talált semmit, egyelőre a lázon kívül nincs más tünet. Éjszaka is lázas volt, így szinte semmit nem aludtam, Hannus is sokszor felébredt, meg nyöszörögve aludt, a szívem szakadt meg érte.
Remélem Julcsika nem kapja el. Őt egyelőre lelkileg viseli meg a hugija betegsége, mivel Hancsúr állandóan rajtam csüng, nem tudok annyit vele foglalkozik, ezt pedig jó kis dacossággal, meg abszolút szófogadatlansággal bosszulja meg... Szóval nem unatkoztam ma...
Egyébként a játszón dagadtam a büszkeségtől, Julcsi meg egy kis barátnője krétáztak a játszón, és Julcsi rajzolt egy alakot, fejjel, hassal, végtagokkal, mindene megvolt, és mondta is közben, hogy miket rajzol. A másik kislány anyukája meg csodálkozott, hogy már ilyeneket alkot, jól esett, hogy dicsérte, nem is gondoltam, hogy ebben ilyen előre van.
Már csak a hallásán kéne javítani, mikor megkérem valamire...
Most alszik mindkettő, Hanninak ma már csak hőemelkedése volt, remélem hamarosan túl lesz rajta.
Csak átfutottam az elmúlt napok írásait, a képek nagyon édesek! Zoló nagyon helyes kisfiú, Petike vigyorát imádom, Meske pedig egy tünemény!
Remélem nem hagytam ki senkit, még csak nagyrészt a képeket nézegettem.
Fodbetti, én emlékszem rád, főképp, hogy a földim vagy!
Nagyon szép a lánykád sérója!
A tanyán én vagyok az egyik adminisztrátor, kiírtam a szavazást a csatlakozásodról, majd megírom az eredményt. Szavazással döntünk a tanyán az új tag felvételéről, az egy személyesebb topic, intimebb témákkal.
Julcsi kajálásával én sem vagyok mostanában megelégedve, kicsit meseszerű, hol eszik, hol nem... Csak a reggeli meg az esti kakaómennyiség változatlan.
Mondjuk a méretei alapján nem tűnik alultápláltnak...
Hancsi viszont beindult a zabával, kis pókhasa lett, tolja a gyümiket, főziket, és amellett ugyanannyit szopik, mint régen. Kíváncsi vagyok a súlyára, holnap mentünk volna prevenár oltásra meg mérésre, de ez most elmarad a láz miatt.
Csak azért sajnálom, mert megint tök sokára kapunk időpontot...
Én már elkezdtem venni a karácsonyi ajándékokat, tavaly majd megőrültem, az uccsó napokban, sokat rohangáltam, tömeg, ötlet semmi, szóval megelégeltem, és megfogadtam, hogy idén már novemberben elkezdem beszerezni. Hancsinak vettem egy Fisher Price (nem tom jól írtam-e) játékot, nagyon szeretem őket, ez egy elefánt, amit húzni lehet, kockákat dobálni bele, és még hangot is ad ki.
Julcsinak még csak a Miku ajándékot vettem meg, egy illatos mackót, tökre rákattant, mikor egy reklámban látta, és most akciós az Auchanban. Tesóm kisfiának vettem még egy bazi nagy autót, nagyon jó árban volt, remélem tetszeni fog neki.
Julcsinak még nem tudtam dönteni, mert imádja a csajos játékokat, meg az fejlesztő-építő-ügyességi kütyüket is, és nehéz döntenem a kettő között. Anyu bevásárló kosarat vett neki, ami tele van játék áruval, meg egy beszélő babát. Anyósom meg apósom nem szoktak túl jókat venni, megkérdezhetnének, nekem lenne ötletem...
Később még benézek, most megpróbálok pakolászni, mert legénylakás volt a kecónk a múlt héten...