Sziasztok!
Már két napja próbálok írni, de a gép soha nem engedi elküldeni. Most újra próbálkozom...
Pingi! Azt hiszem anyós ügyben kezet foghatunk. Én is ugyanezeket kaptam, csak annyi a különbség, h nálunk ő nem akart esküvőt... A lényeg, h nem foglalkozz vele, minden amit mond, engedj el a füled mellett! Ne hagyd magad kiborítani! főleg így, h a párod melletted van, s veled akar családot! Azt meg h venni fog a babának ruhát, úgyse tudod kikerülni, max nem adod rá (én is azt csinálom azzal ami nem tetszik) ha ennyi kidobandó pénze van. Nálunk is itt van a sok szar amit senki nem használ. Csak magaddal és a babaával foglalkozz!!!
Bár most én is kiakadtam: múltkor vettünk Petrának egy overált amit megmutattunk nekik, utána vettünk mégegyet váltónak, arról csak meséltünk. Ezek után kiderült, h jó még a tavalyi kettő és örököltünk is. Így van összesen 7 db. Erre szombaton vett egyet. Sapkát is persze, amit mondtam a sógornőmnek h nem vegyenek m van a gyereknek 5 és nem kell. Azt hiszem majd overál-sapka boltot fogok nyitni. Ja ,meg vett egy 18. harisnyát is. Nem tudom h mi lenne ha megkérdezne. Bocsánat, most megkérdezték h it vegyen4k a gyereknek karira, mondtam h egy ikeás forgófotelt. Erre a válasz, azt nem veszik meg m drága (15000), inkább vesznek tanuló kutyust(6000), tanuló hernyót(10000), s egy plüss majmot(4000). Nem baj, ezekkel játszik majd max 1 évig, a fotel meg jó lenne évekig. Na mindegy.
Ranita! Jaj szegénykém! Nehogy elkeseredj!!! nincs semmi baj! Próbálj meg keresni vmi mást, és ne a babával foglalkozz! Hidd el, jönni fog, csak vmiért várat még magára! Nem lehet h egyszerre túl sok félét használsz és ezek együtt pont az ellenkezőjét okozzák? Ráadásul még olyan fiatal vagy!!! Én már 34, és nekem kéne aggódnom...
Én is már érzem mensi előszelét. de valahogy most nem idegesít, hanem úgy belenyugodtam. Inkább azt várom h majd mikor is lesz belőle baba. Most valamiért nem akar jönni. Hogy eltereljem a gondolatokat a babáról elkezdtem fogyókúrázni, m lehet h az a baj nálam h meghíztam, majd kiderül.
(tudom, mondani könnyű, és azért tuti csalódott leszek amikor megjön, de úgyse tudok mit csinálni, ez van)
szex: én végig undorodtam tőle. Nem tudom h a párom hogy bírta ki...
Ezt találtam róla a neten:
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/103
http://www.babazo.hu/apa/20070905-szex- ... alatt.html
Edi! Na milyen a matrac?
Ácica! De jó h minden rendben a babóval!
Karira nálunk húsleves, halászlé lesz, utána rántott hal, meg vmi gyümölccsel töltött pulyka, meg süti.