Sziasztok!
Köszi a szoc.polos infókat. Megtudtam, amit akartam. Kiderült, hogy vénségesen vén vagyok a bevállaláshoz.
Toffi! Na, szépen vagytok! Szegény Zsombi!
Jobbulást neki! Sikerült eljutni a gyógyszertárba? Szandi pedig remélem, már nem sánta!
Angi! Erre nem emlékeztem. Hol éltek? És meddig? Én gyerekem is mamamázik meg bababázik. És a hamm-mal meg a pá-pá-val próbálkozik. Ez utóbbiakat már jókor mondja. A többit csak úgy, ahogy jön.
Gombóc! Zsombi étrendje határozottan érdekes
Mátráért irigy! Mivel múlattátok az időt?
Zsuzsi! A múltkor láttam egy anyagot a tv-ben. A Váci utcában (többek között) van egy bolt, ami a szocreálbeli játékokat árulja méregdrágán. Esetleg beadhatsz néhányat
Ez most a trendi! Egy tök fiatal menő csávó csinálta, azt se tudja, mi az a hetvenes évek.
Azúr! Örülök, hogy jobban vagytok. Ez a legrosszabb, mikor végig megy a családon a betegség. Védőnő bejön néha, de minek.
Ingatlanvásárláson erősen gondolkodunk, lehet hogy meg is maradunk ezen a szinten. De csitt, egyelőre egy szót se többet. Fog elég lassan jön.
Mariann! Húúú, gondolom megijedtetek a viharban. Szuper híreket mondtál, úgy örülök, hogy Marci ilyen jól fejlődik!!!! Nagy kövek zuhantak le a szívetekről, hogy nem kell tornázni, meg a Svábhegyre menni, ugye?
Andy! Ne aggódj az evése miatt. Legfeljebb nem lesz nagyétkű gyerek.
Norka! De jó ötlet ez a visszaolvasás. Én is elkezdtem nosztalgiázni.
Jók a képek! Lőrinc is eszeveszetten mondja a magáét, meg mutogat, csak nem nagyon értem. Ő viszont láthatóan ért engem. Mostanában határozottan puffancs, ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarja, rikoltozik ezerrel.
Momo! Hát veletek mindig történik valami!
De legalább nem unatkoztok. Vigyázz magadra, és ne stresszelj!!! A volt feleség elállása pedig kifejezetten jó. Dumás Zsebi
Viszont nagyon ügyes!
Maci! Már semmi szopi nincs? Roni mit szól hozzá? Simán megelégszik a tápival?
Kangi! Micsoda dumálás! Ez már határozott beszédelőzmény! De édes lehet.
Ezek szerint visszajött a hangja. Apa károgása se lehetett rossz
Lányod szellemi képességei felől nekem egy percig sem voltak kétségeim. Neked igen?
Klár! Taj-taj mit jelent? Szerintem ne türelmetlenkedj. Majd beszél, ha ő is szükségét érzi. Én is várom már, de ezt aztán nem lehet sürgetni. Én nagybőgőztem. Ja, a babakocsis linkeket még meg sem köszöntem. Végül vettem egy PP Plikot.
Miszike! Majd csinálok most már valami pakolós képet. Mondjuk egy konyhát vihar után.
Tegnap újabb szekrényt fedezett fel, ahova be lehet mászni. És ki lehet esni. Ez most az új szórakozás. Jó az etetés
Manó2! Jobbulást Dorkának is! Krupp! Jujj!
Andi! Puszilgató, röhögcsélő Dani édes lehetett.
Engem rendszeresen vállon harap a fiam. Olyan kis izé mostanában. Puszilgatni se hagyja magát. Megvan a szó az izé helyett: vadóc! Nem mindig, csak ha rájön
Hajtok az ezerre, de mostanában elég ritkán jön össze az írás.
Timici! Ha megtudsz valami tuti diétát, oszd meg velem. Csak a diéta olyan bonyolult. Örülök, ha egyáltalán eszem valamit, nemhogy válogassam meg az étkezésem. Én a terhességem alatt koleszterincsökkentő diétát csináltam, az elég jó volt, sokáig nem híztam, csak minimálist. Csak végül kifolyt a fülemen a brokkoli, egy kis karfiollal keveredve, és akkor elkezdtem zabálni mindent.
És akkor megindultak a végére a kilók is.
És ez a tendencia azóta is tart.
Évi! Milyen kis vigyori Petra!
Franyó! Anka megint olyan kis puszilgatni való a képeken!
Zsuzsó! Dana a lavórban
Jeeee! Nagy lemaradást hoztam be!!!
Beu