Sziasztok!
Akkor jövök.
Hát az ajándékok…Ádám szülinapja miatt most voltam pár játékboltban, aztán a tescóban is, és óriási árkülönbségek vannak. Pl. a tanuló kutyust mindkét játékboltban 10ezer felett árulják
, míg a tescóban nem egészen 6 ezer…Meg a beszélős elmóval szintén ugyanez, a játékboltban 2 ezerrel drágább, szóval nagyon szét kell nézni.
Hát karácsonyra Bettikének egyértelműen baba, nagyon szeret babázni, hozza, viszi, eteti őket, most olyat szeretnék neki ami babahordozóval, babakocsival van. Tescóban az ilyesmik nagyon jó áron vannak, szerencsére.
Ádám már nehezebb eset, mert ő is legós, ugyanakkor imádja az ilyen kis plüssöket, fiú létére babával jár oviba
. De mikor rájön, akkor meg katonának öltözik.
De arra már nem hallgatok, ő mit szeretne, mert tavalyelőtt Karib tenger kalózai-s autópályát kért, megkapta, kiderült fél benne a csontváztól, azóta se vettük elő, tavaly transformerst, az is beszél, abba se rakhatunk elemet.
Duplót én is csak dícsérni tudom, van nekik egy nagy kosárral, már Ádám is elég sokat kapott, aztán a lány megörökölte, de ö is kapott hozzá hercegnőset. Csak sajnos nagyon drága.
A logico nekünk itthon nincs, de az oviban van, nyílt napon láttam, tényleg nagyon okos dolog.
Gab!
Nagyon szépek lettek a gyerkőcök! Lackó haja szupi, én is ilyesmit tervezek Ádámnak, kicsit meghagynám hosszabbra, mert egész nyáron csak a hajnyíróval volt fél centisre vágva. A kardigán nagyon szép, nagyon csodállak hogy ilyen ügyes vagy!!
Meske is nagyon cuki!! Néha engem is csábít a hajvágás gondolata. De ha ezt levágatnám, annyi lenne nekem…
Ma reggeli fésülés: (csak hogy irigykedjetek
)
Wawel!
Nagyon édesek a gyerekek!! A kiscsajnak is lesz ám haja, ha így folytatja! Kornél meg mennyire kis szelíd kisfiúnak néz ki, nagyon cuki!
Viera!
De aranyos Zorán.
Nálunk is vannak ilyen szituk, a kis boszorkák kihasználják hogy ők a királylányok.
Alziza!
Biztos klassz lesz ez a mikulásvonat, ilyenkor azért irigykedem a fővárosban lakókat, errefelé nincs ilyen.
Juca!
Jaj, Kolomposért irigykedem nagyon, nagyon szeretjük, de ide nem hívják őket. Majd kérünk képeket, élménybeszámolót. Az Alma együttes is jóóó!
Marcy!
Jajj, de édesek! Mikor kicsit látok, úgy sajnálom nekünk már nincs babánk. Szivem szerint szülnék vagy hatot, de fel is kell őket nevelni vmiből.
Benianyu!
Na milyen jó Neked, két pasi kényeztet!
Na, Ádám is ilyen, pedig ő már 6 éves, hogy neki is kéne nyaklánc, meg csatok, meg babázik, de van mikor bevadul. Szóval sztem ne aggódj Te sem.
Hello!
Köszi! Nem is fiús Nóri, gyönyörű lányos arca van, és gyönyörű szemei!
Szép hétvégét Mindenkinek!